Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.653
Πόντοι
25.165
ποσο χαλια ηταν η σημερινη πρωινη τσαρκα? πηγαινα καρφωτος για αφρουλα κωλετη. κλειστο. παω να δω αυτην την κατερινα στις βιλλες απογοητευση εμφανισιακα. παω να δω ποια ειναι αυτη η θεια μονικα που εγραφε ο αλ. μεγαλε μπραβο που γαμησες αυτην. εγω με τιποτα. μετα κατεληξα σε μια λιλυ μετρια πραματα εκει στο βεγκας

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
ποσο χαλια ηταν η σημερινη πρωινη τσαρκα? πηγαινα καρφωτος για αφρουλα κωλετη. κλειστο. παω να δω αυτην την κατερινα στις βιλλες απογοητευση εμφανισιακα. παω να δω ποια ειναι αυτη η θεια μονικα που εγραφε ο αλ. μεγαλε μπραβο που γαμησες αυτην. εγω με τιποτα. μετα κατεληξα σε μια λιλυ μετρια πραματα εκει στο βεγκας

κατερίνα απογοήτευση;  γιατί ρε φίλε μια χαρά πιπινάκι ήταν πριν 2-3 μήνες τόσο πολύ χάλασε;
ωραίο σφιχτό σωματάκι που γούσταρα όποτε το έγλυψα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
κατερίνα απογοήτευση;  γιατί ρε φίλε μια χαρά πιπινάκι ήταν πριν 2-3 μήνες τόσο πολύ χάλασε;

Μια μέτρια γκόμενά είναι ρε τυπε,Ούτε το κάτι παραπάνω θα κάνει,Ούτε θα τη θυμάσαι για καιρό!!!

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Μια μέτρια γκόμενά είναι ρε τυπε,Ούτε το κάτι παραπάνω θα κάνει,Ούτε θα τη θυμάσαι για καιρό!!!

εγω 3-4 φορές που πήγα πέρασα πολύ καλά. και έχει και πολύ ωραίο σώμα. το τι παραπάνω θα κάνει υποθέτω ότι όπως και με όλες είναι και αν υπάρχει και η χημεία.
τι ακριβώς σε χάλασε;

η πρόταση για ποτό απο μέρους μου και ξενάγηση απο μέρους σου είναι ακόμη σε ισχύ! :cheesy:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
εγω 3-4 φορές που πήγα πέρασα πολύ καλά. και έχει και πολύ ωραίο σώμα. το τι παραπάνω θα κάνει υποθέτω ότι όπως και με όλες είναι και αν υπάρχει και η χημεία.
τι ακριβώς σε χάλασε;

η πρόταση για ποτό απο μέρους μου και ξενάγηση απο μέρους σου είναι ακόμη σε ισχύ! :cheesy:

:think: :think: :think:

Κατι εχω ξεχασει νομιζω..  :think:

Απλα η Κατερινα δεν ειναι η σουπερ ουα γκομενα,αυτο και μονο θελω να πω  ;)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
κατερίνα απογοήτευση;  γιατί ρε φίλε μια χαρά πιπινάκι ήταν πριν 2-3 μήνες τόσο πολύ χάλασε;
Η Κατερινα και για μενα ειναι καλη , απλα δεν σπαει τσιμεντα...αλλα στο χάλι της πρωινης ζωνης μια χαρα στέκεται

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Οσο για την Λιλη εχω ξαναγραψει...Η απροβλεπτη....αλλα οσο σφιγγουν τα πραγματα τοσο λιγοτερα ρισκα παιρνεις στα μεγαλα σκαμπανεβασματα της, ας το προσεξει

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Είδα σε ένα βιντεάκι τη Φλωρίτα και μου ξύπνησε μια περίεργη επιθυμία να την επισκεφτώ για να δοκιμάσω το κωλαράκι της…  Οπότε πήρα το πουλί μου παραμάσχαλα και πήγα στο Λας Βέγκας που την είχα δει τελευταία φορά κάποτε… Βέβαια εκεί Φλωρίτα δεν υπήρχε  και οι τρεις κοπέλες που ήταν στα εκεί σπιτάκια ήταν και μέτριες έως μάπα, δεν έδιναν και κώλο που ήθελα, ως κωλάκιας που είμαι,  όποτε αποσύρθηκα, έφυγα άπραγος…
Γενικά πάντα ήμουν πιατσοφονιάς, δεν ειχα μεγάλη σχέση με το εδω άθλημα, πιο πολυ στην πιάτσα γράφω (χιλιόμετρα και κριτικές), Οπότε δεν έχω και πολύ καλή πληροφόρηση… Και όσο πίσω κι αν γύρισα στο θέμα εδώ, δεν βρήκα κανένα φίλο που να είναι και αυτός κωλάκιας κουλουρτζής... Μήπως ρε παλικάρια έχουμε υπόψη μας κάποια που να δίνει κώλο και να αξίζει...; Ευχαριστωωω...  :)

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Τελικά έκανα μία μικρή γύρα, με δύο καταθέσεις…
Ερημίτη 2, ηταν η Ρεγγίνα, με φουλ προγραμμα, όλα μέσα, τα πάντα όλα...
Ερημίτη 3, ηταν η Μίρα, επισης φουλ προγραμμα, καλούτσικη εμφανισιακά, ομορφούτσικη, αδύνατη, με διαθεση και υπομονή... Με 80 έδινε κουλούρι, γυμνό, 69, αν ηθελες σφουγγαρίζει κιόλας...
Μπορει να μπερδεύω το 2 με το 3, αλλα μικρό το κακο, μια γειτονιά είμαστε...
Φρίξου 15, η τσατσά ειπε κατι σαν Λιάγκα, αλλα απο όσο ξερω ο Λιάγκας δουλεύει ακόμα στον Αντεννα, επισης εχει μεγαλύτερα βυζια απο την κοπέλα, οποτε προφανώς άκουσα λαθος και μαλλον θα ειπε Λινα ή Μπιανκα..
Φρίξου 14β, ηταν η Βιολέτα, όμορφο ξανθό, γλυκό πιπίνι, με καλή πίπιζα, κόντεψα να χύσω ενα ολόκληρο μπιμπερό γάλα στο στόμα της, τελευταία στιγμή γλιτώσαμε το ξύλο...  :2funny:
Η τσατσα ενοχλητικά επιμονη, τραβολογουσε οποιον έμπαινε μέσα για να μην φύγει...  :effemine:
Φρίξου 13, ηταν η Νικολ, μια ψηλή ξανθιά πιτσιρικα, που επισης έκανε φουλ πρόγραμμα και από μακριά φαινόταν εντυπωσιακή, μιας και δεν πλησίασε, αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι από κοντά θα ήταν μπαζακι, οποτε συνέχισα την κουλουροαναζήτηση...

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Είδα σε ένα βιντεάκι τη Φλωρίτα και μου ξύπνησε μια περίεργη επιθυμία να την επισκεφτώ για να δοκιμάσω το κωλαράκι της…  Οπότε πήρα το πουλί μου παραμάσχαλα και πήγα στο Λας Βέγκας που την είχα δει τελευταία φορά κάποτε… Βέβαια εκεί Φλωρίτα δεν υπήρχε  και οι τρεις κοπέλες που ήταν στα εκεί σπιτάκια ήταν και μέτριες έως μάπα, δεν έδιναν και κώλο που ήθελα, ως κωλάκιας που είμαι,  όποτε αποσύρθηκα, έφυγα άπραγος…
Γενικά πάντα ήμουν πιατσοφονιάς, δεν ειχα μεγάλη σχέση με το εδω άθλημα, πιο πολυ στην πιάτσα γράφω (χιλιόμετρα και κριτικές), Οπότε δεν έχω και πολύ καλή πληροφόρηση… Και όσο πίσω κι αν γύρισα στο θέμα εδώ, δεν βρήκα κανένα φίλο που να είναι και αυτός κωλάκιας κουλουρτζής... Μήπως ρε παλικάρια έχουμε υπόψη μας κάποια που να δίνει κώλο και να αξίζει...; Ευχαριστωωω...  :)

γλύτωσες τα λεφτάκια σου κατ εμέ  όσον αφορά τη φλωρίτα

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Η Φλωριτα ειναι για Μεταξι 10€!

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
ρε azazel μπήκα σε 10-12 μαγαζιά σήμερα το πρωί
ούτε μια με καλό σώμα ρε φίλε. πολύ πατσάς...
ε μη μου λες μετα για την κατερίνα... μια χαρά είναι και με διαφορά...

κατέληξα σε μια βανέσα
μέτρια εμφανησιακά, αλλα γουστάρει τουλάχιστον το γαμήσι και δεν λεει οχι
τα πήρε και στο στόμα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
ρε azazel μπήκα σε 10-12 μαγαζιά σήμερα το πρωί
ούτε μια με καλό σώμα ρε φίλε. πολύ πατσάς...
ε μη μου λες μετα για την κατερίνα... μια χαρά είναι και με διαφορά...

κατέληξα σε μια βανέσα
μέτρια εμφανησιακά, αλλα γουστάρει τουλάχιστον το γαμήσι και δεν λεει οχι
τα πήρε και στο στόμα.

Χρόνια τώρα,η πρωινή βάρδια είχε 2-3 που άξιζαν,οπότε καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι τις μέτριες τις κάνουμε θεές.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Μήπως ρε παλικάρια έχουμε υπόψη μας κάποια που να δίνει κώλο και να αξίζει...; Ευχαριστωωω...  :)
3 ειναι οι πιο φιλοξενες σουφρες στην πολη...

μιλφ Ειρηνη παντα πρωινη στο Νικ.Ουρανου 26
μιλφ Μονικα παντα πρωινη στο free house Μινωταυρου 10
μιλφ Συλβια συνηθως στο Μινωταυρου 3 ή Ερημιτη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
3 ειναι οι πιο φιλοξενες σουφρες στην πολη...

μιλφ Ειρηνη παντα πρωινη στο Νικ.Ουρανου 26
μιλφ Μονικα παντα πρωινη στο free house Μινωταυρου 10
μιλφ Συλβια συνηθως στο Μινωταυρου 3 ή Ερημιτη
οποιος δεν δωσει πιπα στην ειρηνη κ δεν παρει κωλο απο ειρηνη ,πολυ απλα δεν εχει παει μυλο

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom