Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (2 μέλη και 61 επισκέπτες)

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη τη λενα που αναφερει ο Πατσινο  στο ηχητικο τη πηρε κανενας?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
al pacino το αναφερω για να δειξω πως ετσι που καταντησε ο βαρδαρης και ο μυλος δεν αξιζει να τουσ δινουμε τα λεφτα μας και πως αξιζει να απευθυνθουμε σε περισοτερο επαγκελματιεσ του ειδους,, οχι μουνι ναναι και οτι ναναι,, οσο για το γραφειο της ΠΟΠΗΣ λειτουγρει απτο 1987,,ειναι το μονο που εχει αντεξει στο χρονο,,παντα εχει 2 μπαζα 3 μετριες και 3 καλες και 2 πολυ καλες,,οσο για το τηλ. τι να δωσω? θα παρεις και θα σου πει πες το κονε σου να με παρει τηλ,μετα τονγκα,,εκτος αν εισαι του η8ων και θες να δεις απο που απανταει για να την κανεις πεσιμο,,τεσπα, πρωσωπικη μου αποψη εδω μεσα σηγουρα υπαρχουν μπατσοι,,εστω και ηλεκτρονικου εγκληματος,,αποψη μου,,το να την καρφωσω εδω μεσα θα ηταν μεγαλη μλκ μου,,επισης μεγαλη μαλακια δεν ειναι να λες την ιστορια σου για να μην την πατησει και κανασ αλλοσ αλλα να ακουσ για τηλεφωνο και να κανεισ σαν παλαβοσ ... ετσι αποκαλυπτωντε οι αβγαλτοι μπατΣοι και οι φρεσκοι,,ιστοριες και βιωματα  μπορει ο κα8ενας να γραπσει,,απλα περιμενα καλυτερη αντι μετωπηση,,δεν εκβιασα κανεναν να την πιστεψει,,να κατσεις και να κρινεις τα λεγομενα του κα8ενος ειναι οτι ποιο ευκολο και υπουλο και φλορικο μπορεις να πεις,,το να πεις απλα δεν το πιστευω ισως ειναι κατι ποιο υπευθεινο!!!θα μπορουσα να κανω και εγω τα καμωματα σασ al pacino,,arcans,,humax,,simera,,,,,,ισως απο αυτο φενετε πως καποιοι νομιζουν πως το σαιτ ειναι δικο τουσ και 8α επικρινουν και 8α διαβαλουν τον καθενα εδω μεσα που λεει κατι αλλο απο αυτα που φτανει το δικο τους το μυαλο,,και παρε οσα τηλεφονα κονε εχεις απο αγκελιοχωρο εγω εχω το δικο μου,,και εργα μαλλον εσυ βλαιπεις απο αυτα που κερναει ο αγκελιοφορος,,ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ,,ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,, ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ,, ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.ΤV
Η μαλακια συνεχιζεται και σημερα βλεπω.Δε χρειαζεται να σου απαντησω προσωπικα.Αρκει καποιος να διαβασει και τα προηγουμενα μηνυματα σου και θα βγαλει συμπερασματα....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η μαλακια συνεχιζεται και σημερα βλεπω.Δε χρειαζεται να σου απαντησω προσωπικα.Αρκει καποιος να διαβασει και τα προηγουμενα μηνυματα σου και θα βγαλει συμπερασματα....

συμφωνω απολυτος.ο φιλος μας εχει μεγαλη φαντασια,ειδικα στα αστυνομικα μυθιστοριματα.

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω απολυτος.ο φιλος μας εχει μεγαλη φαντασια,ειδικα στα αστυνομικα μυθιστοριματα.
ναι και  τα αστυνομικα μυθιστοριματα απτον αγγελιοφορο χααχαχαχαχ,,, και μολις το τελιωνω ανοιγω την παλιοφυλαδα παραγκελνω και μια τανα και μια πιτσα με πρασινη ντοματα χαχαχαχ το κουτοχορτο σας χαλαει ρε αλλα μη μασατε...για ολους εχει ο ... αγγελιοφορος!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αντε πες μας και το βραδυνο σου παραμυθακι να γελασουμε.αλλα πιες πρωτα κανενα ποτο να εχεις και εμπνευση.μεθυσμενος ποιο καλα τα λες.

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αντε πες μας και το βραδυνο σου παραμυθακι να γελασουμε.αλλα πιες πρωτα κανενα ποτο να εχεις και εμπνευση.μεθυσμενος ποιο καλα τα λες.
το βραδυνο παραμυθακι αποκλειστικα για σ1 συντομο αλλα ουσιαστιοκο....... να βαλεισ και μια φωτογραφια... ( τα ευκολως παραλειποντε) στον αγγελιοφορο βεβαια,,, και πανε και καμια βολτα βαρδαρη να μας πεις  αν ζειπαι ποτατι λοκα!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αντε πιες κανενα ποτο να κανεις κεφαλι,και υπνο.δεν ξανασχολουμε φιλε μαζι σου.

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Διαβάζοντας όλα τα ποστ μπορώ να παραδεχτώ πλέον με σιγουριά ότι όλα είναι αποτέλεσμα των κακών υπηρεσιών και άσχημων κοριτσιών που δεν ανανεώνονται τόσο συχνά και στην τελική ο μέσος καταναλωτής δε βρίσκει αυτό που αναζητά. Μας έχουν οδηγήσει να φαγωνόμαστε μεταξύ μας και να δημιουργούμε φαντασιώσεις οι οποίες δεν εκπληρώνονται.

Στο θέμα μας τώρα:
Από βόλτα στο Βαρδάρη και Μύλο χθες τα ξημερώματα Πέμπτη 5:30 π.μ.:

ΜΥΛΟΣ

Μπουτίκ: κλειστά

Εφόσπιτο: κλειστά

Εκκλησία: Άντζελα - Καλές υπηρεσίες (δε δίνει λοκο), ούτε φοράει μπότες (γεια σου ρε μποτόφιλε)

όλα τ' άλλα κλειστά

ΒΑΡΔΑΡΗΣ

Αλουμινάτο: Λεπτή μικρή ξανθιά (δε δοκίμασα, όχι μπότες)

Πράσινο: Μικρή τσιγκάνα, μελαχρινή (ψιλογύφτισα μου φάνηκε)

Απέναντι από ανορθόγραφο: Περιστατικό για τρελά γέλια. Με το που μπαίνουμε η τσατσά ήταν πίσω από την πόρτα και δεν την είχαμε δει, περιμέναμε, περιμέναμε και ξαφνικά τη βλέπει ο κολλητός μου μες στα σκοτάδια σαν τον κόμη Βλαντ Τέπες (χεχεχε) και πετάγεται ως το μπουρδελοτάβανο απ την τρομάρα του (ο Δρακουμέλ ο ίδιος παίδες, μέχρι και γω ξαφνιάστηκα)!!!
Μετά είδαμε την κοπέλα, από Βουδαπέστη λέει και ήρθε πρόσφατα. Παίδες πολύ κομοδίνο η γκόμενα, αν και έχει βυζάρες αλλά περίεργα φτιαγμένα, όχι τόσο πεσμένα για να πεις ότι είναι πεσμένα. Τέσπα μετά κάναμε χαβαλέ με την τσατσά και της λέγαμε να πάρουμε την γκόμενα παρτούζα τζάμπα με τον κολλητό μου και πιάσαμε τη συζήτηση. Στο τέλος της λέμε πάμε να δούμε κιαλλού και άρχισε τα "μου φάγατε την ώρα και δε θα μπείτε μέσα" η τσατσά και της λέεω θα σε γράψω στο ίντερνετ ότι είσαι η καλύτερη τσατσά και παιδιά φοβήθηκε, με παρακαλούσε να μην γράψω στο ίντερνετ και της λέω "μόνο αν μου δώσεις τη γκόμενα τζάμπα" . Και μετά παίδες την παίρνουμε τζάμπα με τον κολλητό μου, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΡΓΙΑ ΜΙΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ... γκουχου γκουχου. . . . συγνώμη παιδιά τις γαμάω τώρα . . . . ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΗΗΗΗΣΣΣΩΩΩΩΩ. . . . ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ. . .  αχαχ χυνωωωωω!!!

(λκξηκδξσγδλκσξγσδ) ΛΕΟΝΧΑΡΤ .... ΛΕΟΝΧΑΡΤ .... ΞΥΠΝΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΛΕΟΝΧΑΡΤ: "ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ. . .. ΕΒΛΕΠΑ ΚΙ ΟΤΙ ΓΑΜΟΥΣΑ. . . . ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΥΣΙΜΟ ΜΕ ΕΚΟΨΕΣ....

ΜΑΜΑ: "ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΕΣΚΟΡΤ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ". ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ. . .  ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΥΥΥΥ. . . .

σΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ (αυτό με τα λαμπάκια): Ένα άλλο λεπτό μικρό ψηλό μελαχρινό μωράκι που το είχα πάρει και ήταν λουκουμακι, αλλά χιλιοπηδηγμένη ρε γαμώτο)

Τελευταίο κάτω δεξιά : μια καστανή κλασσική καλή , αλλά από τις γνωστές παλιές!

Αυτά παίδες....

CHiiiiiLLLL OUUUUT DUUUUDES!!!!
(ΨΩΩΩΩΛΛΛΛ ΑΟΥΤ ΠΑΙΔΕΕΕΕΣ!!!)

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ποια δουλευει τις πρωινες ωρεσ στην κωλλετη?

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Μια Αννα κοντουλα,καλο σωματακι,μετρια μεσα :)

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Παιδιά την Μισελ απο Τσεχία την έχει άρει κανείς? Βραδυνή βάρδια σαπφούς απέναντι απο το ανορθόγραφο. Ξανθιά με μερικά κιλά παραπάνω, και μεγάλες φυσικότατες βυζάρες, λίγο κρεμαστές. Εκανε φιλότιμες προσπάθειες στο δωμάτιο, το πήγε προς gfe κατάσταση.

Επίσης είναι η πρώτη πουτάνα που μου φόρεσε το προφυλακτικό σωστά και με το στόμα. Όλες οι άλλες το έβαζαν με τα χέρια τους αφήνοντας εγκλωβισμένο αέρα ανάμεσα στο προφυλακτικό και στην πούτσα, κάτι που είναι επικύνδυνο και μπορεί να το σπάσει το προφυλακτικό.

Επισκέπτης
Μια Αννα κοντουλα,καλο σωματακι,μετρια μεσα :)

Σόρρυ κιόλας, καλό κορίτσι δεν λέω η Άννα αλλά είναι απο τα μεγαλύτερα κομοδίνα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχει στην Κωλέττη που όσο νάναι είναι ένα μέρος όπου το σέρβις είναι υψηλού σχετικά επιπέδου.

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω παιδια η Αννα μου φερθηκε καλα και ημουν ευχαριστημενος.   

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Και σε μενα η Αννα φερθηκε σωστα και μαλιστα μου ελεγε συνεχεια οτι αλλη φορα να μην βιαζομαι για να τελιωνω πιο γρηγορα γιατι την ξενερωσα που εχυσα γρηγορα!!χαχαχα

Επισκέπτης
Ρε σεις κ σε μένα μια χαρά μιλάει. Το θέμα ειναι ότι δεν κάνει τίποτα. Απλά στέκεται σαν κομμάτι κρέας κ την γαμάς. Τι να πώ ίσως να είναι πιο ψυχρή με έμενα προσωπικά..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
τεστ ενα δυο
ηθελα να δω αν εχει καποιο προβλημα το θρεντ 3 μερες εχει να μιλισει καποιος
τι λεει κανενα νεο απο βαρδαρι κ σια δε παει κανεις
εχουμε κανει εμπαργκο ?

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τεστ ενα δυο
ηθελα να δω αν εχει καποιο προβλημα το θρεντ 3 μερες εχει να μιλισει καποιος
τι λεει κανενα νεο απο βαρδαρι κ σια δε παει κανεις
εχουμε κανει εμπαργκο ?

σκληρο
να ριξουν τις τιμες ελεου κρισης
αλλιως θα σκουπιζουν μονο την κουζινα που πινουν καφεδες!

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κυριοι η κατασταση στη θεσσαλονικη ειναι τραγικη απο θεμα τιμων.2-3 σελιδες παραπανω ανεφερα κατι για αθηνα και οντως πηγα για επιτοπου ερευνα τι να περιγραψω απο ποικιλια τιμες γουστα εδω νομιζουν οτι μας κανουνε και χαρη.Εγω εχω αρχισει οπου παω να τους τη λεω δεν παει αλλο τι ειμαστε μονακο να πουμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom