Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Καλημερα.Ειχα εχθες το βραδυ μια παρα πολυ καλη συνευρεση με την Ιωαννα στο λας βεγκας.Θα γραψω και κριτικη αργοτερα.

Στ' αλλα που πηγα δεν ειδα κατι το φοβερο.. μονο λιγο με εκανε εντυπωση μια πιτσιρικα ουκρανεζα στο ν.ουρανου 26 αρκετα ομορφη με ωραιο σωμα,αλλα δυστυχως δεν ρωτησα ονομα γιατι ειχα πιασει κουβεντα με την εξισου ομορφη και γκαυλιαρα τσατσα και ξεχαστικα.
Διπλα ηταν μια ψιλο γυφτε φαση που δεν μ'αρεσε και πολυ και φευγοντας η τσατσα για να περασω με αφησε το γυμνο στα 30 αλλα δεν και εφυγα τελικα.
Στο λας βεγκας οπως ειπα στο ενα ηταν η ιωαννα το μονο του αριστερα..να πω εδω οτι στο γκοντιβα που δουλευε πριν λιγο καιρο χρεωνε 10 ευρω παραπανω τα προγραμματα,νταξει δεν ειναι τα λεφτα αλλα δεν μπορει η ιδια κοπελα μεσα σε λιγο καιρο να αλλαζει ετσι για πλακα τις τιμες.Ξερω ειναι δουλεια των μαγαζιων αλλα ετσι νομιζω υποτιμανε την νοημοσυνη μας. Απεντανι απ την ιωαννα ηταν η λιλη.Εδω να πω οτι σε παλιοτερη συνευρεση μου μαζι της μες το καλοκαιρι ηταν απαραδεκτη!!δεν ξερω αν την ειχα πετυχει σε ασχημη στιγμη αλλα ενω δεν ειχα τελειωσει και δεν ειχε περασει αρκετη ωρα σηκωθηκε κι εφυγε απ το δωματιο,φυσικα μετα εγινε ψιλο χαμος και τα ακουσε για τα καλα.Μην τσιμπατε που στην υποδοχη το παιζει γλυκια και ετσι..μεσα αλλαζει πολυ και προσεξτε ειναι μια κοπελα που στην πολη μας ειναι αρκετα χροννια δεν ειναι καμια καινουργια να πεις οτι δικαιολογητε.Στις νταλικες π.εριμιτη 2 ηταν η μοιρα ψιλη αδυνατη και ομορφη πιτσιρικα και τελος στο ν.ουρανου 24 ηταν μεσα στο δωματιο η στεφη!
Ξαναγυρισε las vegas αυτη παραξενο οταν πηγε godiva ελεγε δε ξαναπαταει εκει αν και πλεον δε με τραβαει χαλασε απο εμφανηση και τουλαχιστον στο godiva εγινε ολιγον ξεπατα

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μύστη μου μην ξηγιέσαι έτσι :s&m_3:

Στέλνε κανα μήνυμα όταν κατεβαίνεις.

Αφού ξες ότι ψήνομαι.

Αυθορμητη επιδρομη μετά απο συναντηση με
τυπο που μολις εβαλε μπροστα για διαζυγιο
Ναι αυτος :grin:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Ξαναγυρισε las vegas αυτη παραξενο οταν πηγε godiva ελεγε δε ξαναπαταει εκει αν και πλεον δε με τραβαει χαλασε απο εμφανηση και τουλαχιστον στο godiva εγινε ολιγον ξεπατα
δηλωσεις γυναικων φιλε, αστα να πανε...εγω ποτε, εγω ξανα, να εγω η σωστη και οι αλλοι-ες με κυνηγανε , με φθονουν κλπ κλπ ...φαντασου τωρα αι πουταναι

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Αυθορμητη επιδρομη μετά απο συναντηση με
τυπο που μολις εβαλε μπροστα για διαζυγιο
Ναι αυτος :grin:
Όχι ρε φίλε  :headbang:

Μόλις δοκίμασα απόψε.
Δεν ξέρω αν μπορώ να την πώ "πατάτα"
Δεν βρήκα κάτι αρνητικό μέσα στο δωμάτιο.

δηλωσεις γυναικων φιλε, αστα να πανε...εγω ποτε, εγω ξανα, να εγω η σωστη και οι αλλοι-ες με κυνηγανε , με φθονουν κλπ κλπ ...φαντασου τωρα αι πουταναι

Δεν το ανέφερα πάντως στην ίδια.
Μόνο στην τσατσά,που η ίδια είπε "ναι ναι!μας ξανάρθε!"

Λοιπόν άντε να κάνουμε και καμιά ενημέρωση(ότι θυμάμαι δλδ),λες κ αλλάζει κ ποτέ τίποτα,αλλά τέλοσπάντων..  :orchestra:

Φρίξου 13 Μιρέλα..τί πρωτότυπο
Φρίξου 15  Τζούλια το γυφτάκι
Απέναντι Φρίξου 14 κλειστό κ δίπλα στο Φρίξου 12 δούλευε αντί για το τραβέλι Ελένη πρώην Βαγγέλης,η Κάρλα(νομίζω έτσι λέγεται,αυτή τελοσπάντων που έχουνε στο Φρ.14 συνήθως,μπορεί κ Κορίνα να την λένε,δεν βλέπεται πάντως)

Τρίδυμα #1 Χριστίνα(δεν είμαι σίγουρος,δεν πολυαξίζει εμφανισιακά πάντως)
Τρίδυμο #2 Εβελίνα
Τρίδυμο #3 Τάνια γκιλφ

Π.Ερημίτη(το από κάτω,δεν θυμάμαι αριθμό) Τζαστίν
Πέτρου Ερημίτη(το από πάνω,δεν θυμάμαι αριθμό) Μίρα

Las Vegas #1 Κάρλα
" " ""         #2  Ιωάννα,του μπούξου η γνωστή. Με αυτήνα πέρασα για να δώ τί λέει μιας κ συζητιέται η επιστροφή της τελευταία.
"" ""         #3 Λίλυ

Νικηφόρου Ουρανού με Μινωταύρου Στέφη που δεν κάνει γυμνό τσιμπούκι
Μινωταύρου ξύλινο Τόνια που ήταν πρώτα στους γερμανούς κ μετά Las Vegas
Στο δίπλα δεν ανοίγανε κ δοκίμασα κ μετά από κανα μισάωρο ξανά κ είδα κ από μακριά να μην ανοίγουνε κ σε άλλονα.
Μινωταύρου απέναντι Χριστίνα
Νικηφόρου Ουρανού "Vis 9" Αλίκη
Στα υπόλοιπα πχ Godiva,στους γερμαναράδες κτλπ,είτε δεν πέρασα,είτε πέρασα κ δεν θυμάμαι  :crazy:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Περασα 12 η ωρα το βραδυ και ειδα μετα απο καιρο ανοιχτο το πράσινο Ταντάλου-Σαπφούς.Ημουν στο ποδι εκεινη την ωρα και δεν ειχα την ευκαιρια να μπω να δω τι παιζει.Μπηκε καποιος να μας πει ποια κοπελα ειχε; Και το συγκεκριμενο σπιτάκι ξανάνοιξε η ειναι οτι ωρες να ναι ανοιχτο; Επειδη παλαιοτερα ενας ανέφερε οτι λειτουργεί παράνομα χωρις άδεια

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Περασα 12 η ωρα το βραδυ και ειδα μετα απο καιρο ανοιχτο το πράσινο Ταντάλου-Σαπφούς.Ημουν στο ποδι εκεινη την ωρα και δεν ειχα την ευκαιρια να μπω να δω τι παιζει.Μπηκε καποιος να μας πει ποια κοπελα ειχε; Και το συγκεκριμενο σπιτάκι ξανάνοιξε η ειναι οτι ωρες να ναι ανοιχτο; Επειδη παλαιοτερα ενας ανέφερε οτι λειτουργεί παράνομα χωρις άδεια
Παρών.  :hi:
Μπήκα κι εγώ,λίγο πριν.

Δύο κοπέλες.
Η μία τσουβάλα και η άλλη μέτρια.
Ονόματα δεν ρώτησα καν.

Πρώτη φορά που μου άνοιξαν γιατί έτυχε κ ήταν μπροστά μου ένας πελάτης που είχε ξαναπάει.
Δεν ανοίγουν σε αγνώστους.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Όχι ρε φίλε  :headbang:

Μόλις δοκίμασα απόψε.
Δεν ξέρω αν μπορώ να την πώ "πατάτα"
Δεν βρήκα κάτι αρνητικό μέσα στο δωμάτιο.

Δεν το ανέφερα πάντως στην ίδια.
Μόνο στην τσατσά,που η ίδια είπε "ναι ναι!μας ξανάρθε!"

Λοιπόν άντε να κάνουμε και καμιά ενημέρωση(ότι θυμάμαι δλδ),λες κ αλλάζει κ ποτέ τίποτα,αλλά τέλοσπάντων..  :orchestra:

Φρίξου 13 Μιρέλα..τί πρωτότυπο
Φρίξου 15  Τζούλια το γυφτάκι
Απέναντι Φρίξου 14 κλειστό κ δίπλα στο Φρίξου 12 δούλευε αντί για το τραβέλι Ελένη πρώην Βαγγέλης,η Κάρλα(νομίζω έτσι λέγεται,αυτή τελοσπάντων που έχουνε στο Φρ.14 συνήθως,μπορεί κ Κορίνα να την λένε,δεν βλέπεται πάντως)

Τρίδυμα #1 Χριστίνα(δεν είμαι σίγουρος,δεν πολυαξίζει εμφανισιακά πάντως)
Τρίδυμο #2 Εβελίνα
Τρίδυμο #3 Τάνια γκιλφ

Π.Ερημίτη(το από κάτω,δεν θυμάμαι αριθμό) Τζαστίν
Πέτρου Ερημίτη(το από πάνω,δεν θυμάμαι αριθμό) Μίρα

Las Vegas #1 Κάρλα
" " ""         #2  Ιωάννα,του μπούξου η γνωστή. Με αυτήνα πέρασα για να δώ τί λέει μιας κ συζητιέται η επιστροφή της τελευταία.
"" ""         #3 Λίλυ

Νικηφόρου Ουρανού με Μινωταύρου Στέφη που δεν κάνει γυμνό τσιμπούκι
Μινωταύρου ξύλινο Τόνια που ήταν πρώτα στους γερμανούς κ μετά Las Vegas
Στο δίπλα δεν ανοίγανε κ δοκίμασα κ μετά από κανα μισάωρο ξανά κ είδα κ από μακριά να μην ανοίγουνε κ σε άλλονα.
Μινωταύρου απέναντι Χριστίνα
Νικηφόρου Ουρανού "Vis 9" Αλίκη
Στα υπόλοιπα πχ Godiva,στους γερμαναράδες κτλπ,είτε δεν πέρασα,είτε πέρασα κ δεν θυμάμαι  :crazy:
Στο las vegas καλη ηταν οταν πηγε godiva χαλασε και απο υπηρεσιες και εμφανησιακα τωρα αν ξανα εφτιαξε δε ξερω εχω καιρο να τη δω απο τα μεσα καλοκαιριου

Th_n_Hrd

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα Κυριακή 16 Οκτ 2016 14:00
Κοροβάγκου Bad Girls: Ελενα, ουκρανη, μαυρομάλλα, περ 28 με 30, όμορφη με ευχάριστη εμφάνιση
Κοροβάγκου Villa:    Σόνια, τσεχα, κοκκινομάλλα, περ 30 με 35, ασχημούλα με ευχάριστη εμφάνιση
:rockon:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Παρών.  :hi:
Μπήκα κι εγώ,λίγο πριν.

Δύο κοπέλες.
Η μία τσουβάλα και η άλλη μέτρια.
Ονόματα δεν ρώτησα καν.

Πρώτη φορά που μου άνοιξαν γιατί έτυχε κ ήταν μπροστά μου ένας πελάτης που είχε ξαναπάει.
Δεν ανοίγουν σε αγνώστους.

Μάλιστα,δηλαδή πρέπει να χεις μέσο για να μπεις.Το άλλο το ΕΡΩΣ που είχε πει ένας ότι λειτουργεί και αυτό παράνομα χωρίς άδεια; Έκλεισε οριστικά;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Βραδυνή τσάρκα,το πράσινο που ρώτησα στη Ταντάλου πέρασα στο κλείσιμο.Είδα από πίσω έξω τη κοπέλα που βγήκε,μια μελαχρινή μέτριο κορμί και η χοντρή τσατσά βγήκε με μια τεράστια σακούλα(λογικά τα σεντόνια θα ταν) και έλεγε ότι είναι πιο φαρδιά απ αυτήν και δεν μπορούσε να τη κουβαλήσει  :2funny: :2funny: :2funny:.Μετά στα σφαγεία με ρώτησαν τρεις Γεωργιανοί πόντιοι που είναι τα μπουρδέλα και έκανα μαζί τους το πρώτο κομμάτι της τσάρκας μου Μινωτάυρου με Πέτρου Ερημίτη(τα φιλιά μου από δω όποιος με είδε  :dancing:).Γενικά σάπια τα πράγματα,θα σας πω αυτά που θυμάμαι.Πέτρου Ερημίτη στο ένα κλασσικά η Τζάστιν,στο άλλο η Κάρλα(ήρθε και έφυγε από το σαλόνι βολίδα με ένα πεταχτό γεια),Μινωταύρου 3 η Χριστίνα στην οποία μπήκα(τελείωσα με τη πρώτη,δεν έχει νόημα να ανεβάσω κριτική),στο ξύλινο η Ελληνίδα Τόνια που μαζευτήκαμε 10 άτομα και σπάγαμε πλάκα,Godiva η Σαμπρίνα,στο τελευταίο της Νικ Ουρανού η Νικόλ,Las Vegas Ιωάννα,Σίσσυ που μ άρεσε μπορώ να πω και μια μπαζόλα που βγήκε με τα γυαλιά.Στη Φρίξου 13 η Μιρέλα,14Β είχε ένα αδύνατο αγγούρι σαν τραβέλι φατσικά από Ουκρανία(απορώ ποιος θα γαμήσει αυτό το πράμα),το Sex And The City ήταν κλειστό.Μετά στα Τρίδυμα η Εβελίνα που έβαλε λίγα κιλά και χάλασε κάπως(για μένα τουλάχιστον),ένα μωρό που μ άρεσε άβυζο μεν,ωραίο κωλαράκι δε.Και τέλος στα δυο πρώτα της Νικ Ουρανού,στο γωνιακό με Φρίξου η αδύνατη Βιολέτα από Ουκρανία και στο 1Α η Τζοάνα από Σλοβακία αν θυμάμαι καλά την οποία κάθε φορά που βλέπω τη λυπάμαι.Την επόμενη φορά θα φροντίσω να τα γράφω στο κινητό τα ονόματα για καλύτερη ενημέρωση.Τα πράγματα πρωί και απόγευμα είναι καλύτερα; Η ερώτηση προς αυτούς που πηγαίνουν ανεξαρτήτου ώρας,εγώ προσωπικά μόνο βράδυ πάω

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Βλεπω καποιος που δεν θελω να εχω παρτιδες μαζι του και το χει καταλαβει(???) να αναφερει το ονομα μου.

Υ.γ.: Στα τσιμεντα της Μπουρδελοκαταστασης αυτης της πολης τον μονο γιορκη που ξερουνε ειναι το γιορκ σαιρ της Νατασσας! :grin:

geozz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2015
Κριτικές
9
Like
208
Πόντοι
280
Καλησπέρα σε όλους. Πριν κανένα δίωρο κατάθεση στην Κατερίνα απο βίλες. Δεν έχω λόγια πραγματικά, ότι καλύτερο δοκίμασα μέσα στο έτος μακράν... τα έδωσε όλα και πραγματικά άξιζε το άτιμο 40αρι.

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
Καλησπέρα σε όλους. Πριν κανένα δίωρο κατάθεση στην Κατερίνα απο βίλες. Δεν έχω λόγια πραγματικά, ότι καλύτερο δοκίμασα μέσα στο έτος μακράν... τα έδωσε όλα και πραγματικά άξιζε το άτιμο 40αρι.

Δεν το σωνεις με 8 μηνύματα αδερφέ.....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Ωχ...θα βρωμαει καμμια βδομαδα δλδ...

:badair: :badair:

POYTANIARIS 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
1
Τη συγκεκριμενη την εχει δοκιμασει κανείς????
http://www.*****.com/lady/3107

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ενταξει εγω εγραψα δεν ειναι τοσο τραγικη , αλλα οχι και διθύραμβοι ρε παικτη, ξεφυγες ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom