Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
κατι για αλινα διαβασα..εχουμε επιστροφη της παντρεμενης??

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Έλενα Φρίξου 15, άλλο ένα μαύρο για μία αλλού για αλλού, ψυχρή κακή επαγγελματία.  
Μιλάμε για τρελό μουνί συναγωνιστές. Αλλά κάνει μπαμ ότι μέσα είναι φόλα. Ο τρόπος που πήγε να μου την πασάρει η τσατσά με έβαλε σε σκέψεις και, έτσι, εκείνη τη μέρα έκανα κατάθεση ψυχής στην Αναστασία από τα Τρίδυμα. Σίγουρα πράγματα  :rockon:

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.280
Πόντοι
1.076
Καλησπέρα παιδιά.
Ξερει κανείς που δουλεύει η Νικόλ;
(Η γαλλίδα με τις βυζάρες)
την νικολ θα την βρεις μινωταυρου 3 στην πρωινη βαρδεια.σημερα που περασα ηταν εκει και χωρις υπηρεσια.

bam bam

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
Επειδη εχει καιρο να αναφερθει κατι κ επειδη δεν ειμαι απο θεσσαλονικη μπορει να μου πει καποιος αν δουλευουν κανονικα η εφη και η αφροδιτη(κωλετη)
Τελικα δεν ξερει κανεις να απαντήσει?

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Τελικα δεν ξερει κανεις να απαντήσει?

Αφροδίτη αν εννοεις μια μελαχρινή,στο Las Vegas ηταν πριν λιγο καιρο.Τωρα δεν ξερω αν ειναι παλι εκει η πηγε σε καποιο αλλο.Ισως τη βρεις εκει,στη βραδυνη βάρδια.Το σπιτάκι στη Κωλέττη κλειστο ειναι,εκτος αν ειναι το μονο που κλείνει το βραδυ,γιατι εγω πηγαινω βραδυ για τσάρκα και όσες φορες εχω περασει κλειστο ειναι

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Τωρα που η Ιωαννα πηγε Las Vegas,στο Godiva ποια την αντικατεστησε στη βραδινη βαρδια;

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Τωρα που η Ιωαννα πηγε Las Vegas,στο Godiva ποια την αντικατεστησε στη βραδινη βαρδια;
Παντως πριν λιγο που περασα απο το λας βεγκας δεν ηταν εκει...μια μαυρομαλα στην θεση της.
Η ελενα απο ρουμανια κανονικα στο ποστο της στο γωνιακο νικηφορου και ηταν πολυ καλη μεσα,δεν επιασε την παλια της αποδοση αλλα περασα καλα.Σε καποια αλλα που πηγα φριξου 14α μια σοφια ουκρανεζα αλλα δεν την ειδα,απεναντι φριξου 15 μια ξανθια πιτσιρικα ,ονομα δεν συγκρατησα,διπλα η πιτσιρικα τζουλια.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Παντως πριν λιγο που περασα απο το λας βεγκας δεν ηταν εκει...μια μαυρομαλα στην θεση της.
Η ελενα απο ρουμανια κανονικα στο ποστο της στο γωνιακο νικηφορου και ηταν πολυ καλη μεσα,δεν επιασε την παλια της αποδοση αλλα περασα καλα.Σε καποια αλλα που πηγα φριξου 14α μια σοφια ουκρανεζα αλλα δεν την ειδα,απεναντι φριξου 15 μια ξανθια πιτσιρικα ,ονομα δεν συγκρατησα,διπλα η πιτσιρικα τζουλια.

Η Έλενα μια μελαχρινή με 3άρια βυζιά δεν εννοείς; Στο πράσινο με Μινώταυρου;

geozz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2015
Κριτικές
9
Like
208
Πόντοι
280
Καλησπέρες.. ή καλύτερα καλημέρες τέτοια ώρα! Κάτι διάβασα πιο πίσω για Αλίνα. Ξέρει κανείς κάτι; Είναι η γνωστή;

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
165
Πόντοι
11
Ποια πιστεύεται ότι έχει τον καλύτερο κώλο αυτή τι στιγμή στη θεσσαλονίκη; πρέπει να ανοιχτεί ανάλογο θρεντ με βαθμολογια και τα σχετικα κάτι σαν Πάτος Supel league

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Συναγωνιστες....παίζει κάνα πετιτ κοντοπουτανο για το βράδυ;!;!;! στο 30€;!;!;!;!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ποια πιστεύεται ότι έχει τον καλύτερο κώλο αυτή τι στιγμή στη θεσσαλονίκη; πρέπει να ανοιχτεί ανάλογο θρεντ με βαθμολογια και τα σχετικα κάτι σαν Πάτος Supel league

Πολυ καλη ερωτηση φιλε. Δυσκολευομαι πραγματικα να  σκεφτω καποια που να λεω κωλαρα με ολη τη σημασια της λεξης. Ο καλυτερος ισως που ειχε περασει απο εδω ηταν οταν ανεβηκε για λιγες μερες η Ζανετ απο Αθηνα. Επισης καλο κωλο μεχρι πριν 1-2 χρονια που την πηρα τελευταια φορα ειχε και η Γιασμιν. Μεγαλο αλλα ωραιο κωλο ειχε και η Καρμεν στις βιλλες.

Αυτη τη στιγμη τοπ κωλο δε βρισκω

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Πέρασμα χθες το απόγευμα γύρω στις 18.00 :

Φρίξου 15: πήγαινα για Έφη αλλά το μωρό είναι φευγάτο 
Φρίξου 14Α : Βάλια, νυσταγμένη, κρυωμένη και κουρασμένη ,,,
Φρίξου 14Β : Μόνικα σε πρόγραμμα
Τρίδυμα Νο1 : Νίκη με τα βυζόμπαλα στο χέρι και στράβωσε σαν άκουσε ότι δεν θα μπω, στα παπάρια μου λοιπόν καλή μου κυρία
Τρίδυμα Νο2 : Ρωξάνη, ψιλοτρόμαξα μόλις την είδα, κι αυτήνα στραβωμένη ήτανε
Τρίδυμα Νο3 : Ελένη, ξανθιά, κοντή σκυλέ ολέ,
Μινωταύρου 3 : Βίκυ (Ουκρανή)

Και εις άλλα με υγεία.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
καταθεση σαββατο βραδυ στην ψηλη ουκρανα Βερονικα στα 40 ευρωπουλα...
καλη ητανε και καθολου ξινη,μπορει επειδη την μιλησα λιγο στα ρωσσικα να ενιωσε πιο οικεια μαζι μου  :grin:
αξιολογο deep throat και πισωκολλητο,καλο μηνα.

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπερα,  ξερει κανεις ποτε κ που βρισκουμε τη λιλη?

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
καλησπερα παιδια  :grin: :)

ξερει κανεις απο σας που εχει χαθει η Αννα απο την Νικ. Ουρανου 24;;;