Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ επρεπε να το παρεις το μωρο.
το ξερω ρε φιλε,μαλακια μου.δεν ξερω αν θα την ξαναπετυχω γιατι δουλευει εκεινες τις ωρες η στελλα.δεν ηταν τρελο μωρο αλλα μου εβγαλε το κατι....ειχε κ βυζακι κ ωλαρακι οπως το θελω...αχ

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
ελα ρε θηριο,σ αρεσει η νικη η γκεσταπο?αυτη μονο που δεν βαραει κοσμο ρε φιλε?ασε που καθεται ετσι ωστε να μην μπορεις να πιασεις τιποτα κ γενικα ειναι λιγο κομοδινακι.μπραβο παντως.....

Οχι και κομοδινακι ρε συ το μωρο!!Ταιριαζουν τα vibes μας μαλλον!! :dancing: :dancing:
Την απορια για το ποιο ειναι το studio της 26ης ποιος θα μου τη λυσει?? Κουκου δεν ειδα (μηπως εννοειται τα jumbo??).εχω μπερδεψει τα μπουτια μου γμτ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Οχι και κομοδινακι ρε συ το μωρο!!Ταιριαζουν τα vibes μας μαλλον!! :dancing: :dancing:
Την απορια για το ποιο ειναι το studio της 26ης ποιος θα μου τη λυσει?? Κουκου δεν ειδα (μηπως εννοειται τα jumbo??).εχω μπερδεψει τα μπουτια μου γμτ
εχεις δικιο φιλε μου,χθες τετοια ωρα που το ποσταρα το κουκου δεν εβλεπα μπροστα μου.τζαμπο ειναι κ για πρωι δεν ξερω.παντως χθες ηταν μια μελαχρινη μικρουλα,νομιζω ελενα,λιγο γεματουλα.εμενα δεν μου λεει κατι η γκομενα για να την παρω

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Χμμ Κοροβαγκου περνω τηλεφωνο και λεει απενεργοποιημενο και επισης ο deker ειπε οτι ειναι κλειστο.Καποιος που να ξερει αν βραδυ θα ειναι η χριστινα η ποτε ανοιγει το σπιτι??

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Χμμ Κοροβαγκου περνω τηλεφωνο και λεει απενεργοποιημενο και επισης ο deker ειπε οτι ειναι κλειστο.Καποιος που να ξερει αν βραδυ θα ειναι η χριστινα η ποτε ανοιγει το σπιτι??
χθες ηταν κλειστο.μπορει να ειναι κ τωρα κλειστο.δεν εχει αλλαξει το τηλ απο το σπιτακι αυτο αλλα απ οσο θυμαμαι κ περσυ τετοιο καιρο.λογω εορτων κ μεγαλης εβδομαδας ανοιγαν οποτε θυμοταν

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
,Μολις περασεις το φαναρι οπου καταληγει η Ανδρεου Γεωργιου,στα 150μ δεξια.πανω στην 26ης οκτωβριου εννοω.Εχει μικρη εισοδο και συνηθως εχει πολλα παρκαρισμενα σ'εκεινο το κομματι,γι'αυτο δε το βλεπεις.εχει ομως λαμπα εξω-εξω στις κολονες της οικοδομης για να φαινεται

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
,Μολις περασεις το φαναρι οπου καταληγει η Ανδρεου Γεωργιου,στα 150μ δεξια.πανω στην 26ης οκτωβριου εννοω.Εχει μικρη εισοδο και συνηθως εχει πολλα παρκαρισμενα σ'εκεινο το κομματι,γι'αυτο δε το βλεπεις.εχει ομως λαμπα εξω-εξω στις κολονες της οικοδομης για να φαινεται

Mαλλον το βρηκα σημερα (ένα εχει μονο πανω στην 26ης???).απλα με μπερδεψε ο φιλος που ειπε απεναντι απο τα κουκου!Το κακο ειναι οτι δε πετυχα την εμμανουελα γμτ!Thanks!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Mαλλον το βρηκα σημερα (ένα εχει μονο πανω στην 26ης???).απλα με μπερδεψε ο φιλος που ειπε απεναντι απο τα κουκου!Το κακο ειναι οτι δε πετυχα την εμμανουελα γμτ!Thanks!!

Ε εντάξει... διαγωνίως απέναντι είναι...

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά θυμάται κανένας μια Βικτώρια μελαχρινή με κορμάρα τέλειο βυζί και tattoo στο κώλο από Βραζιλία έλεγε είναι. Την είχα πετύχει πριν 1 χρόνο στο Ταντάλου με Σαπφούς και πιο παλιά στο Προμηθέως 16. Ξέρει κανείς τι απέγινε;

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα. περασα απο ερωσ στην γεοργιου ανδ. για να βρω την σαρα ομως ειχε μια καινουργια λεει.ειχα καιρο να περασω. μιπως σταματισε η σαρα?παρακαλο οπιος ξερει κατι ας ενημερωσει. :helpplea:

Kostikas_

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
δεν σταματησε, απλα η τσατσα λεει οτι εφυγε στην πατριδα της, και πως θα επιστρεψει...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι λεει ρε παιδια?ολα καλα?πειτε κανενα νεο?κανενας δεν εκανε τσαρκα?αλλαξε κατι απο προχθες?

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα. περασα απο ερωσ στην γεοργιου ανδ. για να βρω την σαρα ομως ειχε μια καινουργια λεει.ειχα καιρο να περασω. μιπως σταματισε η σαρα?παρακαλο οπιος ξερει κατι ας ενημερωσει. :helpplea:
Η Σάρα είναι όντως στην πατρίδα της από τέλη του προηγούμενου μήνα. Επιστρέφει όπως μου είπε η ίδια την τελευταία μέρα που την είδα 2 Μαίου.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Η Σάρα είναι όντως στην πατρίδα της από τέλη του προηγούμενου μήνα. Επιστρέφει όπως μου είπε η ίδια την τελευταία μέρα που την είδα 2 Μαίου.
τωρα στη θεση της ποια ειπαμε οτι ειναι?καλη ειναι?γιατι προχθες που περασα μια βολτα απο τα σπιτακια δεν μπηκα καν στο ερως οπως επισης κ στο γωνιακο

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
τωρα στη θεση της ποια ειπαμε οτι ειναι?καλη ειναι?γιατι προχθες που περασα μια βολτα απο τα σπιτακια δεν μπηκα καν στο ερως οπως επισης κ στο γωνιακο
Δεν γνωρίζω φίλε, ήμουνα 3 μέρες Αθήνα. Πάντως τελευταία γενικά δεν έχω δει κάτι αξιόλογο.
Τις δύο φορές πριν φύγω που έκανα βόλτα προτίμησα τα σίγουρα επιλέγωντας Μαρίνα και Εφη.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν γνωρίζω φίλε, ήμουνα 3 μέρες Αθήνα. Πάντως τελευταία γενικά δεν έχω δει κάτι αξιόλογο.
Τις δύο φορές πριν φύγω που έκανα βόλτα προτίμησα τα σίγουρα επιλέγωντας Μαρίνα και Εφη.
η εφη ειναι σταθερη αξια.η μαρινα δεν μου πολυαρεσει αλλα κατα γενικη ομολογια λεει.εγω παντως εδω κ δυο βδομαδες που ηρθε η αφρουλα προσπαθω να ξεφυγω απο δουλειες τα πρωινα αλλα δεν τα καταφερνω κ δεν ην εχω δει καν με τους νεους της βυζους

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
η εφη ειναι σταθερη αξια.η μαρινα δεν μου πολυαρεσει αλλα κατα γενικη ομολογια λεει.εγω παντως εδω κ δυο βδομαδες που ηρθε η αφρουλα προσπαθω να ξεφυγω απο δουλειες τα πρωινα αλλα δεν τα καταφερνω κ δεν ην εχω δει καν με τους νεους της βυζους
Η αφρούλα είναι όντως πολύ καλή αλλά προσωπικά εγώ και αυτή έχουμε παραγνωριστεί. Με την καλή την έννοια. Θα σου πω πως την ξέρω πάνω από 3 χρόνια. Για την Μαρίνα δεν έχεις άδικο δεν είναι καμία μοντέλα αλλά αν σε γουστάρει σε χαζεύει...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δηλαδη το πατε για γαμο ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories