ρε αδερφια η γυναικα ειναι τρελλη εξ ου κ το ΤΡΕΛΟΤΖΕΝΗ
εμεις που το ξερουμε δε παμε
που θα παει θα τη μαθουν ολοι οποτε θα φαει σουτ
εκανα ρε μαγκεσ μια βολτα παρασκευη πρωι κατα τισ ενιαμιση...παω πρωτα κωλετη...κλειστο...ολα στο μυλο κλειστα!!!παω βαρδαρη και ειναι 5 μαγαζια ανοιχτα το αλουμηνατο το επομενο και το γωνιακο με σαπφουσ στη τανταλου το πρασινο!!! στριβω σαπφουσ και ειναι αλλα 2 ανοιχτα ενα αριστερα και ενα δεκσια στη γωνια απεναντι απο ενα γωνιακο καφε( εισοδοσ απο σαπφουσ)μπαινω (μετα απο τρελο κσενιχτι και ενα μπουκαλι αβανα)και βλαιπω ενα κοριτσακι με τριαρι στι8οσ πρισμενο να μου χαμογελαει , 30 λεει η τσατσα και μπαινω ,μεχρι να ερ8ει πλενω λιγο τα αρχιδια μου με σαπουνι αλλα δεν εχει χαρτι και τα κανω ολα τανα,, μπαινει το ρουμανακι βλαιπει τα νερα στο πατομα και αρχιζει κρεβατο μουρμουρα τισ λεω αν 8εσ φερε σφουγαριστρα και 8α τα μαζεπσω, το σκεφτετε και λεει δεν πειραζει αλλα γιατι τον επλεινεσ? τισ λεω ερχομαι απο μπουζουκια και ιδρωσα και στην τελικη για εσενα το εκανα!εχει πσιλο στραβωσει και κσεκιναει πιπα 12 δευτερολεπτα αντε 14 το πολυ και στραβομενη η γκομενα,παω να τισ πιασω το στη8οσ και μου λεει αστο ποναει περιμενω περιοδο,πωσ σε λενε κουκλα? πουτσα μου λεει!μολισ ηρ8εσ η εισαι απο χ8εσ?(10 το πρωι) απο χ8εσ μου λεει αλλα ηταν πσεμα ηταν πρισμενη απτον υπνο!!!το πρωσπερναω γυρναμε πισοκολητο και την κσαναρωταω πωσ σε λενε?πουτσα κσανα αυτη!!μεγαλη η μικρη? μεγαλητερη απο την δικια σου μου λεει και χωρισ να τελιωσω ενω ειναι το πολυ εναμιση λεπτο μεσα στο ροομ την λεω σηκω και φιγε νευριασμενοσ! ουτε τα λευτα 8ελω τιποτα σηκο και φυγε να παω για υπνο γιατι βλαιπω εφιαλτεσ!πσαρωνει φευγει για ενα λεπτο και κσανα πμαινει ενω εχω ντι8ει και ειμαι ετοιμοσ να την κανω με πολυ γαμο σταυριδι αλλα οχι πολυ δινατα ισα ισα μια μουρμουρα 8α ακουγοταν εκσω,σκαει μεσα με χαμογελο τρελο σαν να μην εγινε τιποτα με κσεντινει με φιλαει παντου και αρχιζει πιπα χωρισ, πολυ γλυκα και χωρισ βιασινεσ και μεσα στα χαμογελα και ναι αγαπη μου και τετοια!!! και βγαζει και το σουτιεν και αρχιζει βυζοσκαμπιλα και ισπανικα λεσ και ειμαι στο πλατινουμ!!! αφου με εχει κανα πενταλεπτο ετσι ανεβαινει απο πανω χωρισ να την πω και αρχιζει να γαμιετε μονη τησ (εγω πσοφιοσ και μλκσ)την ρωταω πωσ σε λενε και μου λεει πουτσα και σκαει πολυ γλυκο και φιλικο χαμογελο,μου πιανει τα χερια και τα βαζει στα στη8ια τησ και μου λεει αρμεκσε με και την λεω αφου πονασ και μου λεει αλλη κοπελα ειχε μπει πριν !!και μου κλινει και το ματι!παω να κουνη8ω λιγο μπασ και την γμσ και εγω και μου λεει ασε κσεκουρασου!μετα την λεω πισοκολητο κατεβαινει κανει λιγο πιπα χωρισ να την πω και αρχιζουμε πισκολητο και αρχιζει να βαραει η πορτα αντε και αντε βρε παιδιμου και τετοια!εχω κσενερωσει απτη τσατσα και χυνω μετα απο λιγο!βγαζει τη καποτα τον βαζει στο στοματησ με τα σπερματα και κσαπλωνει στο μπουτι μου και τον εχει στο στομα τισ για μισο λεπτο χωρισ να κουνιετε,μετα κσαπλωνει διπλα μου την ρωταω γιατι τον μπουκοσεσ και μου κεει γιανα στον ηρεμησω και στον κατεβασω την 8ερμοκρασια του, και μου λεει σαβατο βραδι 8ελω να παμε μαζι μπουζουκια δεν εχω παει ποτε ολα κερασμενα εσυ μονο 8α με κικλοφορισεισ και μετα οτι 8εσ, 8α το σκεφτο τισ λεω και χαμογελαω σικονετε ντινετε και την κανει, ντινοναι βγαινω στο χολ και η τσατσα μου δινει ενα αδειο πακετο τσιγαρα με ενα νουμερο απο κινητο & μου λεει 8α παρεισ μετα την παρεισ μετα τισ εννια σημερα το βραδυ και την κανω,,,παω ωσ το αμακσι και κσανα γιρναω και ρωταω τη τσατσα πωσ τη λενε τη τανα και μου λεει τζενη,,, κσερει κανεισ τιποτα γιατην περιπτωση τησ? παντωσ το γενικο συμπερασμα ειναι γενικα για τισ γινεκεσ πωσ αν τισ φτισεισ κολανε!