το ξερω ρε φιλε,μαλακια μου.δεν ξερω αν θα την ξαναπετυχω γιατι δουλευει εκεινες τις ωρες η στελλα.δεν ηταν τρελο μωρο αλλα μου εβγαλε το κατι....ειχε κ βυζακι κ ωλαρακι οπως το θελω...αχντεκερ επρεπε να το παρεις το μωρο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)
ελα ρε θηριο,σ αρεσει η νικη η γκεσταπο?αυτη μονο που δεν βαραει κοσμο ρε φιλε?ασε που καθεται ετσι ωστε να μην μπορεις να πιασεις τιποτα κ γενικα ειναι λιγο κομοδινακι.μπραβο παντως.....
Οχι και κομοδινακι ρε συ το μωρο!!Ταιριαζουν τα vibes μας μαλλον!!
Την απορια για το ποιο ειναι το studio της 26ης ποιος θα μου τη λυσει?? Κουκου δεν ειδα (μηπως εννοειται τα jumbo??).εχω μπερδεψει τα μπουτια μου γμτ
εχεις δικιο φιλε μου,χθες τετοια ωρα που το ποσταρα το κουκου δεν εβλεπα μπροστα μου.τζαμπο ειναι κ για πρωι δεν ξερω.παντως χθες ηταν μια μελαχρινη μικρουλα,νομιζω ελενα,λιγο γεματουλα.εμενα δεν μου λεει κατι η γκομενα για να την παρωΟχι και κομοδινακι ρε συ το μωρο!!Ταιριαζουν τα vibes μας μαλλον!!
Την απορια για το ποιο ειναι το studio της 26ης ποιος θα μου τη λυσει?? Κουκου δεν ειδα (μηπως εννοειται τα jumbo??).εχω μπερδεψει τα μπουτια μου γμτ
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Χμμ Κοροβαγκου περνω τηλεφωνο και λεει απενεργοποιημενο και επισης ο deker ειπε οτι ειναι κλειστο.Καποιος που να ξερει αν βραδυ θα ειναι η χριστινα η ποτε ανοιγει το σπιτι??
χθες ηταν κλειστο.μπορει να ειναι κ τωρα κλειστο.δεν εχει αλλαξει το τηλ απο το σπιτακι αυτο αλλα απ οσο θυμαμαι κ περσυ τετοιο καιρο.λογω εορτων κ μεγαλης εβδομαδας ανοιγαν οποτε θυμοτανΧμμ Κοροβαγκου περνω τηλεφωνο και λεει απενεργοποιημενο και επισης ο deker ειπε οτι ειναι κλειστο.Καποιος που να ξερει αν βραδυ θα ειναι η χριστινα η ποτε ανοιγει το σπιτι??
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
,Μολις περασεις το φαναρι οπου καταληγει η Ανδρεου Γεωργιου,στα 150μ δεξια.πανω στην 26ης οκτωβριου εννοω.Εχει μικρη εισοδο και συνηθως εχει πολλα παρκαρισμενα σ'εκεινο το κομματι,γι'αυτο δε το βλεπεις.εχει ομως λαμπα εξω-εξω στις κολονες της οικοδομης για να φαινεταιΟχι και κομοδινακι ρε συ το μωρο!!Ταιριαζουν τα vibes μας μαλλον!!
,Μολις περασεις το φαναρι οπου καταληγει η Ανδρεου Γεωργιου,στα 150μ δεξια.πανω στην 26ης οκτωβριου εννοω.Εχει μικρη εισοδο και συνηθως εχει πολλα παρκαρισμενα σ'εκεινο το κομματι,γι'αυτο δε το βλεπεις.εχει ομως λαμπα εξω-εξω στις κολονες της οικοδομης για να φαινεται
Mαλλον το βρηκα σημερα (ένα εχει μονο πανω στην 26ης???).απλα με μπερδεψε ο φιλος που ειπε απεναντι απο τα κουκου!Το κακο ειναι οτι δε πετυχα την εμμανουελα γμτ!Thanks!!
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Mαλλον το βρηκα σημερα (ένα εχει μονο πανω στην 26ης???).απλα με μπερδεψε ο φιλος που ειπε απεναντι απο τα κουκου!Το κακο ειναι οτι δε πετυχα την εμμανουελα γμτ!Thanks!!
Ε εντάξει... διαγωνίως απέναντι είναι...
gerojimmy
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Σάρα είναι όντως στην πατρίδα της από τέλη του προηγούμενου μήνα. Επιστρέφει όπως μου είπε η ίδια την τελευταία μέρα που την είδα 2 Μαίου.παιδια καλησπερα. περασα απο ερωσ στην γεοργιου ανδ. για να βρω την σαρα ομως ειχε μια καινουργια λεει.ειχα καιρο να περασω. μιπως σταματισε η σαρα?παρακαλο οπιος ξερει κατι ας ενημερωσει.
τωρα στη θεση της ποια ειπαμε οτι ειναι?καλη ειναι?γιατι προχθες που περασα μια βολτα απο τα σπιτακια δεν μπηκα καν στο ερως οπως επισης κ στο γωνιακοΗ Σάρα είναι όντως στην πατρίδα της από τέλη του προηγούμενου μήνα. Επιστρέφει όπως μου είπε η ίδια την τελευταία μέρα που την είδα 2 Μαίου.
gerojimmy
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν γνωρίζω φίλε, ήμουνα 3 μέρες Αθήνα. Πάντως τελευταία γενικά δεν έχω δει κάτι αξιόλογο.τωρα στη θεση της ποια ειπαμε οτι ειναι?καλη ειναι?γιατι προχθες που περασα μια βολτα απο τα σπιτακια δεν μπηκα καν στο ερως οπως επισης κ στο γωνιακο
Τις δύο φορές πριν φύγω που έκανα βόλτα προτίμησα τα σίγουρα επιλέγωντας Μαρίνα και Εφη.
η εφη ειναι σταθερη αξια.η μαρινα δεν μου πολυαρεσει αλλα κατα γενικη ομολογια λεει.εγω παντως εδω κ δυο βδομαδες που ηρθε η αφρουλα προσπαθω να ξεφυγω απο δουλειες τα πρωινα αλλα δεν τα καταφερνω κ δεν ην εχω δει καν με τους νεους της βυζουςΔεν γνωρίζω φίλε, ήμουνα 3 μέρες Αθήνα. Πάντως τελευταία γενικά δεν έχω δει κάτι αξιόλογο.
Τις δύο φορές πριν φύγω που έκανα βόλτα προτίμησα τα σίγουρα επιλέγωντας Μαρίνα και Εφη.
gerojimmy
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η αφρούλα είναι όντως πολύ καλή αλλά προσωπικά εγώ και αυτή έχουμε παραγνωριστεί. Με την καλή την έννοια. Θα σου πω πως την ξέρω πάνω από 3 χρόνια. Για την Μαρίνα δεν έχεις άδικο δεν είναι καμία μοντέλα αλλά αν σε γουστάρει σε χαζεύει...η εφη ειναι σταθερη αξια.η μαρινα δεν μου πολυαρεσει αλλα κατα γενικη ομολογια λεει.εγω παντως εδω κ δυο βδομαδες που ηρθε η αφρουλα προσπαθω να ξεφυγω απο δουλειες τα πρωινα αλλα δεν τα καταφερνω κ δεν ην εχω δει καν με τους νεους της βυζους
gerojimmy
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Προτιμώ μαζί τους τα βαφτήσια...δηλαδη το πατε για γαμο ε?
κ καλα κανειςΠροτιμώ μαζί τους τα βαφτήσια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις