Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (4 μέλη και 51 επισκέπτες)

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Παιδιά την καλησπέρα μου. Γράφω μετά από πολύ καιρό, και νέο πλέον ψευδόνυμο.
Σήμερα το βραδάκι στο ανορθόγραφο της Σα(π)φούς δοκίμασα την Κέλλυ.
Ελληνίδα, 30+, ξανθιά, petite, σιλικονάτο αλλά υπέροχο στήθος, ευγενική και ευχάριστη στο δωμάτιο.
Μετά από ένα καλό πνευστό, την έστησα στα τέσσερα. Εκτός του ότι αφήνει να τις
χαϊδεύεις και να τις γλύφεις τις  :boobies:άρες τις, η κοπέλα σου παίζει και λίγο
τα @@ την ώρα της πράξης με πολύ καλό τέμπο.
Απ'ότι μου είπε δουλεύει εδώ και 4-5 μέρες βραδυνή βάρδια.
Κατά τα λεγόμενά της ήταν κωμώτρια  :huh: αλλα΄η κοπέλα είναι ΜΙΛΦΑΡΑ με τα όλα της.
Φίλοι συναγωνιστές σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Το 30άρι έπιασε τόπο.
Επόμενη κατάθεση αναμένεται μετά τη Μ.Εβδομάδα. Θα ήθελα να διαβάσω τις απόψεις σας
για τη μελαχροινή Ουγγαρέζα που δουλεύει ακριβώς απέναντι. Το προγραμμά της ξεκινάει από 40
ευρώ αλλά είναι από τις πιό όμορφες φατσούλες που έχω δει κατά την 8ετή περιπλάνησή μου
στα της περιοχής. Στάνταρ Ουγγαρέζα διότι όταν τη ρώτησα αν είναι Ουγγαρέζα - με τα πενιχρά μου
Μαγυάρικα - ανταποκρίθηκε με τον τρόπο που όταν ακούς ελληνικά στο εξωτερικό γυρνάς με
το πρόσωπο φωτισμένο και ρωτάς: "Πατριώτη!;"  :grin: :grin:
Είχα κατά νου να καταθέσω 40άρι στη μαυρούλα με τον απίστευτο κώλο αλλά με πληροφόρησε ένα παληκάρι
ότι θέλει μαδέρι από οικοδομήγια να πάρει χαμπάρι ο κώλος της. Κρίμα γιατί τέτοιο κορμί
ούτε ο τύπος με τα κοκοψόψα δεν δάγκωσε.

ΥΓ Υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος ανάμεσά σας να μου χαρίσει 100 ευρώ;
ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ :2funny:

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
100ευρω και να στα χαρισει καποιος λιγο δυσκολο αλλα παμε σε μια πληροφορια.

Η Εφη θα δουλευει πρωινα κωλετη εως την Κυριακη και απο δευτερα βραδυ. Βραδυ εως κυριακη μαζι με εφη θα ειναι η Σαρα (η λεπτη). αυτα απο μενα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
για την ξανθουλα ειχα γραψει προχθες οτι ειναι καλο κομματακι γιατι εκανα μια βολτα αλλα δεν μπηκα.μιας κ εχουμε αποψη τωρα μπορει κ να καταθεσω εκει.100ε για να μας πεις ιστοριουλες?ρε πλακα μας κανεις?δεν υπαρχουν καλοι ανθρωποι εδω μεσα

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Πιο ελιναι το καινούριο τηλέφωνο της Κωλλάτη;
Ξέρει κανείς;

dreamakias

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
και εγο το θελω αν το ξερει κανεισ

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Θα ηθελα να πω ενα μικρο περιστατικο για την Σαρα την λεπτουλα. Σου παιρνει πιπουλα σε λιγο περιεργη σταση με την πλατη της γυρισμενη σε εσενα. Αλλα μπορεις ετσι οπως ειναι πλαγιαστη να της βαζεις δακτυλακι σιγα σιγα. Μου ειπε πως αν ειναι απαλα και σιγα το δεχεται. Μπορεις ετσι βεβαι να βλεπεις και την ωραια πλατουλα της με τα τατουζακια. Επισης το μουνακι της ηταν λιγακι υγρο αλλα δεν ηταν τιγκα στο λιπαντικο οπως σε μερικες αλλες. Ειναι ωραιο γκομενακι. Κριμα που εχει μονο δυο ψηφους γιατι προσπαθει παρα πολυ στο δωματιο. 

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Μια γενικη παρατηρηση. Ρε παιδια διαβαζω διαφορα για τα στουντιο και τα μπουρδελα της Αθηνας για τις καλυτερες τιμες που εχουν. Λογικα δεν θα επρεπε αρκετες πουτανες να παρακαλανε να ερθουν στην Θεσσαλονικη με τις τιμες που υπαρχουν εδω? Αν μια κοπελα παιρνει 20 ευρω στην Αθηνα τοτε αν ερθει Θεσσαλονικη και προσφερει τις ιδιες υπηρεσιες θα παιρνει 30-40 ευρω. Θα πρεπει καποιες κοπελες να παρακαλανε να ερθουν εδω.
Θα μπορουσαν επισης τα στουντιο του μυλου να εχουν παρομοιο ωραριο με αυτο του μυλου και να μην κλεινουν στις 4:00 τα πιο πολλα. Και θα μπορουσαν επισης να εχουν και λιγο περισσοτερη ποικιλια απο κοπελες. Φερτε καμια ασιατισα η' καμια λατινα και θα γινει χαμος.
Ελπιζω παντως να ανοιξουν περισσοτερα στουντιο/μπουρδελα ετσι ωστε με την αυξηση του αριθμου τους να μειωθουν και οι τιμες.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μια γενικη παρατηρηση. Ρε παιδια διαβαζω διαφορα για τα στουντιο και τα μπουρδελα της Αθηνας για τις καλυτερες τιμες που εχουν. Λογικα δεν θα επρεπε αρκετες πουτανες να παρακαλανε να ερθουν στην Θεσσαλονικη με τις τιμες που υπαρχουν εδω? Αν μια κοπελα παιρνει 20 ευρω στην Αθηνα τοτε αν ερθει Θεσσαλονικη και προσφερει τις ιδιες υπηρεσιες θα παιρνει 30-40 ευρω. Θα πρεπει καποιες κοπελες να παρακαλανε να ερθουν εδω.
Θα μπορουσαν επισης τα στουντιο του μυλου να εχουν παρομοιο ωραριο με αυτο του μυλου και να μην κλεινουν στις 4:00 τα πιο πολλα. Και θα μπορουσαν επισης να εχουν και λιγο περισσοτερη ποικιλια απο κοπελες. Φερτε καμια ασιατισα η' καμια λατινα και θα γινει χαμος.
Ελπιζω παντως να ανοιξουν περισσοτερα στουντιο/μπουρδελα ετσι ωστε με την αυξηση του αριθμου τους να μειωθουν και οι τιμες.

ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ περισσοτερες επιλογες φιλε..

Σε καθε επαγγελμα..
Αν αυριο χασω την δουλεια μου μπορω αμεσα να βρω μια αλλη πανευκολα.

Το ιδιο και οι πουτανες .Αν κατι δεν παει καλα στο ενα μπουρδελο παει σε αλλο.

Επισης μπορει να δουλευει σε 2 η 3 μπουρδελα η studio σε 1 βδομαδα!

απιστευτο κι ομως αληθινο οπως εμαθα!

εχουν τρελλαθει στο ταληρο εδω.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Πάρτε ένα Jack-Pot νέο:

ΣΟΥΠΕΡ ΜΩΡΟ ψηλά στην Προμηθέως ονόματι Βανέσα (ή Βαλέρια). μικρό βυζί με ρωγα-γιαταγάνι, πεταχτό κωλο, καστανά σπαστα μαλλιά, μαύρες κάλτσες μέχρι το μπούτι!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ συμμετοχή!!! Τετοιο πράμα δεν ξανάδα!!!

Η εμφάνιση δεν είναι τόσο Ουάου όσο η συμμετοχή!!! Δουλεύει τις μονές μέρες πρωι(8:00-15:00), τις ζυγές απόγευμα(15:00-23:00).

Όποιος τρώει, ξανατρώει!!!

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνώ με τρελλό αγόρι για Βανέσσα.Δεν είναι κανένα μοντέλο, ούτε καμμιά 20χρονη, αλλά συμμετοχή ΦΟΥΛ!! Επίσης στην περιοχή Βαρδάρη η  Γιάννα στο πράσινο με ανανεωμένο look (κατάμαυρο ίσιο μαλλί)και φονικές καμπύλες ,ενώ και η Εύα από Ουγγγαρία, απέναντι από το ανορθόγραφο, μου φάνηκε βελτιωμένη από την πρώτη φορά που την είδα (ίσως αδυνάτισε λίγο) αλλά δεν δοκίμασα.   

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Συμφωνώ με τρελλό αγόρι για Βανέσσα.Δεν είναι κανένα μοντέλο, ούτε καμμιά 20χρονη, αλλά συμμετοχή ΦΟΥΛ!! Επίσης στην περιοχή Βαρδάρη η  Γιάννα στο πράσινο με ανανεωμένο look (κατάμαυρο ίσιο μαλλί)και φονικές καμπύλες ,ενώ και η Εύα από Ουγγγαρία, απέναντι από το ανορθόγραφο, μου φάνηκε βελτιωμένη από την πρώτη φορά που την είδα (ίσως αδυνάτισε λίγο) αλλά δεν δοκίμασα.   

Έχεις πάρει Γιάννα & Εύα? κι εμένα με κάνανε εντύπωση. Δεν τις έχω πάρει αλλά ψήνωμαι!!!

Εντυπώσεις από το δωμάτιο πληζ???

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Έχεις πάρει Γιάννα & Εύα? κι εμένα με κάνανε εντύπωση. Δεν τις έχω πάρει αλλά ψήνωμαι!!!

Εντυπώσεις από το δωμάτιο πληζ???
Εχω παρει την Γιαννα πριν καιρο.καλη ειναι αλλα το λιπαινει πολυ το εργαλειο της.Σαν τουρτα το κανει με αποτελεσμα να μην ευχαριστιεσαι πολυ.Ειστε ομως σιγουροι οτι μιλατε για την Γιαννα??Ηταν ξανθια πριν κανα δυο βδομαδες.
και στο ιδιο σπιτι πριν μια βδομαδα ακριβως δουλευε η Ελενη.αυτη ειναι μελαχρινη με μακρια μαλλια.Γι'αυτο ρωταω μηπως εγινε κανενα μπερδεμα.Παντως αυτη η Ελενη ειναι γκομεναρα.Οποιος την ξερει ας μας πει.

Επισκέπτης
H Εύα από Ουγγαρία απέναντι από το ανορθόγραφο που λέτε είναι μια ξανθούλα μικρούλα με λεπτό κορμάκι?

Και γώ για την Γιάννα έχω να πώ καλά λόγια, είναι ευχάριστη κοπελίτσα, ακούραστη πίπα και είχε κ συμμετοχή με χαδάκια στο γαμήσι. Από το τατουάζ στο μπράτσο μπορείτε να την αναγνωρίσετε ασχέτως το μαλλί. Στο αριστερό μπράτσο νομίζω ένα τράιμπαλ.

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Η Γιαννα οντως αλλαξε το look,τα εκανε μαυρα κ της παει πολυ.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
H Εύα από Ουγγαρία απέναντι από το ανορθόγραφο που λέτε είναι μια ξανθούλα μικρούλα με λεπτό κορμάκι?

Και γώ για την Γιάννα έχω να πώ καλά λόγια, είναι ευχάριστη κοπελίτσα, ακούραστη πίπα και είχε κ συμμετοχή με χαδάκια στο γαμήσι. Από το τατουάζ στο μπράτσο μπορείτε να την αναγνωρίσετε ασχέτως το μαλλί. Στο αριστερό μπράτσο νομίζω ένα τράιμπαλ.
ναι αυτη ειναι η ευα.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Εχω παρει την Γιαννα πριν καιρο.καλη ειναι αλλα το λιπαινει πολυ το εργαλειο της.Σαν τουρτα το κανει με αποτελεσμα να μην ευχαριστιεσαι πολυ.Ειστε ομως σιγουροι οτι μιλατε για την Γιαννα??Ηταν ξανθια πριν κανα δυο βδομαδες.
και στο ιδιο σπιτι πριν μια βδομαδα ακριβως δουλευε η Ελενη.αυτη ειναι μελαχρινη με μακρια μαλλια.Γι'αυτο ρωταω μηπως εγινε κανενα μπερδεμα.Παντως αυτη η Ελενη ειναι γκομεναρα.Οποιος την ξερει ας μας πει.
H Γιάννα είναι αρκετά καλή στο δωμάτιο και έχει , για μένα , τον σωστό σωματότυπο  δηλαδή ούτε γεμάτη ούτε αδύνατη αλλά "ζουμερή". Για την Εύα από Βουδαπέστη ,όπως μου είπε η τσατσα,(απέναντι από ανορθόγραφο) η οποία είναι μελαχρινή και γεματούλα αλλα με ωραίο πρόσωπο, δεν έχω εμπειρία πως είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Λάθος παράθεση , στο τρελλό αγόρι αναφέρεται η απάντηση. Η Γιάννα πάντως τα έβαψε τα μαλλιά μαύρα ,δεν έγινε μπέρδεμα.

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα Σαββάτο ,κατά τις 5 , Κωλέτη . Ηταν η Έφη !! Μελαχρινή και όπως πάντα μούναρος !! Είχα καιρό να πάω μαζί της και το μωρό με θυμήθηκε . 
.......
Αρχίζει η πίπα της ( αχ αυτό το στόμα της είναι το κάτι άλλο) , αρχίζει και τα ψιλοδαγκώματα στο καυλί ! Θα με βγάλει οφ το μωρό απο νωρίς , τουλάχιστον  να προλαβούμε να γαμήσουμε , σκέφτομαι ..
Αρχίζει το πανηγύρι . Μπαίνω απο μπροστά της , σκετη καύλα ήταν! Μετά απο 2-3 λεπτά , εγώ απο κάτω , το μωρό απο πάνω , έχω χάσει την μπάλα , δεν ξέρω που βρίσκομαι .. Το γκόλ μπήκε στις καθυστερήσεις  απο πίσω (Για μένα το καλύτερο πισοκολλητό της πόλης) !!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ψηφηστε στο θεμα - μπουρδελο-βραβεια θεσσαλονικης -

Stories