Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
οντως,δως τε καμια περιγραφη ρε παιδια
μολις πηγα να περιγραψω εφυγε ο deker οποτε την αλλη φορα  :P στο la femme εχει ενα μικρο αστερακι αλλα ειναι πολυ ξεπετα σε ολη τη διαρκεια κουνιεται να χυσεις γρηγορα ειναι μελαχροινο με μπλε ματια γυρω στα 22 χρ υψος 1.65 καλο κορμακι μικρο βυζακι και σφιχτο ....νακι  :dancing:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μολις πηγα να περιγραψω εφυγε ο deker οποτε την αλλη φορα  :P στο la femme εχει ενα μικρο αστερακι αλλα ειναι πολυ ξεπετα σε ολη τη διαρκεια κουνιεται να χυσεις γρηγορα ειναι μελαχροινο με μπλε ματια γυρω στα 22 χρ υψος 1.65 καλο κορμακι μικρο βυζακι και σφιχτο ....νακι  :dancing:
επ εδω ειμαι.ακουω περιγραφη....φτιαξε με

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε humax,τι εγινε?εδω ειμαι.θα δωσεις περιγραφη?αρχιζω κ ανησυχω...καλα εισαι?

b.b

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια καποιος να μου πει για την Αννα Μαρια καραβογκου. Ειναι μια μελαχρινι με γιαλια και βιζαρες?πριν ερκετω καιρο ειχα παρει την κοπελα αυτη αλλα εκτοτε οσες φωρες πηγα πετυχενα την χρηστηνα και μια ξανθια που δεν θημαμαι ονομα.Μια βοηθεια γιαυτο το μαγαζι. ποιες δουλευουν τελικα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρε παιδια καποιος να μου πει για την Αννα Μαρια καραβογκου. Ειναι μια μελαχρινι με γιαλια και βιζαρες?πριν ερκετω καιρο ειχα παρει την κοπελα αυτη αλλα εκτοτε οσες φωρες πηγα πετυχενα την χρηστηνα και μια ξανθια που δεν θημαμαι ονομα.Μια βοηθεια γιαυτο το μαγαζι. ποιες δουλευουν τελικα?
φιλε αυτη η ξανθια ειναι η χριστινα,δεν εχει αλλη,η μαλλον καστανη.τωρα δουλευει χριστινα,αννα μαρια κ μια νταρντανα ασχημη.....εχει ενα χρονο που δεν εχει φερει αλλη κοπελ οποτε δεν υπαρχει αλλη ξανθια.η αννα μαρια πως κ σου αρεσε?εχεις παρει την χριστινα?

b.b

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
οπα μαλον δεν εκανα σωστη περιγραφη.χριστινα ειναι μια μελαχρινη κοντουλα.την πειρα αρκετεσ φωρες.επαγελματιας αριστη συμπεριφορα και στο κρεβατι πολυ καλη.ανεπιφιλακτα στην πρωτινο.εγω ρωτισα για μια με μεγαλα βιζια και νταρντανα.ξερουμε ποτε δουλευει?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οπα μαλον δεν εκανα σωστη περιγραφη.χριστινα ειναι μια μελαχρινη κοντουλα.την πειρα αρκετεσ φωρες.επαγελματιας αριστη συμπεριφορα και στο κρεβατι πολυ καλη.ανεπιφιλακτα στην πρωτινο.εγω ρωτισα για μια με μεγαλα βιζια και νταρντανα.ξερουμε ποτε δουλευει?
κατσε λιγο..ειναι η χριστινα,την οποια εχω παρει πολλες φορες....με σιλικονες.ειναι η αννα μαρια κοντη μαυρομαλα σχετικα γεματουλα την οποια εχω παρει μια φορα κ εκλαιγα τα 40 ευρω μου κ ειναι κ μια νταρντανα που δεν μου αρεσει καθολου η οποια δουλευει πρωινα απ οσο ξερω απο την τελευταια μου τσαρκα πριν κανα δυο βδομαδες.εσυ θες για την νταρντανα?

b.b

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μαλον μπερδεψαμε τα μπουτια μας με τα ονοματα. θα κανω σημερα μια βολτα και θα ενημεροσω σχετικα. :think:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Κατι μπλεξατε τωρα οι δυο σας τι, δε ξερω :2funny: :2funny: :2funny: αννα μαρια ειναι μια μελαχροινη με γυαλια bb κοντουλα ισπανιδα στη καταγωγη καποτε στο βαρδαρη οταν ειχε πρωτορθει θαναι καμια 7/8 χρονια ξεκινησε απο το μαγαζι που ειναι τωρα η Λαουρα(διορθωστε με αν κανω λαθος) εκανε καλα ....μησακια την ειχα παρει αρκετες φορες αλλα τωρα τελευταια που τη πηρα στη κοροβαγκου ειναι οντως κομοδινο. Η δε ψιλη λεπτη ξανθεια με σιλικονατες βυζαρες και χαλογελαστη ειναι η χριστινα, κ αυτη ξεκινησε απο βαρδαρι πανω απο τη μοναστηριου πριν 3/4 χρονια περιπου χωρις βυζια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο deker τη ξερει καλα ;) οσο για τη νταρντανα δε την εχω δει.  

ΥΓ Μια χαρα dekerako εσυ τι κανεις

clayman1983

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγώ πάντως ένα έχω να πώ: η Μαρίνα επέστρεψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγώ πάντως ένα έχω να πώ: η Μαρίνα επέστρεψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μαλλον ο φιλος τα μπερδεψε γιατι εγω εδωσα σωστες περιγραφες.ρε συ humax δεν εδωσες περιγραφη απο την ν.ουρανου

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Εχω δει την Χριστίνα μια φορά και δεν την θυμάμαι καλά. Πάντος τελευταία πέρασα απο εκεί και δούλευε μια kristi αρκετά ψηλή και δεν μου έμοιαζε με την Χριστίνα. Ξανθιά κι αυτή. Μήπως είναι η νταρντάνα που λέτε;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εχω δει την Χριστίνα μια φορά και δεν την θυμάμαι καλά. Πάντος τελευταία πέρασα απο εκεί και δούλευε μια kristi αρκετά ψηλή και δεν μου έμοιαζε με την Χριστίνα. Ξανθιά κι αυτή. Μήπως είναι η νταρντάνα που λέτε;
αυτη ειναι η κριστι.μια νταρντανα,εγω δεν την επαιρνα με τιποτα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
μαλλον ο φιλος τα μπερδεψε γιατι εγω εδωσα σωστες περιγραφες.ρε συ humax δεν εδωσες περιγραφη απο την ν.ουρανου
οχι Ν Ουρανου για Μαντζαρου λεγαμε ειναι μια μετρια ξανθεια καπου στα 30 τπτ παραπανω αν αξιζε θα περνουσα κ γω απλα προτιμησα το μελαχροινακι στο la femme

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οχι Ν Ουρανου για Μαντζαρου λεγαμε ειναι μια μετρια ξανθεια καπου στα 30 τπτ παραπανω αν αξιζε θα περνουσα κ γω απλα προτιμησα το μελαχροινακι στο la femme
οκ,το μελαχροινο πως το λενε?γιατι νομιζω το ξερω

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Κατι μπλεξατε τωρα οι δυο σας τι, δε ξερω :2funny: :2funny: :2funny: αννα μαρια ειναι μια μελαχροινη με γυαλια bb κοντουλα ισπανιδα στη καταγωγη καποτε στο βαρδαρη οταν ειχε πρωτορθει θαναι καμια 7/8 χρονια ξεκινησε απο το μαγαζι που ειναι τωρα η Λαουρα(διορθωστε με αν κανω λαθος) εκανε καλα ....μησακια την ειχα παρει αρκετες φορες αλλα τωρα τελευταια που τη πηρα στη κοροβαγκου ειναι οντως κομοδινο. Η δε ψιλη λεπτη ξανθεια με σιλικονατες βυζαρες και χαλογελαστη ειναι η χριστινα, κ αυτη ξεκινησε απο βαρδαρι πανω απο τη μοναστηριου πριν 3/4 χρονια περιπου χωρις βυζια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο deker τη ξερει καλα ;) οσο για τη νταρντανα δε την εχω δει.  

ΥΓ Μια χαρα dekerako εσυ τι κανεις
Καλά θυμάσαι ,εκεί δούλευε η Αννα Μαρία , χωρίς τα γυαλιά , με λιγότερα κιλά (ήταν κορμάρα αλλά και τώρα από κορμί δεν με χαλάει , αλλού είναι το πρόβλημά της).Μάλιστα αν θυμάσαι έβγαινε με τα "ρούχα" της δουλειάς και στεκόταν χύμα στην εξώπορτα του μαγαζιού προκαλώντας σηκωμάρες σε περαστικους και διερχόμενους οδηγούς. Εμένα πάντως από τότε με είχε ξενερώσει και έβγαλα το προφυλακτικό και έφυγα χωρίς να χύσω. Από τότε δεν την ξαναδοκίμασα αν και εμφανισιακά μου αρέσει

Kostikas_

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
επισκεψη πριν 2 ωρες περιπου στην Τανταλου 8...
ηταν η Μαρινα...
πολυ ωραια κοπελα, πρωτη φορα την συναντησα, 35 ευρω,
απλα εκπληκτικη.. δικαιωθηκαν οσοι ελεγαν τα καλυτερα
για την νεαρη πολωνεζα...

Kostikas_

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
επισκεψη πριν 2 ωρες περιπου στην Τανταλου 8...
ηταν η Μαρινα...
πολυ ωραια κοπελα, πρωτη φορα την συναντησα, 35 ευρω,
απλα εκπληκτικη.. δικαιωθηκαν οσοι ελεγαν τα καλυτερα
για την νεαρη πολωνεζα...

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Ρε παιδες τι εγινε η Αφρουλα? Δεν ακουω νεα της και εχω παθει καταθλιψη. Δεν πιστευω να κρεμασε τα παπουτσια, μηπως παντρευτηκε? Ειμαι ενα βημα πριν τα χαπια ας γραψει οποιος ξερει κατι μπας και σωθουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom