Πρωινη τσαρκα με αρκετα σπιτακια κλειστα!
Πετρου Ερημιτη 2: Ρωξανη. Γυφτορουμανα το μωρο και αρκετα χοντρομπουτου! Μου λεγε: "εχουμε απο ολα στο προγραμμα μας " -
Με γυρο απο ολα?(
) ...θα κανω βολτιτσα(
). "Το ξερα οτι κανεις μονο βολτα!
Las vegas: Μαρινα. Γυμνοστηθη βγαινει το ρωσσικο τζιλφ!
Las vegas: Λιλλυ. Αν αξιζει κατι ειναι το λεπτο κωλαρακι της ,αλλα μεσα πρεπει να ειναι με τις μερες της!
Μινωταυρου με Νικ. Ουρανου(γωνια): Φλωριττα. Περιμενα να δω κανα καινουργιο μωρακι εδω αλλα δεν!
Vis9: Γκαμπριελλα. Γνωστο κομοδινο... Αλλα απο τις top εμφανισεις στην πρωινη βαρδια!
Φριξου 12: Μερτσυ. Εβαψε και το μαλλακι καροτι!
Φριξου 14Β( inside): Μονικα. Η μαυρομαλα μιλφ γνωστη ως Περουβιανη.(
) Αγνοφεντουσαν οι ωραιες βυζαρες τις απο το κολλητο ασπρο φορεματακι και με ψιλογκαβλωσε!
..Μου ανακοινωθηκε με 30€ γυμνο και χαλαρα!
Τριδυμο Νο1: Αναστασια. Ουκρανικο μιλφ με ωραια βυζομπαλα(
).Αν εμπαινα με 30€ ...20λεπτο μεσα η κοπελα και ισπανικο!(
)
Τριδυμο Νο2: Χριστινα. Η μινιον γυμνοστηθη κι αυτη! Τσατσα:" χανεις που δεν μπαινεις μεσα!"
-
Δεν ειναι στα γουστα μου το μωρο!
Studio lux Νικ.1Α: Σισσυ. Το τσεχικο μωρακι, κοκκινομαλικο γνωστο και ως Σονια απο την αλυσιδα των βιλλων! Φορουσε μαυρο κορδονακι η τσουβαλα μου!
2 φορες την Ξεροεχυσα αλλη δεν!
*Τα θεμελια που στηνονται στην παλια εκκλησια..κατι μου λεει πως δεν θα ναι studio! Studio υπηρχε γιατι το ξηλωσαν?
*Περασα και απο Τανταλου να δω την Μιλφ Ελσα..αλλα δεν! Μιση ωρα χτυπουσα με τα χερια ,τιποτα!
Θα παω καποια μερα με το
Μαυρο μελος(
) μπας και μας ανοιξουν!
Υ.γ.: Εχουν φτασει πατο τα σπιτακια..Θελουν να προσφερουν εξτρα υπηρεσιες με το 30αρι. Αρκει να περασεις! Βρε μλκες καντε το 20€ κι ας ειναι ξεπετα!(
). Αλλα ξερω ακομα δεν σας ενδιαφερει!
Stade bordelais Mπακαγιοκοι Τα Μελε!!! Εμεινα λιγο πισω στα like του φορουμ!