Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (8 μέλη και 39 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Η Λούνα είναι ωραίο καυλάκι γουστάρω πάντα μαζί της, είχα γράψει και κριτική όταν ήταν σχετικά φρέσκια στο Λα Φάμ, στην Μαίρη παίζει να έχω δώσει 1000 Ευρώ, και για την Έλενα επίσης έχω γράψει κριτική γιατί πήγα την Κυριακή!

Την Χριστίνα και την Υβέτ δεν τις ξέρω διαφωτισέ με σε παρακαλώ  ;)
Ειδες λοιπον??Δεν ειναι μονο αυτες που εχουν αναφερθει χιλιες φορες.Η Υβετ δουλευε στα διδυμα της Σαπφους.Ξανθο αδυνατο γκομενακι,σου κανει ολα τα γουστα.Εχω καιρο να τη δω.Η Χριστινα ειναι γυρω στα 35 ξανθια μικροκαμωμενη.Δινει και κωλο.θα σε τρελανει η τρυπα της.Παρτην μια φορα και ελα να μου πεις.Εμενα μ'αρεσει και η Αλεξανδρα στο πρασινο σπιτι.Κουκλαρα!!Εχει επιλογες λοιπον.Ας μη γινομαστε κλαψομουνηδες απο μονοι μας

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ειδες λοιπον??Δεν ειναι μονο αυτες που εχουν αναφερθει χιλιες φορες.Η Υβετ δουλευε στα διδυμα της Σαπφους.Ξανθο αδυνατο γκομενακι,σου κανει ολα τα γουστα.Εχω καιρο να τη δω.Η Χριστινα ειναι γυρω στα 35 ξανθια μικροκαμωμενη.Δινει και κωλο.θα σε τρελανει η τρυπα της.Παρτην μια φορα και ελα να μου πεις.Εμενα μ'αρεσει και η Αλεξανδρα στο πρασινο σπιτι.Κουκλαρα!!Εχει επιλογες λοιπον.Ας μη γινομαστε κλαψομουνηδες απο μονοι μας
al σε παρακαλω στειλε κ πες λιγο ωρες κ κοπελες.δεν το κανω συχνα αλλα μπερδευτηκα τωρα λιγο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειναι η παοκαρα που μου πηρε τα μυαλα βλεπεις.....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
al σε παρακαλω στειλε κ πες λιγο ωρες κ κοπελες.δεν το κανω συχνα αλλα μπερδευτηκα τωρα λιγο
Για ποιες εννοεις ρε deker??H Χριστινα στο Κεφαλληνιας ειναι πρωινα.Η Αλεξανδρα το ιδιο.Τη Λουνα μονο βραδυα την πετυχα.και ο αλλος χθες βραδυ την πηρε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Για ποιες εννοεις ρε deker??H Χριστινα στο Κεφαλληνιας ειναι πρωινα.Η Αλεξανδρα το ιδιο.Τη Λουνα μονο βραδυα την πετυχα.και ο αλλος χθες βραδυ την πηρε
καλα για λουνα ξερω,για τις αλλες ελεγα.σ ευχαριστω φιλος

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Για ποιες εννοεις ρε deker??H Χριστινα στο Κεφαλληνιας ειναι πρωινα.
ισχυει,βραδυνη βαρδια δουλευει δυστυχως η αννα μαρια και παλι
η σαρα απο το ερως αφαντη
κωλλετη ηταν κλειστα,ξερει κανεις γιατι??

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Στη Χαριλάου άνοιξε ξανά ένα γνωστό μαγαζί...έχει πολλές ποικιλίες....άσπρες, μαύρες, κίτρινες, κόκκινες,....και όλες μα όλες πρόσχαρες να σας δεχθούν μέσα τους....τρέξτε.....ανοίξανε και σας περιμένουνε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
στην ΤΟΥΜΠΑ γινεται χαμος,σε μιση ωρα την εχω κανει για κατω....αν ειστε κοντα ελατε

pektisss

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
με ολο το σεβασμο ρε συ pacino,πας να μας βγαλεις τρελους?
τι παει να πει "κλαιγομαστε" συνεχεια για την αθηνα?
εσυ προσωπικα εχεις εμπειρια απο εκει?αν οχι,με τη δικη σου λογικη ουτε εσυ πρεπει να εκφερεις γνωμη.
μας λες για την μαρια.γουστα σου.εγω αν και εφοσων αποφασισω να πληρωσω για sex θελω να γαμη*ω κατι διαφορετικο...εσυ μπορει να θελεις να αισθανθεις σαν στο σπιτι σου.εγω γουσταρω να πηγαινω με μωρα οπως η μιρελλα στην σαπφους που εχει προδιαγραφες μοντελου και δεν μου θυμιζει την καθαριστρια της πολυκατοικιας μου.Εσενα μπορει να σου φτανει ενα μεγαλουτσικο βυζι,εμενα μου αρεσουν ομως οι τουρλωτοι κωλοι και οι καλοσχηματισμενοι γοφοι.αρα λοιπον το "δοκιμαστε" που λες δεν ισχυει για ολους απλουστατα γιατι καθε ενας ψαχνει διαφορετικα πραγματα.την πιο τρυφερη και γλυκια και ναζιαρα να μου φερεις εμενα προσωπικα,αν δεν μου κανει κουκου ρε αδερφε εμφανησιακα δεν την πληρωνω!γουστο μου!
και για να ξαναγυρισω την κουβεντα στην αθηνα,εσυ δηλ τι νομιζεις,οτι ολοι εκει κατω ειναι απελπισμενοι και τεντωμενοι οικονομικα σαβουρογαμηδες που πηδανε οτι βρουνε με 20 ευρα? και απο της 100 τανες ολες ειναι χαλια μαυρα?ΝΟΜΙΖΕΙΣ!εχω καλυτερη πληροφορηση αποτι εσυ.και στο κατω κατω,αυτες που εδω παιρνουν 40αρια ειναι αστερια?ιδια αγορα ειναι φιλε μου,απλως εδω υπαρχει ενα κυκλωμα που εχει συννενοηθει να κρατησει ψηλα τις τιμες γιατι βλεπει οτι υπαρχει ανταποκριση.ελευθερη αγορα ειναι,αλλα με τους δικους τους ορους.και η μονη αντιδραση του καταναλωτη σε καθε τομεα της ελευθερης αγορας ειναι η αποχη.σημερα χαρακτηριστικα ακουσα και αυτο απο τσατσα:κανονικα ειναι 40,αλλα εσενα θα σε αφησω να μπεις με 30!!!!!!ναι καλα,χαρη μου κανεις γρια!κατσε να δεις αν αρχιζουν τα ταμια να μην γεμιζουν πια,τιμες αθηνας θα πιασουμε.και τοτε φιλε pacino,ολοι εμεις ωφελειμενοι θε ειμαστε... 

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
εσυ προσωπικα εχεις εμπειρια απο εκει?αν οχι,με τη δικη σου λογικη ουτε εσυ πρεπει να εκφερεις γνωμη.
μας λες για την μαρια.γουστα σου.εγω αν και εφοσων αποφασισω να πληρωσω για sex θελω να γαμη*ω κατι διαφορετικο...εσυ μπορει να θελεις να αισθανθεις σαν στο σπιτι σου.εγω γουσταρω να πηγαινω με μωρα οπως η μιρελλα στην σαπφους που εχει προδιαγραφες μοντελου και δεν μου θυμιζει την καθαριστρια της πολυκατοικιας μου.Εσενα μπορει να σου φτανει ενα μεγαλουτσικο βυζι,εμενα μου αρεσουν ομως οι τουρλωτοι κωλοι και οι καλοσχηματισμενοι γοφοι.αρα λοιπον το "δοκιμαστε" που λες δεν ισχυει για ολους απλουστατα γιατι καθε ενας ψαχνει διαφορετικα πραγματα.την πιο τρυφερη και γλυκια και ναζιαρα να μου φερεις εμενα προσωπικα,αν δεν μου κανει κουκου ρε αδερφε εμφανησιακα δεν την πληρωνω!γουστο μου!
και για να ξαναγυρισω την κουβεντα στην αθηνα,εσυ δηλ τι νομιζεις,οτι ολοι εκει κατω ειναι απελπισμενοι και τεντωμενοι οικονομικα σαβουρογαμηδες που πηδανε οτι βρουνε με 20 ευρα? και απο της 100 τανες ολες ειναι χαλια μαυρα?ΝΟΜΙΖΕΙΣ!εχω καλυτερη πληροφορηση αποτι εσυ.και στο κατω κατω,αυτες που εδω παιρνουν 40αρια ειναι αστερια?ιδια αγορα ειναι φιλε μου,απλως εδω υπαρχει ενα κυκλωμα που εχει συννενοηθει να κρατησει ψηλα τις τιμες γιατι βλεπει οτι υπαρχει ανταποκριση.ελευθερη αγορα ειναι,αλλα με τους δικους τους ορους.και η μονη αντιδραση του καταναλωτη σε καθε τομεα της ελευθερης αγορας ειναι η αποχη.σημερα χαρακτηριστικα ακουσα και αυτο απο τσατσα:κανονικα ειναι 40,αλλα εσενα θα σε αφησω να μπεις με 30!!!!!!ναι καλα,χαρη μου κανεις γρια!κατσε να δεις αν αρχιζουν τα ταμια να μην γεμιζουν πια,τιμες αθηνας θα πιασουμε.και τοτε φιλε pacino,ολοι εμεις ωφελειμενοι θε ειμαστε...  
respect,εχεις απολυτο δικιο.πριν λιγο καιρο εκανα επισκεψη στο μεταξουργειο. 15ευρα τα μωρα και σε εμφανιση ηταν τα 7 στα 8 καλυτερα εμφανισιακα απο οτιδηποτε εχουμε εδω

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πριν 2 εβδομάδες μου είπε η Σάρα στο Έρως 16 ότι θα πάει σε άλλο μαγαζί πρωϊνή βάρδια...
Γνωρίζει κανένας που έχει πάει;

chrispimp

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι καινούριος στο φόρουμ αλλά είμαι χρόνιος λάτρης των κόκκινων οίκων. Οι τελευταίες μου εμπειρίες είναι προχθές στην υπέροχη Μαρία όπου πήρα το ντουζ.. Ακολούθησε καταπληκτικό σεχ.. πολύ καλή και καθόλου πιεστική.. Και σήμερα στην Νίκκη με την απίστευτη κωλάρα!! Σε αυτό το σπίτι που πιο πολύ θυμίζει εκκλησία παρά μπουρδέλλο!!!! :P :P Πολύ καλή και πολύ καβλιάρα!! Και φυσικά και στις 2 περιπτώσεις όλα ξεκίνησαν με τη γνωστό και ατελείωτό μου φετίχ...την ποδολαγνεία..Αγαπητέ μποτόφιλε, καβλιάρη άντρα :2funny: στερεύουν τα φετίχ μου μάλλον θα πρέπει να το γυρίσω και γω στην μπότα... χαιρετίσματα στον αδερφό μου.. ξέρει αυτός...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
:rockon: :rockon: Πςςςςςςςςςςςςς .Τεραστια πορνοσυγκινηση νιωθω αυτη τη στιγμη....Ο συναγωνιστης και ακραιος ποδολαγνος chrispimp ειναι μελος της παρεας μας.Ενα λαγνο στοιχειο της νυχτας που μαζι πορνοεξερευνουσαμε τα τελευταια χρονια τη μπουρδελιαρα Θεσσαλονικη,το αγαπημενο παιδι των τσατσαδων και της Λαουρας.... :2funny: :rockon:
Υποδεχτειτε τον χυστες και (μποτο)μυστες  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Βολτα και ενημερωση πριν απο λιγο
-Νικ.Ουρανου τερμα κατω.Η Γερμανιδα Στελλα.ομορφη ξανθια μικροκαμωμενη
-Νικ.Ουρανου Εκκλησια.Η Σουηδεζα Νικη.Ωραια ζουμπουρλου ξανθια,μιλησαμε γι'αυτην και νωριτερα.150ε κωλος!!
-Κωλλετη κλειστο
-Κατεχακη.Η Αντζελα,ωραια ψηλη ξανθια μοντελισια
-Μαντζαρου.Αλλη μια Νικη επισης μοντελισια
-Κοροβαγκου.Η Αννα-Μαρια.Ομορφη,χυμωδης,μελαχρινη
-Κεφαλληνιας κλειστο
-La Femme.H Λουνα.Δυστυχως δεν ειδα τα καινουρια βυζια της γιατι ηταν στο δωματιο
-Ερως.Μια μικρουλα στρουμπουλη Ουκρανη.Την ειχα παρει στο Μπλε σπιτι παλιοτερα και μου ειχε αρεσει
-Ανδρεου Γεωργιου τελευταιο στα φαναρια.Μια κοντη κοκκινομαλλα με ωραιο κορμακι.Μαλιστα η τσατσα μου ειπε οτι η κοπελα ειναι και ιδιοκτητρια και γι'αυτο προσεχει τους πελατες
-26ης Οκτωβριου.Ανοιχτο το σπιτι αλλα αδυνατο το παρκαρισμα

Παμε Βαρδαρη τωρα για τα λαϊκα πορτοφολια...

