You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
chandler2121
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2015
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Μιλάμε για τρελό μουνί συναγωνιστές. Αλλά κάνει μπαμ ότι μέσα είναι φόλα. Ο τρόπος που πήγε να μου την πασάρει η τσατσά με έβαλε σε σκέψεις και, έτσι, εκείνη τη μέρα έκανα κατάθεση ψυχής στην Αναστασία από τα Τρίδυμα. Σίγουρα πράγματαΈλενα Φρίξου 15, άλλο ένα μαύρο για μία αλλού για αλλού, ψυχρή κακή επαγγελματία.
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 1.076
την νικολ θα την βρεις μινωταυρου 3 στην πρωινη βαρδεια.σημερα που περασα ηταν εκει και χωρις υπηρεσια.Καλησπέρα παιδιά.
Ξερει κανείς που δουλεύει η Νικόλ;
(Η γαλλίδα με τις βυζάρες)
καθε δευτερα δουλευει
το κοριτσι
παιδια, τι φαση τλκ? Αν γνωριζει κανεις ας μας πει...
Τελικα δεν ξερει κανεις να απαντήσει?Επειδη εχει καιρο να αναφερθει κατι κ επειδη δεν ειμαι απο θεσσαλονικη μπορει να μου πει καποιος αν δουλευουν κανονικα η εφη και η αφροδιτη(κωλετη)
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Τελικα δεν ξερει κανεις να απαντήσει?
Αφροδίτη αν εννοεις μια μελαχρινή,στο Las Vegas ηταν πριν λιγο καιρο.Τωρα δεν ξερω αν ειναι παλι εκει η πηγε σε καποιο αλλο.Ισως τη βρεις εκει,στη βραδυνη βάρδια.Το σπιτάκι στη Κωλέττη κλειστο ειναι,εκτος αν ειναι το μονο που κλείνει το βραδυ,γιατι εγω πηγαινω βραδυ για τσάρκα και όσες φορες εχω περασει κλειστο ειναι
alepou1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
εμενα η εφη μου ειπε οτι θα δουλευει μονο δευτερα πρωι μεχρι 4 για την αφροδιτη δεν ξερωΤελικα δεν ξερει κανεις να απαντήσει?
εμενα η εφη μου ειπε οτι θα δουλευει μονο δευτερα πρωι μεχρι 4 για την αφροδιτη δεν ξερω
thanks mate
Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 304
- Πόντοι
- 291
Παντως πριν λιγο που περασα απο το λας βεγκας δεν ηταν εκει...μια μαυρομαλα στην θεση της.Τωρα που η Ιωαννα πηγε Las Vegas,στο Godiva ποια την αντικατεστησε στη βραδινη βαρδια;
Η ελενα απο ρουμανια κανονικα στο ποστο της στο γωνιακο νικηφορου και ηταν πολυ καλη μεσα,δεν επιασε την παλια της αποδοση αλλα περασα καλα.Σε καποια αλλα που πηγα φριξου 14α μια σοφια ουκρανεζα αλλα δεν την ειδα,απεναντι φριξου 15 μια ξανθια πιτσιρικα ,ονομα δεν συγκρατησα,διπλα η πιτσιρικα τζουλια.
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Παντως πριν λιγο που περασα απο το λας βεγκας δεν ηταν εκει...μια μαυρομαλα στην θεση της.
Η ελενα απο ρουμανια κανονικα στο ποστο της στο γωνιακο νικηφορου και ηταν πολυ καλη μεσα,δεν επιασε την παλια της αποδοση αλλα περασα καλα.Σε καποια αλλα που πηγα φριξου 14α μια σοφια ουκρανεζα αλλα δεν την ειδα,απεναντι φριξου 15 μια ξανθια πιτσιρικα ,ονομα δεν συγκρατησα,διπλα η πιτσιρικα τζουλια.
Η Έλενα μια μελαχρινή με 3άρια βυζιά δεν εννοείς; Στο πράσινο με Μινώταυρου;
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Συναγωνιστες....παίζει κάνα πετιτ κοντοπουτανο για το βράδυ;!;!;! στο 30€;!;!;!;!
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Συναγωνιστες....παίζει κάνα πετιτ κοντοπουτανο για το βράδυ;!;!;! στο 30€;!;!;!;!
Aπο 30 ξεκινανε φιλος...Με εξαιρεση τα 6 στουντιο που εκει ειναι απο 40
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Ποια πιστεύεται ότι έχει τον καλύτερο κώλο αυτή τι στιγμή στη θεσσαλονίκη; πρέπει να ανοιχτεί ανάλογο θρεντ με βαθμολογια και τα σχετικα κάτι σαν Πάτος Supel league
Πολυ καλη ερωτηση φιλε. Δυσκολευομαι πραγματικα να σκεφτω καποια που να λεω κωλαρα με ολη τη σημασια της λεξης. Ο καλυτερος ισως που ειχε περασει απο εδω ηταν οταν ανεβηκε για λιγες μερες η Ζανετ απο Αθηνα. Επισης καλο κωλο μεχρι πριν 1-2 χρονια που την πηρα τελευταια φορα ειχε και η Γιασμιν. Μεγαλο αλλα ωραιο κωλο ειχε και η Καρμεν στις βιλλες.
Αυτη τη στιγμη τοπ κωλο δε βρισκω
gabetsos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 45
- Like
- 12
- Πόντοι
- 601
Πέρασμα χθες το απόγευμα γύρω στις 18.00 :
Φρίξου 15: πήγαινα για Έφη αλλά το μωρό είναι φευγάτο
Φρίξου 14Α : Βάλια, νυσταγμένη, κρυωμένη και κουρασμένη ,,,
Φρίξου 14Β : Μόνικα σε πρόγραμμα
Τρίδυμα Νο1 : Νίκη με τα βυζόμπαλα στο χέρι και στράβωσε σαν άκουσε ότι δεν θα μπω, στα παπάρια μου λοιπόν καλή μου κυρία
Τρίδυμα Νο2 : Ρωξάνη, ψιλοτρόμαξα μόλις την είδα, κι αυτήνα στραβωμένη ήτανε
Τρίδυμα Νο3 : Ελένη, ξανθιά, κοντή σκυλέ ολέ,
Μινωταύρου 3 : Βίκυ (Ουκρανή)
Και εις άλλα με υγεία.
Φρίξου 15: πήγαινα για Έφη αλλά το μωρό είναι φευγάτο
Φρίξου 14Α : Βάλια, νυσταγμένη, κρυωμένη και κουρασμένη ,,,
Φρίξου 14Β : Μόνικα σε πρόγραμμα
Τρίδυμα Νο1 : Νίκη με τα βυζόμπαλα στο χέρι και στράβωσε σαν άκουσε ότι δεν θα μπω, στα παπάρια μου λοιπόν καλή μου κυρία
Τρίδυμα Νο2 : Ρωξάνη, ψιλοτρόμαξα μόλις την είδα, κι αυτήνα στραβωμένη ήτανε
Τρίδυμα Νο3 : Ελένη, ξανθιά, κοντή σκυλέ ολέ,
Μινωταύρου 3 : Βίκυ (Ουκρανή)
Και εις άλλα με υγεία.
καταθεση σαββατο βραδυ στην ψηλη ουκρανα Βερονικα στα 40 ευρωπουλα...
καλη ητανε και καθολου ξινη,μπορει επειδη την μιλησα λιγο στα ρωσσικα να ενιωσε πιο οικεια μαζι μου
αξιολογο deep throat και πισωκολλητο,καλο μηνα.
καλη ητανε και καθολου ξινη,μπορει επειδη την μιλησα λιγο στα ρωσσικα να ενιωσε πιο οικεια μαζι μου
αξιολογο deep throat και πισωκολλητο,καλο μηνα.
aggelooos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα, ξερει κανεις ποτε κ που βρισκουμε τη λιλη?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις