mpourdeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτη τη λενα που αναφερει ο Πατσινο στο ηχητικο τη πηρε κανενας?
Η μαλακια συνεχιζεται και σημερα βλεπω.Δε χρειαζεται να σου απαντησω προσωπικα.Αρκει καποιος να διαβασει και τα προηγουμενα μηνυματα σου και θα βγαλει συμπερασματα....al pacino το αναφερω για να δειξω πως ετσι που καταντησε ο βαρδαρης και ο μυλος δεν αξιζει να τουσ δινουμε τα λεφτα μας και πως αξιζει να απευθυνθουμε σε περισοτερο επαγκελματιεσ του ειδους,, οχι μουνι ναναι και οτι ναναι,, οσο για το γραφειο της ΠΟΠΗΣ λειτουγρει απτο 1987,,ειναι το μονο που εχει αντεξει στο χρονο,,παντα εχει 2 μπαζα 3 μετριες και 3 καλες και 2 πολυ καλες,,οσο για το τηλ. τι να δωσω? θα παρεις και θα σου πει πες το κονε σου να με παρει τηλ,μετα τονγκα,,εκτος αν εισαι του η8ων και θες να δεις απο που απανταει για να την κανεις πεσιμο,,τεσπα, πρωσωπικη μου αποψη εδω μεσα σηγουρα υπαρχουν μπατσοι,,εστω και ηλεκτρονικου εγκληματος,,αποψη μου,,το να την καρφωσω εδω μεσα θα ηταν μεγαλη μλκ μου,,επισης μεγαλη μαλακια δεν ειναι να λες την ιστορια σου για να μην την πατησει και κανασ αλλοσ αλλα να ακουσ για τηλεφωνο και να κανεισ σαν παλαβοσ ... ετσι αποκαλυπτωντε οι αβγαλτοι μπατΣοι και οι φρεσκοι,,ιστοριες και βιωματα μπορει ο κα8ενας να γραπσει,,απλα περιμενα καλυτερη αντι μετωπηση,,δεν εκβιασα κανεναν να την πιστεψει,,να κατσεις και να κρινεις τα λεγομενα του κα8ενος ειναι οτι ποιο ευκολο και υπουλο και φλορικο μπορεις να πεις,,το να πεις απλα δεν το πιστευω ισως ειναι κατι ποιο υπευθεινο!!!θα μπορουσα να κανω και εγω τα καμωματα σασ al pacino,,arcans,,humax,,simera,,,,,,ισως απο αυτο φενετε πως καποιοι νομιζουν πως το σαιτ ειναι δικο τουσ και 8α επικρινουν και 8α διαβαλουν τον καθενα εδω μεσα που λεει κατι αλλο απο αυτα που φτανει το δικο τους το μυαλο,,και παρε οσα τηλεφονα κονε εχεις απο αγκελιοχωρο εγω εχω το δικο μου,,και εργα μαλλον εσυ βλαιπεις απο αυτα που κερναει ο αγκελιοφορος,,ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ,,ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,, ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ,, ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΤV
Η μαλακια συνεχιζεται και σημερα βλεπω.Δε χρειαζεται να σου απαντησω προσωπικα.Αρκει καποιος να διαβασει και τα προηγουμενα μηνυματα σου και θα βγαλει συμπερασματα....
ναι και τα αστυνομικα μυθιστοριματα απτον αγγελιοφορο χααχαχαχαχ,,, και μολις το τελιωνω ανοιγω την παλιοφυλαδα παραγκελνω και μια τανα και μια πιτσα με πρασινη ντοματα χαχαχαχ το κουτοχορτο σας χαλαει ρε αλλα μη μασατε...για ολους εχει ο ... αγγελιοφορος!!!συμφωνω απολυτος.ο φιλος μας εχει μεγαλη φαντασια,ειδικα στα αστυνομικα μυθιστοριματα.
το βραδυνο παραμυθακι αποκλειστικα για σ1 συντομο αλλα ουσιαστιοκο....... να βαλεισ και μια φωτογραφια... ( τα ευκολως παραλειποντε) στον αγγελιοφορο βεβαια,,, και πανε και καμια βολτα βαρδαρη να μας πεις αν ζειπαι ποτατι λοκα!!!αντε πες μας και το βραδυνο σου παραμυθακι να γελασουμε.αλλα πιες πρωτα κανενα ποτο να εχεις και εμπνευση.μεθυσμενος ποιο καλα τα λες.
αντε μπραβοαντε πιες κανενα ποτο να κανεις κεφαλι,και υπνο.δεν ξανασχολουμε φιλε μαζι σου.
Μια Αννα κοντουλα,καλο σωματακι,μετρια μεσα
τεστ ενα δυο
ηθελα να δω αν εχει καποιο προβλημα το θρεντ 3 μερες εχει να μιλισει καποιος
τι λεει κανενα νεο απο βαρδαρι κ σια δε παει κανεις
εχουμε κανει εμπαργκο ?