Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Βλέπω η Έλενα,στη Φρίξου 15 τελευταία βελτιώνεται σιγά σιγά και έχει θετικές κριτικές.Την είχα δει μια φορά,εντελώς ρομποτικό περπάτημα.Σαν χεσμενη η βαριεστημένη τέλος πάντων πήγαινε στο δωμάτιο που περίμενε συναγωνιστής

dreamevil

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
29
Πόντοι
0
Μπορεί να μου πει κάποιος ποιές μέρες και ώρες δουλεύει η Αφροδίτη;

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Βλέπω η Έλενα,στη Φρίξου 15 τελευταία βελτιώνεται σιγά σιγά και έχει θετικές κριτικές.Την είχα δει μια φορά,εντελώς ρομποτικό περπάτημα.Σαν χεσμενη η βαριεστημένη τέλος πάντων πήγαινε στο δωμάτιο που περίμενε συναγωνιστής
Είναι Ουκρανία μέχρι 17/4

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
ΜΟΝΙ ΜΟΝΙ ΜΟΝΙ ΜΟΝΙΚΑΑΑΑ ΜΟΝΙΚΑΑΑΑ ΜΟΝΙΚΑΑΑΑΑΑΑ....Το Γαμησι της Χρονιας επεσε!!! :wanker: :fuck2: :pipa3:

PabloEscobar

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Κριτικές
39
Like
1.217
Πόντοι
2.391
Μια Χριστίνα Ρουμάνα,με βυζάρες στον χωματόδρομο στο μαγαζί αριστερά κάθετο στην Ουρανού που την πολυδιαφημίζει η τσατσά ότι κάνει λαρρθγγωτή πίπα,τί λέει?ξέρει κάποιος?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
Μια Χριστίνα Ρουμάνα,με βυζάρες στον χωματόδρομο στο μαγαζί αριστερά κάθετο στην Ουρανού που την πολυδιαφημίζει η τσατσά ότι κάνει λαρρθγγωτή πίπα,τί λέει?ξέρει κάποιος?
Kαλη ειναι..εχω ανεβασει κριτικη..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Για πες ρε μαν λεπτομερειες
Φιλε περασα πολυ καλα..Η Αληθεια ειναι πως με Γουσταρει και αυτη μου το εχει πει!!Παρα πολυ καλη Πιπα ανευ,μου εγλειφε Αρχιδια με φιλουσε στο στηθος,της εγλειφα Βυζια της εβαζα δαχτυλα Παντου..και να πω πως ειναι Αρκετα Στενη!!Ναι και εμενα Εντυπωση μου κανει αλλα ειναι Αρκετα Στενη και Καυλωνω παραπανω και την Σκιζω στην Κυριολεξια!!!

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071

Εγγύηση.Για χυσιμο στις βυζαρες,είναι σκέτη απόλαυση.Παντα με πολύ φιλική και άγρια διάθεση,θα βγάλεις γούστα

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Μόλις γύρισα από φλωριτα στο λουξ 1.ρουμανα αχλαδοκωλα γύρω στα 30 με μικρό βυζί.δεν ξέρω πως μου ρθε και ενώ έκανα μεταβολή κατευθείαν μόλις την είδα λέω δεν γαμιεται και μπήκα.με το που ήρθε στο δωμάτιο μία ξυνιλα ήταν φανερή στα μούτρα της και κατευθείαν αρχίσαμε τα μη το ένα μη το άλλο. Πλεον δεν έχω ούτε τις αντοχές ούτε την υπομονή και με συνοπτικές διαδικασίες την ξαποστειλα ενώ αυτή είχε το πιο στραβωμένο μούτρο της.με το που βγήκα την άκουσα να φωνάζει ούτε της έδωσα σημασία και η ξανθιά 60αρα τσατσά μου έδωσε προς τιμήν της κατευθείαν τα χρήματα πίσω με ευγενεστατη συμπεριφορά.η γκόμενα δεν  γουστάρει αυτό που κάνει και με ξενέρωσε.δεν ξέρω τι κριτικές έχει αλλά θα με ενδιέφερε πως πέρασαν άλλοι μαζί της

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Αυτη η Ελενα που λετε Φριξου 15 ξερετε ποτε δουλευει;

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Μόλις γύρισα από φλωριτα στο λουξ 1.ρουμανα αχλαδοκωλα γύρω στα 30 με μικρό βυζί.δεν ξέρω πως μου ρθε και ενώ έκανα μεταβολή κατευθείαν μόλις την είδα λέω δεν γαμιεται και μπήκα.με το που ήρθε στο δωμάτιο μία ξυνιλα ήταν φανερή στα μούτρα της και κατευθείαν αρχίσαμε τα μη το ένα μη το άλλο. Πλεον δεν έχω ούτε τις αντοχές ούτε την υπομονή και με συνοπτικές διαδικασίες την ξαποστειλα ενώ αυτή είχε το πιο στραβωμένο μούτρο της.με το που βγήκα την άκουσα να φωνάζει ούτε της έδωσα σημασία και η ξανθιά 60αρα τσατσά μου έδωσε προς τιμήν της κατευθείαν τα χρήματα πίσω με ευγενεστατη συμπεριφορά.η γκόμενα δεν  γουστάρει αυτό που κάνει και με ξενέρωσε.δεν ξέρω τι κριτικές έχει αλλά θα με ενδιέφερε πως πέρασαν άλλοι μαζί της
άξιος...Το χω κάνει και εγώ όχι με την συγκεκριμένη αλλά με άλλη.....Έτσι θέλουν αν δεν είναι εντάξει άμεση απαξίωση και τον πουλο

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935

Φίλε την είχα πάρει και εγώ μερικές φορες κατα το παρελθόν... Επειδη ηταν μικρόσωμη, κινεζοφατσα, αδύνατη και baby face, μου αρεσε...  Την πρώτη φορα, την έσκισα ασχημα, την κάρφωνα κανα σαράντα λεπτό στον κωλο και αυτή έδειχνε να γουστάρει και μου έδινε παθιασμένα γλωσσόφιλα... Την δεύτερη φορα, ηταν πιο ουδέτερη, πάλι τον έφαγε δυνατά για αρκετή ωρα, αλλα κάποια στιγμή μου είπε οτι δεν άντεχε αλλο και τελειώσαμε με μαλακια και πίπα... Την τριτη και την τεταρτη φορα, ηταν τραγική, κοιμισμένη, πτώμα, διεκπεραιωτική, όλο μη και μη, γενικά για μπάτσες...  Επειδή δεν ήμουν σίγουρος πιο πραγματικά από τα δύο ήταν το αληθινό της πρόσωπο της έδωσα και μία Πέμπτη και τελευταία ευκαιρία… Ενώ πλήρωσα ένα κατοστάρικο για ένα full με ντουζάκι, ήρθε στο δωμάτιο και είχε μία πολύ άσχημη και μαλακισμένη συμπεριφορά σε όλα, πραγματικά σε όλα... Οποτε ενώ ήμασταν στο ντουζ, την έδιωξα, πήρα τα λεφτά πίσω και έφυγα κύριος...
Απο τότε βέβαια πέρασε αρκετός καιρός...

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Φίλε την είχα πάρει και εγώ μερικές φορες κατα το παρελθόν... Επειδη ηταν μικρόσωμη, κινεζοφατσα, αδύνατη και baby face, μου αρεσε...  Την πρώτη φορα, την έσκισα ασχημα, την κάρφωνα κανα σαράντα λεπτό στον κωλο και αυτή έδειχνε να γουστάρει και μου έδινε παθιασμένα γλωσσόφιλα... Την δεύτερη φορα, ηταν πιο ουδέτερη, πάλι τον έφαγε δυνατά για αρκετή ωρα, αλλα κάποια στιγμή μου είπε οτι δεν άντεχε αλλο και τελειώσαμε με μαλακια και πίπα... Την τριτη και την τεταρτη φορα, ηταν τραγική, κοιμισμένη, πτώμα, διεκπεραιωτική, όλο μη και μη, γενικά για μπάτσες...  Επειδή δεν ήμουν σίγουρος πιο πραγματικά από τα δύο ήταν το αληθινό της πρόσωπο της έδωσα και μία Πέμπτη και τελευταία ευκαιρία… Ενώ πλήρωσα ένα κατοστάρικο για ένα full με ντουζάκι, ήρθε στο δωμάτιο και είχε μία πολύ άσχημη και μαλακισμένη συμπεριφορά σε όλα, πραγματικά σε όλα... Οποτε ενώ ήμασταν στο ντουζ, την έδιωξα, πήρα τα λεφτά πίσω και έφυγα κύριος...
Απο τότε βέβαια πέρασε αρκετός καιρός...
Πρώτον δεν ταιριάξαμε από θέμα χημείας και δεύτερον από οτί κατάλαβα από τα γραφόμενα σου την πέτυχα και σε στραβή φάση.οποτε εννοείται μαύρο από μένα και πάμε για άλλα.Εκει που μου χτυπάει αρνητικά είναι ότι δεν καταλαβαίνουν μερικές ότι πάμε να περάσουμε καλά για μερικά λεπτά δίνοντας ένα μεροκάματο που πολλοί δεν έχουν ούτε αυτό κι αυτές συμπεριφερονται τόσο άσχημα

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Είναι η γυναίκα στη ζωή ένα μυστήριο...Νοtis!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Αυτη η Ελενα που λετε Φριξου 15 ξερετε ποτε δουλευει;

Μια βδομαδα ειναι βραδυ και την επομενη πρωι, την πηρα την Τριτη το βραδυ αρα την επομενη βδομαδα θα ειναι πρωινη.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Πρώτον δεν ταιριάξαμε από θέμα χημείας και δεύτερον από οτί κατάλαβα από τα γραφόμενα σου την πέτυχα και σε στραβή φάση.οποτε εννοείται μαύρο από μένα και πάμε για άλλα.Εκει που μου χτυπάει αρνητικά είναι ότι δεν καταλαβαίνουν μερικές ότι πάμε να περάσουμε καλά για μερικά λεπτά δίνοντας ένα μεροκάματο που πολλοί δεν έχουν ούτε αυτό κι αυτές συμπεριφερονται τόσο άσχημα
Μπα..!! Ετσι ειναι σε ολους!! παλια εδινε ρεστα.φαινεται θελει να σταματησει..δεν γουσταρει..τωρα γιατι δεν το κανει ειναι πολλοι λογοι(η' και ενας) που δεν τους ξερω.. Το θεμα ειναι αυτο που ειπες.Δεν φταιει ο νομιμος πελατης σε τιποτα... δινει λεφτα..οχι αστεια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom