Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
καταθεση σαββατο βραδυ στην ψηλη ουκρανα Βερονικα στα 40 ευρωπουλα...
καλη ητανε και καθολου ξινη,μπορει επειδη την μιλησα λιγο στα ρωσσικα να ενιωσε πιο οικεια μαζι μου  :grin:
αξιολογο deep throat και πισωκολλητο,καλο μηνα.
  ;)

jeremyz

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις που εξαφανιστικε η ιζαμπελα που δουλευε προσφατα στις βιλλες? οι φοτο της εξαφανιστηκαν απο το αλλο site

Sakichacki

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2016
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλοι μου  :rockon: :rockon: :rockon:
Βρίσκομαι σε ένα δίλημμα ανάμεσα σε δύο κοριτσάρες . Η μία είναι η Μιρέλλα που δουλεύει στο Φρίξου 13 και η άλλη είναι η Έμμα(καινούρια) που δουλεύει στα στούντιο . Και οι δύο έχουν παρόμοιο σώμα δηλαδή μέτριο βυζί και απίστευτο κωλαράκι . Τώρα βέβαια δε ξέρω πως είναι στο κρεβάτι. Αν κάποιος έχει κάποια γνώμη παρακαλώ ας την πει .

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Καλησπέρα φίλοι μου  :rockon: :rockon: :rockon:
Βρίσκομαι σε ένα δίλημμα ανάμεσα σε δύο κοριτσάρες . Η μία είναι η Μιρέλλα που δουλεύει στο Φρίξου 13 και η άλλη είναι η Έμμα(καινούρια) που δουλεύει στα στούντιο . Και οι δύο έχουν παρόμοιο σώμα δηλαδή μέτριο βυζί και απίστευτο κωλαράκι . Τώρα βέβαια δε ξέρω πως είναι στο κρεβάτι. Αν κάποιος έχει κάποια γνώμη παρακαλώ ας την πει .
Aν λες την Εμμα απο βιλλες με τις καυλιαρικες φωτο με τα κοτσιδια και το γλυφιτζουρι δεν ειναι καθολου καινουργια ειναι καποιους μηνες εδω και δεν ειναι καθολου ιδιες στο σωμα η Μιρελα ειναι κλασης ανωτερη τωρα στο κρεββατι για την Εμμα δε ξερω δε την δοκιμασα αλλα η Μιρελα ειναι με τις ωρες τις αλλες φορες καυλωμενος μπαινεις καυλωμενος βγαινεις γιατι δε μπορεις να την χορτασεις και αλλες φορες καραξεπετα του κερατα

sosamants

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
η μιρελα (ψιλη μελαχρινη ) που δουλευει τωρα ρε μαγκες

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Aν λες την Εμμα απο βιλλες με τις καυλιαρικες φωτο με τα κοτσιδια και το γλυφιτζουρι δεν ειναι καθολου καινουργια ειναι καποιους μηνες εδω και δεν ειναι καθολου ιδιες στο σωμα η Μιρελα ειναι κλασης ανωτερη τωρα στο κρεββατι για την Εμμα δε ξερω δε την δοκιμασα αλλα η Μιρελα ειναι με τις ωρες τις αλλες φορες καυλωμενος μπαινεις καυλωμενος βγαινεις γιατι δε μπορεις να την χορτασεις και αλλες φορες καραξεπετα του κερατα

Ρε συ,αφού λες την Έμμα δεν τη δοκίμασες.Πως συμπεραίνεις ότι η Μιρέλα είναι κλάσεις ανώτερη;  :huh: :think:

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
249
Πόντοι
281
Ρε παιδια το Godiva κλειστο ειναι το πρωι;;;εφυγε η Νατασσα;;;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Ανοιξε τα ματια σου και διαβασε σωματικα μιλαω

Ναι σόρρυ,αλλά βάλε και κανένα κώμα..Αν οι φώτο είναι ακριβείς της Έμας,αυτή είναι καλύτερη πιστεύω.Αν και δεν την έχω δει από κοντά.Η Μιρελα ειναι πιο αδυνατη και πιο μοντελέ,ενώ η Έμα έχει αυτό το πρόστυχο που θα θέλες να ξεσκίσεις.Από κει και πέρα δεν έχω δοκιμάσει καμία από τις δυο,ωστόσο για τη Μιρέλα έχω ακούσει ότι είναι γκρινιάρα ώρες ώρες

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, μια Αλινα (μπορεί και Αλισα) που δούλευε στο Τρίδυμο νο1 πριν από καιρό, μελαχρινή πανύψηλη και πανέμορφη, είναι ακόμη εκεί ή σε άλλο από τα σπίτια; Ευχαριστώ

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Καλησπέρα παιδιά, μια Αλινα (μπορεί και Αλισα) που δούλευε στο Τρίδυμο νο1 πριν από καιρό, μελαχρινή πανύψηλη και πανέμορφη, είναι ακόμη εκεί ή σε άλλο από τα σπίτια; Ευχαριστώ
που το θυμηθηκες ρε τρελε αυτο το Ουκρανικο αλογο?( :rockon:) Ο Πατος λεμε... :kissass2: και οταν τελειωνες ενα 10' λεπτο το ετρωγε στα γλωσσοφιλα!( :smitten: :smitten:)
Πρεπει να σου λειψε μλκ μου! :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Πολυ καλη ερωτηση φιλε. Δυσκολευομαι πραγματικα να  σκεφτω καποια που να λεω κωλαρα με ολη τη σημασια της λεξης. Ο καλυτερος ισως που ειχε περασει απο εδω ηταν οταν ανεβηκε για λιγες μερες η Ζανετ απο Αθηνα. Επισης καλο κωλο μεχρι πριν 1-2 χρονια που την πηρα τελευταια φορα ειχε και η Γιασμιν. Μεγαλο αλλα ωραιο κωλο ειχε και η Καρμεν στις βιλλες.

Αυτη τη στιγμη τοπ κωλο δε βρισκω
η Αφρο εχει τιμιο πισω συστημα. πολυ σφιχτο και καλοσχηματισμενο. και γουσταρει να της τον δινεις και σφαλιαρες.

csl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους,ξερεις κανεις που δουλευει αυτο το καιρο η αθηνα η ελληνιδα με τα μεγαλο στηθος;ευχαριστω.

kostastsiou

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας αν ή βικτωρια από βίλες είναι αυτή που ήταν και περιση έκοψε τα μαλλιά και με μπερδεύει.οποιος ξέρει ας πει

csl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Σε ευχαριστω για την ενημερωση,το ξυλινο ειναι μινωταυρου 14 σωστα;

Stories

Νέο!

Stories