-Προμηθεως τερμα πανω.Ελληνιδα milf που δουλευε Κατεχακη πριν λιγες βδομαδες.Αυτοπαρουσιαζεται και εχει επιθετικο υφος
-Προμηθεως μπλε σπιτι.Η Τζενη.80ε κωλαρακι
-Προμηθεως Λαουροσπιτο.κλειστο
-Προμηθεως τερμα κατω.Η Βερονικα.Φοβερη κωλαρα!!40ε
-Σαπφους.Στο πρωτο διδυμο η Μιρελλα
-Σαπφους ακριβως διπλα.Η μαυρουλα Σαντρα
-Σαπφους ανορθογραφο.Η Μαριαννα.Μια πολυ ομορφη μελαχρινη
-Σαπφους τερμα πανω.Η ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ Δωρα.Παροτι ειναι κακασχημη επιμενει να βγαινει αβαφη παντα.Ακομα απορω πως την γαμησα παλιοτερα
-Τανταλου πρασινο σπιτι.Μια ομορφουλα μικρη ξανθια στα 30ε.Πρωτη φορα την βλεπω
-Τανταλου μαρινοσπιτο.Η μαυρουλα Αναμπελ.Εχει αρνητικες κριτικες.Ρωτησα την τσατσα ποσο,και μου λεει,για σενα δωρεαν!!!Βγαλτε ακρη τωρα
-Τανταλου αλουμινατο.Η μελαχρινη Μαρια.Την ειχα παρει παλιοτερα,τιποτα το ιδιαιτερο
-Τανταλου Ερως.Η Σαμπρινα.Εδω την πατησαμε αποψε.Ο δυναμιτης Ελενα δουλεψε μονο ενα βραδυ εκει επειδη ελειπε κοπελα.Η Ελενα λοιπον επεστρεψε πρωινη στο ανορθογραφο οπως ειπε η τσατσα.Προφανως τα δυο σπιτια ειναι κοινης ιδιοκτησιας

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Λοιπον εθεσες πολλα ζητηματα και με ερεθιζεις.Εξεφρασα την απορια αν ολοι αυτοι που αναφερονται στην Αθηνα,εχουν γαμησει στην Αθηνα.Και ετσι να'ναι ομως,στα παπαρια μας!!Το θεμα αν δεν κανω λαθος ειναι<Μπουρδελο-κατασταση Θεσσαλονικης>.Οποτε αν εσυ γαμας στην Αθηνα,γραψε στο θεμα της Αθηνας.Επισης μου λες οτι αυτες που γαμαω ειναι σαν τις καθαριστριες της πολυκατοικιας σου ενω εσυ προτιμας τα μοντελα.Το ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ που ειπα αναφερεται και σε διαφορες μοντελισιες γκομενες οι οποιες ισως αξιζουν.Η Μιρελλα που λες ειναι πολυ ωραιο παιδι.Διαφωνησα εγω??Οι προηγουμενες αναφορες μου λοιπον ειχαν το νοημα,του να μην ειμαστε τοσο μιζεροι.Υπαρχουν και αλλες επιλογες εκτος απο τις 3-4 πολυ καλες και χιλιοτιμημενες κοπελες.Αυτο το απλο πραμα ειπα.Εσυ γιατι τρελενεσαι τοσο πολυ λοιπον?

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Οτι και να λες φιλε al pacino η ΑΘΗΝΑ δεν πεζεται!!!!
Πολύ ωραίες γκομενες με τα μισά λεφτα..... Ξέρω καλα

Χαιρετίσματα

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Οτι και να λες φιλε al pacino η ΑΘΗΝΑ δεν πεζεται!!!!
Πολύ ωραίες γκομενες με τα μισά λεφτα..... Ξέρω καλα

Χαιρετίσματα

+1000%

Εγώ συχνά δεν γράφω, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω και ότι να' ναι...

Τις μισές μέρες του χρόνου δουλεύω Θεσσαλονίκη και τις μισές Αθήνα οπότε και ξέρω καλά.
Καμία - μα καμία λέμε- στην Θεσσαλονίκη δεν μου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, δεν είναι κάτι που λείπει και από την πιο προσιτή πιάτσα της Αθήνας.
Εκεί γαμάς με 60 ευρώ 3 μοντέλα στην σειρά μπαμ-μπαμ-μπαμ στο κεφάλι , που και δεν έχουν τουπέ και είναι και με το χαμόγελο στα χείλη.
Στο Μεταξουργείο που δεν πολυπάω, με ακόμα λιγότερα...

Μεγάλη πίκρα η Θεσσαλονίκη...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
-Σαπφους ανορθογραφο.Η Μαριαννα.Μια πολυ ομορφη μελαχρινη

Και πολύ καλή μέσα... χαμογελαστή, πρόθυμη και ομιλητική όσο πρέπει... θα ξανατιμήσω for sure! Άσε που η τσατσά με έσπασε τα νεύρα... φόλα Παοκτσού σε λέω... και μας είχα στο repeat τον παλιό ύμνο του ΠΑΟΚ...

-Τανταλου μαρινοσπιτο.Η μαυρουλα Αναμπελ.Εχει αρνητικες κριτικες.Ρωτησα την τσατσα ποσο,και μου λεει,για σενα δωρεαν!!!Βγαλτε ακρη τωρα

Η τσατσά ήταν της δουλειάς... δούλευε δίπλα στο πράσινο σπίτι (το γωνιακό) σ' ένα που ανέβαινες σκαλιά... από τότε ήταν ότι ναναι...

Mpotofile απέναντι από το ανορθόγραφο στην μαυρούλα που αναφέρει ο al φορούσε μποτούλες μέχρι το γόνατο... με κορδόνι από κάτω ως πάνω... άσε που μπαίνω στο σπίτι και μου λένε τα προγράμματα και βγαίνει η κοπέλα χαμογελαστή και μου λέει πέρνα θα περάσουμε καλά εμείς οι δυο... πήγαν να με πάρουν κάτι γέλια...

pektisss

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον εθεσες πολλα ζητηματα και με ερεθιζεις.Εξεφρασα την απορια αν ολοι αυτοι που αναφερονται στην Αθηνα,εχουν γαμησει στην Αθηνα.Και ετσι να'ναι ομως,στα παπαρια μας!!Το θεμα αν δεν κανω λαθος ειναι<Μπουρδελο-κατασταση Θεσσαλονικης>.Οποτε αν εσυ γαμας στην Αθηνα,γραψε στο θεμα της Αθηνας.Επισης μου λες οτι αυτες που γαμαω ειναι σαν τις καθαριστριες της πολυκατοικιας σου ενω εσυ προτιμας τα μοντελα.Το ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ που ειπα αναφερεται και σε διαφορες μοντελισιες γκομενες οι οποιες ισως αξιζουν.Η Μιρελλα που λες ειναι πολυ ωραιο παιδι.Διαφωνησα εγω??Οι προηγουμενες αναφορες μου λοιπον ειχαν το νοημα,του να μην ειμαστε τοσο μιζεροι.Υπαρχουν και αλλες επιλογες εκτος απο τις 3-4 πολυ καλες και χιλιοτιμημενες κοπελες.Αυτο το απλο πραμα ειπα.Εσυ γιατι τρελενεσαι τοσο πολυ λοιπον?

ποιος τρελαθηκε ρε φιλε pacino?αποψη μου εξεφρασα.εσυ τρελαθηκες με την αποψη μου.μην ξεχνας οτι εσυ χαρακτηρισες "μιζερους" αυτους που μιλανε για τιμες και σου εξηγω οτι δεν θεωρω τον εαυτο μου μιζερο...ισα ισα θεωρω μιζερο αυτον που τρωει οτι του πασαρουν!ποιος σου ειπε οτι το τι πληρωνουν στην αθηνα δεν αφορα την "μποουρδελοκατασταση θεσ/νικης"?δηλ αν εσυ πληρωνεις εδω την ζαχαρη 5 ευρω το κιλο και στην αθηνα την πληρωνουν 3 ευρω το κιλο εσενα δεν θα σε ενδοιαφερει επειδη αυτο γινετε στην αθηνα?πλακα μας κανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom