Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Τι χαλι ειναι αυτο ρε παιδια... εχει εδω και 1 μηνα που θελω να παω να το δωσω καπου, και δε μου κανει κεφι με αυτες που κυκλοφορουν. Πριν καποια χρονια ειχες να επιλεξεις απο Αντριαννα, Καντυ, Νατασα, ερχοταν κατα περιοδους και τουρνε κατι δυνατες απο την Αθηνα στις Βιλλες, τωρα ΤΙΠΟΤΑ.

Δλδ ενα δυνατο μουνι που να λες ρε φιλε αυτο αξιζε να το πληρωσω για να το πηδηξω δεν υπαρχει..

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Τι χαλι ειναι αυτο ρε παιδια... εχει εδω και 1 μηνα που θελω να παω να το δωσω καπου, και δε μου κανει κεφι με αυτες που κυκλοφορουν. Πριν καποια χρονια ειχες να επιλεξεις απο Αντριαννα, Καντυ, Νατασα, ερχοταν κατα περιοδους και τουρνε κατι δυνατες απο την Αθηνα στις Βιλλες, τωρα ΤΙΠΟΤΑ.

Δλδ ενα δυνατο μουνι που να λες ρε φιλε αυτο αξιζε να το πληρωσω για να το πηδηξω δεν υπαρχει..
πανε Αλίνα Νικ ουρανού 26

123kostas123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2016
Κριτικές
16
Like
358
Πόντοι
290
Διπλή χθεσινοβραδυνή κατάθεση. Πρώτα στην Μιρέλλα, φρίξου 13. Πρόγραμμα 40 ευρώ. Πολύ ευδιάθετη και ορεξάτη. Σώμα μοντελέ :kissass2:, βελούδινο δέρμα, ρώγα κάγκελο, νινάκι παιδικό και πεντακάθαρο που τιμήθηκε. Αρκετά καλή πίπα, αρκετές εναλλαγές στάσεων, με τελική κατάθεση στα τέσσερα. Τιμά τα λεφτά που παίρνει, δεν βιάζεται, δείχνει ότι θέλει να σε ικανοποιήσει. Θα ξαναπροτιμηθεί.  Δεύτερη επίσκεψη στην Αλίνα, στο VIS. Τεράστια φτιαγμένα Βυζιά, αλλά με καλό αποτέλεσμα :tits:. Φάτσα έκφυλη, ωραίος κώλος, γενικά τούμπανο. Απλό πρόγραμμα 30 ευρώ. Προκαταρτικά μηδέν, καλούτσικη πίπα, αρκετές στάσεις μιας και άργησα να τελειώσω. Σε κάποια φάση στο τέλος ψιλοτσαντίστηκε γιατί ήταν σε reverse cow για αρκετή ώρα και κουράστηκε. Αν και έκατσε αρκετή ώρα και δούλεψε μέχρι να τελειώσω, γενικά βγάζει μία ψυχρότητα, μία προσπάθεια ξεπέτας και οι κινήσεις της είναι πολύ μηχανικές. Δύσκολα θα ξαναπροτιμηθεί, αν και δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Σταματάει η Έφη???? Προτείνω έκτακτο μπουρδελικό συμβούλιο. Μαχαιριά στην καρδιά αν συμβεί τέτοιο πράμα...
Τι παει δηλαδη ουτε ενα αποχαιρετηστηριο δεν προλαβαινουμε?

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Στο Νικηφόρου Ουρανού 6 έχει στη βραδινή ένα καινούργιο,πολύ ωραίο μωρό αλλά δεν συγκράτησα όνομα που είπε η τσατσά.Έχει πολύ ωραίο κωλαράκι,σαν της Μιρέλας ένα πράγμα,πιο φαρδύ.Μελαχρινή με σπαστό μαλλί.Την έχει δοκιμάσει κανείς;

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Στο Νικηφόρου Ουρανού 6 έχει στη βραδινή ένα καινούργιο,πολύ ωραίο μωρό αλλά δεν συγκράτησα όνομα που είπε η τσατσά.Έχει πολύ ωραίο κωλαράκι,σαν της Μιρέλας ένα πράγμα,πιο φαρδύ.Μελαχρινή με σπαστό μαλλί.Την έχει δοκιμάσει κανείς;
Αν λες για την Βερονικα εγω την εχω δει και δεν μου πολυαρεσε σε εμφανιση, αλλα εχει κριτικες πολυ καλες ,,,

HotMilfLover

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.
Ξερει κανείς που δουλεύει η Νικόλ;
(Η γαλλίδα με τις βυζάρες)

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Αν λες για την Βερονικα εγω την εχω δει και δεν μου πολυαρεσε σε εμφανιση, αλλα εχει κριτικες πολυ καλες ,,,

Το γωνιακό εννοώ,όχι το Red Diamond αν κατάλαβες...Αν και αυτή που εννοώ μπορεί να τη λένε και αυτή Βερόνικα

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Φριξου 14 φιλαρακι... συνηθως ειναι απ εξω και το peugeot το καμπριολε οταν δουλευει

Πριν δυο βδομάδες περίπου ήταν στο τελευταίο η πρωτελευταίο της Νικηφόρου Ουρανού.Χθες που πήγα δεν ήταν το βράδυ εκτός αν άλλαξε βάρδια

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Το γωνιακό εννοώ,όχι το Red Diamond αν κατάλαβες...Αν και αυτή που εννοώ μπορεί να τη λένε και αυτή Βερόνικα
αυτο ειναι το 8 , οχι τελευταια που ειχα περασει ηταν μια ξανθουλα πιτσιρικα αδυνατη, αυτην δεν την ξερω που λες, ειναι τοσο καλη εμφανησιακα;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
αυτο ειναι το 8 , οχι τελευταια που ειχα περασει ηταν μια ξανθουλα πιτσιρικα αδυνατη, αυτην δεν την ξερω που λες, ειναι τοσο καλη εμφανησιακα;

Ναι λάθος μου,σόρρυ...Κοίτα εγώ που κάνω μόνο βραδυνές τσάρκες,είναι εμφανισιακά από τις καλύτερες που είδα.Για τα δικά μου τα γούστα τουλάχιστον...Η ξανθούλα που λες είναι η Βιολέτα που βαρέθηκα να τη βλέπω και ευτυχώς την άλλαξαν.Κριτικές δεν έχει...Ενδιάμεσα είχε μια μιλφ γύρω στα 35 αρκετά φαρδιά,μια φορά την είχα πετύχει...Η Ρουμάνα Χριστίνα με τις βυζάρες είναι ακόμα στη Μινώταυρου; Και η Έλενα στο 1Α; Ρωτάω για αντίθετους λόγους,τη Χριστίνα δεν τη χορταίνω ενώ την Έλενα όχι μόνο έχω βαρεθεί να τη βλέπω,τη λυπάμαι έτσι σαν κλαμμένο μουνί που είναι

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
μπα δεν ξερω φιλε

Stories