Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (5 μέλη και 60 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Θελω να πω για την εφη πως με το που τελειωνει δεν σηκωνεται και φευγει αμεσως οπως μερικες αλλες κοπελες αλλα καθεται μαζι σου και μιλαει για λιγο. Πολυ ευγενικη κοπελα. Σεβεται τον πελατη και μετα το  σεξ. Ηθελα να το τονισω αυτο γιατι μου εκανε πολυ καλη εντυπωση.

Ηθελα επισης να ρωτησω αν εχει στουντιο/μπουρδελα στην οδο αφροδιτης. Καποιος μου το ειπε αλλα πηγα να δω και δεν βρηκα τιποτα. Ισχυει κατι τετοιο?

Καλο θα ηταν να υπηρχαν φωτογραφιες απο καποιες απο τις κοπελες. Ισως ομως επειδη δεν ειναι και παρα πολλες να μην εχει και πολυ νοημα μιας και δεν αλλαζουν πολυ συχνα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι γινεται ρε παιδια?κανενα νεο απο τα σπιτακια μας?σο βαρδαρη τι παιζει?ξερει κανενας για βραδυ?εχω καιρο να παω,πολυ καιρο ομως

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Όποιος επισκεφθεί την Μαριάννα αύριο 28/2 να μην ξεχασει να της πει χρόνια πολλά γιατί γιορτάζει. Εγώ τελεύταία από Βαρδάρη προτιμάω Βερόνικα (προμηθέως κάτω) και Γιάννα (πράσινα παντζούρια ,μέχρι να ξανανοίξει το μαγαζί στη Σαπφούς μετά την Ταντάλου που ήταν  σφραγισμένο την Τετάρτη πρωί που πήγα). Είναι καλές εναλλάκτικές λύσεις. 
Αφρούλα γύρισε πίσω !!!! 

nteminio21

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλους ξέρουμε αν παίζει τπτ καλό για σήμερα και αν αξίζει να κάνουμε κατάθεση? Έλειπα για αρκετό διάστημα και δεν ξέρω αν έχουμε τπτ καλό.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
η γιαννα στο πρασινο σπιτι δουλευει πρωι η βραδυ?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Γιάννα μια ξανθιά λέτε με tribal τατουάζ στο χέρι; Αν λέτε αυτή πολύ καλή στο δωμάτιο αλλά πολύ λιπαντικό ρε φίλε... μπάνιο θέλεις μετά!!!

abalaea1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα.Πέρασα το πρωί απο la femme και δούλευε μια Ντορα ρουμάνα μελαχροινή με ωραίο σώμα.Υπάρχει καμιά πληροφορία πως είναι μέσα στο δωμάτιο?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.426
Πόντοι
7.095
ειναι πολυ καλη η ντορα...πλησιαζει εφη...το βυζι σιλικονη βεβαια αλλα οκ

harrypotter

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
0
χαιρετω τους συντροφους!!πρωτο ποστ σημερα!!να τα χιλιασω!!

σημερα κυριακη βραδυ καναμε μια τσαρκα ετσι να δουμε τι γινεται στα αγαπημενα μας στενακια..στην πλειοψηφια δεν ειχε τπτ αξιολογο περαν δυο περιπτωσεων
1.σαπφους με προμηθεως γωνια ηταν ενα μελαχροινο με σφιχτο σωματακι εξαιρετικο κωλαρακι που φαινοταν πολυ ομορφο-ονομα δεν συγκρατησα για τους γνωστες
2.προμηθεως 11 μολις μπηκα ηταν μια ξανθια με πολυ ωραιο σωμα κωλαρακι μουρλια κ γλυκο προσωπο.εκει εγινε κ η καταθεση.το ονομα της κοπελιας ηταν βερονικα.βασικα ηταν πολυ ορεξατη με απιστευτη συμμετοχη αρκετο τριψιμο πανω σου ετσι να σε καυλωσει κ πολυ σημαντικο η οπτικη επαφη.ηταν επιπεδου μαρινας ενας πραμα-κατι που ειναι πολυ σπανιο κ δυσευρετο-δυστυχως 40 τα ευρουλα αλλα πιστευω οτι τουλαχιστον τα τιμησε κ δεν τα εδωσα στο βροντο..προτεινεται ανεπιφυλακτα η δεσποινις
αυτα για αρχη..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Χθες εκανα την πρωτη μου καταθεση στη Σαρα στην Κωλεττη.Φανταστικο γκομενακι.Βελουδινο δερμα,υπεροχο κωλαρακι.Αν και δουλευε απο το πρωι,ηταν ευδιαθετη και με φοβερη συμμετοχη.Επισης στο πισωκολλητο κουνιεται αυτη για σας.Εγω λοιπον απ'αυτην την πρωτη επισκεψη,την προτεινω ανεπιφυλακτα!!

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εχει κανεις παρει την καινουρια τσεχα που εσκασε προ ελαχιστων ημερων στο γωνιακο σαπφους & προμηθεως με εισοδο απο σαπφους.Προκειται περι ξανθου γελαστου και ετοιμου νομιζω για δυνατα κολπα εγω δεν διεθετα τα απαραιτητα προς μπουρδελιζειν εκεινη  τη στιγμη φραγκα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εχει κανεις παρει την καινουρια τσεχα που εσκασε προ ελαχιστων ημερων στο γωνιακο σαπφους & προμηθεως με εισοδο απο σαπφους.Προκειται περι ξανθου γελαστου και ετοιμου νομιζω για δυνατα κολπα εγω δεν διεθετα τα απαραιτητα προς μπουρδελιζειν εκεινη  τη στιγμη φραγκα.
για δωσε καμια περιγραφη της κοπελας κ ποτε δουλευει.....

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δουλευει πρωι ειναι τσεχα κατα τα λεγομενα της τσατσας 20 ετων με βυζαρες τροφαντες και λωκο στιβαρο για ντριλινγκ ξανθια οπως προανεφερα 40 απλο 60 α.κ.(ανευ καποτας).Μου κανει κατι σε σαρα απο ερος 16 στο νεοτερο της δεν ξερω θα δειξει.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Μπας και λέει την Γιάννα ο συμπολεμιστής mpourdeleon? Αν είναι αυτή είναι πολύ καλή αλλά πολύ λιπαντικό ρε γμτ...

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οχι τη γιαννα  απο το γωνιακο σαπφους &τανταλου.Ανεφερα σαπφους&προμηθεως σε παραπανω αναφορα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ωπ... συγνώμη φίλε!

Stories