Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρε παιδες τι εγινε η Αφρουλα? Δεν ακουω νεα της και εχω παθει καταθλιψη. Δεν πιστευω να κρεμασε τα παπουτσια, μηπως παντρευτηκε? Ειμαι ενα βημα πριν τα χαπια ας γραψει οποιος ξερει κατι μπας και σωθουμε
ρε φιλε,μην ανησυχεις.θα ερθει η αγαπη σου.απλα κανει διακοπες η κοπελα.η πουτανα το μαμησι δεν το κοβει.αυτο να το ξερεις

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
ρε φιλε,μην ανησυχεις.θα ερθει η αγαπη σου.απλα κανει διακοπες η κοπελα.η πουτανα το μαμησι δεν το κοβει.αυτο να το ξερεις
ασπρος σιφουνας deker ποτε ερχεται ποτε φευγει χαμπαρι δε τον παιρνεις :2funny: :2funny:

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Προσφατα που περασα η τσατσα ειπε οτι δεν γυρισε ακομα...παντωσ η κοπελα ειναι πολυ νεα για παντρεια ;).Αντε Αφρο σε περιμενουμε! :grin:

Επισκέπτης
βγηκε η φημη εκει στη γειτονια ξηροκρηνη οτι εχει παντρευτει και σταματησε...ομως θα ερθει αξια αντικαταστατρια ... :2funny:

GoldenBoy

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά επειδή έχω χαθεί μέσα στις σελίδες, μπορεί να μ πει κάποιος που δουλεύουν αυτές οι 3 καλές που έχω ακούσει και ποιές ώρες?? Από ότι έχω ακούσει οι 3 πιο καλές είναι η Σάρα, η έφη κ η χριστίνα. Αν θέλετε πεστε μου και την γνώμη σας ποιά να προτιμήσω γιατί δν το κατέχω κ πολύ το άθλημα...

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
οντως....πειτε κανενα νεο ρε παιδια.τις τελευταιες μερες πολυ νεκρα επεσε

αμα δεν κανουμε κανα περιπετω ομαδικο δεν εχει νεα μαλλον!!!
και καθε κυριακη γαμωτο βγαινει και δουλεια....για την εξωρμηση στα βαλκανια....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Παιδιά επειδή έχω χαθεί μέσα στις σελίδες, μπορεί να μ πει κάποιος που δουλεύουν αυτές οι 3 καλές που έχω ακούσει και ποιές ώρες?? Από ότι έχω ακούσει οι 3 πιο καλές είναι η Σάρα, η έφη κ η χριστίνα. Αν θέλετε πεστε μου και την γνώμη σας ποιά να προτιμήσω γιατί δν το κατέχω κ πολύ το άθλημα...
η σαρα δουλευει στο ερως 16 η εφη στην κωλλετη κ η χριστινα στην καραβογκου.επισης υπαρχει κ μια σαρα ακομα στην κωλλετη η οποια δουλευει πλεον πρωινα ειναι κ αυτη καλη.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αμα δεν κανουμε κανα περιπετω ομαδικο δεν εχει νεα μαλλον!!!
και καθε κυριακη γαμωτο βγαινει και δουλεια....για την εξωρμηση στα βαλκανια....
βασικα αν δεν γινουν δραματικες αλλαγες στην πολη μας δεν θα εχουμε νεα γιατι εχουν κουραστει ολοι κ μαζι με αυτους κ εγω να λεμε τα ιδια κ τα ιδια για τις ιδιες κ τις ιδιες.φερτε μας ρε κανενα τρυφερο κοριτσακι

GoldenBoy

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ποια από αυτές φέρνει πιο πολύ σε gfe??(δν ξέρω αν το λέω καλα...) Όχι τρελά πράγματα απλώς να μην είναι ψυχρή επαγγελματίας, να είναι κ λίγο φιλική...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ποια από αυτές φέρνει πιο πολύ σε gfe??(δν ξέρω αν το λέω καλα...) Όχι τρελά πράγματα απλώς να μην είναι ψυχρή επαγγελματίας, να είναι κ λίγο φιλική...
κοιταξε να δεις,ειναι ολες πολυ φιλικες κ δεν λενε οχι σε τιποτα.εμενα μ αρεσει περισσοτερο η χριστινα.η κοπλεα ειναι αλλου....

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
κοιταξε να δεις,ειναι ολες πολυ φιλικες κ δεν λενε οχι σε τιποτα.εμενα μ αρεσει περισσοτερο η χριστινα.η κοπλεα ειναι αλλου....

μας γαμησε στο ζουληγμα η χριστινα...την τελευταια φορα :tickedoff:

Επισκέπτης
για λαουρα δε λεει κανεις σας εδω...δεν ειναι καλη ?εμφανισιακα...ειναι τρελα... :rockon:

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
του εκανε φαουλ αντικανονικο,για να εξοικονομισει χρονο

ακριβως!!!!
:2funny:

υπαρχει λυση ομως
η ερχεσαι ελαφρομενος απο το σπιτι καρφι εκει!
η εχεις παει ποιο μπροστα καπου αλλου και μετα εκει
πρωτα ομως πρεπει να εχει κανει ρεπορταζακι για να μην πανε τσαμπα τα σπερματοζοαρια :2funny:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
για λαουρα δε λεει κανεις σας εδω...δεν ειναι καλη ?εμφανισιακα...ειναι τρελα... :rockon:
εχουμε πει κατα καιρους για τη λαουρα πως μεσα ειναι σαν να μη υπαρχει κ μη ξεγελιεσαι με τα προγραμματα που κανει οποτε χαζεψε την μονο εξω κ μετα βουρ για αλλη  ;)

b.b

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια στο ερως 16 εγω οσες φορες πειγα πετιχα μια ψηλη  με μαυρο καρε μαλι και την ελεγαν αφροδιτη.ποτε δουλευει αυτη η σαρα επιτελουσ και πως ειναι εμφανησιακα? :helpplea:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
παιδια στο ερως 16 εγω οσες φορες πειγα πετιχα μια ψηλη  με μαυρο καρε μαλι και την ελεγαν αφροδιτη.ποτε δουλευει αυτη η σαρα επιτελουσ και πως ειναι εμφανησιακα? :helpplea:
να φανταστω πως λες το ερως στην ανδ γεωργιου, η σαρα δουλευει μετα τις 7/8 ειναι καστανη με μπλε ματια 1.70 περιπου με αρκετα πιασηματα παει λιγο προς το γεματο τελευταια αλλα οχι χοντρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom