BOUGA
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 57
- Πόντοι
- 1
Παιδιά την καλησπέρα μου. Γράφω μετά από πολύ καιρό, και νέο πλέον ψευδόνυμο.
Σήμερα το βραδάκι στο ανορθόγραφο της Σα(π)φούς δοκίμασα την Κέλλυ.
Ελληνίδα, 30+, ξανθιά, petite, σιλικονάτο αλλά υπέροχο στήθος, ευγενική και ευχάριστη στο δωμάτιο.
Μετά από ένα καλό πνευστό, την έστησα στα τέσσερα. Εκτός του ότι αφήνει να τις
χαϊδεύεις και να τις γλύφεις τις άρες τις, η κοπέλα σου παίζει και λίγο
τα @@ την ώρα της πράξης με πολύ καλό τέμπο.
Απ'ότι μου είπε δουλεύει εδώ και 4-5 μέρες βραδυνή βάρδια.
Κατά τα λεγόμενά της ήταν κωμώτρια αλλα΄η κοπέλα είναι ΜΙΛΦΑΡΑ με τα όλα της.
Φίλοι συναγωνιστές σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Το 30άρι έπιασε τόπο.
Επόμενη κατάθεση αναμένεται μετά τη Μ.Εβδομάδα. Θα ήθελα να διαβάσω τις απόψεις σας
για τη μελαχροινή Ουγγαρέζα που δουλεύει ακριβώς απέναντι. Το προγραμμά της ξεκινάει από 40
ευρώ αλλά είναι από τις πιό όμορφες φατσούλες που έχω δει κατά την 8ετή περιπλάνησή μου
στα της περιοχής. Στάνταρ Ουγγαρέζα διότι όταν τη ρώτησα αν είναι Ουγγαρέζα - με τα πενιχρά μου
Μαγυάρικα - ανταποκρίθηκε με τον τρόπο που όταν ακούς ελληνικά στο εξωτερικό γυρνάς με
το πρόσωπο φωτισμένο και ρωτάς: "Πατριώτη!;"
Είχα κατά νου να καταθέσω 40άρι στη μαυρούλα με τον απίστευτο κώλο αλλά με πληροφόρησε ένα παληκάρι
ότι θέλει μαδέρι από οικοδομήγια να πάρει χαμπάρι ο κώλος της. Κρίμα γιατί τέτοιο κορμί
ούτε ο τύπος με τα κοκοψόψα δεν δάγκωσε.
ΥΓ Υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος ανάμεσά σας να μου χαρίσει 100 ευρώ;
ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
Σήμερα το βραδάκι στο ανορθόγραφο της Σα(π)φούς δοκίμασα την Κέλλυ.
Ελληνίδα, 30+, ξανθιά, petite, σιλικονάτο αλλά υπέροχο στήθος, ευγενική και ευχάριστη στο δωμάτιο.
Μετά από ένα καλό πνευστό, την έστησα στα τέσσερα. Εκτός του ότι αφήνει να τις
χαϊδεύεις και να τις γλύφεις τις άρες τις, η κοπέλα σου παίζει και λίγο
τα @@ την ώρα της πράξης με πολύ καλό τέμπο.
Απ'ότι μου είπε δουλεύει εδώ και 4-5 μέρες βραδυνή βάρδια.
Κατά τα λεγόμενά της ήταν κωμώτρια αλλα΄η κοπέλα είναι ΜΙΛΦΑΡΑ με τα όλα της.
Φίλοι συναγωνιστές σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Το 30άρι έπιασε τόπο.
Επόμενη κατάθεση αναμένεται μετά τη Μ.Εβδομάδα. Θα ήθελα να διαβάσω τις απόψεις σας
για τη μελαχροινή Ουγγαρέζα που δουλεύει ακριβώς απέναντι. Το προγραμμά της ξεκινάει από 40
ευρώ αλλά είναι από τις πιό όμορφες φατσούλες που έχω δει κατά την 8ετή περιπλάνησή μου
στα της περιοχής. Στάνταρ Ουγγαρέζα διότι όταν τη ρώτησα αν είναι Ουγγαρέζα - με τα πενιχρά μου
Μαγυάρικα - ανταποκρίθηκε με τον τρόπο που όταν ακούς ελληνικά στο εξωτερικό γυρνάς με
το πρόσωπο φωτισμένο και ρωτάς: "Πατριώτη!;"
Είχα κατά νου να καταθέσω 40άρι στη μαυρούλα με τον απίστευτο κώλο αλλά με πληροφόρησε ένα παληκάρι
ότι θέλει μαδέρι από οικοδομήγια να πάρει χαμπάρι ο κώλος της. Κρίμα γιατί τέτοιο κορμί
ούτε ο τύπος με τα κοκοψόψα δεν δάγκωσε.
ΥΓ Υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος ανάμεσά σας να μου χαρίσει 100 ευρώ;
ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