Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Εδω θεσσαλονικη μονο σε μια περιοχη βρισκονται τα μπουρδελα/στουντιο και να ειναι 20 ολα μαζι αντε κανα δυο-τρια παραπανω ενω Αθηνα εχει πολλα περισσοτερα σε διαφορες περιοχες με αρκετες περισσοτερες -τανες/κοπελες οποτε εκει εχεις και περισσοτερες επιλογες για διαφορα γουστα.Αυτο νομιζω οτι ειναι αδικια για θεσσαλονικη σε σχεση με την Αθηνα αλλα τι να κανεις εδω οπως διαβασα στο thread αυτο καποιοι λενε να ταξιδεψουν μεχρι την Ουκρανια η γενικα στο εξωτερικο προκειμενου να ικανοποιησουν τα γουστα τους στο σεξ και καλα θα κανουν αν διαθετουν χρηματα και χρονο για να πανε.Ισως εδω μηπως αντι να βαζανε και αλλα μπυρδελα και σε αλλες περιοχες να χτιζονταν κανα δυο κτιρια ισως και παραπανω να λειτουργουσαν σαν ξενοδοχεια που πηγαινεις να γαμας και φυσικα να ηταν οι κοπελες στα δωματια που να διαθεταν ολα τα κομφορ με τζακουζια και ολα τα σηναφη κατι σαν μικρες σουιτες δηλαδη με τιμη στανταρ στα 50 ευρω αντε 60 το πολυ αλλα να κανεις οτι γουσταρεις με την κοπελα και να ειναι οι περισσοτερες αν οχι ολες κουκλαρες και μουναρες.Μεγαλη φαντασιωση ε;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Εδω θεσσαλονικη μονο σε μια περιοχη βρισκονται τα μπουρδελα/στουντιο και να ειναι 20 ολα μαζι αντε κανα δυο-τρια παραπανω ενω Αθηνα εχει πολλα περισσοτερα σε διαφορες περιοχες με αρκετες περισσοτερες -τανες/κοπελες οποτε εκει εχεις και περισσοτερες επιλογες για διαφορα γουστα.Αυτο νομιζω οτι ειναι αδικια για θεσσαλονικη σε σχεση με την Αθηνα αλλα τι να κανεις εδω οπως διαβασα στο thread αυτο καποιοι λενε να ταξιδεψουν μεχρι την Ουκρανια η γενικα στο εξωτερικο προκειμενου να ικανοποιησουν τα γουστα τους στο σεξ και καλα θα κανουν αν διαθετουν χρηματα και χρονο για να πανε.Ισως εδω μηπως αντι να βαζανε και αλλα μπυρδελα και σε αλλες περιοχες να χτιζονταν κανα δυο κτιρια ισως και παραπανω να λειτουργουσαν σαν ξενοδοχεια που πηγαινεις να γαμας και φυσικα να ηταν οι κοπελες στα δωματια που να διαθεταν ολα τα κομφορ με τζακουζια και ολα τα σηναφη κατι σαν μικρες σουιτες δηλαδη με τιμη στανταρ στα 50 ευρω αντε 60 το πολυ αλλα να κανεις οτι γουσταρεις με την κοπελα και να ειναι οι περισσοτερες αν οχι ολες κουκλαρες και μουναρες.Μεγαλη φαντασιωση ε;

Το θέμα είναι στις κοπέλες που έχουν και όχι τα μπουρδελα.Εδω Θεσσαλονίκη και στην άλλη ακρη να σαι μπορείς να πας,στην Αθήνα είναι αλλιώς τα πράγματα.Εχει μπουρδελα στο Μεταξουργείο και από κει και πέρα σκόρπια σε όλη την Αθήνα στούντιο,που είναι πιο ακριβά και σαφώς διαθέτουν καλύτερους και πιο καθαρούς χώρους.Εδω πάντως τσαρκαρεις καλυτερα και εκτός σφαγείων έχει τα 2 παράνομα στην Ταντάλου στους Κινέζους.Και το άλλο μπροστά στο Πλατινουμ νομίζω πρέπει να ναι ανοιχτό,ποτε ποτε όμως...Εδω 2 μέλη επικοινώνησαν με την ιδιοκτήτρια του καινούργιου στούντιο που ετοιμάζεται και θα ανοίξει σε λίγο,στον έναν είπε ότι θα φέρει καινούργιες και στον άλλον ότι θα παιχτεί ανακύκλωση

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Αυτές τις Ρομπερτα και Μελινα από τις Βιλλες τις εχει δει κανεις να μας τις περιγραψει;

Σημερα υπαρχουν ορεξεις, αλλα η μονη ωραια παρουσια που βλεπω είναι η Βανεσσα στις Βιλλες, καμια άλλη προταση;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Αυτές τις Ρομπερτα και Μελινα από τις Βιλλες τις εχει δει κανεις να μας τις περιγραψει;

Σημερα υπαρχουν ορεξεις, αλλα η μονη ωραια παρουσια που βλεπω είναι η Βανεσσα στις Βιλλες, καμια άλλη προταση;
ακριβως..καμια αλλη προταση :P :P :P

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
Κάτι άσχετο, το βγάζει και σε άλλους στην αρχή το ότι δεν είμαι ρομπότ? Και επιλέξτε κάποιες εικόνες? Σε λίγο θα ´´παλεύουμέ´´ για να μπούμε μέσα  :headbang:

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Κάτι άσχετο, το βγάζει και σε άλλους στην αρχή το ότι δεν είμαι ρομπότ? Και επιλέξτε κάποιες εικόνες? Σε λίγο θα ´´παλεύουμέ´´ για να μπούμε μέσα  :headbang:
ολο φαεινες ιδεες ειναι αυτος ο στεφφαν τυπε... :idiot:

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Το θέμα είναι στις κοπέλες που έχουν και όχι τα μπουρδελα.Εδω Θεσσαλονίκη και στην άλλη ακρη να σαι μπορείς να πας,στην Αθήνα είναι αλλιώς τα πράγματα.Εχει μπουρδελα στο Μεταξουργείο και από κει και πέρα σκόρπια σε όλη την Αθήνα στούντιο,που είναι πιο ακριβά και σαφώς διαθέτουν καλύτερους και πιο καθαρούς χώρους.Εδω πάντως τσαρκαρεις καλυτερα και εκτός σφαγείων έχει τα 2 παράνομα στην Ταντάλου στους Κινέζους.Και το άλλο μπροστά στο Πλατινουμ νομίζω πρέπει να ναι ανοιχτό,ποτε ποτε όμως...Εδω 2 μέλη επικοινώνησαν με την ιδιοκτήτρια του καινούργιου στούντιο που ετοιμάζεται και θα ανοίξει σε λίγο,στον έναν είπε ότι θα φέρει καινούργιες και στον άλλον ότι θα παιχτεί ανακύκλωση
Και γιατί είναι μόνο απο θέμα ποιότητας στις κοπέλες και όχι και ποσότητας εδώ στην θεσσαλονίκη επειδή εδώ ειναι σχεδόν όλσ μαζεμένα στην περιοχή πάνω απ΄το fix και τσαρκάρεις πιο άνετα ενώ στην Αθήνα εχεί πολλά περισσότερα σε διαφορες περιοχές και εκεί όμως είναι η διαφορά ποιότητας στις κοπέλες νομίζω εφοσον απ'οτι εχώ ενημερώθει απο αύτο το site στην Φυλής και Μεταξουργείο οι τίμες ειναι απο 10-20 ευρώ οπότε λογικά οι κοπέλες εκεί δεν θα είναι και μοντέλα απο εμφάνιση.Στην Αθήνα υπάρχουν περισσότερες επιλογές δεν εχώ πάει ποτέ να τσαρκάρω για να δώ απο μόνος μου αλλά ισώς μια καλή τσάρκα σε πολλά σπιτάκια και οχι μόνο σε μια περιοχή να σε κάνει να σκέφτεις σε ποια θα πάς να γαμήσεις που σίγουρα θα έχει πολλές καλές.Εδώ ένας φίλος είπε οτι η μόνη ωραία παρουσία είναι η Βανέσσα στις βίλλες που συνεβρέθηκα μαζί της πολλές φορές.Εχω τσαρκάρει φυσίκα και γώ στα σπιτάκια και δεν είδα πολλές κοπέλες να είναι και γαμώ απο εμφάνιση (εχει καποίες αλλά είναι λίγες και συνήθως δεν κάθονται για αρκετό καιρό) αλλά αν φέρουνε ανάλογες σε ομόρφια και μοντέλε κορμία τότε πιστεύω πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Κάτι άσχετο, το βγάζει και σε άλλους στην αρχή το ότι δεν είμαι ρομπότ? Και επιλέξτε κάποιες εικόνες? Σε λίγο θα ´´παλεύουμέ´´ για να μπούμε μέσα  :headbang:

Όλα είναι υπό τον έλεγχο του καπετάν Στεφάν οπότε κάνε το σταυρό σου που ακόμη δεν έχει πέσει το site

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Ναι το βγάζει και σε μένα απο χθές αυτό με το ρομπότ.Μάλλον γίνεται έλενχος με αυτόν τον τρόπο απο κακόβουλες επιθέσεις ισώς και απο χάκερς.

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
45
Πόντοι
10
Κωλο δινει μια Αννα (ξερω εγω Τσεχα) στο 3ο 3δυμο, αλλα αν ειναι καλη δεν ξερω...

Αν δεις κριτικές, είναι πολύ κομοδίνο μέσα. Και εγώ κόντεψα να περάσω. Ωραίο βυζάκι και 60 για κουλούρι αλλά μάλλον μάπα το καρπούζι. Αν διορθωθεί ίσως έχει και πελάτες..

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Αυτο που δεν υπαρχει μια ωραια γκομενα να πηδηξουμε σε αυτη την πολη, ειναι απιστευτο. Δε θελω επιδοσεις, δε θελω εξτραδακια, θελω απλα μια μουναρα.

Σταματησε η Λουσυ, η Βικτωρια εξαφανισμενη, δλδ απο επιχειρηματικο πνευμα σε αυτη την πολη αλλο τιποτα. Ετσι μου ερχεται να ψαχτω να ανοιξω εγω

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Αυτο που δεν υπαρχει μια ωραια γκομενα να πηδηξουμε σε αυτη την πολη, ειναι απιστευτο. Δε θελω επιδοσεις, δε θελω εξτραδακια, θελω απλα μια μουναρα.

Σταματησε η Λουσυ, η Βικτωρια εξαφανισμενη, δλδ απο επιχειρηματικο πνευμα σε αυτη την πολη αλλο τιποτα. Ετσι μου ερχεται να ψαχτω να ανοιξω εγω

Πάνε βράδυ στη Φριξου,στο τελευταίο Αριστερά έχει μια Ρωσίδα την Ελένη,είναι κομοδίνο αλλά θέλεις μουναρα,τι να σε κάνω..

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
702
Πόντοι
901
Ξέρει κανείς τι ώρες δουλεύει η ντεα σήμερα;

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
702
Πόντοι
901
Πρωινή είναι συνήθως για αυτό ρωταω αν ξέρεις κάποιος και πέρασε σήμερα ας πει να μην πηγαίνω τζάμπα

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Πρωινή είναι συνήθως για αυτό ρωταω αν ξέρεις κάποιος και πέρασε σήμερα ας πει να μην πηγαίνω τζάμπα

Άλλαξε βάρδια με την Έλενα.Τωρα είναι βραδινή και η Έλενα πρωινή

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
702
Πόντοι
901
Αν νόμιζα έγινε προσωρινά η αλλαγή αυτή. Οπότε βουρ το βράδυ να γαμησουμε καμμιά κολάρα να φύγει φορτίο

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820

εχει τη μιρελα...η βικτωρια σιγα σιγα εγκαταλειπει,ειναι ρουμανια τωρα..

koursaraki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες που να παω για καλο τσιμπουκι(γυμνο εννοειται)
Τι υπαρχει καλο αυτη τη στιγμη;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom