Μακάρι. Και εγώ ξύνισα λίγο όταν μου είπε έμαθα πως η τάδε και η τάδε είναι καλές (οι οποίες ήταν των βιλών ήδη).
ποια είναι η ιδιοκτητρια...?
Μακάρι. Και εγώ ξύνισα λίγο όταν μου είπε έμαθα πως η τάδε και η τάδε είναι καλές (οι οποίες ήταν των βιλών ήδη).
Αζααα δεν ειμαι ΖΜΠΑΟΥΓΚ ουτε γουσταρω τον Ρωσοποντικα , γιατι δεν μου κανεις like στην κριτικη, ε;;;
ναιιιι Φρ. 15Έγραψες κριτική ρε κουφάλα και δεν την είδα?
ποσο χαλια ηταν η σημερινη πρωινη τσαρκα? πηγαινα καρφωτος για αφρουλα κωλετη. κλειστο. παω να δω αυτην την κατερινα στις βιλλες απογοητευση εμφανισιακα. παω να δω ποια ειναι αυτη η θεια μονικα που εγραφε ο αλ. μεγαλε μπραβο που γαμησες αυτην. εγω με τιποτα. μετα κατεληξα σε μια λιλυ μετρια πραματα εκει στο βεγκας
κατερίνα απογοήτευση; γιατί ρε φίλε μια χαρά πιπινάκι ήταν πριν 2-3 μήνες τόσο πολύ χάλασε;
ωραίο σφιχτό σωματάκι που γούσταρα όποτε το έγλυψα
Μια μέτρια γκόμενά είναι ρε τυπε,Ούτε το κάτι παραπάνω θα κάνει,Ούτε θα τη θυμάσαι για καιρό!!!
εγω 3-4 φορές που πήγα πέρασα πολύ καλά. και έχει και πολύ ωραίο σώμα. το τι παραπάνω θα κάνει υποθέτω ότι όπως και με όλες είναι και αν υπάρχει και η χημεία.
τι ακριβώς σε χάλασε;
η πρόταση για ποτό απο μέρους μου και ξενάγηση απο μέρους σου είναι ακόμη σε ισχύ!
Η Κατερινα και για μενα ειναι καλη , απλα δεν σπαει τσιμεντα...αλλα στο χάλι της πρωινης ζωνης μια χαρα στέκεταικατερίνα απογοήτευση; γιατί ρε φίλε μια χαρά πιπινάκι ήταν πριν 2-3 μήνες τόσο πολύ χάλασε;
ωραίο σφιχτό σωματάκι που γούσταρα όποτε το έγλυψα
Είδα σε ένα βιντεάκι τη Φλωρίτα και μου ξύπνησε μια περίεργη επιθυμία να την επισκεφτώ για να δοκιμάσω το κωλαράκι της… Οπότε πήρα το πουλί μου παραμάσχαλα και πήγα στο Λας Βέγκας που την είχα δει τελευταία φορά κάποτε… Βέβαια εκεί Φλωρίτα δεν υπήρχε και οι τρεις κοπέλες που ήταν στα εκεί σπιτάκια ήταν και μέτριες έως μάπα, δεν έδιναν και κώλο που ήθελα, ως κωλάκιας που είμαι, όποτε αποσύρθηκα, έφυγα άπραγος…
Γενικά πάντα ήμουν πιατσοφονιάς, δεν ειχα μεγάλη σχέση με το εδω άθλημα, πιο πολυ στην πιάτσα γράφω (χιλιόμετρα και κριτικές), Οπότε δεν έχω και πολύ καλή πληροφόρηση… Και όσο πίσω κι αν γύρισα στο θέμα εδώ, δεν βρήκα κανένα φίλο που να είναι και αυτός κωλάκιας κουλουρτζής... Μήπως ρε παλικάρια έχουμε υπόψη μας κάποια που να δίνει κώλο και να αξίζει...; Ευχαριστωωω...
Η Φλωριτα ειναι για Μεταξι 10€!
ρε azazel μπήκα σε 10-12 μαγαζιά σήμερα το πρωί
ούτε μια με καλό σώμα ρε φίλε. πολύ πατσάς...
ε μη μου λες μετα για την κατερίνα... μια χαρά είναι και με διαφορά...
κατέληξα σε μια βανέσα
μέτρια εμφανησιακά, αλλα γουστάρει τουλάχιστον το γαμήσι και δεν λεει οχι
τα πήρε και στο στόμα.
3 ειναι οι πιο φιλοξενες σουφρες στην πολη...Μήπως ρε παλικάρια έχουμε υπόψη μας κάποια που να δίνει κώλο και να αξίζει...; Ευχαριστωωω...
μπουχεσα εγινε....σαν τιγανι με ποδιαΗ Φλωριτα ειναι για Μεταξι 10€!
οποιος δεν δωσει πιπα στην ειρηνη κ δεν παρει κωλο απο ειρηνη ,πολυ απλα δεν εχει παει μυλο3 ειναι οι πιο φιλοξενες σουφρες στην πολη...
μιλφ Ειρηνη παντα πρωινη στο Νικ.Ουρανου 26
μιλφ Μονικα παντα πρωινη στο free house Μινωταυρου 10
μιλφ Συλβια συνηθως στο Μινωταυρου 3 ή Ερημιτη