Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Παιδιά να ρωτήσω κάτι μήπως γνωρίζει κανείς...
Νομίζω στην Μαντζάρου - οχι στο κλασσικό μπουρδέλο στο 1Α- από την απέναντι πλευρά του Calligula και στο νούμερο 10 νομίζω, υπάρχει ένα μπουρδέλο το οποίο είναι μόνιμα κλειστό και γενικά δεν το έχω δει να δουλέυει ποτέ...
Ξέρει κανάς παλιός, αυτό λειτουργούσε παλιά και έκλεισε ή παίζει τίποτα άλλο (προβλημα με άδεια/αστυνομία κτλ???)

Kostikas_

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
επισκεψη λιγο πριν τις 11 σημερα το βραδυ στο Ερως 16...
πρωτη φορα συναντησα την Σαρα...
ηταν απλα μαγικη...
καταπληκτικη...
με εφη και χριστινα, κατα τη γνωμη μου, ειναι η κορυφαια
3αδα της πολης μας...
την ρωτησα φευγοντας αν θα δουλευει μονο βραδυ, και
απαντησε θετικα.. μονο βραδυ, εκει!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Παιδιά εκεί πάνω έχετε αυτό το θεόσταλτο δώρο που λέγεται "μπουγάτσα" .. τι τα θέλετε τα μπουρδέλα?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Off-Topic--Alert.gif

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Παιδιά εκεί πάνω έχετε αυτό το θεόσταλτο δώρο που λέγεται "μπουγάτσα" .. τι τα θέλετε τα μπουρδέλα?

Ανέβα να δοκιμάσεις μπουγάτσα με μουνί γιατί το νέφος και οι Πακιστανοί σας έχουν χαζέψει...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ανέβα να δοκιμάσεις μπουγάτσα με μουνί

rofl... δεν υπάρχει αυτό το σχόλιο... Απλά δεν υπάρχει...

επισκεψη λιγο πριν τις 11 σημερα το βραδυ στο Ερως 16...
πρωτη φορα συναντησα την Σαρα...
ηταν απλα μαγικη...
καταπληκτικη...

Βράδια δεν δούλευε τόσο καιρό; Εγώ μόνο βράδια την έχω πετύχει...

Επισκέπτης
Το βλέπω να γυρνάει αυτή στην ανελέητη μαλακισμένη κόντρα Αθήνας-Θεσνίκης γιαυτό μαζευτείτε όλοι.
1000 φορές να γαμάμε με 20Ε μουνάρες και με 50Ε των στούντιο να χάνουμε τη μπάλα κι ας τρώγαμε τυρόπιτες!

b.b

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα.περασα απο το ερως16 στην γ.ανδρεου και ειδα μια μελαχρινι ψιλη με καρε μαλι,την εκοψα λιγο ξενεροτη.κανενα σχολειο απο καπιον που δοκιμασε.υπαρχη κατι στο πιο αφρατο?αν ναι παρακαλο του συναγωνιστες σχετικη ενημερωσει . :helpplea:.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Μάλλον την Σάρα λες φίλε... πολύ ωραία περιποίηση...

Σε χθεσινή βόλτα, μόνο, πέρασα από το σπίτι που δούλευε η Μιρέλλα, ένα από τα δίδυμα. Και... Μιρέλλα αγνοείται!

Παιδιά, συνάδελφοι, συνεργάτες, συμπολεμιστές... ξέρει κάποιος κάτι να ενημερώσει;

whatid

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μαντζαρου 1Α. Βράδυ. Νταϊαν από Ουκρανία = κομοδίνο. Ολα μια αγγαρεία. Μακριά.  :headbang:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Μαντζαρου 1Α. Βράδυ. Νταϊαν από Ουκρανία = κομοδίνο. Ολα μια αγγαρεία. Μακριά.  :headbang:
πες μας κ τι σε ελεγε η τσατσα περνα ειναι εγγυηση απο μενα, ξερω τι σου λεω εγω θα περασεις καλα :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τουλάχιστον είναι ωραίο κομμάτι η Νταϊάν? Περιεγραψέ την λίγο, μην βαριέστε..  :tickedoff:

Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το αν επέστρεψε η Μαριάννα στο ανορθόγραφο από το ρεπό της?

konteros81

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Τουλάχιστον είναι ωραίο κομμάτι η Νταϊάν? Περιεγραψέ την λίγο, μην βαριέστε..  :tickedoff:

Ρε φιλε σου λεει οτι ειναι κομοδινο η γκομενα  :uglystupid:, οσο καλη και να ειναι ενα τεραστιο Χ για να βαλει μυαλο

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
μια μετρια γκομενα ειναι το πολυ 30 αλλα κ θεα να ειναι αν ειναι μεσα κομοδινο τι να τη κανεις

Επισκέπτης
Άμα είναι το τρελό μουνί εμένα δεν με πειράζει να είναι κομοδίνο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οντως,δως τε καμια περιγραφη ρε παιδια

Stories

Νέο!

Stories