Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
επιτηδες το κανετε ρε αλητες?δεν ντρεπεστε καθολου?

Βασικά εμείς δοκιμάσαμε οπότε αναπολούμε τις καλές στιγμές... αντιθέτως μάλλον το δικό σου το κρανίο θα εκραγεί από την αναμονή... Θυμήσου μετά τις 26 Μαρτίου...lol

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Βασικά εμείς δοκιμάσαμε οπότε αναπολούμε τις καλές στιγμές... αντιθέτως μάλλον το δικό σου το κρανίο θα εκραγεί από την αναμονή... Θυμήσου μετά τις 26 Μαρτίου...lol
ειστε παλιανθρωποι τελικα
:2funny: :2funny: :2funny:

bisbas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0

Απέναντι από ανορθόγραφο: Περιστατικό για τρελά γέλια. Με το που μπαίνουμε η τσατσά ήταν πίσω από την πόρτα και δεν την είχαμε δει, περιμέναμε, περιμέναμε και ξαφνικά τη βλέπει ο κολλητός μου μες στα σκοτάδια σαν τον κόμη Βλαντ Τέπες (χεχεχε) και πετάγεται ως το μπουρδελοτάβανο απ την τρομάρα του (ο Δρακουμέλ ο ίδιος παίδες, μέχρι και γω ξαφνιάστηκα)!!!
Μετά είδαμε την κοπέλα, από Βουδαπέστη λέει και ήρθε πρόσφατα. Παίδες πολύ κομοδίνο η γκόμενα, αν και έχει βυζάρες αλλά περίεργα φτιαγμένα, όχι τόσο πεσμένα για να πεις ότι είναι πεσμένα. Τέσπα μετά κάναμε χαβαλέ με την τσατσά και της λέγαμε να πάρουμε την γκόμενα παρτούζα τζάμπα με τον κολλητό μου και πιάσαμε τη συζήτηση. Στο τέλος της λέμε πάμε να δούμε κιαλλού και άρχισε τα "μου φάγατε την ώρα και δε θα μπείτε μέσα" η τσατσά και της λέεω θα σε γράψω στο ίντερνετ ότι είσαι η καλύτερη τσατσά και παιδιά φοβήθηκε, με παρακαλούσε να μην γράψω στο ίντερνετ και της λέω "μόνο αν μου δώσεις τη γκόμενα τζάμπα" . Και μετά παίδες την παίρνουμε τζάμπα με τον κολλητό μου, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΡΓΙΑ ΜΙΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ... γκουχου γκουχου. . . . συγνώμη παιδιά τις γαμάω τώρα . . . . ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΗΗΗΗΣΣΣΩΩΩΩΩ. . . . ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ. . . 

XAXAXAXAXAXAAXAX !!!  :2funny:

bisbas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
11) Βγαίνοντας η τσατσά σου δίνει το κινητό της πουτάνας

γιατί ακριβως χρησιμοποιεις το τηλεφωνο της πουτανας???

:think:

Επισκέπτης
Σκηνακι έξω απο Νικ.Ουρανού ξεμηρώματα 26ης λοιπόν...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
ειστε παλιανθρωποι τελικα
:2funny: :2funny: :2funny:
deker εχω δηλωσει κατα καιρους για την ευγενεια
εχει μια κωλαρα φοβερη κ ειμαι 100% σιγουρος πως τη ξερεις απλα ειναι κομητης
εμφανιζεται λιγο κ μετα χανεται παλι
πηναινε κ θα τη θυμηθεις
οσο για τη πιπα κανει αργες αλλα βαθειες κινησεις
αλογο πραμα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
deker εχω δηλωσει κατα καιρους για την ευγενεια
εχει μια κωλαρα φοβερη κ ειμαι 100% σιγουρος πως τη ξερεις απλα ειναι κομητης
εμφανιζεται λιγο κ μετα χανεται παλι
πηναινε κ θα τη θυμηθεις
οσο για τη πιπα κανει αργες αλλα βαθειες κινησεις
αλογο πραμα
καλα εσυ κ αν εισαι παλιανθρωπος.με φτιαξατε παλι μεσημεριατικα.λογικα θα την ξερω ρε γαμωτο αλλα μου διαφευγει τωρα

Επισκέπτης
Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω ποιά είναι αυτή η Ευγενία.  :grin:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
τελευταια την ειχα πετυχει απεναντι απο το ανορθογραφο
ηταν τοτε που βαζαν ντουζιερες για να πανε στο 40αρι
εχει δουλεψει κ στο αλουμινατο
dekeroyli να πας ειναι πρωτο μωρο
απλα οταν βγαινει στο σαλονι ειναι κρυα
αλλα μεσα ειναι μπαρουτι κ τη ξερεται ειμαι σιγουρος

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Αν κατάλαβα καλά (δεν είμαι σίγουρος) η ευγενία είναι μια χυμώδης και καμπυλωτή (όχι χοντρή) με κοντά ίσια καστανά μαλλιά , πολύ ωραία μάτια και πρόσωπο και απαλό ανοιχτόχρωμο δέρμα ,σοβαρή και αγέλαστη στο σαλόνι , η οποία έχει αρκετά χρόνια στην πιάτσα αλλά τελευταία κάνει σποραδικές εμφανίσεις. Για την ίδια μιλάμε ή λάθος κατάλαβα;

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Aυτή την εποχή ''σφάζω'' το κοντοπούτανο Γιελενάκι στο σπίτι με το ηχιτικό (πρωινή βάρδια) το οποίο έχει πολύ καλή συμμετοχή και τις προάλλες μς τελείωσε στο 69!

Επίσης σφίγγω την Χριστίνα στο Κεφαληνίας (all time classic) καθώς και την ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ Έφη στο Ξεκωλλέτη.

Η ΕΦΗ ΜΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΦΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
A ρε αγορινα...που ησουν τοσο καιρο? Σε χασαμε τελειως :huh: Θα επιστρεψεις δυναμικα οπως παλια? :rockon: :rockon:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Καλα φιλε Blastbeat λες για τους αλλους που χαθηκατε...εσυ που εισαι? ;)   

Οντως η Εφη εγινε μελαχρινη

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
[quote author=Trelo Agori link=topic=125.msg1021247#msg1021247 date=1237738826

Η ΕΦΗ ΜΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΦΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!
[/quote]
Αυτά είναι νέα. Επιτέλους!!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Επιβεβαιωνω τις πληροφοριες σχετικα με Αφρουλα. Σε 30 λεπτα θα ειμαι με την μωρακλα που τοσο καιρο ελειπε! τυχον αλλαγες εμφανησιακα θα ενημερωσω γιατι κατι ειχα δει παλιοτερα καποιος ειπε θα εβαζε σιλικονη, οσο για την Εφη δν εγινε μελαχροινη. Καστανο σκουρο που εγω στην αρχη νομιζα ηταν κοκκινο κατι. παντος μαυρο μαυρο δν ητανε. αν και μου ειπε οτι δν της αρεσε οπως τα εκανε και οτι σε καμια εβδομαδα θα τα αλλαξει παλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom