Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (2 μέλη και 70 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ρε μπας και σας είδα στην "Εκκλησία" συμπολεμιστές; Εγτώ πάλι κατέθεσα στη Ναταλία στην Κεφαλληνίας!

Καλό πρόγραμμα, ευγενικότατη, καθαρότατη και ομιλητικό τατη όσο έπρεπε... είναι και Ελληνίδα και συνεννοούμασταν άνετα...

Επίσης μια που ρώτησα και έμαθα... είπαν... είπαν... Ευγενία Τρίτη-Τετάρτη. Δεν διευκρινίστηκε μέρα ή ώρα...

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
αυτη η Ναταλια που λες φιλε μηπως ειναι μια μελαχρινη με ολιγη κυταρριτιδα? χθες περασα αποκει το βραδυ αλλα δεν την τιμησα γιατι διαβασα απο καποιον συμπολεμιστη εδω μεσα πως παιζει να ειναι γυφτακι.
Οταν λες ευγενια τριτη τεταρτη για ποια ημ/νια μιλας? ποιοι σε ειπαν? φοβαμαι μην ειναι ραδιο αρβυλα γιατι πολλα λεγονται για αυτην.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Η κυρία Ελένη στην υποδοχή μου το είπε... τι να πω και εγώ δεν ξέρω...

Γυφτάκι δεν είναι. Έχει ολίγον από κυτταρίτιδα αλλά δεν φαίνεται και τόσο πολύ. Τουλάχιστον εγώ δεν είδα κάτι τόσο εμφανές... Αλλά για γυφτάκι δεν θα το έλεγα...

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τελικα επειδη εχω χασει λιγο την μπαλα η ευγενεια που θα τραγουδαει?
στην νικηφορου ουρανου η καπου αλλου?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Στη Ν. Ουρανού τέρμα... εκεί που είναι η Στέλλα τώρα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Τελικα για Κυριακη το ψηνεται η μπα?? καθημερινη λετε καλυτερα? καμια δευτερα η τεταρτη μπορω εγω ολες τις αλλες μερες δουλευω και απογευμα και ειναι πικρα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Δευτέρα παλεύεται... Τετάρτη με τίποτα... ΠΣΚ θα είμαι Πράγα... θα σας πω και από εκεί εμπειρίες!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Χμμμμμ....Για Πεμπτη κανεις? Παρασκευη?  :cheesy:
Παντα για βραδυ μιλαμε χε χε χε  ;) ;) :P

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Η κυρία Ελένη στην υποδοχή μου το είπε... τι να πω και εγώ δεν ξέρω...

Γυφτάκι δεν είναι. Έχει ολίγον από κυτταρίτιδα αλλά δεν φαίνεται και τόσο πολύ. Τουλάχιστον εγώ δεν είδα κάτι τόσο εμφανές... Αλλά για γυφτάκι δεν θα το έλεγα...

Η κυρα Ελένη μηπως ειναι μια μαγκιορα με καπως μπάσα δυνατη φωνή??

Λαθος εκανα για την κεφαλληνιας, τελικα δεν ειναι αυτη το γυφτακι που νομιζα, αλλα στην νικηφορου ουρανου στην εκκλησια σημερα το απογευμα την ειδα

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Σημερινη απογευματινη επισκεψη 16:00-16:30 στα στουντιο, εχουμε και λεμε..

- Ανδρ. Γεωργιου φανάρια η ΡΕΝΑΤΑ σλοβάκα κοκκινομάλλα, απλό 35ευρώ, ολα τα υπόλοιπα στούντιο που ακολουθούνε ξεκινανε το απλό με 40 ευρω.
- 26ης οκτ. η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ελληνιδα
- Νικηφ. Ουρανού αρχες εκκλησία νεο αιμα ένα γυφτακι μικροκαμωμενο (στο τέρμα ηταν κλειστά)
- Κοροβάγκου η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ η σπανιόλα
- Κεφαλληνίας η ΤΡΕΛΟ-ΤΖΕΝΗ νεο λουκ με κοντο μαλλί
- Λα φεμ η ΤΑΝΙΑ
- ΈΡΩΣ η ΑΦΡΟΔΙΤΗ
- Μαντζάρου η ΧΡΙΣΤΙΝΑ
- Κατεχακη ενα 19χρονο ρουμανακι
- κωλλετη μια μελαχρινη ελληνιδα καινουρια με πιασιματα

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Οι τελευταιες ενημερωσεις των συναγωνιστων σε μορφη λιστας με τα μερη και τα ονοματα απο τις κοπελες ειναι πολυ επιβοηθητικες. Γιατι αραγε δεν κανουν κανενα σαιτ τα στουντιο της Θεσ/κης οπως τα στουντιο των Αθηνων? Θα μας βοηθουσε πολυ πιστευω στην ενημερωση. 

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kαλημερα συναδελφοι....Πρωτη φορα εμπειρια χθες το βραδυ απο Μαιρη στο Μπλε...Παρα παρα πολυ καλη...Η πιτα της καλη αν και με κλειστα τα ματια,και παιχνιδι με αυτο που με τρελαινει,τις βυζαρες της.Αλλα σαν μηχανακι η κοπελα...Ο,τι και να της ελεγα,πριν τελειωσω τη φραση,το ειχε ηδη κανει.....
Στα υπολοιπα,δεν ρωτησα ονοματα,αλλα μια κοντουλα με πολυ καλο σωμα μου εκανε εντυπωση στην Κατεχακι(βραδυ).Ο,τι καλυτερο υπαρχει στο Μυλο παραμενει η Χριστινα,και εμφανησιακα η Λουνα αλλα απο υπηρεσιες δεν τρελαθηκα.

bonbon

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους! πρώτο μου ποστ αν και παρακολουθώ καίρο το site.θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε ποιές μέρες και βάρδιες δουλεύουν η Εύη και η Μαρίνα.Ευχαριστώ!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Η Μαρινα καθε μερα πρωινα μεχρι 9 το βραδυ νομιζω.Αν κανω λαθος ας με διορθωσουν... 

Ευη? μαλλον λες για την Εφη πολωνεζα :think: ειναι βραδινη  :grin:

b.b

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παρακαλο ενημερωσει για την βιζαρου στα δυδιμα,συλικονατα? :boobies:

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
H λουνα ειναι στην Ανδρ.Γεωργιου,στο le femme,βραδυνη,κοντη,πολυ καλ οσωμα,βυζους 3 αρια προς 4 αρια σιλικονατα,αλλα ΔΕΝ ειναι καλη.

bonbon

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε rexs σε ευχαριστω για την ενημερωση! ναι την Εφη ενοώ...βραδινη ειναι καθημερινά;

manosathens

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
το σαββατο ερχομαι θεσσαλονικη εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο μπουρδελακι???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom