Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
ε ρε δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα με την Κατερινα , την εσκισες...

Ηταν ηταν....τραγική η παρουσία αυτη ετσι οπως βγήκε απο δωματιο...γελούσε σαν 12χρονο και ολο το παρουσιαστικό με εκανε  :vomit: και μετα πέθανα στο γελιο :2funny:

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
Bραδυ εκει τυπε η Μιρελα δουλευει εκτος αν εχει περιοδο και δεν ειναι καθολου κοντη κανονικη και εχει κορμαρα γ αυτο και εχει το παρατσουκλι η μοντελισια και αν θες να δεις τη παιζει δοκιμαζεις και βλεπεις

Δηλαδη υπάρχον κολάρουδες στο ύψος τους....και οχι βέσπες ? :booty:

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
249
Πόντοι
281
Αυτη η Κατερινα για την ηλικια της επρεπε να τρεχει και οχι να βγαινει στο σαλονι λες και εσκαβε,ασε που ειναι ξενερωτη!!

silent_power

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μου έχει κάνει εντύπωση ένα καυλάκι που δουλεύει στο Φρίξου 13.Νομίζω δουλεύει μόνο βραδινή βάρδια και είναι μέτριου αναστήματος,μελαχρινή,με απίστευτο κωλαράκι και μικρά βυζάκια . Μήπως μπορεί να μου πει κανείς αν αξίζει ή θα φάω φόλα ? Αλλιώς το σκέφτομαι για Αλίκη στο vis.
οχι το περασμενο σαββατο αλλα το προηγουμενο 1/10/16, ειχα περασει απο το ''vis'' μηπως και πετυχω την αλικη αλλα ηταν μια πολυ αδυνατη...μετριας εμφανισης και δεν περασα. τελικα γυρισε απο την πατριδα της?

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Κατάντια ειναι να βγαίνει και η τανα με σιδεράκια, βλέμμα αγελάδας και να λες.........απο ποια version του τρελού θηριοτροφείου το έσκασε....

Τάδε Έφη......Κατερίνα σε βίλα ...........έλεος ρε έλεος....

Πως δεν έσκασα στο γελιο ενας θεος το ξέρει, με το που βγήκα εξω πόνεσαν τα νεφρά μου απο το γελιο φέρνοντας το σκηνικό μπροστα μου.... :2funny:

ε ρε δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα με την Κατερινα , την εσκισες...

Ηταν ηταν....τραγική η παρουσία αυτη ετσι οπως βγήκε απο δωματιο...γελούσε σαν 12χρονο και ολο το παρουσιαστικό με εκανε  :vomit: και μετα πέθανα στο γελιο :2funny:

Αυτη η Κατερινα για την ηλικια της επρεπε να τρεχει και οχι να βγαινει στο σαλονι λες και εσκαβε,ασε που ειναι ξενερωτη!!

Για τα μπάζα η κοπελίτσα,ήρθε σε πρόγραμμα ελεύθερου στοματικού, των 60ευρώ  :headbang: και βρωμοκοπούσε πουτσίλα κ χυσίλα από το χιλιόμετρο.

Όταν δε την ξάπλωσα κάτω κ έπεσα πάνω της,άνοιξε τα χέρια της και ήρθε και η μασχαλίλα.

Έτσι πρέπει να είναι οι κοπέλες στα κυριλέ στούντιο της πόλης;;;;  :rolleyes:

Αίσχος!!!  :S

Θα ανεβάσω κριτική,όποτε βρώ λίγο χρόνο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Για τα μπάζα η κοπελίτσα,ήρθε σε πρόγραμμα ελεύθερου στοματικού, των 60ευρώ  :headbang: και βρωμοκοπούσε πουτσίλα κ χυσίλα από το χιλιόμετρο.

Όταν δε την ξάπλωσα κάτω κ έπεσα πάνω της,άνοιξε τα χέρια της και ήρθε και η μασχαλίλα.

πω-πω ρε φιλεεεεεεεεεεεε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846

η κοπελα ειναι για την χωματερη :headbang: :headbang:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

ωχ ρε φιλε το χαλια;;;

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
ενα αλλο παρταλι που πέρασε απο τις βιλες μια με σιλικονε βυζια ισιο κωλο και μονιμα ηταν σουρα....
πεφταν καποτες , μύριζε vat 69, δεν καταλαβαινε αν την έβγαζες (την καποτα) και αλλα πολλα...

επικίνδυνες και οι δυο εκτος του σχολίου "για την χωματερή..."

ποια κυριλα ποια 40......

απαράδεκτοι πλήρως...
στην αλυσιδα, και μονιμα το μπαζομαγαζο τους ειναι το erotica, τα αλλα λιγο πολυ εχουν και κατι καλο.

μόνη σταθερή αξια η μικρούλα η "κιεβιοτησα" η βερονικα που αν ξες να γαμας κάνει τρελά
παιχνίδια

Sakichacki

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2016
Like
20
Πόντοι
0
οχι το περασμενο σαββατο αλλα το προηγουμενο 1/10/16, ειχα περασει απο το ''vis'' μηπως και πετυχω την αλικη αλλα ηταν μια πολυ αδυνατη...μετριας εμφανισης και δεν περασα. τελικα γυρισε απο την πατριδα της?

Αν η Αλίκη είναι μια μαυρομάλλα με ωραίο μεγάλο βυζί και καυλόφατσα τότε ναι γύρισε . Πάντως εμένα η τσατσά Αλίκη μου τη σύστησε .

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Η Ρουμάνα Έλενα λέει τίποτα ακόμα; Είναι η μόνη που με κάνει κλικ να δοκιμάσω από βίλες.Θυμάμαι είχε καλές κριτικές

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0

Καλά η Τσατσα που είναι εκεί δεν βάζει λίγο χέρι ; δεν αντιλαμβάνονται πως αυτό δεν είναι σεβασμός προς τον πελάτη και πως προσβάλει το μαγαζί αυτή η εικόνα; είναι δυνατόν να βρωμάει η να έρχεται άπλυτη απο προηγούμενη συνεύρεση της ;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αν η Αλίκη είναι μια μαυρομάλλα με ωραίο μεγάλο βυζί και καυλόφατσα τότε ναι γύρισε . Πάντως εμένα η τσατσά Αλίκη μου τη σύστησε .
:thumbsup: και το πρωι ειναι η ξανθια Βανέσσα απο τα Τριδυμα αρκετα ανανεωμενη μου φανηκε στο σαλοναρισμα της!( :boobies:)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Η Ρουμάνα Έλενα λέει τίποτα ακόμα; Είναι η μόνη που με κάνει κλικ να δοκιμάσω από βίλες.Θυμάμαι είχε καλές κριτικές
η μονη ελενα που εχουν οι βιλλες ειναι η ουκρανη συμφωνα με το αλλο σαιτ και δεν εχει καλες κριτικες

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

silent_power

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0

ναι αυτη ειναι ευχαριστω.
ο πλαστικος εδω στην ελλαδα της εφτιαξε φοβερο στηθος.
μερικες πληροφοριες για την κοπελα(Αλικη απο Ρουμανια) στο VIS: με μενα παντα ηταν πολυ φιλικη και ποτε δεν μου ειπε οχι σε κατι.απλα δεν δεχετε φιλια στο στομα.παντα προσπαθησε να με ευχαριστησει οσες φορες και αν πηγα και ποτε δεν εφυγε σαν κυνηγημενη αφοτου τελειωνα. αντιθετος καθοταν τοσο που μια φορα η τσατσα δυο φορες ηρθε και χτυπησε την πορτα γιατι ειχα απλο προγραμμα και ηταν παρα πολυ ωρα μαζι μου(ηταν την ωρα της κουβεντας αφοτου ειχα τελειωσει).φυσικα και δεν της εδωσε σημασια και συνεχεισαμε να τα λεμε.
ηταν παντα πεντακαθαρη και μυριζε ωραια.
τις επομενες μερες που θα την επισκευτω θα σας πω τις εντυπωσεις μου...και αν η κοπελα συνεχειζει να ειναι αψογη οπως πριν παρει την αδεια της...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16

Βρε τη θεια Μόνικα. Για αυτο εξαφανιστηκε..

mounoxeilakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
21
Πόντοι
0
καλημερα  στην παρεα ! χθες περασα βολτα απο las vegas μπηκα με την λιλυ ! ενα εχω να πω η απογειωση στο αποκορυφωμα της !
σε καποια φαση θα γραψω κριτικη αλλα αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο !

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
καλημερα  στην παρεα ! χθες περασα βολτα απο las vegas μπηκα με την λιλυ ! ενα εχω να πω η απογειωση στο αποκορυφωμα της !
σε καποια φαση θα γραψω κριτικη αλλα αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο !
υπάρχει κάποιο άλλο site που να έχει και τα υπόλοιπα μαγαζιά της πόλης με βάρδιες και φώτο των κορασίδων ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom