noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
κριμαΈλενα Φρίξου 15, άλλο ένα μαύρο για μία αλλού για αλλού, ψυχρή κακή επαγγελματία.
ωραιο ξανθο, θα της δωσω μια ευκαιρια οταν ερθω παλι
κριμαΈλενα Φρίξου 15, άλλο ένα μαύρο για μία αλλού για αλλού, ψυχρή κακή επαγγελματία.
Πότε έρχεσαι καταδρομέα μου;κριμα
ωραιο ξανθο, θα της δωσω μια ευκαιρια οταν ερθω παλι
Στις 7/11Πότε έρχεσαι καταδρομέα μου;
Σε περιμένουμεΣτις 7/11
Σε περιμένουμε
πανε Αλίνα Νικ ουρανού 26Τι χαλι ειναι αυτο ρε παιδια... εχει εδω και 1 μηνα που θελω να παω να το δωσω καπου, και δε μου κανει κεφι με αυτες που κυκλοφορουν. Πριν καποια χρονια ειχες να επιλεξεις απο Αντριαννα, Καντυ, Νατασα, ερχοταν κατα περιοδους και τουρνε κατι δυνατες απο την Αθηνα στις Βιλλες, τωρα ΤΙΠΟΤΑ.
Δλδ ενα δυνατο μουνι που να λες ρε φιλε αυτο αξιζε να το πληρωσω για να το πηδηξω δεν υπαρχει..
αυτη ειναι καινουρια ή η παλια ρουμανα?πανε Αλίνα Νικ ουρανού 26
Τι παει δηλαδη ουτε ενα αποχαιρετηστηριο δεν προλαβαινουμε?Σταματάει η Έφη???? Προτείνω έκτακτο μπουρδελικό συμβούλιο. Μαχαιριά στην καρδιά αν συμβεί τέτοιο πράμα...
καθε δευτερα δουλευειΤι παει δηλαδη ουτε ενα αποχαιρετηστηριο δεν προλαβαινουμε?
Αν λες για την Βερονικα εγω την εχω δει και δεν μου πολυαρεσε σε εμφανιση, αλλα εχει κριτικες πολυ καλες ,,,Στο Νικηφόρου Ουρανού 6 έχει στη βραδινή ένα καινούργιο,πολύ ωραίο μωρό αλλά δεν συγκράτησα όνομα που είπε η τσατσά.Έχει πολύ ωραίο κωλαράκι,σαν της Μιρέλας ένα πράγμα,πιο φαρδύ.Μελαχρινή με σπαστό μαλλί.Την έχει δοκιμάσει κανείς;
Φριξου 14 φιλαρακι... συνηθως ειναι απ εξω και το peugeot το καμπριολε οταν δουλευειΚαλησπέρα παιδιά.
Ξερει κανείς που δουλεύει η Νικόλ;
(Η γαλλίδα με τις βυζάρες)
Αν λες για την Βερονικα εγω την εχω δει και δεν μου πολυαρεσε σε εμφανιση, αλλα εχει κριτικες πολυ καλες ,,,
Φριξου 14 φιλαρακι... συνηθως ειναι απ εξω και το peugeot το καμπριολε οταν δουλευει
αυτο ειναι το 8 , οχι τελευταια που ειχα περασει ηταν μια ξανθουλα πιτσιρικα αδυνατη, αυτην δεν την ξερω που λες, ειναι τοσο καλη εμφανησιακα;Το γωνιακό εννοώ,όχι το Red Diamond αν κατάλαβες...Αν και αυτή που εννοώ μπορεί να τη λένε και αυτή Βερόνικα
αυτο ειναι το 8 , οχι τελευταια που ειχα περασει ηταν μια ξανθουλα πιτσιρικα αδυνατη, αυτην δεν την ξερω που λες, ειναι τοσο καλη εμφανησιακα;