You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Η Αφρούλα ξαναγύρισε ανανεωμένη και με προσθετική στο στήθος.
Καλή η προσθετική ή βγάζει μάτι;;;
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλή άν και εμένα δεν με χαλούσε καθόλου και πριν. Μάλλον προσθετική λίγων κιλών πρέπει να κάνει η Αφρούλα. Φάε λίγο ρε κοριτσάρα μου. Προτείνω όποιος την επισκέπτεται να της πηγαίνει δώρο και μια σοκολατίτσα.Καλή η προσθετική ή βγάζει μάτι;;;
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
A ρε αγορινα...που ησουν τοσο καιρο? Σε χασαμε τελειως Θα επιστρεψεις δυναμικα οπως παλια?
Είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυναμικός στα σπιτάκια, απλά πλέον δεν έχω χρόνο για το συγγραφικό έργο.
Η Έφη δεν είναι κατράμι μελλαχρινη 2/0 ή 3/0, αλλά γύρω στο 5/37 με 6/0 την κόβω!
Θα επισκευτώ το Αφρουλίνι την επόμενη βδομάδα λόγω πρισμένου δοντιου!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
2/0 3/0 5/37 6/0 δν καταλαβα χριστο. Και ρε παιδια οντως τι παιχτηκε σημερα στο σπιτακι της Ξεκωλετη. Πολυς κοσμος και ειδικα ηλικιωμενοι περιμεναν πως και πως την Αφρουλα.
πολύ εντάξει κορίτσι η μιρέλλα και ας μην έχει γραφτεί τίποτα γι αυτήν εδώ σε αυτό το φόρουμ.
Σύμφωνα με ένα στατιστικό στοιχειο που προκύπτει απο τη σελίδα τις τελευταίες 10 μέρες μόνο εγώ και ο Maaneskyggen πηδήξαμε σε μπουρδέλο σ αυτή τη πόλη.
Ειλικρινά ρε παιδιά γιατί δε γράφετε κριτικές? τόσο κόπο σας κάνει?
Για πιο λόγο έγινε αυτή η σελίδα στην τελική?
Σύμφωνα με ένα στατιστικό στοιχειο που προκύπτει απο τη σελίδα τις τελευταίες 10 μέρες μόνο εγώ και ο Maaneskyggen πηδήξαμε σε μπουρδέλο σ αυτή τη πόλη.
Ειλικρινά ρε παιδιά γιατί δε γράφετε κριτικές? τόσο κόπο σας κάνει?
Για πιο λόγο έγινε αυτή η σελίδα στην τελική?
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
η βασιλισσα γυρισε στο 8ρονο της κ ανανεωμενη κ οποιος καταλαβε καταλαβε
πεταμενα λεφτα τελος!
πεταμενα λεφτα τελος!
καν'το πιο λιανα,γιατι πολλες ακουστηκαν τον τελευταιο καιροη βασιλισσα γυρισε στο 8ρονο της κ ανανεωμενη κ οποιος καταλαβε καταλαβε
πεταμενα λεφτα τελος!
για πε
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
ειπα ηδη ο κυβος εριφθη ο νοων νοητο τα υπολοιπα τα λεω σε πμ σε οποιον γουσταρει γτ μαζευτηκαν πολλοι μαλακες σ αυτο το thread τελευταιως
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
πολύ εντάξει κορίτσι η μιρέλλα και ας μην έχει γραφτεί τίποτα γι αυτήν εδώ σε αυτό το φόρουμ.
Έχω γράψει για την Μιρέλα πολλές σελίδες πίσω... πολύ καλή! Επίσης και για την Ευγενία έγραψα που άκουσα ότι επιστρέφει και για τη Στέλλα που επισκέφτηκε... μάλλον το στατιστικό δεν ήταν και τόσο καλό;;;
ειπα ηδη ο κυβος εριφθη ο νοων νοητο τα υπολοιπα τα λεω σε πμ σε οποιον γουσταρει γτ μαζευτηκαν πολλοι μαλακες σ αυτο το thread τελευταιως
Ai capito senior... Εκτ΄'ος αν το σχόλιο για το μαλάκα αναφέρεται σε μένα...
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
dokimazo ο εχων τη μυγα να τη φερει πισω χεχε
οχι δεν ενοω εσενα κ μην αρχισετε να ρωτατε ολοι μηπως εγω?
οχι δεν ενοω εσενα κ μην αρχισετε να ρωτατε ολοι μηπως εγω?
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυναμικός στα σπιτάκια, απλά πλέον δεν έχω χρόνο για το συγγραφικό έργο.
:S :S Oχ ρε γμτ δηλαδη ο βασιλιας του θρεντ θα χαθει οριστικα?
Btw κοιταξτε ποσο καμμενος ειμαι...και πριν ενα χρονο το ιδιο πραγμα εγραψα
Έχω γράψει για την Μιρέλα πολλές σελίδες πίσω... πολύ καλή! Επίσης και για την Ευγενία έγραψα που άκουσα ότι επιστρέφει και για τη Στέλλα που επισκέφτηκε... μάλλον το στατιστικό δεν ήταν και τόσο καλό;;;
δοκιμαστή δεν αμφιβάλλω για το ότι έγραψες για τη μιρέλα. Το έγραψα αυτό γιατί οι κριτικές για τις πουτάνες της θεσ/νίκης έιναι σπάνιες και μερικές εξ αυτών γίνονται εδώ στο φόρουμ, που δεν είναι ο χώρος τους. Σε αντίθεση με τους αθηναίους που ανεβάζουν καθημερινα δεκάδες κριτικές.
Ευγενια και Στέλλα πρώτη φορά τα κούω σαν ονόματα. δώσε καμια πληροφορία παραπάνω.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Μια μικρη βολτα χθες τη νυχτα...
-Προμηθεως μπλε σπιτι.Η Μαιρουλα.30ε και 50ε με γυμνο στοματικο
-Προμηθεως απεναντι.Η ξανθια χοντρη ελληνιδα milf που λεει μαλακιες στο σαλονι.Χθες βγηκε με το βυζι απ'εξω και λεει <αχ ειμαι πολυ πουτανα.ελατε ρουφαω αρχιδια,θα σας γλυψω και την κωλοτρυπιδα.>επισης ειπε στην τσατσα <<τι κοιτας εσυ μωρη καυλιτσα>>??Αν την πηρε κανεις ας μας ενημερωσει
-Προμηθεως τερμα κατω.Η Βερονικα
-Σαπφους,πρωτο απ'τα διδυμα η Μιρελλα στα 40ε
-Σαπφους,διπλα ακριβως.ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.ξανθια πανεμορφη χυμωδης γκομεναρα.Μια πολυ βελτιωμενη εκδοση της Σαρας.Μου ειπε ονομα η τσατσα αλλα μου διαφευγει.Μιλαμε για μουναρα!!!
-Σαπφους,ανορθογραφο.Μια κοντη ξανθια milf αδιαφορη
-Σαπφους τερμα πανω κλειστο
-Τανταλου πρασινοσπιτο.Μια μικρη μελαχρινη επισης αδιαφορη στα 30ε
-Τανταλου μαρινοσπιτο.η μαυρουλα Αναμπελ.με 40ε δινει και κωλαρακι
-Τανταλου,Ερως.αναμενη λαμπα κλειδωμενη πορτα.
Στα αλλα δυο που δεν αναφερονται ηταν μεγαλη η αναμονη και εφυγα
-Νικ.Oυρανου τερμα κατω.Η Στελλα.ωραιο ξανθο γκομενακι εχει καλες κριτικες απο καποιους εδω μεσα.ισως θα'ναι η επομενη καταθεση μου
-Ανδρεου Γεωργιου,Ερως η γνωστη Σαρα απο 40ε και ανεβαινουμε
-Ανδρεου Γεωργιου,το πρωτο σπιτι στα φαναρια.Ενας αγγελος!!!Πανεμορφη ψηλη ξανθια απο 35ε.Πρωτη φορα την εβλεπα.Ισως οτι ομορφοτερο εχω δει σε μπουρδελο
-Μαντζαρου κλειστο για αλλη μια φορα.Μηπως εκλεισε οριστικα??
Υπηρχε ορεξη για μεγαλη τσαρκα και ενημερωση αλλα στα υπολοιπα ηταν αδυνατο το παρκινγκ.ηταν σαν παραμονη πρωτοχρονιας χθες τη νυχτα
Και μια φιλικη προειδοποιηση...
στην Ανδρεου Γεωργιου ακριβως μπροστα στο La femme,εχει κατσει σχεδον ο μισος δρομος.οσοι ειστε με χαμηλωμενο ειναι σιγουρο οτι βρειτε και θα πεσετε σε βαθια τρυπα.Και δε θα ειναι της Λουνας δυστυχως!
-Προμηθεως απεναντι.Η ξανθια χοντρη ελληνιδα milf που λεει μαλακιες στο σαλονι.Χθες βγηκε με το βυζι απ'εξω και λεει <αχ ειμαι πολυ πουτανα.ελατε ρουφαω αρχιδια,θα σας γλυψω και την κωλοτρυπιδα.>επισης ειπε στην τσατσα <<τι κοιτας εσυ μωρη καυλιτσα>>??Αν την πηρε κανεις ας μας ενημερωσει
-Σαπφους,διπλα ακριβως.ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.ξανθια πανεμορφη χυμωδης γκομεναρα.Μια πολυ βελτιωμενη εκδοση της Σαρας.Μου ειπε ονομα η τσατσα αλλα μου διαφευγει.Μιλαμε για μουναρα!!!
-Νικ.Oυρανου τερμα κατω.Η Στελλα.ωραιο ξανθο γκομενακι εχει καλες κριτικες απο καποιους εδω μεσα.ισως θα'ναι η επομενη καταθεση μου
-Ανδρεου Γεωργιου,το πρωτο σπιτι στα φαναρια.Ενας αγγελος!!!Πανεμορφη ψηλη ξανθια απο 35ε.Πρωτη φορα την εβλεπα.Ισως οτι ομορφοτερο εχω δει σε μπουρδελο
Υπηρχε ορεξη για μεγαλη τσαρκα και ενημερωση αλλα στα υπολοιπα ηταν αδυνατο το παρκινγκ.ηταν σαν παραμονη πρωτοχρονιας χθες τη νυχτα
στην Ανδρεου Γεωργιου ακριβως μπροστα στο La femme,εχει κατσει σχεδον ο μισος δρομος.οσοι ειστε με χαμηλωμενο ειναι σιγουρο οτι βρειτε και θα πεσετε σε βαθια τρυπα.Και δε θα ειναι της Λουνας δυστυχως!
πες μου φιλε al τι ωρα εκανες την βολτα σου γιατι ετοιμαζα αναφορα.εκανα κ εγω βολτα χθες κατα τις 2.30Μια μικρη βολτα χθες τη νυχτα...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Μεταξυ 1.30 και 2.00.τις ειδες αυτες που λεω τις δυο γκομεναρες??τις ξερεις??πες μου φιλε al τι ωρα εκανες την βολτα σου γιατι ετοιμαζα αναφορα.εκανα κ εγω βολτα χθες κατα τις 2.30
για αυτην στη σαπφους δεν την ειχα ξαναδει αλλα δεν μου αρεσε γιατι εχει πιασηματα πολλα για μενα κ αρκετα πεσμενο βυζι αλλα ειναι γλυκιαΜεταξυ 1.30 και 2.00.τις ειδες αυτες που λεω τις δυο γκομεναρες??τις ξερεις??
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
τι ωραίο να είσαι φαντάρος , να κάνεις 20 συνεχόμενες υπηρεσίες , να βγένεις , να πηγαίνεις Κωλέτη ...
και να βλέπεις την Αφροδίτη ... !!!
η Αφροδίτη επέστρεψε μάγκες με μεγαλύτερες σε μέγεθος βυζάρες και άγριες διαθέσεις !
καθε δευτέρα τρίτη τετάρτη 10:00 με 19:00 !!!
και να βλέπεις την Αφροδίτη ... !!!
η Αφροδίτη επέστρεψε μάγκες με μεγαλύτερες σε μέγεθος βυζάρες και άγριες διαθέσεις !
καθε δευτέρα τρίτη τετάρτη 10:00 με 19:00 !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις