Τσάρκα σαββάτο βράδυ και ενω η κίνηση ηταν μηδαμινή....ισως ηταν νωρίς ακόμη.
Κοροβάγκου δεν πήγα είδα το πρόγραμμα στις βίλλες και δεν....
Πήγα καρφωτός για
Νικ.Ουρανού 1 για Τζάστιν.... :-αλλα δεν ηταν εκεί στην θέση της ηταν η ουκρανέζα Έλενα απο Ανδρεου γεωργίου 19...αλλαγμένη με ξανθό μαλλί...αλλα δεν..
και εντέλει θυμήθηκα οτι κάποιος είχε γράψει οτι την είδε
πετρου ερημίτη 1 και2
πηγα και απο εκει αλλα δεν ηταν η Τζάστιν αντι αυτης ειδα την βουλγαρα χριστίνα....ωραίο κορμί αλλα οχι πολλά μέσα...απέναντι είδα μια εντυπωσιακή ψηλή την Μοίρα... ωραία ..με τα γυαλάκια της...λες και εκανε πασαρέλα ηταν...είχε και ενα υφάκι....πραγματικα πρεπει να εχει μπερδευτεί το κοριτσακι....
συνέχισα σε
φρίξου στο γωνιακό με Νικ ουρανού 8 όπου συνάντησα την παλιά τσατσά απο το αλουμινάτο και ειχε μια νεαρη λεπτούλα χαμογελαστή...αλλά ενιωσα λες και ηταν ενα αβγαλτο κοριτσάκι(αν θυμαμαι καλά βανέσα την είπε...) ηταν και καπως μινιόν οπότε δεν...συνέχισα στο
ρεντ νταιμοντ οπου ειδα την βαλέρια....πρώτη φορά την είδα και με εντυπωσίασε σαν κορμί και σαν παρουσία....πέρασα και πέρασα σχετικά καλά...αλλα δεν τρελάθηκα...(δεν θα το θυμαμαι μετα απο λιγο καιρό) μου έμεινε ενα αρνητικό...ηταν πολύ καθαρή αλλα μύριζε τσιγαρίλα έντονα...
φρίξου ειδα μονο στο καζα βικτορια
(φρίξου 13)την ομώνυμη Βικτόρια με την οποία εχω περάσει αρκετα καλά αλλά αυτη την φορά δεν...
ειδα και στο καζα ντι εφη
(φριξου 15) αν ειδα καλά και ηταν μια Μεξικάνα μαυρομάλλα μπαμπάτσικη αν οχι σαραντάρα κοντα στα 40 δεν ξερω την εχω πετυχει πολλές φορές την συγκεκριμένη αλλα δεν εχω περάσει σχεδον ποτέ μαζι της...
δεν πηγα στο κατω οπου τελευταια δουλευε απο οσα ακουσα η μιρέλα....
ειδα την ελληνοβραζιλιάνα απεναντι στο
φριξου 14 η οποία εχει κάτι πλάτες...σαν παλαιστής ειναι.....
πηγα και στο
φριξου 16 οπου δουλευε η μαρκέλα η αλλιως μερτσυ.....τριδυμα και γκοντίβα δεν μπηκα και συνέχισα
νικ.ουρανου 24 οπου ηταν μια ελληνίδα η ελιζα αν θυμαμαι καλά ξανθιά ώριμη γυναίκα με λεπτο ωραίο κορμί και ψιλοσπασμένο πρόσωπο....
νικ.ουρανού 20 πέτυχα την γνωστη τζοάνα απο ερημίτη...με την οποία περασα τοτε αρκετα καλά...αυτη την φορά ομως προτιμησα να μην μπώ...ηταν ψιλο αγέλαστη...λες και ηταν αλλη κοπέλα ...ηταν απο τις φορες που η λογική σου λέει μη....ασ'το....
μετα πέρασα και απο
μινωταύρου 14 το ξυλινο οπου ηταν η Αθηνά...
μινωταύρου 3 οπου ηταν η χριστίνα η ρουμάνα με τις βυζάρες της....
και
μινωταύρου 16 που πέτυχα την Τόνια.....εξαιρετικό πλάσμα η Τονια...θα μπορούσα να την ερωτευτώ...πέρασα αρκετα ομορφα....νομίζω ειναι απο τις καλυτερες περιπτώσεις την συγκεκριμένη στιγμή....
πέρασα και απο
λας βέγκας..όπου είδα την Αφροδίτη,την βιολέτα και στο τριτο μια καινουρια φατσα ομορφούλα.....αυτα