τι κανετε παιδια?καιρο εχω να ποσταρω λογω υποχρεωσεων.ελπιζω να ειστε ολοι καλα κ να κανετε τις τσαρκες σας.επειδη δεν γραφω δεν σημαινει οτι δεν διαβαζω κ τα ποστ σας οποτε δεν χανω επισοδεια.τα λεμε με την επομενη μου βολτα που μαλλον δεν θα αργησει να γινει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (5 μέλη και 64 επισκέπτες)
μεχρι τις 9 δουλευει η μαρινα...
πριν λιγο γυρισα...
πολυ σπασμενες οι δουλειες, ειπε...
Nαι ε σοβαρά?
Ε τότε να καταλάβουν ότι σε κανέναν πλέον δεν περισσέυουν τα 40άρια για να τα δίνει έτσι.
Επισκέπτης
Δεν είναι μόνο αυτό ούτε καν σέβονται τα 40άρια. Από σήμερα εγώ προσωπικά ρίχνω μαύρο στη Λούνα.
Δεν μπορούσα να χύσω και τρελενόταν, άντε κ άντε 15 λέπτα είμαι εδώ ο άλλος πήρε πρόγραμμα, κανονικά πρέπει σε 5-6 λεπτά να τελιώνεις (40 στα 5 λεπτα - βγαίνει 480 στα 60 λεπτά, τρελό CT η Λούνα έτσι?) λες κ θα πατήσω το κουμπί κ τελιώσαμε. Και στάσεις αυστηρά μπροστά - πίσω, ούτε να κάνει λίγο πλάγια το σώμα της, ούτε να πέσει μπρούμυτα εντελώς τίποτα..
Δεν μπορούσα να χύσω και τρελενόταν, άντε κ άντε 15 λέπτα είμαι εδώ ο άλλος πήρε πρόγραμμα, κανονικά πρέπει σε 5-6 λεπτά να τελιώνεις (40 στα 5 λεπτα - βγαίνει 480 στα 60 λεπτά, τρελό CT η Λούνα έτσι?) λες κ θα πατήσω το κουμπί κ τελιώσαμε. Και στάσεις αυστηρά μπροστά - πίσω, ούτε να κάνει λίγο πλάγια το σώμα της, ούτε να πέσει μπρούμυτα εντελώς τίποτα..
Επισκέπτης
La Famme πρωινή βάρδια κοντούλα, πρόσφατα έβαλε βύζους σίλικον. Σήμερα είχε το μαλλί της μαύρο νομίζω, γλυκό χαμογελάκι κ πίρσινγκ στη μύτη.
εχουμε ξεφυγει τελειως......νομιζουν οτι αν συνεχισουν αυτο το βιολι θα εχουν δουλειαΔεν είναι μόνο αυτό ούτε καν σέβονται τα 40άρια. Από σήμερα εγώ προσωπικά ρίχνω μαύρο στη Λούνα.
Επισκέπτης
η λαουρα εφυγε απο τη προμηθεως?
Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι ότι έχω να δώ την Λάουρα πολύ καιρό.
Όσοι ψάχνουν τη Σάρα έχει περίοδο - γυρνάει σε καμιά βδομάδα και στην θέση της δουλεύει η Άννα (παλία πουτάνα του Βαρδάρη, μικροκαμωμένη ρουμάνα, έντελως τάφος στο δωμάτιο με πολύ ωραίο δέρμα όμως..μου φάνηκε να πάχυνε κάπως και να φάρδυνε η λεκάνη της).
Κανένα νέο απο Μαριάννα?
Όσοι ψάχνουν τη Σάρα έχει περίοδο - γυρνάει σε καμιά βδομάδα και στην θέση της δουλεύει η Άννα (παλία πουτάνα του Βαρδάρη, μικροκαμωμένη ρουμάνα, έντελως τάφος στο δωμάτιο με πολύ ωραίο δέρμα όμως..μου φάνηκε να πάχυνε κάπως και να φάρδυνε η λεκάνη της).
Κανένα νέο απο Μαριάννα?
συντροφοι ξερω οτι δεν θα πω κατι καινουριο, αλλα ας πω και εγω την κριτικη μου απο μαρινα
μολις τωρα την επισκεφτηκα πρωτη φορα,μαλακια μου οπως απεδειχθη που το ειχα καθυστερησει τοσο
εν αρχη να πω οτι απο προσωπο δεν λεει τπτ ιδιαιτερο. κατ'εμε ειναι στον μεσο ορο,και ισως λιγο πιο κατω
στο θεμα των υπηρεσιων ομως....
ξεφευγει το ατομο,ειναι αστερι, δεν εχω να δηλωσω τπτ αλλο.τετοιο παιχνιδι και τετοια πιπα δεν κανει,λυπαμαι που το λεω, ουτε η εφη ουτε η κριστι...αψογη,απιστευτη ποιοτητα υπηρεσιων για μπουρδελο
και να φανταστεις οτι πηγα μιση ωρα πριν τελειωσει η βαρδυα της. ενα μεγαλο ευγε στην κοπελα
αν δεν εχετε παει ακομα, μην ξενερωσετε απο αυτο που θα δειτε στο σαλονι( εννοω προσωπο)
μπειτε μεσα και θα ξεχασετε + το ονομα σας
(μηπως να ανοιγε η κοπελα καμμια σχολη, για να μαθει στις κουτοπονηρες βλαχοπουτανες που νομιζουν οτι μας κανουν χαρη, πως δουλευουν οι πραγματικοι επαγγελματίες????? θα μπορουσε να βαλει και σαν επιτιμους διδακτορες την εφη και την κριστι... εκει να δεις νεα ταλεντα και φυντανια που θα βγαιναν)
και by the way, η γκομενα δεν ειχε ιδεα για το site... τωρα πλεον μπορει να έχει αποκτήσει
μολις τωρα την επισκεφτηκα πρωτη φορα,μαλακια μου οπως απεδειχθη που το ειχα καθυστερησει τοσο
εν αρχη να πω οτι απο προσωπο δεν λεει τπτ ιδιαιτερο. κατ'εμε ειναι στον μεσο ορο,και ισως λιγο πιο κατω
ξεφευγει το ατομο,ειναι αστερι, δεν εχω να δηλωσω τπτ αλλο.τετοιο παιχνιδι και τετοια πιπα δεν κανει,λυπαμαι που το λεω, ουτε η εφη ουτε η κριστι...αψογη,απιστευτη ποιοτητα υπηρεσιων για μπουρδελο
και να φανταστεις οτι πηγα μιση ωρα πριν τελειωσει η βαρδυα της. ενα μεγαλο ευγε στην κοπελα
αν δεν εχετε παει ακομα, μην ξενερωσετε απο αυτο που θα δειτε στο σαλονι( εννοω προσωπο)
(μηπως να ανοιγε η κοπελα καμμια σχολη, για να μαθει στις κουτοπονηρες βλαχοπουτανες που νομιζουν οτι μας κανουν χαρη, πως δουλευουν οι πραγματικοι επαγγελματίες????? θα μπορουσε να βαλει και σαν επιτιμους διδακτορες την εφη και την κριστι... εκει να δεις νεα ταλεντα και φυντανια που θα βγαιναν)
και by the way, η γκομενα δεν ειχε ιδεα για το site... τωρα πλεον μπορει να έχει αποκτήσει
τρομερος συγχρονισμος αν λεμε για την ιδιαΚανένα νέο απο Μαριάννα?
Επισκέπτης
Δεν λέμε για την ίδια.
Απο βαρδάρη μόνο η Μαρίνα και απο Κωλέτη η Έφη μου καλύπτουν τα γούστα !!! Όλες οι άλλες είναι για .....ξύλο .
Καλά κάνω και παίρνω γραφείο !
140 την ώρα, με 2 χυσίματα!!
σε μια ωρα και μονο δυο χυσιματα
εισαι ενγκρατης φιλε μου, ευγε για την αυτοσυγκεντροση σου!
συντροφοι ξερω οτι δεν θα πω κατι καινουριο, αλλα ας πω και εγω την κριτικη μου απο μαρινα
θελω και εγω ενα test drive!!!!
Και εσυ μια επαναληψη για να εμπεδωσεις το μαθημα!
απο γραφειο η απο γνωστο,εχει σημασια.οχι στην τιμη αλλα στην ποιοτητα γιατι πλεον ολες απο τα γραφεια ειναι για τα αναθεμα......Απο βαρδάρη μόνο η Μαρίνα και απο Κωλέτη η Έφη μου καλύπτουν τα γούστα !!! Όλες οι άλλες είναι για .....ξύλο .
προκαλεις τωρα,ξερεις οτι το inbox σου θα γεμισει μυνηματαΑπο βαρδάρη μόνο η Μαρίνα και απο Κωλέτη η Έφη μου καλύπτουν τα γούστα !!! Όλες οι άλλες είναι για .....ξύλο .
βασικα να σου πω την αληθεια οκ ειναι τα 140 για μια ωρα αλλα δεν ειναι και ευκαιρια εδω που τα λεμε. εκτος βεβαια αν εχεις βρει κατι αναλογο της μαρινας ή της έφης σε delivery οποτε παω πασο
επαναληψη μητηρ μαθησεως συντροφεθελω και εγω ενα test drive!!!!
Και εσυ μια επαναληψη για να εμπεδωσεις το μαθημα!
of course!!!
γρααααψε λαθοοοοοος αρχηγεεεΔεν λέμε για την ίδια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις