Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (3 μέλη και 60 επισκέπτες)

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Sto μαρινοσπιτο το βραδυ που εχει μια μαυρη με 30 λεει δινει κωλο, ωραιο κορμι τι παιζει?? Γιατι μυριζει μουφα οταν στα αλλα ακουω 100+ ευρω..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
με ποσα δινει κωλο?30ε?κ με 100 μουνι?

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: Οχι ειχε 30ε ολλο το πακετο κ κωλο μαζι.. Ρε μπας κ ηταν κανα tr??  :dancing: :dancing: Αλλιως δεν εξηγηται!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: Οχι ειχε 30ε ολλο το πακετο κ κωλο μαζι.. Ρε μπας κ ηταν κανα tr??  :dancing: :dancing: Αλλιως δεν εξηγηται!
οχι ρε δεν παιζει.στο μαρινοσπιτο τωρα που το λες νομιζω δουλευει καιτο αυτη η μαυρουλα,εχει ραστα μαλλυ?αν εχει μακρυα φιλε....πολυ βρομερη η γκομενα

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
μου φαινεται δεν ειχε ραστα μαλλι.. Αλλα ειχε κατι χειλια τεραστια!! :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μου φαινεται δεν ειχε ραστα μαλλι.. Αλλα ειχε κατι χειλια τεραστια!! :2funny: :2funny: :2funny:
δεν την ξερω η μπορει κ να ειναι η ιδια αλλα να αλλαξε μαλλυ.τι να σου πω?κανε οτι νομιζεις αλλα μετα γραψε για να ξερουμε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Sto μαρινοσπιτο το βραδυ που εχει μια μαυρη με 30 λεει δινει κωλο, ωραιο κορμι τι παιζει?? Γιατι μυριζει μουφα οταν στα αλλα ακουω 100+ ευρω..
Η Αναμπελ ειναι αυτη που λες.ολες οι κριτικες γι'αυτην ειναι αρνητικες σε προηγουμενες σελιδες

Επισκέπτης
Να πάει να γαμηθεί αυτή η μαύρη, θα δώσεις 30Ε χαρωπά χαρωπά που θα πάρεις κώλο κ όλο κ κάποια μαλακία θα γίνει μέσα κ θα ξενερωσεις. Βρες κάνενα μπάζο χοντρή κ γάμησε την από τον κώλο τζάμπα.  :2funny: :2funny: :2funny:

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Παιδια, μακρια απο την Αναμπελ, τη μαυρούλα στο μαρινόσπιτο. Τεράστια φόλα, την πήρα κανονικά και ήταν απο τα χειρότερα. Δώστε αλλού τα 30. Δώστε 40 και πάρτε την Μιρέλλα.

darkabio

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι, χτες βράδυ έκανα το λάθος κ πήρα την Νίκη την γεματούλα στην εκκλησία...
Βασικά με τρέλαναν οι βυζάρες γι'αυτό πέρασα στο δωμάτιο...Μπαίνει μέσα η Νίκη λοιπόν,βγάζει το σουτιέν κ το πρώτο πράγμα που λέει
είναι προσοχή στα βυζιά μου,μη μου τα πιάνεις δυνατά κ μη μου τα φιλάς γιατι έχω αλεργία...
ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ κύριοι...με τέτοια αρχή τι συνέχεια να υπάρξει...κατά τα άλλα η κοπέλα έκανε οτι της ζήτησα αλλά χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή
Σε γενικές γραμμές μέτρια προς κάτω του μετρίου κατάσταση.....

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή έχω προσωπική εμπειρία φίλε, αν της φερθείς καλά και δεν ξενερώσεις με τις κλασικές λαλακίες που λέει σε όλους τα πάντα πιάνεις... ΑΝ δε λυπάσαι τα λεφτά πάρε κώλο και θα με θυμηθείς...  :P

Εντελώς φιλικά,
Leonhart

darkabio

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Σ'ευχαριστώ για την πρότασή σου συνάδερφε, θα την σκεφτώ σοβαρα...χούφτωμα άφηνε...φιλάκια κ γλιψίματα στις βυζάρες δεν άφηνε.
Τα σέβη μου κύριοι ....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.426
Πόντοι
7.095
Νίκη όπως τα περιέγραψες
ΞΕΝΕΡΑ!!!

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Νικη καλη ειναι μια γερμανιδα με ωραιο σωμα,πλαστικο στηθος, με τατουαζ, δεν ξερω τελευταια που δουλευει ομως? ενω παλια στην βιλκα επι 26ης οκτ. μια νικη ουκρανεζα ολα τα λεφτα, αλλα εχει εξαφανιστει 1-2χρονια

Επισκέπτης
Τα έχουμε πει αυτά που λέτε μάγκες. Το αστεράκι εκείνο, τη Νίκη από Ουκρανία ξεχάστε το, είπαμε παντρεύτηκε.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Ειδατε τελικα που υπαρχουν κ τυχερα παιδια και παιρνουν τετοια κοριτσια διαμαντι κοριτσι πηρες βρε κ απο καλο χερι(χερια ηθελα να πω μη πω τπτ αλλο) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Μεσημερι σημερα και βουρ στο Μαρινοσπιτο. Με το που σκαει μυτη η Μαρινα, γεια σου ομορφε, τι κανεις, κτλ κτλ. φιλακια χαδακια. (με θυμοτανε η πουτανα, και εχω παει μολις 4-5 φορες ολο και ολο αλλα οχι τακτικα). 1.5 μηνα ελειπε στην πατριδα της το πουλακι μας. Πολυ καλη!!! Ξαναγυρισαμε επιτελους σε εναλακτικες μεσημεριου απογευματινου ρεπερτοριου. Με μαρινα να δουλευει πρωινα και εφη και χριστινα βραδυα καλα παμε.

nib21

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:boobies:που ειναι το Μαρινόσπιτο, και ποσο περνει αυτη η τόσοοοοοοοοοοο καλήήήήήήήήήήήήήή Μαρίνα. :rockon: :priest: :priest: :priest:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Υπαρχουν πολυ αναλυτικα οι τοποθεσιες. κατσε βρες τες μες στο τοπικ... ξεκιναει απο 35ευρω το απλο. μεχρι και χαρτη και φωτογραφιες υπαρχουν στο σιτε στην κοκινη μπαρα μπανω εκει που λεει Μπουρδελα. Τανταλου ειναι το μαρινοσπιτο διπλα απο το πρασινο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom