με ολο το σεβασμο ρε συ pacino,πας να μας βγαλεις τρελους?
τι παει να πει "κλαιγομαστε" συνεχεια για την αθηνα?
εσυ προσωπικα εχεις εμπειρια απο εκει?αν οχι,με τη δικη σου λογικη ουτε εσυ πρεπει να εκφερεις γνωμη.
μας λες για την μαρια.γουστα σου.εγω αν και εφοσων αποφασισω να πληρωσω για sex θελω να γαμη*ω κατι διαφορετικο...εσυ μπορει να θελεις να αισθανθεις σαν στο σπιτι σου.εγω γουσταρω να πηγαινω με μωρα οπως η μιρελλα στην σαπφους που εχει προδιαγραφες μοντελου και δεν μου θυμιζει την καθαριστρια της πολυκατοικιας μου.Εσενα μπορει να σου φτανει ενα μεγαλουτσικο βυζι,εμενα μου αρεσουν ομως οι τουρλωτοι κωλοι και οι καλοσχηματισμενοι γοφοι.αρα λοιπον το "δοκιμαστε" που λες δεν ισχυει για ολους απλουστατα γιατι καθε ενας ψαχνει διαφορετικα πραγματα.την πιο τρυφερη και γλυκια και ναζιαρα να μου φερεις εμενα προσωπικα,αν δεν μου κανει κουκου ρε αδερφε εμφανησιακα δεν την πληρωνω!γουστο μου!
και για να ξαναγυρισω την κουβεντα στην αθηνα,εσυ δηλ τι νομιζεις,οτι ολοι εκει κατω ειναι απελπισμενοι και τεντωμενοι οικονομικα σαβουρογαμηδες που πηδανε οτι βρουνε με 20 ευρα? και απο της 100 τανες ολες ειναι χαλια μαυρα?ΝΟΜΙΖΕΙΣ!εχω καλυτερη πληροφορηση αποτι εσυ.και στο κατω κατω,αυτες που εδω παιρνουν 40αρια ειναι αστερια?ιδια αγορα ειναι φιλε μου,απλως εδω υπαρχει ενα κυκλωμα που εχει συννενοηθει να κρατησει ψηλα τις τιμες γιατι βλεπει οτι υπαρχει ανταποκριση.ελευθερη αγορα ειναι,αλλα με τους δικους τους ορους.και η μονη αντιδραση του καταναλωτη σε καθε τομεα της ελευθερης αγορας ειναι η αποχη.σημερα χαρακτηριστικα ακουσα και αυτο απο τσατσα:κανονικα ειναι 40,αλλα εσενα θα σε αφησω να μπεις με 30!!!!!!ναι καλα,χαρη μου κανεις γρια!κατσε να δεις αν αρχιζουν τα ταμια να μην γεμιζουν πια,τιμες αθηνας θα πιασουμε.και τοτε φιλε pacino,ολοι εμεις ωφελειμενοι θε ειμαστε...