Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (3 μέλη και 58 επισκέπτες)

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
....Η λεπτή η βυζαρού είναι η Μαίρη.
αυτη η Μαίρη δουλευει στο μπλε με το ηχητικο??μηπως ειναι μια αλβανιδα μικρη σχετικα σε ηλικια που εχει καιρο στην πιατσα? 30 ή 40 παιρνει?

Α και μπάνισα το καινούργιο το τσέχικο στην γωνία σαπφούς προμηθέως, κεφάτη/ορεξάτη φαίνεται αλλά νταρντανωμένη όποτε δεν μπήκα..
χθες βραδυ 9κατι πηγα στο γωνιακο σαπφους με προμηθεως κ δεν την βρηκα εκει,ουτε το μεσημερι δουλευε,μ ειπε η τσατσα οτι δουλευει στο διπλανο απεναντι απο ανορθογραφο, πηγα κ δεν με ενθουσιασε, μονο το αγαθο βλεμμα της κλασικο αβγαλτο teenager

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Καλησπέρα σε όλους προχθές πήγα μια βόλτα με έναν φίλο και δεν είχε τπτ το ιδιαίτερο έχουμε καμιά πληροφορία για σήμερα? Για βοηθήστε λίγο. 

Ειπαμε σημερα βραδυ παιζει εφαρα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Και είναι καλή αυτή η Τζένη?Δεν αποκλείεται φίλε μου αλλά φαντάσου πως ήταν 15 άτομα στο δωμάτιο οπότε δεν υπήρψε καλή οπτική γωνία..
τι καλωσυνη ναχει εξω το παιζει κ καλα ανετη
κ μεσα ειναι χαλια οχι απλα κομοδινο αλλα κ πολυ τσαμπουκαλου :jerking:

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
ρε παιδια γνωριζει κανεις αν αυτη η μαιρη δουλευει εκει στο μπλε με το ηχητικο? την εχει παρει κανεις σας? εντυπωσεις??

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
ρε παιδια γνωριζει κανεις αν αυτη η μαιρη δουλευει εκει στο μπλε με το ηχητικο? την εχει παρει κανεις σας? εντυπωσεις??

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Ναι εκει πρεπει να δουλευει ακομα,τωρα δεν ξερω αν δουλευει σημερα συγκικρημενα,παντως μεσα ειναι πολυ καλη και παντα με διαθεση,αξιζει καταθεση,θα γουσταρεις.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Η Μαιρουλα ειναι μεγαλο αστερι.Τα'χω ξαναπει.προθυμοτατη,ευγενικη δε βιαζεται καθολου.Για μενα ισως το νουμερο ενα στο Βαρδαρη.σχεδον παντα ειναι πρωινη βαρδια.προσφερει και γυμνο τσιμπουκι.παρτην και δε θα χασεις...

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
95
Πόντοι
1
παιδια η μαιρη ειναι καλη, την ειχα πασρει παλια. η τζενη αυτη με τον κωλο στα 80 ευρω ειναι αθλια. μακρια. δεν ειναι ασχημη αλλα ειναι αγενεστατη στο δωματιο. την ειπα οτι θα γραψω ασχημα λογια για αυτην στο ιντερνετ και μου απηντησε " στο μουνι μου"
μ α κ ρ ι α!!
και απο αλλους εχω ακουσει ασχημα λογια.

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οντως η μαιρη ειναι φιλοτιμο κοριτσι την εχω παρει στο παρελθον τρεις φορες τωρα δεν μου κανει κατι γιατι ψαχνω νεα φυντανια.Οσο για αυτο το νουμερο τη τζενη 2 κοκκινες και βαλε της δινω.Μπουκοταζ στην αγενεια!!!!

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
ρε μαγκες η μαιρη καλη οκ, το πιασα αυτο, αλλα ακαποτο αν κανει τοτε μακρια δεν ειναι για πλακα αυτα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
παιδια η μαιρη ειναι καλη, την ειχα πασρει παλια. η τζενη αυτη με τον κωλο στα 80 ευρω ειναι αθλια. μακρια. δεν ειναι ασχημη αλλα ειναι αγενεστατη στο δωματιο. την ειπα οτι θα γραψω ασχημα λογια για αυτην στο ιντερνετ και μου απηντησε " στο μουνι μου"
μ α κ ρ ι α!!
και απο αλλους εχω ακουσει ασχημα λογια.
θα μου επιτρεψεις μια παρατηρηση τωρα.το να αρχισει ο καθενας να εκβιαζει με το σαιτ,ειναι μεγαλο λαθος.Δε σ'αρεσε??Φευγεις και δεν ξαναπας,γραφεις και μια αρνητικη κριτικη και ο καθενας την αξιολογει οπως νομιζει.Το οτι γραφουμε 15-20 ανθρωποι εδω μεσα,δε σημαινει και οτι ειμαστε και οι μονοι πελατες.Ολη μερα μπαινοβγαινει κοσμος στα μπουρδελα.Οποτε η απαντηση της ειναι καπως δικαιολογημενη για μενα.Μην μπερδευετε το ρολο του σαιτ.Φιλικα στα λεω...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Xχχμμμ...
Κόιτα όπως το πάρει κανείς...
Εγώ όταν είχα προόβλημα με το Golf μου στο srvice της αντιπροσωπείας, τους είπα ότι είμαι μέλος του VW Club και θα ενημερώσω το forum άμεσα για την συμπεριφορά τους και μέχρι και ο αρχιμηχανικός ήρθε και μου ζητούσε συγνώμη...
Το internet είναι ένα εργαλείο στο χέρια μας και χρησιμοποιώντας το σωστά, μπορούμε να έχουμε πολλά οφέλη...
Για μένα η απάντησή της είναι αδικαιολόγητη και δεν θα ξαναπατούσα γιατί δεν μου το επιτρέπει η αξιοπρέπειά μου...Επίσης ο όλος χώρος του αγοραίου έρωτα στην Ελλάδα είναι από παλιά συνυφασμένος με μια λογική "σου κάνουμε χάρη και άμα γουστάρεις..."
Ε λοιπόν δεν γουστάρω και δεν ξαναπατάω...
Δεν είναι τυχαίο που ειδικά σήμερα και για πρώτη φορά εμφανίζονται να βάζουν λουκέτα μπουρδέλα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Xχχμμμ...
Κόιτα όπως το πάρει κανείς...
Εγώ όταν είχα προόβλημα με το Golf μου στο srvice της αντιπροσωπείας, τους είπα ότι είμαι μέλος του VW Club και θα ενημερώσω το forum άμεσα για την συμπεριφορά τους και μέχρι και ο αρχιμηχανικός ήρθε και μου ζητούσε συγνώμη...
Το internet είναι ένα εργαλείο στο χέρια μας και χρησιμοποιώντας το σωστά, μπορούμε να έχουμε πολλά οφέλη...
Για μένα η απάντησή της είναι αδικαιολόγητη και δεν θα ξαναπατούσα γιατί δεν μου το επιτρέπει η αξιοπρέπειά μου...Επίσης ο όλος χώρος του αγοραίου έρωτα στην Ελλάδα είναι από παλιά συνυφασμένος με μια λογική "σου κάνουμε χάρη και άμα γουστάρεις..."
Ε λοιπόν δεν γουστάρω και δεν ξαναπατάω...
Δεν είναι τυχαίο που ειδικά σήμερα και για πρώτη φορά εμφανίζονται να βάζουν λουκέτα μπουρδέλα...
Εχει μια λογικη οπως το λες κι εσυ.αλλα οταν προκαλεις τον αλλο στο χωρο της εργασιας του,προφανως θελεις να την ακουσεις την απαντηση.Λογικο ειναι επισης αφου εισπραξεις την απαντηση να μην ξαναπατησεις.Εσυ γυρνας και στις πιατσες,ετσι???Αμα ελεγες σε μια οτι θα την <<καρφωσεις>> στο σαιτ αν δεν σου φερθει καλα,δε θα σου εδινε και αυτη την αναλογη απαντηση???Υπο αυτη την εννοια δηλαδη δικαιολογω την φιλη μας την τρελοΤζενη

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
ρε αδερφια η γυναικα ειναι τρελλη εξ ου κ το ΤΡΕΛΟΤΖΕΝΗ
εμεις που το ξερουμε δε παμε
που θα παει θα τη μαθουν ολοι οποτε θα φαει σουτ

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
[/quo        ολα αυτα που λεγοντε με την τζενη τωρα με δικαιωνουν μετα απο πολυ καιρο γιατι μολισ ειπα την ιστορια μου μαζι τησ  καποιοι την βγαλαν αγια και εμενα ακυρο

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εκανα ρε μαγκεσ μια βολτα παρασκευη πρωι κατα τισ ενιαμιση...παω πρωτα κωλετη...κλειστο...ολα στο μυλο κλειστα!!!παω βαρδαρη και ειναι 5 μαγαζια ανοιχτα το αλουμηνατο το επομενο και το γωνιακο με σαπφουσ στη τανταλου το πρασινο!!! στριβω σαπφουσ και ειναι αλλα 2 ανοιχτα ενα αριστερα και ενα δεκσια στη γωνια απεναντι απο ενα γωνιακο καφε( εισοδοσ απο σαπφουσ)μπαινω (μετα απο τρελο κσενιχτι και ενα μπουκαλι αβανα)και βλαιπω ενα κοριτσακι με τριαρι στι8οσ πρισμενο να μου χαμογελαει , 30 λεει η τσατσα και μπαινω ,μεχρι να ερ8ει πλενω λιγο τα αρχιδια μου με σαπουνι αλλα δεν εχει χαρτι και τα κανω ολα τανα,, μπαινει το ρουμανακι βλαιπει τα νερα στο πατομα και αρχιζει κρεβατο μουρμουρα τισ λεω αν 8εσ φερε σφουγαριστρα και 8α τα μαζεπσω, το σκεφτετε και λεει δεν πειραζει αλλα γιατι τον επλεινεσ? τισ λεω ερχομαι απο μπουζουκια και ιδρωσα και στην τελικη για εσενα το εκανα!εχει πσιλο στραβωσει και κσεκιναει πιπα 12 δευτερολεπτα αντε 14 το πολυ  και στραβομενη η γκομενα,παω να τισ πιασω το στη8οσ και μου λεει αστο ποναει περιμενω περιοδο,πωσ σε λενε κουκλα? πουτσα μου λεει!μολισ ηρ8εσ η εισαι απο χ8εσ?(10 το πρωι) απο χ8εσ μου λεει αλλα ηταν πσεμα ηταν πρισμενη απτον υπνο!!!το πρωσπερναω γυρναμε πισοκολητο και την κσαναρωταω πωσ σε λενε?πουτσα κσανα αυτη!!μεγαλη η μικρη? μεγαλητερη απο την δικια σου μου λεει και χωρισ να τελιωσω ενω ειναι το πολυ εναμιση λεπτο μεσα στο ροομ την λεω σηκω και φιγε νευριασμενοσ! ουτε τα λευτα 8ελω τιποτα σηκο και φυγε να παω για υπνο γιατι βλαιπω εφιαλτεσ!πσαρωνει φευγει για ενα λεπτο και κσανα πμαινει ενω εχω ντι8ει και ειμαι ετοιμοσ να την κανω με πολυ γαμο σταυριδι αλλα οχι πολυ δινατα ισα ισα μια μουρμουρα 8α ακουγοταν εκσω,σκαει μεσα με χαμογελο τρελο σαν να μην εγινε τιποτα με κσεντινει με φιλαει παντου και αρχιζει πιπα χωρισ, πολυ γλυκα και χωρισ βιασινεσ και μεσα στα χαμογελα και ναι αγαπη μου και τετοια!!! και βγαζει και το σουτιεν και αρχιζει βυζοσκαμπιλα και ισπανικα λεσ και ειμαι στο πλατινουμ!!! αφου με εχει κανα πενταλεπτο ετσι ανεβαινει απο πανω χωρισ να την πω και αρχιζει να γαμιετε μονη τησ (εγω πσοφιοσ και μλκσ)την ρωταω πωσ σε λενε και μου λεει πουτσα και σκαει πολυ γλυκο και φιλικο χαμογελο,μου πιανει τα χερια και τα βαζει στα στη8ια τησ και μου λεει αρμεκσε με και την λεω αφου πονασ και μου λεει αλλη κοπελα ειχε μπει πριν !!και μου κλινει και το ματι!παω να κουνη8ω λιγο μπασ και την γμσ και εγω και μου λεει ασε κσεκουρασου!μετα την λεω πισοκολητο κατεβαινει κανει λιγο πιπα χωρισ να την πω και αρχιζουμε πισκολητο και αρχιζει να βαραει η πορτα αντε και αντε βρε παιδιμου και τετοια!εχω κσενερωσει απτη τσατσα και χυνω μετα απο λιγο!βγαζει τη καποτα τον βαζει στο στοματησ με τα σπερματα και κσαπλωνει στο μπουτι μου και τον εχει στο στομα τισ για μισο λεπτο χωρισ να κουνιετε,μετα κσαπλωνει διπλα μου την ρωταω γιατι τον μπουκοσεσ και μου κεει γιανα στον ηρεμησω και στον κατεβασω την 8ερμοκρασια του, και μου λεει σαβατο βραδι 8ελω να παμε μαζι μπουζουκια δεν εχω παει ποτε ολα κερασμενα εσυ μονο 8α με κικλοφορισεισ και μετα οτι 8εσ, 8α το σκεφτο τισ λεω και χαμογελαω σικονετε ντινετε και την κανει, ντινοναι βγαινω στο χολ και η τσατσα μου δινει ενα αδειο πακετο τσιγαρα με ενα νουμερο απο κινητο & μου λεει 8α παρεισ μετα την παρεισ μετα τισ εννια σημερα το βραδυ και την κανω,,,παω ωσ το αμακσι και κσανα γιρναω και ρωταω τη τσατσα πωσ τη λενε τη τανα και μου λεει τζενη,,, κσερει κανεισ τιποτα γιατην περιπτωση τησ? παντωσ το γενικο συμπερασμα ειναι γενικα για τισ γινεκεσ πωσ αν τισ φτισεισ κολανε!

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
φίλε,
έκανα μεγάλη προσπάθεια να διαβάσω όλο το Post σου γιατί δεν χρησιμοποιείς τελείες και χωρίς σημεία στίξης είναι κουραστικό το διάβασμα, αλλά συνοψίζοντας

1)Μπήκες μετά από ξενύχτι σε μπουρδέλο
2)Επλυνες τον πούτσο σου και το είδε η πουτάνα και ξενέρωσε (μαζί με τα νερά που έριξες)
Εδώ να σημειώσουμε πως ήταν αγενής αφού προσφέρθηκες μέχρι και να σφουγγαρίσεις.
3)Το όνομά της ήταν πούτσα
4)Δεν σου αφήνει να πιάσεις ούτε το στήθος
5)Ξενερώνεις και την διώχνεις βρίζοντας
6)Ξαναμπάινει χαμογελαστή μέσα μετά από λίγο (η ίδια υποστηρίζει πως μπήκε άλλη κοπέλα)
7) Αρχίζει ξαφνικά τα γλωσσόφιλα και τα ακάποτα τσιμπούκια και κάνεις καλό γαμίσι
8) Υπόστηρίζει πάλι ότι την λένε πούτσα αλλά τώρα το λέει χαμογελαστά
9)Χύνεις και μένετε αγγαλιά
10) Σου λέει ότι δεν έχει ποτέ μπουζούκια και θέλει να την βγάλεις έξω
11) Βγαίνοντας η τσατσά σου δίνει το κινητό της πουτάνας
12)Τελικά το όνομά της είναι Τζένη...

13) Και το συμπέρασμα που έβγαλες εσύ σπό την ιστορία είναι πως αν τις φτύσεις ...κολάνε!

Ερώτηση: Σίγουρα μιλάμε μόνο για ένα μπουκάλια αβάνα?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
μαγκες,δεν νομιζω να το εχω χασει τοσο πολυ... ειμαι σχεδον 100% σιγουρος(αρα περιπου 98% :2funny: :2funny:) οτι η ιστορια αυτη εχει ξαναγραφτει. αν το ψαξει οποιος δεν βαριεται θα το βρει

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μαγκες,δεν νομιζω να το εχω χασει τοσο πολυ... ειμαι σχεδον 100% σιγουρος(αρα περιπου 98% :2funny: :2funny:) οτι η ιστορια αυτη εχει ξαναγραφτει. αν το ψαξει οποιος δεν βαριεται θα το βρει
Δεν το έχεις χάσει και γω το θυμάμαι αλλά το λέει και ίδιος οτι την ξαναείπε

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ωωωπα,τωρα το ειδα,ηταν καμουφλαρισμενο στην παραθεση που εκανεκαι δεν ειχα διαβασει
γραψε λαθος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom