Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (4 μέλη και 58 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Εγώ την είχα πετύχει την Ευγενία πριν κάτι μέρες κατά την διάρκεια της πρωινής βάρδιας, γαμήσε τα είναι. Μια θεία γεματούλα, με πεσμένα βυζιά. Δεν πέρασα για να δώ την φοβερή πίπα που λένε κάποιοι από εδω μέσα ότι κάνει, ούτε και θα περάσω ποτέ. Εμένα μ'αρέσουν τα μικρά δροσερά κοριτσάκια.  :sunglasses:
καμια σχεση με την ευγενεια που λεμε
αυτη εχει κορμαρα και κωλαρα φυσικα
και προπαντων δεν ειναι θειτσα
ειναι λιγο κρυα στο σαλονι αλλα μεσα ειναι πυ πυ πυραυλος :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Εγώ την είχα πετύχει την Ευγενία πριν κάτι μέρες κατά την διάρκεια της πρωινής βάρδιας, γαμήσε τα είναι. Μια θεία γεματούλα, με πεσμένα βυζιά. Δεν πέρασα για να δώ την φοβερή πίπα που λένε κάποιοι από εδω μέσα ότι κάνει, ούτε και θα περάσω ποτέ. Εμένα μ'αρέσουν τα μικρά δροσερά κοριτσάκια.  :sunglasses:
Μηπως μπορεις να μας πεις που την ειδες??Γιατι απ'οτι θυμαμαι κι εγω η Ευγενεια την οποια ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ,δεν ειναι θειτσα.Νεα κοπελα ειναι.Επισης μπορεις να μας προτεινεις κανενα απο τα μοντελα που γαμας εσυ??

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Πολλα στουντιο στον μυλο διαφημιζουν προγραμματα με τζακουζι οπου χαλαρα παιζουν δυο εκτονωσεις. Τιμη δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ηταν πανω απο 100 ευρω. Εχει παρει κανεις συναγωνιστης? Αξιζει να δωσει κανεις αυτα τα λεφτα? Ευχαριστω.

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Και εμενα η τσατσα τησ χριστινας στο μυλο μου την εσπασε. Ηθελα εξτρα δωρακι τα Χριστουγεννα. Αυτη γιατι? Τι κανει? Να μου το ζητουσε η Χριστινα που παρεχει υπηρεσιες να της το δωσω. Αλλα οχι στην τσατσα! Και οταν της ειπα οτι δεν εχω μου λεει με ενα υφος καλα μην φωναζεις.

Επισκέπτης
Προφανώς με δούλεψε τότε παιδιά, την πέτυχα Νικηφόρου Ουρανού λέγοντας ότι ψάχνω την Ευγενία κ μου λέει εγώ είμαι. Πατσίνο αγόρι μου όταν βλέπω μοντελάκια στην πόλη μας φροντίζω να ενημέρωνω κ άσε το ειρωνικό ύφος μαζί μου.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Προφανώς με δούλεψε τότε παιδιά, την πέτυχα Νικηφόρου Ουρανού λέγοντας ότι ψάχνω την Ευγενία κ μου λέει εγώ είμαι. Πατσίνο αγόρι μου όταν βλέπω μοντελάκια στην πόλη μας φροντίζω να ενημέρωνω κ άσε το ειρωνικό ύφος μαζί μου.
Ειρωνικο και απολυτο ειναι παντα το δικο σου υφος πανω στις αποψεις και ενημερωσεις των αλλων.Επειδη εκατσα και διαβασα ολα τα μηνυματα σου και δε βρηκα και πολλα μοντελακια στις αναφορες σου,γι'αυτο ρωταω.Για να μην γαμαμε οι υπολοιποι <μπαζα>,<κομοδινα> και <κομματια κρεας>,οπως αποκαλεσες προσφατα μια κοπελιτσα,δωσε τα φωτα σου και σε μας...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ψηφηστε ολοι στο νεο θεμα μπουρδελο-βραβεια θεσσαλονικης και ανακυριξτε την μις μπουρδελα 2009!

Επισκέπτης
Ειρωνικο και απολυτο ειναι παντα το δικο σου υφος πανω στις αποψεις και ενημερωσεις των αλλων.Επειδη εκατσα και διαβασα ολα τα μηνυματα σου και δε βρηκα και πολλα μοντελακια στις αναφορες σου,γι'αυτο ρωταω.Για να μην γαμαμε οι υπολοιποι <μπαζα>,<κομοδινα> και <κομματια κρεας>,οπως αποκαλεσες προσφατα μια κοπελιτσα,δωσε τα φωτα σου και σε μας...

Ίσως σου φαίνεται έτσι γίατι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά γούστα, γενικά έχω γράψει αρκέτες ενημερώσεις από μπουρδελότσαρκες, κ έχω κάνει κ αρκετές κριτικές προσπαθόντας να βοηθήσω τους υπόλοιπους. Όλοι όσοι παρακολουθούν το σαίτ νομίζω θα συμφωνούσαν σ'αυτό. Αν δεν βγάινουν να δουλέψουν ωραίες πουτάνες δεν φταίω εγώ.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Ίσως σου φαίνεται έτσι γίατι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά γούστα, γενικά έχω γράψει αρκέτες ενημερώσεις από μπουρδελότσαρκες, κ έχω κάνει κ αρκετές κριτικές προσπαθόντας να βοηθήσω τους υπόλοιπους. Όλοι όσοι παρακολουθούν το σαίτ νομίζω θα συμφωνούσαν σ'αυτό. Αν δεν βγάινουν να δουλέψουν ωραίες πουτάνες δεν φταίω εγώ.
Βρε δε φταις εσυ απλως εισαι πολυ απολυτος.Βλεπεις οτι υπαρχουν πολλοι που ρωταν και για χοντρουλες και για βυζαρουδες.Δε γουσταρουν ολοι τα μοντελα.Μην εισαι τοσο ισοπεδωτικος λοιπον με τις καλες κριτικες αλλων,για γκομενες που  δεν ειναι τελειες,αλλα κανουν καλο γαμησι

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
481
Πόντοι
6.045
παιδες ενα γεια και απο μενα.  παλιος ειμαι αλλα το ειχα κοψει το επαγγελμα λογο μιας σχεσης. τεσπα μετα απο 8 μηνες 1η επισκεψη στο εφοσπιτο. ηταν μια σαρα μελαχρινη με ταττου απο τσεχια. η κοπελα ειναι φοβερη και εκανε τα παντα για να φυγω απο το δωματιο χαρουμενος. εξυπηρετηση στο full και ομιλιτικοτατη. θα την ξανατιμησω με την πρωτη ευκαιρια.

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Σημερινη απογευματινη επισκεψη 16:00-16:30 στα στουντιο, εχουμε και λεμε..

- Ανδρ. Γεωργιου φανάρια η ΡΕΝΑΤΑ σλοβάκα κοκκινομάλλα, απλό 35ευρώ, ολα τα υπόλοιπα στούντιο που ακολουθούνε ξεκινανε το απλό με 40 ευρω.
- 26ης οκτ. η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ελληνιδα
- Νικηφ. Ουρανού αρχες εκκλησία νεο αιμα ένα γυφτακι μικροκαμωμενο (στο τέρμα ηταν κλειστά)
- Κοροβάγκου η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ η σπανιόλα
- Κεφαλληνίας η ΤΡΕΛΟ-ΤΖΕΝΗ νεο λουκ με κοντο μαλλί
- Λα φεμ η ΤΑΝΙΑ
- ΈΡΩΣ η ΑΦΡΟΔΙΤΗ
- Μαντζάρου η ΧΡΙΣΤΙΝΑ
- Κατεχακη ενα 19χρονο ρουμανακι
- κωλλετη μια μελαχρινη ελληνιδα καινουρια με πιασιματα

Eπειγον πληροφορια για να φυγω σφαιρα!!!Η εμμανουελα ειναι αυτη που δουλευε στο Γεωργιου 4 μονο πρωινα?????
Το 26ης Οκτωβριου ειναι αυτο διπλα στη μπουγατσα και στον χρυσο οδηγο ή καπου αλλου!!!
Οποιος ξερει ας κανει μια ενημερωση!!Ευχαριστω

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Eπειγον πληροφορια για να φυγω σφαιρα!!!Η εμμανουελα ειναι αυτη που δουλευε στο Γεωργιου 4 μονο πρωινα?????
Το 26ης Οκτωβριου ειναι αυτο διπλα στη μπουγατσα και στον χρυσο οδηγο ή καπου αλλου!!!

Είναι απέναντι από το Κούκου δίπλα στο βενζινάδικο... τώρα την κοπέλα δεν την ξέρω και δεν μιλάω.

cesc

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
η αφρούλα δουλεύει πρωινά πέμπετη και παρασκευή?

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Δευτερα,τριτη,τεταρτη πρωινα 10.00-19.00 

Επισης η τσατσα στην κωλεττη μοιραζει καινουργιο αριθμο τηλεφωνου γιατι το αλλο μπλοκαρε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιζει τιποτα απο καινουριες κοπελες αυτη τη στιγμη στα σπιτακια μας?ας στειλει καποιος ενα μην γιατι παιζει να κανω βολτα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επιστροφη στο σπιτι μετα απο μια βολτα χωρις καταθεση αν κ το εχω σκυλομετανοιωσει που δεν κατεθεσα.τεσπα.τα νεα θα πω γιατι βαριεμαι να γραφω για τις ιδιες.εχουμε κ λεμε.νικ ουρανου νεα μεταγραφη μονικα.μετρια πραγματα.στο αλλο μετα την εκκλησια στο τελος του δρομου μια σχετικα μεγαλη,οχι μιλφ,ξανθια με ωραιο βυζακι οπου ηθελα κ να καταθεσω αλλα δεν πηγα,κριμα.πανω στην 28η απεναντυ απο κουκου μια ελενα μετρια μελαχρινη,δεν μου εκανε κλικ.το σπιτακι της χριστινας κλειστο κ επισης ειδα κ την σαρα στην κωλλετη,σταθερη αξια αλλα ηθελα κατι νεο για αλλαγη.επισης στο ανορθογραφο στο βαρδαρη εχουμε νεο ζουμερο κοντο ξανθο με καλο βυζακι μωρο.αυτα......κριμα που δεν εδωσα χρηματα στην ξανθια στο τελος του δρομου μετα την εκκλησια.ρωτησα κ για ευγενια,μου ειπαν δεν ξερουν ποτε κ αν θα ξαναερθει.καλο σας βραδυ

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Παράθεση από: baster2 στις χθες στις 15:55

Είναι απέναντι από το Κούκου δίπλα στο βενζινάδικο... τώρα την κοπέλα δεν την ξέρω και δεν μιλάω.

Παμε στα νεα τωρα
Μινι αναφορα απο το studioμετωπο
Ξεκινησα για 26ης και εμμανουελα αλλα ουτε κουκου ειδα ,ουτε studio διπλα σε βενζιναδικο απο την  :bigdick: μου
26ης διπλα στη μπουγατσα και τον χρυσο οδηγο : μελαχροινη νταρντανα ανατολικης προελευσης,ονομα δε ρωτησα.
Κωλεττη : Απων η αφροδιτη μεχρι τη Μεγαλη τριτη!υπηρεσιες θα βαραει η Σαρα η λεπτη (ανα καταλαβα καλα ειναι και η εφη αδιαθετη)
Γεωργιου 4 πανω στα φαναρια : κλειστο
Κεφαλληνιας : κλειστο
Κατεχακη : ανοιχτο αλλα δε μπηκα
Μαντζαρου : Νικη η Γερμανιδα με το σιλικονατο Βυζι οπου εγινε η καταθεση!Απο τις αγαπημενες μου αυτη η κοπελα!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ελα ρε θηριο,σ αρεσει η νικη η γκεσταπο?αυτη μονο που δεν βαραει κοσμο ρε φιλε?ασε που καθεται ετσι ωστε να μην μπορεις να πιασεις τιποτα κ γενικα ειναι λιγο κομοδινακι.μπραβο παντως.....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ντεκερ επρεπε να το παρεις το μωρο.

Stories

Νέο!

Stories