τσαρκα πρωινομεσημεριανη.
στο διπλα από το γκοντιβα με το παρκινγκ μια ξανθια γιαννα με πλαστικα βυζια και τατου πολύ σεξυ την ειχα παρει παλιοτερα, ωραιο κορμι και προσωπο εκφυλα σαν πορνοσταρ.
το ιδιο το γκοντιβα κλειστο.
στο φρι χαουζ μονο το ένα ανοικτο και αυτό με την ηλικιωμενη που μοιαζει σαν τον χαρρυ κλιν όταν φορουσε περουκα και εκανε την εκφυλη λαϊκη γκομενα. καποτε πουλ παλια την ειχα παρει και αυτή παρολα αυτά ηρωικα. ειχε καλες κριτικες αλλα εμφανιση δεν λεει.
στην φριξου πηρε μεταγραφη στο κατω δεξια ανεβαινοντας η αγγελικη που δηλωνει ελληνιδα κοντη καλο προσωπο και σωμα δεν την εχω δοκιμασει ακομη. αλλα με εφτιαξε.
στην ιδια γραμμη η μονικα ηλικιωμενη δεν με εφτιαξε ποτε για να περασω παρα τις καλες κριτικες που ειχε κατά καιρους.
και στο τερμα πανω η μιλφ λεπτη ξανθια ψηλη την εχω τιμησει μια φορα, μυριζε τσιγαριλα αλλα γενικα ειχε καλη συμμετοχη.
απέναντι μια σισυ ατσουμπαλο σωμα γεματη με την δευτερη πιο αντιπαθητικη τσατσα την ινδιανα την χοντρη που λεει ολους βολταδορους και πεταει εξυπνάδες η αγενης.
διπλα η βικτωρια και
η τζουλια , η οποια εχει αδυνατησει.
στο διπλα από τον παλιο καλιγουλα στο ισογειο λωρα ξανθια την εχω παρει βραδυ και είναι φιλικη , είναι νεα και εχει και αυτή κανα 2 τατου αλλα γενικα γλυκεια εμφανιση, ερωτευσιμη.
στην μινωταυρου στην θεση της αγγελικης η σουζανα αλβανιδα από οσο θυμαμαι γεματη περιφερεια φιλικη ηταν μεσα που την ειχα δοκιμασει καποτε.
στο στεκι της και η Αθηνά στην μινωταυρου.
βιλα πριβε και το κοντινο κλειστα.
βιλες ερωτικα και στουντιο παρανταης δεν μπηκα να δω.
η ειρηνη ρουμανα μιλφ στο ποστο της και αυτη και διπλα μια επισης ημιαιμη τσιγγανα μαλλον απο ρουμανια με ασχημο σχετικα προσωπο.
η πιο αντιπαθητικη τσατσα αγενης εβερ ηταν με την γιαννα και δυστυχως το καιει ετσι το κοριτσι, αυτη με τα γυαλια και το σχετικα κοντο μαλλι τσατσα ειναι μονιμως στα νευρα να σου την πει, δεν καταπαβαινω γιατι την κανει αυτην την δουλεια αφου δεν της αρεσει και γιατι την πληρωνουν τα αφεντικα της. θυμαμαι η ιδια στο βαρδαρι στο πρασινο κατω που ακομη ανοιγει μερικες φορες να μου λεει "ακομη και στην ακροπολη πληρωνεις για να μπεις να δεις" δηλαδη τι θελει να πληρωνουμε να δουμε ποια ειναι???!!!! ας βαλει μια φωτο της κοπελας εξω να μην την ενοχλουμε αφου το βλεπει ως ενοχληση να μπαινουν υποψηφιοι πελατες.
αντιθετα συμπαθης τσατσα και ευγενικη και καλα κρατιεται εμφανισιακα αυτη που ηταν με την ρωξανα την σκιννυ που περασα τελικα και ανεβαζω κριτικη, μια ξανθια με γυαλια. ή μια αλλη χαμογελαστη επιησης ξανθια που δουλευε σημερα με την μιλφ ειρηνη.
καλημέρα φίλε μου. Θυμάσαι μήπως σε πιο απο ολα στην Φρίξου είναι η Αγγελική που έγραψες???