Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Ναι βρε δεν αντιλέγω... απλά είχα συνηθίσει την Μιρέλλα στο ένα από τα δίδυμα και θα μου κακοφανεί η αλλαγή! Πάντως για να λες για το ανορθόγραφο καλά θα πέρασες...
Δεν πηγα στο ανορθογραφο απλα ειπα πως ηταν ομορφη η κοπελα.Διαβασε λιγο πισω

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Sorry φίλος... μπερδεύτηκα... Πάντως πρέπει να δοκιμάσω για να δω πόσο καλή είναι αυτή στο ανορθόγραφο...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ρε παιδια ποτε 8α παμε μια ομαδικη μπουρδελοτσαρκα να παμε κ σε κανα goodys μετα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε παιδια ποτε 8α παμε μια ομαδικη μπουρδελοτσαρκα να παμε κ σε κανα goodys μετα?
αν παμε ομαδικη τσαρκα δεν θα μας φτασουν οι κοπελες οχι της πολης μονο αλλα κ των γυρω περιοχων......

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Φίλε ξέρεις no problem... απλά να μου πείτε έγκαιρα να κανονίσω cover up operation!

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον απο σημερα Σαρες,Μαρινες,Εφες και λοιπα ξεχαστε τες.Μολις γυρισα απο την Ελενα η οποια σημερα δουλευε στο Ερως στο Βαρδαρη.Η γυναικα ειναι απιστευτη.Τα κανει ολα γιατι γουσταρει να γαμηθει.Αφηνει χαιδεμα μουνι και κωλο αλλα οχι δαχτυλο!!Επισης τελειωσα στο στομα της με καποτα.Ειναι το κατι αλλο!!
Ενημερωση τωρα...
-Προμηθεως τερμα πανω.Η Τζωρτζια Ιταλιδα milf βυζαρου.αυριο θα ειναι Κατεχακη απο 12.00-20.00
-Προμηθεως μπλε σπιτι.Η QUEEN Μαιρη
-Προμηθεως απεναντι και λιγο παρακατω.Η Λολα μια ζουμπουρλου αδιαφορη πρωτη φορα την εβλεπα
-προμηθεως τερμα κατω.Ψηλη ξανθια αδυνατη στα 40ε
-Σαπφους στα δυο διδυμα απο μια χοντρουλα,ομορφουλες ομως
-Σαπφους Ανορθογραφο.Πολυ ομορφη καστανη Ελληνιδα νεαρη.30ε
-Σαπφους τερμα πανω.Η ρωσιδα Ελενη.ομορφη μελαχρινη χυμωδης γκομενα
-Τανταλου πρασινο σπιτι.Η ομορφη Αλεξανδρα επεστρεψε στην εδρα της
-Τανταλου Μαρινοσπιτο.χαζοχαρουμενη ξανθια με κοτσιδακια και τεραστιες κοκκινες ΜΠΟΤΕΣ!!!mpotofile για σενα
-Τανταλου αλουμινατο.αδιαφορη μελαχρινη milf με ψευτοπρογραμματακια

TI ώρες είναι η Έλενα στο έρος????

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Παιδια δν ξερω ποιοι και αν συμφωνειτε μαζι μου αλλα τον τελευταιο καιρο η μαλλον απο τοτε που μπηκα στο σιτε συνεχεια μου κανουν τρομερη εντυπωση το τι μουναρες φερνει η ζουζανα στην Αθηνα και επειδη στην θεσσαλονικη δν υπαρχει τπτ το αξιολογο και ζηλευω, τους εστειλα σημερα μαιλ με την προταση να φερνουν τπτ κοριτσια τουλαχιστον για κανα 3 ημερο ετσι ωστε να μεινουμε και εμεις οι θεσσαλονικεις λιγο ευχαριστημενοι.

Και κατι τελευταιο, το σαββατο το βραδυ πηγαιναμε για Vogue και ειδα το ρδελο απεναντι απο το Jumbo που τοσο μα τοσο καιρο ηταν κλειστο, ηταν ανοιχτο, περασε κανεις να δει ποια δουλευει και τι παιζει εκει? συγνωμη αν το ειπατε πιο μπροστα αλλα δν θυμαμαι οδο, νομιζω 26ης οκτωμβριου ειναι, πανω στον δρομο διπλα απο ενα μπουγατσατζιδικο νομιζω.

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Eκει στην 26ης Οκτωβριου,πριν απο 2 βδομαδες,ήταν μια Γερμανιδα.Η Νικη.Σ Ω Μ Α Τ Α Ρ Α, ξανθια αλλα μαυρισμενη με σολαριουμ.Την πηρα..και εκλαψα το 50ρικο.Χαλια συμμετοχη,αδιαφορη πιπα...Μακρυα......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Παιδια δν ξερω ποιοι και αν συμφωνειτε μαζι μου αλλα τον τελευταιο καιρο η μαλλον απο τοτε που μπηκα στο σιτε συνεχεια μου κανουν τρομερη εντυπωση το τι μουναρες φερνει η ζουζανα στην Αθηνα και επειδη στην θεσσαλονικη δν υπαρχει τπτ το αξιολογο και ζηλευω, τους εστειλα σημερα μαιλ με την προταση να φερνουν τπτ κοριτσια τουλαχιστον για κανα 3 ημερο ετσι ωστε να μεινουμε και εμεις οι θεσσαλονικεις λιγο ευχαριστημενοι.

Και κατι τελευταιο, το σαββατο το βραδυ πηγαιναμε για Vogue και ειδα το ρδελο απεναντι απο το Jumbo που τοσο μα τοσο καιρο ηταν κλειστο, ηταν ανοιχτο, περασε κανεις να δει ποια δουλευει και τι παιζει εκει? συγνωμη αν το ειπατε πιο μπροστα αλλα δν θυμαμαι οδο, νομιζω 26ης οκτωμβριου ειναι, πανω στον δρομο διπλα απο ενα μπουγατσατζιδικο νομιζω.
αυτη η νικη ρε παιδια ειναι η γκεσταπο η ιδια που λεγαμε οταν δουλευε διπλα στο μυλο.χθες βραδυ δουλευε ενα μιλφ που δουλευε κ παλιοτερα εκει,χαλια.....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Eκει στην 26ης Οκτωβριου,πριν απο 2 βδομαδες,ήταν μια Γερμανιδα.Η Νικη.Σ Ω Μ Α Τ Α Ρ Α, ξανθια αλλα μαυρισμενη με σολαριουμ.Την πηρα..και εκλαψα το 50ρικο.Χαλια συμμετοχη,αδιαφορη πιπα...Μακρυα......
τοσες αναφορες καναμε για τη νικη τη γερμανιδα απο κεφαλληνιας πως τη πατησες ετσι και 50ρικο κιολας

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
deker πουσε αδερφε χαθηκαμε σε βλεπω που εισαι μεσα σε ολα τελικα  ;)

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
θελει κουραγια απο μεριας μου για να επισκεφτω βαρδαρη................
μαλλον με παρεα θα το παλεψω!

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μην πασ αγορι μου μονοσ στο βαρδαρι γιατι αυτην την αγρια νυχτα μπορει να στην πεσουν κατι οραια μορακια με 2μετρα παλαμαρακια,με παρεα με παρεα απτο πεζοδρομιο σεμνα και οραια.αμε ετσι μπραβο το παιδι μασ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom