Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
καλα,γελα οσο θες... για να εχω και εγω το δικαιωμα να δουλευω τους νεοπες τωρα που θα γινει 9μηνο
πες μας καμμια εμπειρια απο το μετωπο ρε πετρο. τι θυμασαι απο τους γερμανους?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Μην το γαμάτε ρε παιδιά και αυτό το topic με spamming...
Απωθείτε τον κόσμο από το να συμμετέχει...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μην το γαμάτε ρε παιδιά και αυτό το topic με spamming...
Απωθείτε τον κόσμο από το να συμμετέχει...
Έχεις δίκιο φίλε ξεφεύγουμε. Συγνώμη και πάλι.
Υ.Γ Αλφίστα αν θέλεις συνέχεια του χαβά πάμε δίπλα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Δεν κοβετε τις μαλακιες ορισμενοι εδω μεσα??Γραψτε κανα σεναριο για τσοντα με τοση φαντασια.Λοιπον,σημερα μετα τις 19.00 θα ειναι η Μαιρη στο μπλε σπιτι στην Προμηθεως για καποιους που ρωτουσαν.Στο ιδιο σπιτι πριν κανενα διωρο ηταν μια καινουργια.Λενα απο Πορτογαλια,ζουμπουρλου,ομορφουλα δινει κωλο για 80ε.Αν καποιος δοκιμασε,ας μας πει κι εμας.Η Τζενη δεν εργαζεται πλεον σ'αυτο το σπιτι απ'οτι μου ειπε η τσατσα.Εγω κατεθεσα στην Μαρινα.Ειχα καιρο να την δω,εχει παρει κιλα και εχει κανει ενα κωλαρακι φοβερο.Τα υπολοιπα ειναι γνωστα.Απλα φοβερη!!Επισης στο Λαουροσπιτο ηταν η Γερμανιδα βυζαρου Τζουλια,η χειροτερη πουτανα που γαμησα.Συμβουλευτικα σας λεω να μην παρασυρθειτε απ'τα τεραστια βυζια της και την πατησετε

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι εχει ξαναγραφτει απο εμενα τον ιουλιο  και απο εκει το εκανα κοπι πειστ, οσα αναφεροντε ειναι 100% πραγματικοτητα , οσο για την καληψη αποκριπση εκει εκανα λαθοσ σημερα το πρωι γιατι βιαζομουν να γραπσω και να παω για δουλεια, τωρα για τελιεσ και κοματα και θαυμαστικα εχω διορ8ωθει λιγακι πιστεω,,, απλα το κειμενο για την ΤΡΕΛΟτζενη το εκανα αντιγραφη απο τα απεσταλμενα μου  για να δωσω σε μερικους την εικονα που παρουσιασε σε εμενα  αυτη η @#$#$%%^^%&*&%^%^&% τεσ,πα τον βαρδαρι τον εκοψα τελεφταια και βρηκα την υγεια μου ,,, οφ τοπικ βεβαια αλλα      ΠΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΠΗ (ΓΡΑΦΕΙΟ)( ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΜ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΛΗΤΟΥΣ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
ναι εχει ξαναγραφτει απο εμενα τον ιουλιο  και απο εκει το εκανα κοπι πειστ, οσα αναφεροντε ειναι 100% πραγματικοτητα , οσο για την καληψη αποκριπση εκει εκανα λαθοσ σημερα το πρωι γιατι βιαζομουν να γραπσω και να παω για δουλεια, τωρα για τελιεσ και κοματα και θαυμαστικα εχω διορ8ωθει λιγακι πιστεω,,, απλα το κειμενο για την ΤΡΕΛΟτζενη το εκανα αντιγραφη απο τα απεσταλμενα μου  για να δωσω σε μερικους την εικονα που παρουσιασε σε εμενα  αυτη η @#$#$%%^^%&*&%^%^&% τεσ,πα τον βαρδαρι τον εκοψα τελεφταια και βρηκα την υγεια μου ,,, οφ τοπικ βεβαια αλλα      ΠΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΠΗ (ΓΡΑΦΕΙΟ)( ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΜ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΛΗΤΟΥΣ
Και τοτε τι μας το λες εδω περα αμα δεν παιζει οπως λες???Για να μας εντυπωσιασεις??Μας εντυπωσιασες ηδη με την ιστορια σου.Οσκαρ πρωτοτυπου σεναριου θα μπορουσες να κερδισεις!!Επαναλαμβανω,κοψτε τις μαλακιες ορισμενοι.διαβαζει ο κοσμος και γελαει

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
al pacino σημερα τι παιζει πρωι στο βαρδαρη ξερεις?μιλαω για την βαρδια μεχρι τις απογευμα

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
 ΠΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΠΗ (ΓΡΑΦΕΙΟ)( ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΜ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΛΗΤΟΥΣ

Φίλε,
σε μια σειρά εξέφρασες ΟΛΗ την κατάντια της Θεσσαλονίκης στο πληρωμένο sex...Ετσι μπράβο...Ο κλασσικός κλειστός κύκλος μέσα στην μυστικοπάθεια...Μόνο σε κολλητούς μην μας φάει κανένας το μουνί...Oι υπόλοιποι να παν να γαμηθούν...και ας τους να κλαίγονται ότι δεν έχουν να γαμήσουν...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια ποιος ξερει τι παιζει πρωι βαρδαρη?

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
Καλησπέρα,ξέρει κανείς πότε δολεύει η Σάρα στο έρως?σκέφτομαι να πάω..

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

μεγαλε τις ιστοριες σου να τις λες στα φιλαρακια σου οταν πινετε ποτα,και οχι εδω.επισης να σου πω οτι αν δεν το σηκωνεις να μην το πινεις το γαμημενο,ειτε ειναι ποτο,η κανα τσιγαρο,η οτιδηποτε αλλο.επισης να μην πηγαινεις φτιαγμενος  σε μπουρδελα γιατι κανενα πρωι θα συναντηθεις και με την pamena anterson,και θα θελει και αυτη μπουζουκια,και η παμελα ειναι και πολυεξοδη να ξερεις.οσο για την ποπη που δεν  δινεις το τηλ τις σε κανεναν, καλα κανεις γιατι μπορει να σου ζητησει να παντρευτητε καποτε.οσο για τις ιστοριες που λες,να τις λες στον εαυτο σου το βραδυ προτου κοιμηθεις,και αφου εχεις τραβηξει την βραδυνη σου μαλακια.

αντε με τον καθε ανοητο εδω περα.

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια , δεν είναι έτσι τα πράγματα με τα τηλέφωνα !!Και εγω έχω βρεί μια άκρη με ένα γραφείο με γυναίκες, δεν μπορώ να το δώσω σε όποιο μου το ζητήσει απο το σαϊτ !!! Υπάρχει φόβος !Οι μπάτσοι παρακολουθούν τα πάντα και που τον ξέρω τον άλλον που θα πάρει το τηλ. απο εμένα και δεν με καρφώσει , να  βρώ κανένα μπελά στα καλά καθούμενα .....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
επειδη ειστε μικροι και μαλακες ακομα.ρε φιλε θελεις να παρω απο τον αγγελιοφορο ολα τα τηλ και να στα γραψω εδω?θα κατσουν τωρα οι μπατσοι να ασχληθουν με εσενα που εδωσες ενα τηλεφωνο.λες και αν θελουν να μαθουν τηλεφωνο απο εδω απο εμας περιμενουν.αντε ρε μην βλεπετε πολλα εργα και χαλιεστε τζαμπα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
αφου φοβαστε να μιλησετε τι βγαινεται κ λετε ενα σωρο παπαριες
για να λεμε μπραβο οι γαμιαδες?
ολοι εχουμε τις ακρες μας ναστε σιγουροι γιαυτο
οσο για το φιλαρακο που ειπε πως η τζενη ξαναμπηκε στο δωματιο κ του τοπαιξε αλλη ,
ασε δε θα παρουμε αδερφε, τη τζενουλα τη ξερουμε 1 χρονο οποτε ασε να ειμαστε επιφυλακτικοι
ουτε τα @@ 3ερει να χουφτωνει, :2funny: :2funny: τα σφιγει ι μαλακω πηναινε 3εσουρωτος κ ελα μετα να μας πεις 

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μαγκες,δεν νομιζω να το εχω χασει τοσο πολυ... ειμαι σχεδον 100% σιγουρος(αρα περιπου 98% :2funny: :2funny:) οτι η ιστορια αυτη εχει ξαναγραφτει. αν το ψαξει οποιος δεν βαριεται θα το βρει

ξαναγραφτηκε καλητερα και ποιο εκπλεπτισμενα.

ομως ειδες ρε παιδι μου τι κανει η μαλακια........
χοντρο το προβλημα

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
al pacino το αναφερω για να δειξω πως ετσι που καταντησε ο βαρδαρης και ο μυλος δεν αξιζει να τουσ δινουμε τα λεφτα μας και πως αξιζει να απευθυνθουμε σε περισοτερο επαγκελματιεσ του ειδους,, οχι μουνι ναναι και οτι ναναι,, οσο για το γραφειο της ΠΟΠΗΣ λειτουγρει απτο 1987,,ειναι το μονο που εχει αντεξει στο χρονο,,παντα εχει 2 μπαζα 3 μετριες και 3 καλες και 2 πολυ καλες,,οσο για το τηλ. τι να δωσω? θα παρεις και θα σου πει πες το κονε σου να με παρει τηλ,μετα τονγκα,,εκτος αν εισαι του η8ων και θες να δεις απο που απανταει για να την κανεις πεσιμο,,τεσπα, πρωσωπικη μου αποψη εδω μεσα σηγουρα υπαρχουν μπατσοι,,εστω και ηλεκτρονικου εγκληματος,,αποψη μου,,το να την καρφωσω εδω μεσα θα ηταν μεγαλη μλκ μου,,επισης μεγαλη μαλακια δεν ειναι να λες την ιστορια σου για να μην την πατησει και κανασ αλλοσ αλλα να ακουσ για τηλεφωνο και να κανεισ σαν παλαβοσ ... ετσι αποκαλυπτωντε οι αβγαλτοι μπατΣοι και οι φρεσκοι,,ιστοριες και βιωματα  μπορει ο κα8ενας να γραπσει,,απλα περιμενα καλυτερη αντι μετωπηση,,δεν εκβιασα κανεναν να την πιστεψει,,να κατσεις και να κρινεις τα λεγομενα του κα8ενος ειναι οτι ποιο ευκολο και υπουλο και φλορικο μπορεις να πεις,,το να πεις απλα δεν το πιστευω ισως ειναι κατι ποιο υπευθεινο!!!θα μπορουσα να κανω και εγω τα καμωματα σασ al pacino,,arcans,,humax,,simera,,,,,,ισως απο αυτο φενετε πως καποιοι νομιζουν πως το σαιτ ειναι δικο τουσ και 8α επικρινουν και 8α διαβαλουν τον καθενα εδω μεσα που λεει κατι αλλο απο αυτα που φτανει το δικο τους το μυαλο,,και παρε οσα τηλεφονα κονε εχεις απο αγκελιοχωρο εγω εχω το δικο μου,,και εργα μαλλον εσυ βλαιπεις απο αυτα που κερναει ο αγκελιοφορος,,ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ,,ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,, ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ,, ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΤV

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom