teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Σε ευχαριστω για την ενημερωση,το ξυλινο ειναι μινωταυρου 14 σωστα;
Εκτος και απο το Las Vegas καποιο αλλο ξύλινο δεν υπαρχει
Σε ευχαριστω για την ενημερωση,το ξυλινο ειναι μινωταυρου 14 σωστα;
Eχει ενα λιγο πιο κατω απο το λας βεγκας συναδελφε.
Εκτος και απο το Las Vegas καποιο αλλο ξύλινο δεν υπαρχει
Καλησπέρα παιδιά, μια Αλινα (μπορεί και Αλισα) που δούλευε στο Τρίδυμο νο1 πριν από καιρό, μελαχρινή πανύψηλη και πανέμορφη, είναι ακόμη εκεί ή σε άλλο από τα σπίτια; Ευχαριστώ
Η Μαρία με μεγάλα νεαρή με χαλαρό σώμα. Στο ξύλινο είναι συνήθως. Β επιλογη η Γαλήνη με προσόντα,όχι νταρντανα με με καλύτερο σέρβις..την οποία έχω χάσει τώρα τελευταία..Καμια προταση για μεγαλα βυζια νταρντανα?
στο site των βιλλων την δίνει επιστροφή αύριο στο villa priveΗ Μαρία με μεγάλα νεαρή με χαλαρό σώμα. Στο ξύλινο είναι συνήθως. Β επιλογη η Γαλήνη με προσόντα,όχι νταρντανα με με καλύτερο σέρβις..την οποία έχω χάσει τώρα τελευταία..
Δε πρέπει να έχουν βάλει ακόμα φωτογραφίεςΒλέπω η Ντιάνα από Ταυλάνδη που ήταν το Sex and the City,πήρε μεταγραφή στις βίλες τώρα και απορούσα που ταν χαμένη τόσο καιρό.Δεν την έχω δει,αλλά ως λάτρης την έχω ακόμα στο στόχαστρο.Αλλά δεν μπορώ να δω τις φώτο.Αυτό μόνο σε μένα γίνεται ή απλώς δεν έχει ανεβάσει ακόμα; Επίσης επέστρεψε η Γαλήνη που ήταν για λίγο καιρό στη Φρίξου και έφυγε η Εμμανουέλα...Και επίσης τι γνώμη έχετε για την Γκαμπριέλα;
Αυτο το στουντιο συναδελφοι (φριξου.15) καποτε οταν φτιαχνοταν ακομα ηταν να το παρει μια αλλη ιεροδουλη...που τοτε πριν εξαφανιστη κι αυτη δουλευε στο δρομο κοντα στην μπουγατσα,μου διαφευγη τον ονομα της τωρα..μια ψιλη μελαχρινη με ωραιο σωμα,μαλλον ελληνιδα η αλβανιδα που δουλευε και στον βαρδαρη!Καλησπέρα παιδιά. τον τελευταίο καιρό ψάχνω Έφη, Ιωάννα και Τζέση (ξανθιά λεπτή με μια υποψία βυζιού) αλλά δε βλέπω καμία. Έχετε καμιά ενημέρωση. Επίσης η Έφη, αγόρασε το στούντιο που δουλεύει τα τελευταία χρόνια? Πλέον η πινακίδα γράφει 'Στούντιο Έφη'.
Καλησπέρα παιδιά. τον τελευταίο καιρό ψάχνω Έφη, Ιωάννα και Τζέση (ξανθιά λεπτή με μια υποψία βυζιού) αλλά δε βλέπω καμία. Έχετε καμιά ενημέρωση. Επίσης η Έφη, αγόρασε το στούντιο που δουλεύει τα τελευταία χρόνια? Πλέον η πινακίδα γράφει 'Στούντιο Έφη'.
εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτην η Ντιανα?? αυτη λεει 1,65 και 50 κιλα , δεν φερνει μ αυτην του sex and the city, εκτος αν γραφουν ψεμματαΒλέπω η Ντιάνα από Ταυλάνδη που ήταν το Sex and the City,πήρε μεταγραφή στις βίλες τώρα και απορούσα που ταν χαμένη τόσο καιρό.Δεν την έχω δει,αλλά ως λάτρης την έχω ακόμα στο στόχαστρο.Αλλά δεν μπορώ να δω τις φώτο.Αυτό μόνο σε μένα γίνεται ή απλώς δεν έχει ανεβάσει ακόμα; Επίσης επέστρεψε η Γαλήνη που ήταν για λίγο καιρό στη Φρίξου και έφυγε η Εμμανουέλα...Και επίσης τι γνώμη έχετε για την Γκαμπριέλα;
εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτην η Ντιανα?? αυτη λεει 1,65 και 50 κιλα , δεν φερνει μ αυτην του sex and the city, εκτος αν γραφουν ψεμματα
Εβαλε η Ντιανα απο Ταυλανδη βυζια αυτη ητανε πλακα.Δεν την έχω δει από κοντά,αλλά Ντιάνα από Ταυλάνδη είναι τεράστια σύμπτωση αν δεν είναι αυτή.Αμέσως εκεί πήγε το μυαλό μου πάντως.Κάποιος που έχει πάει στις βίλες ας επιβεβαιώσει-διαψεύσει
Αυτο το στουντιο συναδελφοι (φριξου.15) καποτε οταν φτιαχνοταν ακομα ηταν να το παρει μια αλλη ιεροδουλη...που τοτε πριν εξαφανιστη κι αυτη δουλευε στο δρομο κοντα στην μπουγατσα,μου διαφευγη τον ονομα της τωρα..μια ψιλη μελαχρινη με ωραιο σωμα,μαλλον ελληνιδα η αλβανιδα που δουλευε και στον βαρδαρη!
Ναι σόρρυ,αλλά βάλε και κανένα κώμα..Αν οι φώτο είναι ακριβείς της Έμας,αυτή είναι καλύτερη πιστεύω.Αν και δεν την έχω δει από κοντά.Η Μιρελα ειναι πιο αδυνατη και πιο μοντελέ,ενώ η Έμα έχει αυτό το πρόστυχο που θα θέλες να ξεσκίσεις.Από κει και πέρα δεν έχω δοκιμάσει καμία από τις δυο,ωστόσο για τη Μιρέλα έχω ακούσει ότι είναι γκρινιάρα ώρες ώρες