ρε φιλε,μην ανησυχεις.θα ερθει η αγαπη σου.απλα κανει διακοπες η κοπελα.η πουτανα το μαμησι δεν το κοβει.αυτο να το ξερειςΡε παιδες τι εγινε η Αφρουλα? Δεν ακουω νεα της και εχω παθει καταθλιψη. Δεν πιστευω να κρεμασε τα παπουτσια, μηπως παντρευτηκε? Ειμαι ενα βημα πριν τα χαπια ας γραψει οποιος ξερει κατι μπας και σωθουμε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
ασπρος σιφουνας deker ποτε ερχεται ποτε φευγει χαμπαρι δε τον παιρνειςρε φιλε,μην ανησυχεις.θα ερθει η αγαπη σου.απλα κανει διακοπες η κοπελα.η πουτανα το μαμησι δεν το κοβει.αυτο να το ξερεις
οντως....πειτε κανενα νεο ρε παιδια.τις τελευταιες μερες πολυ νεκρα επεσεασπρος σιφουνας deker ποτε ερχεται ποτε φευγει χαμπαρι δε τον παιρνεις
Επισκέπτης
βγηκε η φημη εκει στη γειτονια ξηροκρηνη οτι εχει παντρευτει και σταματησε...ομως θα ερθει αξια αντικαταστατρια ...
Παιδιά επειδή έχω χαθεί μέσα στις σελίδες, μπορεί να μ πει κάποιος που δουλεύουν αυτές οι 3 καλές που έχω ακούσει και ποιές ώρες?? Από ότι έχω ακούσει οι 3 πιο καλές είναι η Σάρα, η έφη κ η χριστίνα. Αν θέλετε πεστε μου και την γνώμη σας ποιά να προτιμήσω γιατί δν το κατέχω κ πολύ το άθλημα...
οντως....πειτε κανενα νεο ρε παιδια.τις τελευταιες μερες πολυ νεκρα επεσε
αμα δεν κανουμε κανα περιπετω ομαδικο δεν εχει νεα μαλλον!!!
και καθε κυριακη γαμωτο βγαινει και δουλεια....για την εξωρμηση στα βαλκανια....
η σαρα δουλευει στο ερως 16 η εφη στην κωλλετη κ η χριστινα στην καραβογκου.επισης υπαρχει κ μια σαρα ακομα στην κωλλετη η οποια δουλευει πλεον πρωινα ειναι κ αυτη καλη.Παιδιά επειδή έχω χαθεί μέσα στις σελίδες, μπορεί να μ πει κάποιος που δουλεύουν αυτές οι 3 καλές που έχω ακούσει και ποιές ώρες?? Από ότι έχω ακούσει οι 3 πιο καλές είναι η Σάρα, η έφη κ η χριστίνα. Αν θέλετε πεστε μου και την γνώμη σας ποιά να προτιμήσω γιατί δν το κατέχω κ πολύ το άθλημα...
βασικα αν δεν γινουν δραματικες αλλαγες στην πολη μας δεν θα εχουμε νεα γιατι εχουν κουραστει ολοι κ μαζι με αυτους κ εγω να λεμε τα ιδια κ τα ιδια για τις ιδιες κ τις ιδιες.φερτε μας ρε κανενα τρυφερο κοριτσακιαμα δεν κανουμε κανα περιπετω ομαδικο δεν εχει νεα μαλλον!!!
και καθε κυριακη γαμωτο βγαινει και δουλεια....για την εξωρμηση στα βαλκανια....
κοιταξε να δεις,ειναι ολες πολυ φιλικες κ δεν λενε οχι σε τιποτα.εμενα μ αρεσει περισσοτερο η χριστινα.η κοπλεα ειναι αλλου....ποια από αυτές φέρνει πιο πολύ σε gfe??(δν ξέρω αν το λέω καλα...) Όχι τρελά πράγματα απλώς να μην είναι ψυχρή επαγγελματίας, να είναι κ λίγο φιλική...
κοιταξε να δεις,ειναι ολες πολυ φιλικες κ δεν λενε οχι σε τιποτα.εμενα μ αρεσει περισσοτερο η χριστινα.η κοπλεα ειναι αλλου....
μας γαμησε στο ζουληγμα η χριστινα...την τελευταια φορα
τι εννοεις?μας γαμησε στο ζουληγμα η χριστινα...την τελευταια φορα
Επισκέπτης
για λαουρα δε λεει κανεις σας εδω...δεν ειναι καλη ?εμφανισιακα...ειναι τρελα...
του εκανε φαουλ αντικανονικο,για να εξοικονομισει χρονοτι εννοεις?
του εκανε φαουλ αντικανονικο,για να εξοικονομισει χρονο
ακριβως!!!!
υπαρχει λυση ομως
η ερχεσαι ελαφρομενος απο το σπιτι καρφι εκει!
η εχεις παει ποιο μπροστα καπου αλλου και μετα εκει
πρωτα ομως πρεπει να εχει κανει ρεπορταζακι για να μην πανε τσαμπα τα σπερματοζοαρια
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
εχουμε πει κατα καιρους για τη λαουρα πως μεσα ειναι σαν να μη υπαρχει κ μη ξεγελιεσαι με τα προγραμματα που κανει οποτε χαζεψε την μονο εξω κ μετα βουρ για αλλη ;)για λαουρα δε λεει κανεις σας εδω...δεν ειναι καλη ?εμφανισιακα...ειναι τρελα...
σα δεν ντρεπεται λιγο το παλιοκοριτσιο.....του εκανε φαουλ αντικανονικο,για να εξοικονομισει χρονο
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
να φανταστω πως λες το ερως στην ανδ γεωργιου, η σαρα δουλευει μετα τις 7/8 ειναι καστανη με μπλε ματια 1.70 περιπου με αρκετα πιασηματα παει λιγο προς το γεματο τελευταια αλλα οχι χοντρηπαιδια στο ερως 16 εγω οσες φορες πειγα πετιχα μια ψηλη με μαυρο καρε μαλι και την ελεγαν αφροδιτη.ποτε δουλευει αυτη η σαρα επιτελουσ και πως ειναι εμφανησιακα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις