Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (4 μέλη και 60 επισκέπτες)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καρλα ... αλλα δεν δουλευει πλεον ελλαδα ...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Για μία 40αρα Ιταλίδα που δούλευε σε μπουρδέλο του Μύλου, μπορεί κάποιος φίλος να πει κάποιες πληροφορίες; Ευχαριστώ.
Μαλλον εννοεις την Τζωρτζια.Τελευταια φορα την πετυχα Προμηθεως τερμα πανω.Για εκτακτες εμφανισεις ομως.ειναι απο τις συχνα μετακινουμενες.Το πιο πιθανο ειναι να την πετυχεις Κατεχακη.Χυμωδης γκομενα.Οταν την γαμας ριχνει κατι ιταλικα μπινελικια.Αν εχεις φαντασιωσεις με τη βυζαρου γειτονισσα σου,αυτη σιγουρα θα σε ικανοποιησει.Κανει και προγραμματα...

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποια ειναι η Κατεχακη ρε παιδες?Εχω παει τοσες φορες στην περιοχη του City gate αλλα δεν βρηκα την οδο κατεχακη.Μεχρι και τραβελι που εκανε πιατσα ρωτησα.Πολυ γελιο.Σταματησα διπλα του και αυτο νομιζε οτι βρηκε πελατη κι εγω τη ρωτησα για την οδο κατεχακη....Ψαχνω απεγνωσμενα καμια βυζαρου(ΟΧΙ ΧΟΝΤΡΗ) και ολοι λετε γι αυτην την Ιταλιδα.Αλλα δεν μπορω να το βρω....

Επισκέπτης
Γνώμη μου τότε είναι ότι κακώς ψάχνεις την Ιταλίδα γιατί εγώ θα την έλεγα χοντρή..Η λεπτή η βυζαρού είναι η Μαίρη.

Α και μπάνισα το καινούργιο το τσέχικο στην γωνία σαπφούς προμηθέως, κεφάτη/ορεξάτη φαίνεται αλλά νταρντανωμένη όποτε δεν μπήκα..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Ποια ειναι η Κατεχακη ρε παιδες?Εχω παει τοσες φορες στην περιοχη του City gate αλλα δεν βρηκα την οδο κατεχακη.Μεχρι και τραβελι που εκανε πιατσα ρωτησα.Πολυ γελιο.Σταματησα διπλα του και αυτο νομιζε οτι βρηκε πελατη κι εγω τη ρωτησα για την οδο κατεχακη....Ψαχνω απεγνωσμενα καμια βυζαρου(ΟΧΙ ΧΟΝΤΡΗ) και ολοι λετε γι αυτην την Ιταλιδα.Αλλα δεν μπορω να το βρω....
Ακομα να γαμησεις??Τι θα γινει με σενα?στα ξαναειπα αλλα δεν ακους.κατεβα την Κωλεττη και στριψε ολο αριστερα πισω απ'το city gate.εκει που ξαναρχιζει η ανηφορα για να βγεις Γιαννιτσων,το πρωτο στενο δεξια ειναι η Κατεχακη.στην αρχη αρχη δεξια ειναι το σπιτι...Αντε βρες το να τελειωνουμε!!!

lostson

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
KATEXAKI.jpg

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
95
Πόντοι
1
παιδια μακρια απο την τζωρτζια την ιταλιδα. ειναι αθλια στο δωματιο. δεν εκανε στασεις και δεν με αφησε να τις αγγιξω τα βυζια. αγενεστατη.
η μαιρη η βυζαρου ποια ειναι? που δουλευει?

Επισκέπτης
Ε φαίνεται ότι είναι μούφα η ιταλίδα ρε παιδιά...

Η Μαίρη δουλεύει στο μπλε στο βαρδάρη, βράδυ νομίζω τώρα.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Λοιπόν ύστερα από μια βόλτα στα μέρη σας παραθέτω τα εξής:

Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) Πέτυχα μια ξανθούλα ~170 Η Μάρθα.Δεν την τίμησα αλλά στάνταρ θα την δοκίμαζα αν δεν είχα δεί την Σάρα.Ωραία κοπέλα πάντως και δείχνει άγρια χωρίς να δείχνει μεγάλη..

Ι. Κω1λέττη 17  ¨Εψαχνα την Εφη δεν μας έκατσε.Τελικά μετά από γενική γυρα τίμησα την Σάρα μια λεπτούλα μικρωκαμωμένη Τσέχα.Παίζει να είναι από τις ωραιότερες που πέτυχα Θεσσαλονίκη,ευδιάθετη με καλό Girlfriend experience..Αυτό και καλό είναι και κακό καθως και έχει ψιλομέτρια συμμετοχή αλλά σε κάθε περίπτωση σε φτιάχνει με τις ελαφρές φωνούλες της.Επίσης μου έκανε πολύ εντύπωση η τσατσά που είχε πολύ χαβαλέ και διάθεση..Την κυριακή μεσημέρι ψάχνοντας την ¨Εφη πέτυχα μια νέα καστανή με σγουρό μαλλί που μου είπε ότι είναι νέα..Φάνηκε αρκετά ορεξάτη ίσως γιατί ήταν νεκρή ώρα..

Ανδρέου Γεωργίου 34  .Πήγα εκεί ψάχνοντας την Λούνα.΄Πέτυχα και εκεί μια νέα ρουμάνα μελαχρινή με άγριες διαθέσεις,με όνομα σπάνιο που δεν μπορούσα να θυμηθώ με τίποτα...Εντυπωσιακός χώρος..

Ανδρέου Γεωργίου 16  .Εκει πήγα κυριακή μεσημέρι ψάχνοντας την Σάρα.Τελικά πέτυχα μια μελαχρινή ψηλή με,με καρέ και μεγάλο στήθος όνομα Χριστίνα.Βασικά ούτε η τσατσά ούτε η ίδια φάνηκαν να μου λένε αλήθεια για καταγωγή και όνομα.Μου έκανε εντύπωση πως πιο πολύ μου έλεγε τι δεν κάνει η τσατσά αντι για τι κάνει...Τελικά η κοπέλα αποδείχτικε κομοδίνο και ίσως από τις χειρότερες που έχω δοκιμάσει γενικά...

Από Βαρδάρη μεριά λόγο της αδιανόητης κίνησης λόγω της ώρα δεν ρωτούσα ονόματα.Η βόλτα έγινε κατά τις 3 το βράδυ το Σάββατο..

Προμηθέως 25 Με διαφορά το μεταλύτερο μπάζο στην περιοχή.Και μεγάλη και σάπια.Αφού οι μισοί στο δωμάτιο έσκασαν στα γέλια..

Ταντάλου και σαπφούς ύστερα από 30 λεπτά αναμονής σκάει μύτη μια κοντούλα μελαχρινή που δεν έιχε τίποτα ιδιαίτερο εμφανισιακά.Μου έκανε σε γύφτισσα

Σαπφούς 7 Είχε μια ξανθιά με κοτσιδάκια με μεγάλα βυζιά..Επειδή είχε λίγα κιλά δεν μπορούσα να πω αν ήταν real η fake αλλά είχε ΠΟΛΥ έντονα ναζιάρικο ύφος..

Σαπφούς 5 σκάει μια Μαυρούλα ξανθία.Δεν μου αρέσουν οι μαύρες οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη..

Προμηθέους 14 σκάει μια ξανθιά μικρή με ΤΕΛΕΙΟ στήθος.Με διαφορά το καλύτερο μουνί της περιοχής από την ώρα..Δεν ξέρω γιατί όμως κανείς δεν έκατσε,ίσως οι ντόποιοι κάτι ξέρετε..Εντύπωση και ο άντρας "τσατσός" που είχε...

Προμηθέους 19 σκάσει μύτη μια μελαχρινή γύρω στο 1.65 λευκό δέρμα γαλάζια μάτια βυζάρες και νορμάλ σώμα με ελαφρίες ατέλειες..Πολύ άγρια φάνηκε και μάλλιστα αγκάλιασε ένα δύο από τα παιδιά που περιμέναν ίσα για να τους φτιάξει...¨Εδινε και κώλο με 80e..

Όλα τα υπόλοιπα που δεν αναφέρω είναι γιατί οι κοπέλες ήταν απλά μέτριες.Γενικα συγκρατώ τα πολύ καλα η πολύ κακά...

Σε γενικό resume αν και δεν μου αρέσει να γενικεύω οι Σαλονικείς έχετε λόγο να λέτε ότι η πόλη πάσχει.Είτε θα πέσεις σε μπάζο - κομοδίνο με 30e είτε σε μοντέλο κωμοδίνο με ~40 50 .Το best value κατα την γνώμη μου είναι το απομονωμένο στην Κωλέτη εφόσον δύο από τις τρείς κοπέλες φάνηκαν ευδιάθετες και δεν πέτυχα την Εφάρα...

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς ποια δουλεύει σήμερα το βράδυ στην Κωλέττη?

bisbas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχουμε πει κατα καιρους για τη λαουρα πως μεσα ειναι σαν να μη υπαρχει κ μη ξεγελιεσαι με τα προγραμματα που κανει οποτε χαζεψε την μονο εξω κ μετα βουρ για αλλη  ;)

εμένα πάντως μου φέρεται τέλεια !!!!!!

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Το μπουρδέλο στην Μαντζάρου 1Α έκλεισε?

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα. Τελικά για την Τζώρτζια, την Ιταλίδα που ζητούσα πληροφορίες, την συνάντησα στην Περαία για να την πάρω σε ξενοδοχείο και όντως είχατε δίκιο, πολύ μαλακισμένη φαίνεται και την άφησα.

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παίδες ψάχνω εδώ και καιρό την Τζώρτζια την Ιταλίδα,την έίχα πάρει στο έρως νομίζω ή στο la femme.Εμένα μου είχε φερθεί σωστά και επειδή  γουστάρω τον τύπο της,και επειδή αναφέρθηκε το όνομα της πιο πάνω όποιος ξέρει ας ενημερώσει που μπορώ να την βρώ σίγουρα και τι ώρες.THANK YOU

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου έχει τηλ;θα με υποχρέωνες αν με βοηθούσες.
Καλημέρα. Τελικά για την Τζώρτζια, την Ιταλίδα που ζητούσα πληροφορίες, την συνάντησα στην Περαία για να την πάρω σε ξενοδοχείο και όντως είχατε δίκιο, πολύ μαλακισμένη φαίνεται και την άφησα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Προμηθέους 19 σκάσει μύτη μια μελαχρινή γύρω στο 1.65 λευκό δέρμα γαλάζια μάτια βυζάρες και νορμάλ σώμα με ελαφρίες ατέλειες..Πολύ άγρια φάνηκε και μάλλιστα αγκάλιασε ένα δύο από τα παιδιά που περιμέναν ίσα για να τους φτιάξει...¨Εδινε και κώλο με 80e.
αν εννοεις το μπλε με το ηχητικο ειναι η τζενη

αν κ απο τη περιγραφη αυτη ειναι σιγουρα δε σας επιασε απο τα @@ ?? :2funny: :2funny:

nteminio21

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους προχθές πήγα μια βόλτα με έναν φίλο και δεν είχε τπτ το ιδιαίτερο έχουμε καμιά πληροφορία για σήμερα? Για βοηθήστε λίγο. 

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
αν εννοεις το μπλε με το ηχητικο ειναι η τζενη

αν κ απο τη περιγραφη αυτη ειναι σιγουρα δε σας επιασε απο τα @@ ?? :2funny: :2funny:

Και είναι καλή αυτή η Τζένη?Δεν αποκλείεται φίλε μου αλλά φαντάσου πως ήταν 15 άτομα στο δωμάτιο οπότε δεν υπήρψε καλή οπτική γωνία..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom