Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
454
Πόντοι
21
Τελικα οσο και να την αναζητησα,δεν τη βρηκα την Μπελα.Μου ειπε η τσατσα στο Ν.Ουρανου 20,οτι δεν θα ξαναρθει,για μια μερα ητα?WTF? :idiot: :idiot: :idiot:

Αυτη που μ εφτιαξε και χαζεψα,καθως την παρατηρουσα σαν μαλακας,ηταν η Βικυ...Και ευτυχως θυμηθηκα και παρατηρησα οτι ειναι πρωην αντρας...Οποτε,οσο κι αν επαθα πλακα με τις βυζαρες της,δεν τολμησα καν να μπω...Ουστ..Με τα τραβελια..Αλλα για να μην το παιζω εξυπνος,χαλαρα μπορει να την πατουσα αν δεν το ειχα διαβασει εδω...

Οποτε..βυζι αναζητειται απεγνωσμενα....
Α!Επισης εντυπωση και η Γαληνη οπου ψηθηκα για λιγο αλλα 1.Τα βυζια λιγο πεσμενα 2 .Οι κριτικες για βαριεστημαρα 3. Το ολοσωμο δικτυωτο που εκρυβε μπροστα την κοιλια (=πατσοκοιλια θα ειχε) με απετρεψαν
πηγα αργοτερα και δοκιμασα... αρκετα καλη ηταν(αν και περιμενα να φαω φολα)..ωραιο τσιμπουκι , στησιματα
σε μενα ειπε πως θα κατσει 3-4 μερες και μετα θα παει  κοζανη η αλεξανδρουπολη

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
237
Πόντοι
36
πηγα αργοτερα και δοκιμασα... αρκετα καλη ηταν(αν και περιμενα να φαω φολα)..ωραιο τσιμπουκι , στησιματα
σε μενα ειπε πως θα κατσει 3-4 μερες και μετα θα παει  κοζανη η αλεξανδρουπολη
δυστυχως σημερα δεν ηταν

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.342
Πόντοι
24.346
Τσάρκα σαββάτο βράδυ και ενω η κίνηση ηταν μηδαμινή....ισως ηταν νωρίς ακόμη.
Κοροβάγκου δεν πήγα είδα το πρόγραμμα στις βίλλες και δεν.... :rolleyes:
Πήγα καρφωτός για Νικ.Ουρανού 1 για Τζάστιν.... :-αλλα δεν ηταν εκεί στην θέση της ηταν η ουκρανέζα Έλενα απο Ανδρεου γεωργίου 19...αλλαγμένη με ξανθό μαλλί...αλλα δεν.. :rolleyes: και εντέλει θυμήθηκα οτι κάποιος είχε γράψει οτι την είδε πετρου ερημίτη 1 και2
πηγα και απο εκει αλλα δεν ηταν η Τζάστιν αντι αυτης ειδα την  βουλγαρα χριστίνα....ωραίο κορμί αλλα οχι πολλά μέσα...απέναντι είδα μια εντυπωσιακή ψηλή την Μοίρα... ωραία ..με τα γυαλάκια της...λες και εκανε πασαρέλα ηταν...είχε και ενα υφάκι....πραγματικα πρεπει να εχει μπερδευτεί το κοριτσακι.... :jerking:
συνέχισα σε φρίξου στο γωνιακό με Νικ ουρανού 8 όπου συνάντησα την παλιά τσατσά απο το αλουμινάτο και ειχε μια νεαρη λεπτούλα χαμογελαστή...αλλά ενιωσα λες και ηταν ενα αβγαλτο κοριτσάκι(αν θυμαμαι καλά βανέσα την είπε...) ηταν και καπως μινιόν οπότε δεν...συνέχισα στο ρεντ νταιμοντ οπου ειδα την βαλέρια....πρώτη φορά την είδα και με εντυπωσίασε σαν κορμί και σαν παρουσία....πέρασα και πέρασα σχετικά καλά...αλλα δεν τρελάθηκα...(δεν θα το θυμαμαι μετα απο λιγο καιρό) μου έμεινε ενα αρνητικό...ηταν πολύ καθαρή αλλα μύριζε τσιγαρίλα έντονα...
φρίξου ειδα  μονο στο  καζα βικτορια (φρίξου 13)την ομώνυμη Βικτόρια με την οποία εχω περάσει αρκετα καλά αλλά αυτη την φορά δεν...
ειδα και στο καζα ντι εφη(φριξου 15) αν ειδα καλά και ηταν μια Μεξικάνα μαυρομάλλα μπαμπάτσικη αν οχι σαραντάρα κοντα στα 40 δεν ξερω την εχω πετυχει πολλές φορές την συγκεκριμένη αλλα δεν εχω περάσει σχεδον ποτέ μαζι της...
δεν πηγα στο κατω οπου τελευταια δουλευε απο οσα ακουσα η μιρέλα....
ειδα την ελληνοβραζιλιάνα απεναντι στο φριξου 14 η οποία εχει κάτι πλάτες...σαν παλαιστής ειναι.....
πηγα και στο φριξου 16 οπου δουλευε η  μαρκέλα η αλλιως μερτσυ.....τριδυμα και γκοντίβα δεν μπηκα και συνέχισα νικ.ουρανου 24 οπου ηταν μια ελληνίδα η ελιζα αν θυμαμαι καλά ξανθιά ώριμη γυναίκα με λεπτο ωραίο κορμί και ψιλοσπασμένο πρόσωπο....
νικ.ουρανού 20 πέτυχα την γνωστη τζοάνα απο ερημίτη...με την οποία περασα τοτε αρκετα καλά...αυτη την φορά ομως προτιμησα να μην μπώ...ηταν ψιλο αγέλαστη...λες και ηταν αλλη κοπέλα ...ηταν απο τις φορες που η λογική σου λέει μη....ασ'το....
μετα πέρασα και απο μινωταύρου 14 το ξυλινο οπου ηταν η Αθηνά...
μινωταύρου 3 οπου ηταν η χριστίνα η ρουμάνα με τις βυζάρες της....
και μινωταύρου 16 που πέτυχα την Τόνια.....εξαιρετικό πλάσμα η Τονια...θα μπορούσα να την ερωτευτώ...πέρασα αρκετα ομορφα....νομίζω ειναι απο τις καλυτερες περιπτώσεις την συγκεκριμένη στιγμή....
πέρασα και απο λας βέγκας..όπου είδα την Αφροδίτη,την βιολέτα και στο τριτο μια καινουρια φατσα ομορφούλα.....αυτα
Ωραία η ενημέρωσή σου αδερφέ, αλλά εχω μια απορία... Με σημειωματάριο πήγες και κρατούσες σημειώσεις έξω από κάθε σπίτι ;;;;;
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Η Καρλα (πρωην 3δυμα) πηγε Λας Βεγκας και φορεσε το χαμογελο Μπουχεσο-Τσιπρα πριν τις εκλογές ....μονο που μετα απο 2 χρονια εδω θα παρει οτι και ο ψευταλεξης πια απο ''ψηφοφορους''...δεν ξερω ας κανουν ενα ΚΟΠΥ - ΠΑΣΤΕ ...ισως

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Εχουμε τηλεφωνο απο VIS9 να μαθουμε αν ειναι αυτη η Μπελα σημερα;

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
πρωινη  μινι τσαρκα
φριξου 15 η γνωστη μεξικανα
φριξου 13   τανια
φριξου 14 νεα αφιξη νταρντανα ξανθια
φριξου 14α   γιασμιν
φριξου 12 νεο μαγαζι σαν να δουλευε η γαληνη απο βιλες
νικ ουρανου 20  εδω το μωρο της βάρδιας, μπελα πιτσιρικα με πλαστικα μεγαλα βυζια μοντελο δεν το δοκιμασα όποιος την ξερει ας πει πληροφοριες
μινοταυρου στο ξυλινο η βυζαρου ελληνιδα αθηνα
venus engels ντονα
οποιος εχει παει με μπελα ας πει καμια πληροφορια

εννοουμε την παλια μεξικανα αλεξανδρα ή ειναι καποια καινουρια αυτη??

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Τσάρκα σαββάτο βράδυ και ενω η κίνηση ηταν μηδαμινή....ισως ηταν νωρίς ακόμη.
Κοροβάγκου δεν πήγα είδα το πρόγραμμα στις βίλλες και δεν.... :rolleyes:
Πήγα καρφωτός για Νικ.Ουρανού 1 για Τζάστιν.... :-αλλα δεν ηταν εκεί στην θέση της ηταν η ουκρανέζα Έλενα απο Ανδρεου γεωργίου 19...αλλαγμένη με ξανθό μαλλί...αλλα δεν.. :rolleyes: και εντέλει θυμήθηκα οτι κάποιος είχε γράψει οτι την είδε πετρου ερημίτη 1 και2
πηγα και απο εκει αλλα δεν ηταν η Τζάστιν αντι αυτης ειδα την  βουλγαρα χριστίνα....ωραίο κορμί αλλα οχι πολλά μέσα...απέναντι είδα μια εντυπωσιακή ψηλή την Μοίρα... ωραία ..με τα γυαλάκια της...λες και εκανε πασαρέλα ηταν...είχε και ενα υφάκι....πραγματικα πρεπει να εχει μπερδευτεί το κοριτσακι.... :jerking:
συνέχισα σε φρίξου στο γωνιακό με Νικ ουρανού 8 όπου συνάντησα την παλιά τσατσά απο το αλουμινάτο και ειχε μια νεαρη λεπτούλα χαμογελαστή...αλλά ενιωσα λες και ηταν ενα αβγαλτο κοριτσάκι(αν θυμαμαι καλά βανέσα την είπε...) ηταν και καπως μινιόν οπότε δεν...συνέχισα στο ρεντ νταιμοντ οπου ειδα την βαλέρια....πρώτη φορά την είδα και με εντυπωσίασε σαν κορμί και σαν παρουσία....πέρασα και πέρασα σχετικά καλά...αλλα δεν τρελάθηκα...(δεν θα το θυμαμαι μετα απο λιγο καιρό) μου έμεινε ενα αρνητικό...ηταν πολύ καθαρή αλλα μύριζε τσιγαρίλα έντονα...
φρίξου ειδα  μονο στο  καζα βικτορια (φρίξου 13)την ομώνυμη Βικτόρια με την οποία εχω περάσει αρκετα καλά αλλά αυτη την φορά δεν...
ειδα και στο καζα ντι εφη(φριξου 15) αν ειδα καλά και ηταν μια Μεξικάνα μαυρομάλλα μπαμπάτσικη αν οχι σαραντάρα κοντα στα 40 δεν ξερω την εχω πετυχει πολλές φορές την συγκεκριμένη αλλα δεν εχω περάσει σχεδον ποτέ μαζι της...
δεν πηγα στο κατω οπου τελευταια δουλευε απο οσα ακουσα η μιρέλα....
ειδα την ελληνοβραζιλιάνα απεναντι στο φριξου 14 η οποία εχει κάτι πλάτες...σαν παλαιστής ειναι.....
πηγα και στο φριξου 16 οπου δουλευε η  μαρκέλα η αλλιως μερτσυ.....τριδυμα και γκοντίβα δεν μπηκα και συνέχισα νικ.ουρανου 24 οπου ηταν μια ελληνίδα η ελιζα αν θυμαμαι καλά ξανθιά ώριμη γυναίκα με λεπτο ωραίο κορμί και ψιλοσπασμένο πρόσωπο....
νικ.ουρανού 20 πέτυχα την γνωστη τζοάνα απο ερημίτη...με την οποία περασα τοτε αρκετα καλά...αυτη την φορά ομως προτιμησα να μην μπώ...ηταν ψιλο αγέλαστη...λες και ηταν αλλη κοπέλα ...ηταν απο τις φορες που η λογική σου λέει μη....ασ'το....
μετα πέρασα και απο μινωταύρου 14 το ξυλινο οπου ηταν η Αθηνά...
μινωταύρου 3 οπου ηταν η χριστίνα η ρουμάνα με τις βυζάρες της....
και μινωταύρου 16 που πέτυχα την Τόνια.....εξαιρετικό πλάσμα η Τονια...θα μπορούσα να την ερωτευτώ...πέρασα αρκετα ομορφα....νομίζω ειναι απο τις καλυτερες περιπτώσεις την συγκεκριμένη στιγμή....
πέρασα και απο λας βέγκας..όπου είδα την Αφροδίτη,την βιολέτα και στο τριτο μια καινουρια φατσα ομορφούλα.....αυτα
Αυτη η τζοαννα που λες στο ουρανου-ερημιτη ειναι αυτη που επαιζε μπαλα πρωινη πριν καμια 3-4 χρονια στη προμηθεως εκει που ηταν κ η βερονικα;;;;

mounoxeilakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
21
Πόντοι
0
Η Καρλα (πρωην 3δυμα) πηγε Λας Βεγκας και φορεσε το χαμογελο Μπουχεσο-Τσιπρα πριν τις εκλογές ....μονο που μετα απο 2 χρονια εδω θα παρει οτι και ο ψευταλεξης πια απο ''ψηφοφορους''...δεν ξερω ας κανουν ενα ΚΟΠΥ - ΠΑΣΤΕ ...ισως

υπαρχει κριτικη την οποια εγραψα εγω για να αποφυγουν οσοι συναγωνιστες αυτο το κομοδινο με ποδια...οι πιο κακες υπηρεσιες κοπελας που ειχα ποτε !

Solamnus

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2016
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους μάγκες. Παρατηρώ εδώ και καιρό το site αυτό και θα σας εξηγήσω γιατί.

Λοιπόν, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν έχω γαμήσει σε μπουρδέλο ή στούντιο. Ωστόσο η κατάσταση έχει ζορίσει πλέον γιατί χώρισα από μια μεγάλη σχέση και πραγματικά και λόγω δουλειάς και λόγω έλλειψης όρεξης για καμάκι δεν έχω κάνει σεξ το τελευταίο 6μηνο.
Έχω ψοφήσει στο χειρονακτικό και δε τη παλεύω κάστανο.

Όμως το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δε πήγα σε μπουρδέλο και έχω απίστευτο άγχος για αυτό. Δε ξέρω τι να πω τι να κάνω και κυρίως σε ποια να πάω.

Ναι ξέρω θα με δουλέψετε, αλλά αλήθεια παιδιά βοηθήστε... Υποφέρω κυριολεκτικά, θέλω να πάω. Άν έχετε να προτείνετε κάτι παρακαλώ να το κάνετε. Οικονομικά ως το 50αρικο μπορώ άνετα.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Aγαπητοι συναγωνιστες, γνωριζει κανεις αν θα επιστρεψει η Αντζελα απο τις Βιλες?  :hi:

mounoxeilakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
21
Πόντοι
0
Καλημερα στους φιλους του μπου ! εχω μια ερωτηση και περιμενω απαντηση απο κανα λαγονικο εδω μεσα! μηπως γνωριζει καποιος που ειναι η αννουλα απο νικηφορου ουρανου 24 με μινωταυρου γωνια ? απ οσο με ειπαν λειπει αλλα τι...για παντα ? μηπως μας την εκανε το μωρο εν μια νυκτη ?  :hi:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Ωραία η ενημέρωσή σου αδερφέ, αλλά εχω μια απορία... Με σημειωματάριο πήγες και κρατούσες σημειώσεις έξω από κάθε σπίτι ;;;;;
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ΧΑΧΑΧΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ πηγα με σημειωματάριο?
οχι...οχι....απλά είχα περάσει σε μερικά σπιτια ΜΕΡΙΚΈς ΜΈΡΕς ΠΡΙΝ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....όσο για την Τζοάνα που ρωτησε ενας φίλος...οχι δεν ειναι απο βαρδάρη...ειναι απο πετρου ερημιτη,για την συγκεκριμένη ειχα γράψει και  κριτική...εχει γυρω στους 2 μηνες....δεν ειναι η μολδαβέζα

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
χθεσινη επισκεψη στην εμανουελα φριξου 9! ωραια κοπελα! εδειχνε καπως ξυνη η μαλλον ηταν κουρασμενη! αλλα τελικα περασα καλα με δυνατο τσιμπουκι! :)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Πειτε μου πρωτα αν θα ερθει η την εκανε οριστικα και μετα θα φαμε και κουφετα  :s&m_1:  :orchestra:
Εχω καιρο να ακουσω νεα της και στο προσωπικο της τηλεφωνο δεν απανταει...τελευταια φορα που την ειδα,μου ειχε πει δεν ξερει αν θα συνεχισει να ανεβοκατεβαινει!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
Εχω καιρο να ακουσω νεα της και στο προσωπικο της τηλεφωνο δεν απανταει...τελευταια φορα που την ειδα,μου ειχε πει δεν ξερει αν θα συνεχισει να ανεβοκατεβαινει!!
Τωρα τον πεθανες!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
απο τοτε που την γαμησα εξαφανιστηκε! :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom