Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (5 μέλη και 60 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ενδιαφέροντα νέα από το μέτωπο.

Βραδυνή περίπολος χτες το βράδυ...

Πάρα πολυς κόσμος στα μπουρδέλα, 15 15 μπαίναμε στα σπιτάκια, έτσι για να κάνουμε μια εισαγώγη και πολύ ωραία κορίτσια!

Προμηθέως 25: Η Μιραμπέλα μια μελαχροινή ρουμάνα τρελοπούτανη, κουνούσε τον κώλο της χαμογελούσε μου έκανε κ κάτι νάζια όταν έφυγε το μπουλούκι απο το δωμάτιο. Ψηλή, κανονική σε κιλά δεν ξεχώρισε κάτι ιδιαίτερο στο κώλο της κ με το σουτιέν που φορούσε δεν βγαίνει άκρη για το βυζί.
Μπλε: Δεν μπήκα γιατί σκέφτηκα θα είναι η Μαίρη.
Απέναντι απο το μπλε: ΣΟΥΠΕΡ ΜΩΡΟ. Αδυνατούλα, βγήκε γυμνόστηθη, μικρό βυζάκι στητό όμως τέλειο σχήμα, φοβερή ρώγα καρέ μαλλάκι καστανόξανθο νομίζω, όμορφη φάτσα ένα τατουάζ πάνω από τον κώλο. Παγωμάρα βγήκε στο σαλόνι. (Μπας κ είναι αυτή η Ευγενία)?
Προμηθέως κάτω: Βερόνικα.
Προμηθέως με Σαπφούς: Νομίζω ήταν η Κλαούντια. Τρομερό μωρό κ αυτή.
Ανορθόγραφο: Αυτό που ξανθό που λέτε. Τι κωλάρα εχεί.. μαλακία το βυζί αλλα παρ'όλα αυτά εγώ θέλω να την γαμήσω. Καυλοφατσάρα μου!!!!
Απέναντι από ανορθόγραφο: Ένα μελαχροινό με φαινομένικα ωραίο σώμα, ψιλοντροπαλούλι. Καύλα.
Πράσινο: Μια αδιάφορη γκόμενα, δεν την είδα κ καλά για να είμαι ειλικρινής έφυγε βιαστικά μέσα.
Μαρινόσπιτο: Μια μαύρη.
Έρως: Η κλασική μπαζούκα που έχει αύτη η μαυρή κοντή τσατσα.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Πάρτε ένα Jack-Pot νέο:

ΣΟΥΠΕΡ ΜΩΡΟ ψηλά στην Προμηθέως ονόματι Βανέσα (ή Βαλέρια). μικρό βυζί με ρωγα-γιαταγάνι, πεταχτό κωλο, καστανά σπαστα μαλλιά, μαύρες κάλτσες μέχρι το μπούτι!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ συμμετοχή!!! Τετοιο πράμα δεν ξανάδα!!!

Η εμφάνιση δεν είναι τόσο Ουάου όσο η συμμετοχή!!! Δουλεύει τις μονές μέρες πρωι(8:00-15:00), τις ζυγές απόγευμα(15:00-23:00).

Όποιος τρώει, ξανατρώει!!!

οταν λες ψηλα στην προμηθεως εννοεις πανω απο εγνατια ενα με μια γκρι πορτα ?

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
οταν λες ψηλα στην προμηθεως εννοεις πανω απο εγνατια ενα με μια γκρι πορτα ?

Εννοώ μόλις κάτω από την Εγνατία, στην περιοχή που γίνονται τα έργα πίσω από το ξενοδοχείο Βεργίνα.

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Μαγκες οποιος ξερει το προγραμμα της κωλεττη για της επομενες μερες ας ενημερωσει,για την αφρουλα και τη σαρα ενδιαφερομαι,την εφη την εχω παρει αρκετες φορες.Καποιος εγραψε οτι η αφρουλα μεχρι τη μ.τριτη θα λειπει,εχω διαβαζει πολυ ωραια πραγματα για αυτες τις 2,αλλα πρωι δυσκολα βρισκω χρονο,αλλα θα το παλεψω.Ευχαριστω.

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Είχα κατά νου να καταθέσω 40άρι στη μαυρούλα με τον απίστευτο κώλο αλλά με πληροφόρησε ένα παληκάρι
ότι θέλει μαδέρι από οικοδομήγια να πάρει χαμπάρι ο κώλος της. Κρίμα γιατί τέτοιο κορμί
ούτε ο τύπος με τα κοκοψόψα δεν δάγκωσε.

Για ποια λες ακριβως φίλε???

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
τανταλου 8 (α)
γνωστο κ ως μαρινοσπιτο
ειναι μια μαυρουλα εδω κ κανενα 6μηνο περιπου
κορμι θανατηφορο
τα υπολοιπα τα λεει ο bouga

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Βγηκα μια τσρκα χτες βραδυ
- Κωλλέτη μια καυλα με μαλλακι καρε-μαλλον η Εφη ειναι αυτη
- Πισω απο Porto Center-N.Ουρανου- μια καινουρια την συστησε η τσατσα ως Ρουσλανα- κ απο το Calligula απεναντι ενα φαφουτικο γυφτακι.
- Ειδα κ μια Μαρια Σλοβακα στις ραγες στο λιμανι, διπλα απο το βενζιναδικο.

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Μια βολτουλα στην κωλεττη σημερα..οι γνωστες δεν ηταν,η Σαρα αδιαθετη. 

Ηταν μια Αλινα  :think: αν δεν κανω λαθος νταρντανα,καστανο μαλλι,κωλαρου με μετριο στηθος,συμπαθητικη.Δεν μπηκα γιατι με τα παχουλα μωρα δεν τα παω καλα  :grin:

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Για αύριο πρωί τι προτείνετε;

kastanoksanthos

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τσακαλια ξερει κανεις ποτε θα δουλευει η Αφρουλα?Τόσα εχουμε ακουσει γιαυτη και δεν την απολαυσαμε ακομα!:)

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Η τσατσα ειπε μπορει θα ειναι αυριο αλλα δεν ηταν σιγουρη  :idiot:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Ρε τσακαλε παρε τηλεφωνο. Οσο για σημερα βραδυ θα παιζει Εφη νομιζω.

pektisss

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες εχει παρει κανεις το μικρωκαμωμενο μελαχρινο (μαλλον τσιγγανακι) που δουλευε στο πρασινο και τωρα το ειδα στο ανορθογραφο?

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
- Πισω απο Porto Center-N.Ουρανου- μια καινουρια την συστησε η τσατσα ως Ρουσλανα- κ απο το Calligula απεναντι ενα φαφουτικο γυφτακι.

Tην είδα και εγώ...και σκεφτόμουνα λες έτσι που είναι χωρίς δόντια να κάνει καλύτερη πίπα?

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα συνάδελφοι! Γνωρίζει κανείς αν η ΚΕΛΛΥ η ξανθιά που δουλεύει τα βραδυα στο στο ανορθόγραφο προσφέρει κάποια έξτρα? Κ αν ναι ποια είναι αυτα?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
A ρε τρελο αγορι τι ειπες τωρα.Εμφανιστηκε γκομενα με stocking? :crazy: :crazy:
Πως χανω τετοιες ευκαιρειες γαμωτο? :headbang:
Αληθεια για αυτη την Γιελενα γιατι δν γραφονται πολλα?Εχει αναφερθει εδω και καιρο πως ειναι καλη.Ας μην κολλαμε λοιπον σε 2-3 περιπτωσεις που οκ ειναι καλες και να τις αναφερουμε συνεχεια απο τη στιγμη που στη Θεσσαλονικη ειναι καμια 10αρια+ καλες κοπελες.

Το σπιτι της Κοροβαγκου εκλεισε για ανανεωση της αδειας και η Χριστινα μετα απο μια περιοδο διακοπων θα επανελθει.Μου εδωσε μια καρτα με το τηλεφωνο του μαγαζιου και το τηλεφωνο της για να ενημερωνομαστε αλλα την ξεχασα Θεσσαλονικη. :idiot:Σε μερικες μερες θα το μαθω ομως και οποιος θελει πμ οκ.
Εννοειται πως στο δωματιο ηταν απιστευτη αλλα το γεγονος οτι αποκαλεσε τα παιδια στο σαλονι "μαζορετες" με εκανε να θελω να της σπασω την μαπα πανω στη πορτα.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπέρα συνάδελφοι! Γνωρίζει κανείς αν η ΚΕΛΛΥ η ξανθιά που δουλεύει τα βραδυα στο στο ανορθόγραφο προσφέρει κάποια έξτρα? Κ αν ναι ποια είναι αυτα?

Άλλη μία ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ περίπτωση! Δεν θυμάμαι αν παίζει έξτρα! :_(

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
A ρε τρελο αγορι τι ειπες τωρα.Εμφανιστηκε γκομενα με stocking? :crazy: :crazy:
Πως χανω τετοιες ευκαιρειες γαμωτο? :headbang:
Αληθεια για αυτη την Γιελενα γιατι δν γραφονται πολλα?Εχει αναφερθει εδω και καιρο πως ειναι καλη.Ας μην κολλαμε λοιπον σε 2-3 περιπτωσεις που οκ ειναι καλες και να τις αναφερουμε συνεχεια απο τη στιγμη που στη Θεσσαλονικη ειναι καμια 10αρια+ καλες κοπελες.

Το σπιτι της Κοροβαγκου εκλεισε για ανανεωση της αδειας και η Χριστινα μετα απο μια περιοδο διακοπων θα επανελθει.Μου εδωσε μια καρτα με το τηλεφωνο του μαγαζιου και το τηλεφωνο της για να ενημερωνομαστε αλλα την ξεχασα Θεσσαλονικη. :idiot:Σε μερικες μερες θα το μαθω ομως και οποιος θελει πμ οκ.
Εννοειται πως στο δωματιο ηταν απιστευτη αλλα το γεγονος οτι αποκαλεσε τα παιδια στο σαλονι "μαζορετες" με εκανε να θελω να της σπασω την μαπα πανω στη πορτα.

H Γιέλενα λείπει για Πασχα αλλα συγκρινόμενη με την Βανέσα, ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΕΙ το Γιελενάκι!!!

Η Χριστίνα από Κοροβάγκου είναι σχεδόν αδιάφορη. Η Χριστινα από Κεφαληνίας μας έχει βάλει στα φιτίλια και την ψαχνουμε!!!

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Το πρωι μαγκες ξερει καποιος ποια θα ειναι στη κωλλετη,οποιος ξερει ας απαντησει,ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom