jimakos.m3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Κ σάρα κ σιμονα φοβερα τσιμπουκια
Καλησπέρα παίδες!μια ερώτηση ξέρει κανείς που βρίσκεται η γαλήνη η Βουλγάρα με της βυζάρες της από βίλα πριβέ??
Καλησπέρα παίδες!μια ερώτηση ξέρει κανείς που βρίσκεται η γαλήνη η Βουλγάρα με της βυζάρες της από βίλα πριβέ??
Κατέβα Αθήνα για γούστα!Τι σου ειναι η χημεια...και τι σου ειναι η εμπειρια.
Οντας στα μπουρδελα εδω και 11+ χρονια κι εχοντας παει με μπολικες νομιζω πως η καριερα μου στον συγκεκριμενο χωρο τελειωνει.
Δεν ξερω αν ηταν οντως (που ετσι νομιζω) καλυτερες οι παλιες κοπελες, αλλα τωρα η κατασταση ειναι τραγικη.
Περα απο το μετριες εμφανισιακα, για μενα οι πιο πολλες ειναι και μετριες μεσα.
Απο οτι κυκλοφορει με καλη κριτικη θα συμφωνησω μονο με μαρια μολδαβη.
Για τσαρινα νομιζω τα χω ξαναεπι και με καλυψε και ο bizoholik.
Πηγα αυτη την εβδομαδα στις δυο για τις οποιες ακουσα καλα λογια.
Ελενη στο vegas και Βερονικα στο free house.
Αρχικα εμφανισιακα καμια δε μου αρεσε, πρωτο μειον.
Απο την αλλη, πχ και η αφρουλα εχει μαπα χαλια, αλλα εχει κορμαρα και μεσα ειναι δυναμιτης.
Λεω ας δοκιμασω.
Οκ και οι δυο ηταν δυο απλα καλες περιπτωσεις....με τιποτα κατι εξαιρετικο.
Πραγματικα απογοητευση...δεν ξερω αν θα ξαναβρεθω στα σπιτακια μετα απο αυτα η θα επιλεγω πλεον μονο μασαζ,πιατσε,κωλομπαρα,call girls,city tours κτλ.
Ξενερωσα πολυ, αν οι τοπ που λεμε ειναι αυτες οι μετριες φατσες με μετριες υπηρεσιες.
παιδια καλησπερα... πρωτη φορα γραφω μεχρι στιγμης εχω περασει με ρουμανα ελενα με τη φατσαρα και με μαριζα βουλγαρα στο πρωτο απο τα διδυμα νομιζω paradise το λενε...επειδη εχω αποθυμενο να παω με ελληνιδα στα σπιτακια θα ηθελα αποψη για την αγγελικη τη κοντουλα ξανθια ξερετε ωρες και στουντιο οπου βρισκεται??ευχαριστω προκαταβολικα
εχει απολυτως δικιο ο bizoholik...ποια η διαφορά να σκασω 30 και να γαμισω τρύπα κ' να τελειώσω κ' ποια απο το να δώσω 80,100,150,200 κ' να γαμίσω τρύπα κ' να τελειώσω;;;;;!!!!Καλημέρα στην παρέα.......
Αρε συ μπουξο εγραψα για το μικρο ρε συ την Νατάσα.
Εγραψα οτι ειναι ξεπετα το μικρο!!!
Έπρεπε να την κάνεις κουμαντο εσυ. Να μην την αφήσεις να κανει τα δικα της!!!
Τες πα παμε για αλλα......
Να γραψω παιδια για την ΓΝΩΣΤΗ ΝΑΤΆΣΑ την ρωσιδα μας απο τα παλια.
Μιας και προχθές πηγα και την βρηκα μονη χωρίς 5 προγράμματα και άλλους 5 να περιμένουν στους καναπέδες!!
Χάλια!!! Χαλια μαυρα!!! Καμια σχέση η Νατάσα η παλιά που θυμάμαι εγω!!
Ουτε να την ποιασεις το μουνι ουτε κωλογλυφαδα ουτε Γλωσσοφιλα, τα απέφυγε όλα ευγενικα!!
Βαρυνε πολυ και δεν εχει καμια σχεση με αυτην που ηξερα εγω!!
Δεν καταλαβενω πραγματικά τις τόσες καλές κριτικές που εχουν γραψει πολλοί εδω. Αν την ξεραν απο παλιά η οχι.
Ή αν πηγαν και σκασανε 80αρια ή 100αρια!!??
Εγω πάντως κρινω με τα 30 που εκανε τοτε και τα 30 που εκανε προχθές!!!
Γιατι μερικοι που τα σκανε χοντρά θα πρεπει να βαζουν και τον πήχη ψηλά!!!!
Καναμε θεα την καθε πουτανα που την ακριβοπληρωσαμε και γράψαμε την καλη μας κριτική εδω.
ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ που παμε και σκαμε τοσα λεφτά στα μπουρδελα. Βαζω και τον εαυτο μου μέσα γιατι το εχω κανει και εγω!!!
Αν σκαμε τοσα στα μπουρδελα καλα κανουν και ζητάνε εδω στο βορρά 200αρια τα δηθεν εσκορτ και οι πουτανες στα ξενοδοχεία.
Εδω ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ οι λιγουριδες που για το μουνι κανουμε τα παντα!!!
Μιλω στον πληθυντικό γιατι και εγω μικρός οταν ήμουν ετσι εκανα.......για το μουνι τα πάντα.
Μερικοι φαίνεται οτι δεν μεγαλωσαν ποτε!!
Και εκανα χαζομάρα μιας και ημουν έτοιμος να μπω στην αδυνατη ξανθιά που ηταν στο ερημιτη 2.
χαχαχα... εχει δικιο...Κατέβα Αθήνα για γούστα!
Γράψε και καμιά κριτική ή σχόλιο, δεν έχω ακούσει κανένα ακόμα για την Τζούλια, να δω αν είναι όντως καλή ή μονο σε μένα άρεσε...
Μπορει μαν να μην εχεις χημεια μαζι της γιατι εμενα ειναι στανταρακι μου και περναω τελεια καθε φορα που παω μιλωντας παντα για το 40αριΔεν πηγα τελικα, δεν την προλαβαινα, οποτε επελεξα για αλλη μια φορα την Λαρα, αν και ειπα δεν την ξαναπληρωνω, αλλα οταν οι επιλογες ειναι μηδεν, ξανατρως χλιαρο φαγητο, μετρια ξανα η Λαρα στο 50αρι, αλλα ας ωψετε το πιπινο-σωματακι της...σαν να πηρε και κανα κιλο μου φανηκε...60€ ζηταει για εξτραδακια. η ρωγα καγκελο.!
Εγω εκοψα πολλη καιρο την τσαρινα γι αυτο το λογο γιατι ηταν ενα απλο τυπικο γαμησι με το μη και μηΚαλημέρα στην παρέα.......
Αρε συ μπουξο εγραψα για το μικρο ρε συ την Νατάσα.
Εγραψα οτι ειναι ξεπετα το μικρο!!!
Έπρεπε να την κάνεις κουμαντο εσυ. Να μην την αφήσεις να κανει τα δικα της!!!
Τες πα παμε για αλλα......
Να γραψω παιδια για την ΓΝΩΣΤΗ ΝΑΤΆΣΑ την ρωσιδα μας απο τα παλια.
Μιας και προχθές πηγα και την βρηκα μονη χωρίς 5 προγράμματα και άλλους 5 να περιμένουν στους καναπέδες!!
Χάλια!!! Χαλια μαυρα!!! Καμια σχέση η Νατάσα η παλιά που θυμάμαι εγω!!
Ουτε να την ποιασεις το μουνι ουτε κωλογλυφαδα ουτε Γλωσσοφιλα, τα απέφυγε όλα ευγενικα!!
Βαρυνε πολυ και δεν εχει καμια σχεση με αυτην που ηξερα εγω!!
Δεν καταλαβενω πραγματικά τις τόσες καλές κριτικές που εχουν γραψει πολλοί εδω. Αν την ξεραν απο παλιά η οχι.
Ή αν πηγαν και σκασανε 80αρια ή 100αρια!!??
Εγω πάντως κρινω με τα 30 που εκανε τοτε και τα 30 που εκανε προχθές!!!
Γιατι μερικοι που τα σκανε χοντρά θα πρεπει να βαζουν και τον πήχη ψηλά!!!!
Καναμε θεα την καθε πουτανα που την ακριβοπληρωσαμε και γράψαμε την καλη μας κριτική εδω.
ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ που παμε και σκαμε τοσα λεφτά στα μπουρδελα. Βαζω και τον εαυτο μου μέσα γιατι το εχω κανει και εγω!!!
Αν σκαμε τοσα στα μπουρδελα καλα κανουν και ζητάνε εδω στο βορρά 200αρια τα δηθεν εσκορτ και οι πουτανες στα ξενοδοχεία.
Εδω ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ οι λιγουριδες που για το μουνι κανουμε τα παντα!!!
Μιλω στον πληθυντικό γιατι και εγω μικρός οταν ήμουν ετσι εκανα.......για το μουνι τα πάντα.
Μερικοι φαίνεται οτι δεν μεγαλωσαν ποτε!!
Και εκανα χαζομάρα μιας και ημουν έτοιμος να μπω στην αδυνατη ξανθιά που ηταν στο ερημιτη 2.
κ εγώ με την Λάρα όσες φορές είχα πάει παλιότερα περασα πολύ καλά. Μια φορά μου έκανε μια μαλάκια κ από τότε δεν ξαναπήγαΜπορει μαν να μην εχεις χημεια μαζι της γιατι εμενα ειναι στανταρακι μου και περναω τελεια καθε φορα που παω μιλωντας παντα για το 40αρι