Προφανως δεν εννοεις την γνωστη Εμμα τη Ρουμανα ετσι? Γνωριζουμε αν και ποτε θα επιστρεψει;χθεσινη επισκεψη στην εμανουελα φριξου 9! ωραια κοπελα! εδειχνε καπως ξυνη η μαλλον ηταν κουρασμενη! αλλα τελικα περασα καλα με δυνατο τσιμπουκι!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)
Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 304
- Πόντοι
- 291
Καλησπερα συναδελφοι.
Μολις ανεβασα κριτικη για την καινουργια κοπελα στο φ.14α γενικα πολυ καλη περιπτωση η βαγια η βαλεντινα.Στα αλλα που επισκευτηκα ειχαμε:
Φριξου 15.Εκει ηταν η κορινα που λεει αν δεν κανω λαθος οτι ειναι απ το μεξικο,απ την μεθεπομενη δευτερα με ειπε η τσατσα οτι θα ειναι η εφη.
Φριξου 13.Η βικτωρια η γνωστη ξανθια και διπλα ειδα οταν εφευγα την μιραμπελα.
Φριξου 14β.Η γνωστη ταυλανδη μεσα,ξεχασα το ονομα της.
Τελος στο γωνιακο στην νικηφορου,τωρα ειναι το πρασινο η το κοκκινο δεν θυμαμαι(σορρυ)ηταν η ιταλιδα στεφη και στο γκοντιβα ηταν μια νατασα (δεν ξερω αν ειναι η γνωστη γιατι ηταν στο δωματιο)Αυτα τα ολιγα απο την πρωινη βαρδια.
Μολις ανεβασα κριτικη για την καινουργια κοπελα στο φ.14α γενικα πολυ καλη περιπτωση η βαγια η βαλεντινα.Στα αλλα που επισκευτηκα ειχαμε:
Φριξου 15.Εκει ηταν η κορινα που λεει αν δεν κανω λαθος οτι ειναι απ το μεξικο,απ την μεθεπομενη δευτερα με ειπε η τσατσα οτι θα ειναι η εφη.
Φριξου 13.Η βικτωρια η γνωστη ξανθια και διπλα ειδα οταν εφευγα την μιραμπελα.
Φριξου 14β.Η γνωστη ταυλανδη μεσα,ξεχασα το ονομα της.
Τελος στο γωνιακο στην νικηφορου,τωρα ειναι το πρασινο η το κοκκινο δεν θυμαμαι(σορρυ)ηταν η ιταλιδα στεφη και στο γκοντιβα ηταν μια νατασα (δεν ξερω αν ειναι η γνωστη γιατι ηταν στο δωματιο)Αυτα τα ολιγα απο την πρωινη βαρδια.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Ξεκινησα σημερα να παω για Νατασα το πρωι αλλα ειχε ηδη 2 δωματια και αλλοι 2 περιμεναν απ'εξω...οποτε δε μπορουσα να κατσω,εφυγα και αναγκαστηκα να κανω μια βολτα και στα αλλα μπας και πετυχω τιποτα καλο αλλα τελικα κατεληξα μετα απο πολλη ωρα στη Νατασα στο Godiva και παλι
Πηγα αρχικα στο Νικ.Ουρανου 26 για Ειρηνη αλλα ηταν κλειστο...
-Νικ.Ουρανου 28.μια Χριστινα γυφτοφατσα με ωραιο κωλο πρωτη φορα την εβλεπα.
-Νικ.Ουρανου 24.η Στεφη ωραιο μιλφακι,κοκκινομαλλα με κωλαρα
-Μινωταυρου 3.η γνωστη μιλφ Νικολ,ειδα το αμαξι της απ'εξω δεν μπηκα γιατι τα εχω χαλασει μ'αυτην
-Μινωταυρου 16 Venus.αυτο το σπιτι οταν ανοιξε ηθελε να μας πουλησει πολλη γκλαμουρια και λαμψη και θεωρια και τωρα δουλευει με τη Ρωσσιδα μιλφ Μαρινα
Με τη Μαρινα ρε παιδια αν το πιστευετε...που την ξέθαψαν αυτη απορω
-Μινωταυρου 14.η ελληνιδα που ειναι παντα εκει πρωι,μου διαφευγει το ονομα τωρα,μολις ειχε μπει και ηταν ακομα με τα ρουχα και μου λέει περνα σε 10 λεπτα
λεω ενταξει θα ξαναπερασω
-Φριξου 12.η καυλιαρα η Γαληνη η βυζαρου,εκει θα εμπαινα αλλα ειχε προγραμμα μιας ωρας μπροστα της μου ειπε
-Φριξου 15.η Τζουλια η γυφτισσα,καιρο ειχα να την πετυχω αλλα πλεον δε με συγκινει αλλα ειναι καλη μεσα
-Φριξου 13α.η Βικτωρια οπως μου ειπε η τσατσα του προηγουμενου,κι αυτη καλουτσικη ειναι
-Τριδυμα 1.Αναστασια μιλφ,μουναρα αλλα οι γνωμες μαλλον ειναι αρνητικες γι'αυτο και την αποφευγω τοσα χρονια
-Τριδυμα 2.η μιλφ Τανια με τις αγελαδισιες βυζαρες...πρεπει να'ναι καμια 60 χρονων τωρα την ειχα γαμησει στο Λαφαμ παλιοτερα
-Τριδυμα 3.η Νικη η ελληνιδα,μεγαλο μπαζο εντος και εκτος
-Red diamont.η μιλφ Σοφια με τις μονο θετικες γνωμες.Μου'κανε κατι ναζια στο σαλονι,εμφανισιακα δε μ'αρεσει αλλα ηθελα να μπω αλλα κι αυτη ειχε αλλους 2 πελατες πριν απο μενα
-Ερημιτη 2.μελαχρινη με μακρυ ισιο μαλλι,κλασσικο ρουμανικο καλουπι με ωραιο κωλο αλλα μεχρι εκει,Ειπε ονομα η τσατσα αλλα το ξεχασα
και αφου περασα την ωρα μου ετσι,επεστρεψα στο Godiva και στη ζεστη αγκαλια της καψουρας μου της Νατασας και επεσε ενα απο τα γνωστα μας γαμησια με πολυ παθος και ερωτα.Ειχε κεφια σημερα καταπινε και σπαθια αμα ηθελε...με εβαλε να σταθω ορθιος κι αυτη στα 4 στο κρεβατι και μου τον καταπινε ολοκληρο για πλακα μεχρι τα αρχιδια.Για τετοια σκηνικα μιλαμε...
επισης στην περιοχη ετοιμαζονται αλλα 5 στουντιο ειδα και ειναι να απορει κανεις πως θα δουλεψουν τοσα σπιτια με τετοιο προσωπικο που εχουν.Με τη Μαρινα,με την Τανια,με την Αλβανιδα τη Χριστινα και με τις γυφτισσες???αυτο ειναι καταντια...
-Μινωταυρου 3.η γνωστη μιλφ Νικολ,ειδα το αμαξι της απ'εξω δεν μπηκα γιατι τα εχω χαλασει μ'αυτην
-Μινωταυρου 16 Venus.αυτο το σπιτι οταν ανοιξε ηθελε να μας πουλησει πολλη γκλαμουρια και λαμψη και θεωρια και τωρα δουλευει με τη Ρωσσιδα μιλφ Μαρινα
-Μινωταυρου 14.η ελληνιδα που ειναι παντα εκει πρωι,μου διαφευγει το ονομα τωρα,μολις ειχε μπει και ηταν ακομα με τα ρουχα και μου λέει περνα σε 10 λεπτα
-Φριξου 12.η καυλιαρα η Γαληνη η βυζαρου,εκει θα εμπαινα αλλα ειχε προγραμμα μιας ωρας μπροστα της μου ειπε
-Φριξου 15.η Τζουλια η γυφτισσα,καιρο ειχα να την πετυχω αλλα πλεον δε με συγκινει αλλα ειναι καλη μεσα
-Φριξου 13α.η Βικτωρια οπως μου ειπε η τσατσα του προηγουμενου,κι αυτη καλουτσικη ειναι
-Τριδυμα 1.Αναστασια μιλφ,μουναρα αλλα οι γνωμες μαλλον ειναι αρνητικες γι'αυτο και την αποφευγω τοσα χρονια
-Τριδυμα 2.η μιλφ Τανια με τις αγελαδισιες βυζαρες...πρεπει να'ναι καμια 60 χρονων τωρα την ειχα γαμησει στο Λαφαμ παλιοτερα
-Red diamont.η μιλφ Σοφια με τις μονο θετικες γνωμες.Μου'κανε κατι ναζια στο σαλονι,εμφανισιακα δε μ'αρεσει αλλα ηθελα να μπω αλλα κι αυτη ειχε αλλους 2 πελατες πριν απο μενα
-Ερημιτη 2.μελαχρινη με μακρυ ισιο μαλλι,κλασσικο ρουμανικο καλουπι με ωραιο κωλο αλλα μεχρι εκει,Ειπε ονομα η τσατσα αλλα το ξεχασα
και αφου περασα την ωρα μου ετσι,επεστρεψα στο Godiva και στη ζεστη αγκαλια της καψουρας μου της Νατασας και επεσε ενα απο τα γνωστα μας γαμησια με πολυ παθος και ερωτα.Ειχε κεφια σημερα καταπινε και σπαθια αμα ηθελε...με εβαλε να σταθω ορθιος κι αυτη στα 4 στο κρεβατι και μου τον καταπινε ολοκληρο για πλακα μεχρι τα αρχιδια.Για τετοια σκηνικα μιλαμε...
επισης στην περιοχη ετοιμαζονται αλλα 5 στουντιο ειδα και ειναι να απορει κανεις πως θα δουλεψουν τοσα σπιτια με τετοιο προσωπικο που εχουν.Με τη Μαρινα,με την Τανια,με την Αλβανιδα τη Χριστινα και με τις γυφτισσες???αυτο ειναι καταντια...
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
''επισης στην περιοχη ετοιμαζονται αλλα 5 στουντιο ειδα και ειναι να απορει κανεις πως θα δουλεψουν τοσα σπιτια με τετοιο προσωπικο που εχουν.Με τη Μαρινα,με την Τανια,με την Αλβανιδα τη Χριστινα και με τις γυφτισσες???αυτο ειναι καταντια...''
ελα ντε αυτο απορω και εγω ...μαγαζια πολλα, κοριτσια λιγα , και ''κοριτσια'' να τα κανει ο θεος , οι περισσότερες για πανες ακρατιας ειναι....
ελα ντε αυτο απορω και εγω ...μαγαζια πολλα, κοριτσια λιγα , και ''κοριτσια'' να τα κανει ο θεος , οι περισσότερες για πανες ακρατιας ειναι....
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Ξεκινησα σημερα να παω για Νατασα το πρωι αλλα ειχε ηδη 2 δωματια και αλλοι 2 περιμεναν απ'εξω...οποτε δε μπορουσα να κατσω,εφυγα και αναγκαστηκα να κανω μια βολτα και στα αλλα μπας και πετυχω τιποτα καλο αλλα τελικα κατεληξα μετα απο πολλη ωρα στη Νατασα στο Godiva και παλι
Γαλήνη;;; Από τις βίλες;
Sakichacki
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2016
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Μου έχει κάνει εντύπωση ένα καυλάκι που δουλεύει στο Φρίξου 13.Νομίζω δουλεύει μόνο βραδινή βάρδια και είναι μέτριου αναστήματος,μελαχρινή,με απίστευτο κωλαράκι και μικρά βυζάκια . Μήπως μπορεί να μου πει κανείς αν αξίζει ή θα φάω φόλα ? Αλλιώς το σκέφτομαι για Αλίκη στο vis.
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.282
- Πόντοι
- 1.076
καλησπερα σε ολους.σε τσαρκα που εκανα σημερα το μεσημερι γυρω στις 12 ειδα στο πετρου ερημητι 2 νεα κοπελα μελαχροινη με ωραιο προσωπο καλο σωμα και ωραιο κωλο.εχει ενα μεγαλο τατου στο δεξι ποδι ψηλα στο μπουτι και το ονομα της με ειπε η υπηρεσια ειναι Ντερα.θα εμπαινα να την δοκιμασω αλα ειχα κανει καταθεση στο φριξου 14Α στην βαλια εχει γινει το στανταρ μου.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
ναι αυτηΓαλήνη;;; Από τις βίλες;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Ποια αυτη που δινει αβερτα κωλο και της εχουνε σκισει την Κωλα-ΝΤΕΡΑ;; Χιουμορακι κανω..με επιασε η Μαλακια τι να κανω..καλησπερα σε ολους.σε τσαρκα που εκανα σημερα το μεσημερι γυρω στις 12 ειδα στο πετρου ερημητι 2 νεα κοπελα μελαχροινη με ωραιο προσωπο καλο σωμα και ωραιο κωλο.εχει ενα μεγαλο τατου στο δεξι ποδι ψηλα στο μπουτι και το ονομα της με ειπε η υπηρεσια ειναι Ντερα.θα εμπαινα να την δοκιμασω αλα ειχα κανει καταθεση στο φριξου 14Α στην βαλια εχει γινει το στανταρ μου.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
ποια???Ποια αυτη που δινει αβερτα κωλο και της εχουνε σκισει την Κωλα-ΝΤΕΡΑ;; Χιουμορακι κανω..με επιασε η Μαλακια τι να κανω..
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Ποια ειααι αυτη?Μου έχει κάνει εντύπωση ένα καυλάκι που δουλεύει στο Φρίξου 13.Νομίζω δουλεύει μόνο βραδινή βάρδια και είναι μέτριου αναστήματος,μελαχρινή,με απίστευτο κωλαράκι και μικρά βυζάκια . Μήπως μπορεί να μου πει κανείς αν αξίζει ή θα φάω φόλα ? Αλλιώς το σκέφτομαι για Αλίκη στο vis.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Tη Μιρελα λεει μαλλωνΠοια ειααι αυτη?
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
εισαι πολλη μαλακας κλαιωΠοια αυτη που δινει αβερτα κωλο και της εχουνε σκισει την Κωλα-ΝΤΕΡΑ;; Χιουμορακι κανω..με επιασε η Μαλακια τι να κανω..
Sakichacki
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2016
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Tη Μιρελα λεει μαλλων
Την πετυχαίνω μόνο βράδια μετά τις 12 . Είναι μέτριου αναστήματος προς κοντή και μια φορά απ'οτι θυμάμαι η τσατσά μου είχε πει οτι είναι Ρουμάνα. Έχει πολύ ωραίο κώλο μεγαλούτσικο αλλά τα βυζιά της είναι μικρά .
simera_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 130
- Πόντοι
- 281
Κατάντια ειναι να βγαίνει και η τανα με σιδεράκια, βλέμμα αγελάδας και να λες.........απο ποια version του τρελού θηριοτροφείου το έσκασε....
Τάδε Έφη......Κατερίνα σε βίλα ...........έλεος ρε έλεος....
Πως δεν έσκασα στο γελιο ενας θεος το ξέρει, με το που βγήκα εξω πόνεσαν τα νεφρά μου απο το γελιο φέρνοντας το σκηνικό μπροστα μου....
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Μου έχει κάνει εντύπωση ένα καυλάκι που δουλεύει στο Φρίξου 13.Νομίζω δουλεύει μόνο βραδινή βάρδια και είναι μέτριου αναστήματος,μελαχρινή,με απίστευτο κωλαράκι και μικρά βυζάκια . Μήπως μπορεί να μου πει κανείς αν αξίζει ή θα φάω φόλα ? Αλλιώς το σκέφτομαι για Αλίκη στο vis.
Οταν αποφασίσεις και γράψεις κριτικές γι'αυτες που εχεις παει,θα παρεις και την βοήθεια που ζητάς,σε όλα σου τα ποστ!!!
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
ε ρε δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα με την Κατερινα , την εσκισες...Κατάντια ειναι να βγαίνει και η τανα με σιδεράκια, βλέμμα αγελάδας και να λες.........απο ποια version του τρελού θηριοτροφείου το έσκασε....
Τάδε Έφη......Κατερίνα σε βίλα ...........έλεος ρε έλεος....
Πως δεν έσκασα στο γελιο ενας θεος το ξέρει, με το που βγήκα εξω πόνεσαν τα νεφρά μου απο το γελιο φέρνοντας το σκηνικό μπροστα μου....
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Tη Μιρελα λεει μαλλων
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Bραδυ εκει τυπε η Μιρελα δουλευει εκτος αν εχει περιοδο και δεν ειναι καθολου κοντη κανονικη και εχει κορμαρα γ αυτο και εχει το παρατσουκλι η μοντελισια και αν θες να δεις τη παιζει δοκιμαζεις και βλεπειςΤην πετυχαίνω μόνο βράδια μετά τις 12 . Είναι μέτριου αναστήματος προς κοντή και μια φορά απ'οτι θυμάμαι η τσατσά μου είχε πει οτι είναι Ρουμάνα. Έχει πολύ ωραίο κώλο μεγαλούτσικο αλλά τα βυζιά της είναι μικρά .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις