Απέναντι από ανορθόγραφο: Περιστατικό για τρελά γέλια. Με το που μπαίνουμε η τσατσά ήταν πίσω από την πόρτα και δεν την είχαμε δει, περιμέναμε, περιμέναμε και ξαφνικά τη βλέπει ο κολλητός μου μες στα σκοτάδια σαν τον κόμη Βλαντ Τέπες (χεχεχε) και πετάγεται ως το μπουρδελοτάβανο απ την τρομάρα του (ο Δρακουμέλ ο ίδιος παίδες, μέχρι και γω ξαφνιάστηκα)!!!
Μετά είδαμε την κοπέλα, από Βουδαπέστη λέει και ήρθε πρόσφατα. Παίδες πολύ κομοδίνο η γκόμενα, αν και έχει βυζάρες αλλά περίεργα φτιαγμένα, όχι τόσο πεσμένα για να πεις ότι είναι πεσμένα. Τέσπα μετά κάναμε χαβαλέ με την τσατσά και της λέγαμε να πάρουμε την γκόμενα παρτούζα τζάμπα με τον κολλητό μου και πιάσαμε τη συζήτηση. Στο τέλος της λέμε πάμε να δούμε κιαλλού και άρχισε τα "μου φάγατε την ώρα και δε θα μπείτε μέσα" η τσατσά και της λέεω θα σε γράψω στο ίντερνετ ότι είσαι η καλύτερη τσατσά και παιδιά φοβήθηκε, με παρακαλούσε να μην γράψω στο ίντερνετ και της λέω "μόνο αν μου δώσεις τη γκόμενα τζάμπα" . Και μετά παίδες την παίρνουμε τζάμπα με τον κολλητό μου, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΡΓΙΑ ΜΙΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ... γκουχου γκουχου. . . . συγνώμη παιδιά τις γαμάω τώρα . . . . ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΗΗΗΗΣΣΣΩΩΩΩΩ. . . . ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ. . .
XAXAXAXAXAXAAXAX !!!