Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Νικηφόρου τέρμα μια ξανθιά που μοιάζει λιγο την αλιμπέρτη.

Στέλλα... Γερμανίδα δηλώνει. Πολύ καλές υπηρεσίες σε μένα...

καραβάγκου κλειστό.

Μια ελληνίδα είναι, δεν θυμάμαι όνομα. Τούμπανο η κοπέλα και ευγενική φάνηκε!

Οι παραπάνω ενημερώσεις είναι από προχθές!

(δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σας σε κορίτσια που είσαστε πελάτες να ντρεπεστε να μπείτε και να βγείτε)  

Και σε μένα συμβαίνει φίλε. Απλά μετά σκέφτομαι ότι εγώ έχω τη δύναμη, με τα λεφτά μου, οπότε μου περνάνε οι κρίσεις...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
26ης ελληνίδα 40+ ξανθιά γνωστή φάτσα δεν θυμάμαι όνομα  (μια φορά έκανα το λάθος).

Μαλλον εννοεις τη Δωρα.Υπαρχει κανεις που να την γαμησε αυτην και να ειναι ευχαριστημενος???ειναι απαραδεκτη...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Πριν καμια ωρα κατεθεσα στη Λενα στο μπλε σπιτι στην Προμηθεως.εδωσα 80ε για τον κωλο της.Δεν το κατεχει καλα το αθλημα.Κατα την προθερμανση με το ζορι εμπαινε το δαχτυλο μου στον κωλο της με λιπαντικο(δεν ειμαι ξυλοκοπος)!Επισης κατα τη διεισδυση στηνεται ετσι ωστε να μην μπορεις να χωσεις βαθια και χρησιμοποιει το χερι της σαν οριο.Ειναι ομως γλυκια και βογγαει ωραια.Δεν μιλαει καθολου ελληνικα.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,μην κανετε πρωκτικο με την Λενα.Αξιζει ομως για μια απλη καταθεση...
Στο σπιτι απεναντι απ'το ανορθογραφο ηταν η Ιταλιδα milf Tζωρτζια και θα ειναι εκει για 2-3 πρωινα ακομα για οσους ενδιαφερονται.
-Προμηθεως τερμα πανω ηταν αυτη η μελαχρινη με το πολυ ωραιο κωλαρακι που πριν δυο βδομαδες ηταν Κατεχακη και ειχε σχολιαστει απο καποιους εδω.Παιρνει 40ε το απλο και 50ε με ελευθερο στοματικο
Στα υπολοιπα σπιτια οι γνωστες...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
παιδια το ξαναλεω και γινομαι κουραστικος κ δε θελω αλλα σας παρακαλω αν βλεπετε καποια κοπελα που να φοραει μποτες να το γραφετε στην αναφορα σας δεν ειναι κατι ιδιαιτερο πιστευω για εσας αλλα για εμενα ειναι αρκετα ουσιαστικο! ευχαριστω

Επισκέπτης
Επίσης σήμερα το πρωί ήταν η Άννα στο ανορθόγραφο.

Ελπιζω να κρατηθώ να γαμήσω μετά απο κανένα μήνα τώρα...Μποικοτααααζ

Darko4

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τσάρκα χθές βράδυ με 2 φιλαράκια κατά τις 10:00 στα studio της φτωχομάνας.
-Τέρμα Νικηφόρου Ουρανού η Στέλλα (ελληνογερμανίδα) με petite σωματάκι και πολύ γλυκιά. Την είχα τιμήσει πριν κανα δίμηνο και μου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις. Αξιοσημείωτη η υπηρεσία που μας καλωσόρισε με χαμόγελο και ήταν πολύ ομιλητική. Μας είπε επίσης οτι μετά τις 26 του μηνός και για μια βδομάδα θα φέρει άλλη κοπέλα αλλά δυστυχως δεν ήξερε ακόμα ποιά.
- Εκκλησία/ μια μαυρομάλλα που έμοιαζε με γύφτισσα, δεν ήταν καθόλου του γούστου μου οπότε δεν έμαθα περαιτέρω πληροφορίες.
- Κοροβάγκου 5/ Ένα ξανθό μαναράκι γύρω στο 1.75 με πολύ ωραίο σώμα και γλυκιά φατσούλα για gfe την έκοψα. Θα κατέθετα αλλά δεν περιλαμβάνει στο πρόγραμμα της πρωκτικό (χθές αυτό αναζητούσα) και δεν κατέθεσα. Είναι όμως στα υπόψιν για απλή κατάθεση.
- 26ης Οκτωβριου 52/ Η κοπέλα ήταν σε πρόγραμμα με αποτέλεσμα το μικρό σαλονάκι του εν λόγω μπουρδέλου να γεμίσει απο συναγωνιστές περιμένοντας με αγωνία να δούμε το τεμάχιο. Το αποτέλεσμα αυτής της αναμονής ήταν απογοητευτικό καθώς δεν άξιζε -βάση του προσωπικού μου γούστου πάντα- τέτοια αναμονή. Στα - η υπηρεσία του ιδρύματος η οποία ήταν αρκετά <<αυστηρή>>.
-Casa La Femme (έχω την εντύπωση πως λέγεται έτσι, είναι απέναντι απο τον μύλο πρίν το Eρως 16)/ Σαν χώρος είναι φοβερός αλλά όσες φορές και να έχω πάει τα μπάζα που φέρνει μου είναι αδιάφορα. Για να προλάβω ορισμένους καλοθελητές όλες οι παραπάνω εντυπώσεις είναι βάσει του προσωπικού μου γούστου καθώς και των φίλων μου που με συνόδεψαν στην τσάρκα.
- Eρως 16 / Η γνωστή μα διόλου ευκαταφρόνητη Σάρα την οποία έχω τιμήσει 2 φορές με τις καλύτερες των εντυπώσεων για συμμετοχή μέσα στο δωμάτιο. Μοναδικό μελανό σημείο είναι πως πρέπει να έβαλε μερικά κιλάκια παραπάνω απ'οτι είχε πριν, δεν ήταν ποτέ αδύνατη, παρολαυτά προτείνεται αφόβα αν είστε λάτρης των καμπύλων σε γυναίκα.
- Τέλος πήγαμε σε ένα στούντιο που μπαίνοντας στην είσοδο ανεβαίνεις την σκάλα και χτυπάς την πόρτα για να σου ανοίξουνε. Δυστυχώς η περιγραφή μου που αφορά τον χώρο είναι ελλειπής καθώς μου διαφεύγει η οδός. Μέσα ήταν η Νίκη (Γερμανίδα) στην οποία παλιότερα έιχα καταθέσει στην Κεφαλληνίας 8 με πολύ καλές εντυπώσεις.Μου κάνει εντύπωση πως για την συγκεκριμένη έχω διαβάσει κακές κριτικές στο site, τι να πώ μάλλον ταίριαξε η χημεία μας τότε. Ψηλή σχετικά με πολύ ώραίο σώμα και βυζί σιλικονάτο τούμπανο.
Δυστυχώς η ευτυχώς κατάθεση δεν έγινε αλλά πολλές φορές δεν μετράει ο προορισμός αλλά το <<ταξίδι>> το οποίο είχε πολύ γέλιο. Να αναφέρω ένα περιστατικό, σε ενα απο τα παραπάνω studio. Καθώς όπως προανέφερα η αναζήτηση μας ήταν το πρωκτικό, ρωτάμε μια αγαθή υπηρεσία αν προσφέρεται αυτό το πρόγραμμα απο την κοπέλα που εργάζοταν εκεί και μας απανταεί <<Ναι>> αλλά μας διευκρίνιζει οτι η κοπέλα δεν τον παίρνει....εννοούσε προφανως το αντιθετο. Ε οχι να πληρώσουμε για να μας τον χώσει η πουτάνα......χαχαχα!!!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Μας είπε επίσης οτι μετά τις 26 του μηνός και για μια βδομάδα θα φέρει άλλη κοπέλα αλλά δυστυχως δεν ήξερε ακόμα ποιά.

Μετά την άψογη ανάλυση του Darko να σημειώσω ότι η κοπέλα μετά τις 26, σύμφωνα με τις πηγές μου, είναι η Ευγενία...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μετά την άψογη ανάλυση του Darko να σημειώσω ότι η κοπέλα μετά τις 26, σύμφωνα με τις πηγές μου, είναι η Ευγενία...
αυτη η ευγενια ειναι καινουριο κομματι η απο τα παλια που την ξαναφερνουν?την ξερουμε?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Εγώ δεν την ήξερα... Μια φορά την πήρα μου άφησε άριστες εντυπώσεις!

Ήταν πριν κανά μήνα στο γωνιακό από τα δίδυμα στον Βαρδάρη που αντικαθιστούσε την Μιρέλα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

Ήταν πριν κανά μήνα στο γωνιακό από τα δίδυμα στον Βαρδάρη που αντικαθιστούσε την Μιρέλα.
σ ευχαριστω.δεν την θυμαμαι αλλα θα κανω μια βολτα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755

Πανεμορφα ματια,καταπληκτικη πιπα!!Αυτην εννοεις ετσι??ειναι μεγαλο αστερι κι εγω την εψαχνα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Πανεμορφα ματια,καταπληκτικη πιπα!!Αυτην εννοεις ετσι??ειναι μεγαλο αστερι κι εγω την εψαχνα

Ναι ρε φίλε... αυτή! Πλάκα πλάκα στην Ουρανού εκείνη έπεσα αλλά έπεσα στο άλλο πολύ καλό κομμάτι την Στέλλα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τωρα με βαλατε στην μπριζα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Φίλε Deker αν ήταν στο χέρι μου δεν θα σ' άφηνα... αλλά... η πλάκα είναι ότι αυτό το έχω πει μόνο για 2 κοπέλες της δουλειάς!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
αντε να δουμε.......αν κ αυτο που κανατε ειναι το χειροτερο.να με βαλετε να περιμενω.....
Μιλαμε για ΠΙΠΑ τωρα.οχι αστεια.Δε θελω νε σε ξεσηκωσω αλλα πρεπει να ξερεις τι σε περιμενει...Και εδω καταριπτεται ο μυθος του γυμνου τσιμπουκιου.Πας και δινεις 50-60ε για γυμνο τσιμπουκι,καποιες ζητανε και 80ε,και παλι δεν ευχαριστιεσαι.στο κανει η Ευγενια με καποτα και σου φευγει το κεφαλι...Μεγαλη τεχνη!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μιλαμε για ΠΙΠΑ τωρα.οχι αστεια.Δε θελω νε σε ξεσηκωσω αλλα πρεπει να ξερεις τι σε περιμενει...Και εδω καταριπτεται ο μυθος του γυμνου τσιμπουκιου.Πας και δινεις 50-60ε για γυμνο τσιμπουκι,καποιες ζητανε και 80ε,και παλι δεν ευχαριστιεσαι.στο κανει η Ευγενια με καποτα και σου φευγει το κεφαλι...Μεγαλη τεχνη!!
επιτηδες το κανετε ρε αλητες?δεν ντρεπεστε καθολου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom