Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

d8000

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή τα στανταρακια μου απουσιάζουν γνωριζουμε καμια  κοπελα για καλή πιπα και να κάνει και γλυφοκωλι?

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
καλησπέρα σ όλη την παρέα.

Μήπως ξέρει κανένας ώρες και μέρες που εμφανίζεται η Νατάσσα-Τσαρίνα?

στο Godiva αν δεν κάνω λάθος?

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1

συνηθως πεμπτη-κυριακη δουλευει τα πρωινα...αλλα εχει καιρο να ακουστει νομιζω...

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Τι έγινε ρε παιδιά; Πήγε στο Sex And The City η Ίνα και μπήκε και αυτό στις βίλες; Πήγα χθες το βράδυ που ήταν και η τσατσά με είπε ξεκινάει από 40

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Βρε βρε όλα τα εξυπνοπουλια το ένα μετα το άλλο αρχιζουν να ξεκινανε από 40.... :birdman: :birdman:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Tη προηγούμενη φορά που είχε και καλά μια ελληνοβραζιλιάνα,από 30 ξεκινούσε το πρόγραμμα με είπε.Και σε άλλες που είχε πιο πριν

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Tη προηγούμενη φορά που είχε και καλά μια ελληνοβραζιλιάνα,από 30 ξεκινούσε το πρόγραμμα με είπε.Και σε άλλες που είχε πιο πριν

Αντρας αλλαγης φυλου!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
Μπερδευτηκες...
ΓΥΝΑΙΚΑ αλλαγης φυλου...

Εχουμε μπερδεψει τις βουρτσες με τις.....

:-*

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755

Παρασκευη με Δευτερα πρωι...
πηγα σημερα στο μωρο μου  :tits:...αλλο πραμα δε περιγραφεται  :fuck2: :kissass: :pipa1: :fuck1: :zfuck:
φορουσε και ασπρο σετακι εσωρουχων  :bigdick: :bigdick:

κι αλλο στουντιο ανοιγει ειδα στην αλλη γωνια Νικ.Ουρανου με Μινωταυρου,βαλανε και ταμπελα με το ονομα του αλλα μου διαφευγει τωρα

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Μπορεί να μου πει κάποιος μερικά πράγματα σε πμ που να έχει δοκιμάσει Αφροδίτη(Λας Βέγκας) και Τζάστιν από Ολλανδία; Η Τζάστιν προχθές που έκανα βόλτα ήταν Πέτρου Ερημίτη και αν κατάλαβα καλά είναι χρόνια εδώ.Αν είναι αυτή σε παλαιότερες κριτικές που χω διαβάσει..

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Μπορεί να μου πει κάποιος μερικά πράγματα σε πμ που να έχει δοκιμάσει Αφροδίτη(Λας Βέγκας) και Τζάστιν από Ολλανδία; Η Τζάστιν προχθές που έκανα βόλτα ήταν Πέτρου Ερημίτη και αν κατάλαβα καλά είναι χρόνια εδώ.Αν είναι αυτή σε παλαιότερες κριτικές που χω διαβάσει..
Η Αφροδιτη ειναι φολα,μην πας!Υπαρχουν κριτικες γι'αυτην.Τωρα για την Τζαστιν δεν εχω αποψη αλλα εχουν γραψει κ για αυτην κριτικες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
η τζαστιν εινια παλια καραβανα κ μιλαει καλυτερα ελληνικα κ απο εμας :grin: αλλες φορες εχει καλες κριτικες αλλοτε κακιες!!
για την αφροδιτη οπως ειπ κ ο τακουλης ειναι μια ρουμανοαλβανιδογιουφτισσα σκετη φολα!!
καλυτερα δωσε τα 30 ευρω στο ταμεειο απερατωσης του μετρο θεσσαλονικης

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
η τζαστιν εινια παλια καραβανα κ μιλαει καλυτερα ελληνικα κ απο εμας :grin: αλλες φορες εχει καλες κριτικες αλλοτε κακιες!!
για την αφροδιτη οπως ειπ κ ο τακουλης ειναι μια ρουμανοαλβανιδογιουφτισσα σκετη φολα!!
καλυτερα δωσε τα 30 ευρω στο ταμεειο απερατωσης του μετρο θεσσαλονικης

Ο Τάκης είναι πιο πειστικός.Σίγουρα όμως θα δοκιμάσω Τζάστιν που μερικοί τη προτιμάνε χρόνια.Η προσωπική εμπειρία μετράει και θα καθορίσει αν θα ξαναπροτιμηθεί ή όχι.Πάντως δεν θα δώσω λεφτά για το αγγούρι,την Κάρλα που ήταν στα τρίδυμα και τώρα είναι στο Λας Βέγκας.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει πελατεία αυτό το πράμα και βασικά γιατί τη κρατάνε ακόμα

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Ο Τάκης είναι πιο πειστικός.Σίγουρα όμως θα δοκιμάσω Τζάστιν που μερικοί τη προτιμάνε χρόνια.Η προσωπική εμπειρία μετράει και θα καθορίσει αν θα ξαναπροτιμηθεί ή όχι.Πάντως δεν θα δώσω λεφτά για το αγγούρι,την Κάρλα που ήταν στα τρίδυμα και τώρα είναι στο Λας Βέγκας.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει πελατεία αυτό το πράμα και βασικά γιατί τη κρατάνε ακόμα

η καρλα  εχει πελατεια καθως ειναι απο τις πιο ομορφες παρουσιες και με αρκετα εξτρα αλλα στο δωματιο μπαινει παντα με μουτρα αμετοχη και με υφακι του στυλ χαρη σου κανω τελειωνε.της εδωσα πολλες ευκαιριες αλλα η συμπεριφορα και η αποδοση της συνεχως  χειροτερευε

geozz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2015
Κριτικές
9
Like
208
Πόντοι
280
Καλησπέρα σε όλους! Ετοιμάζομαι να κάνω μια επίσκεψη στην εμμα από βίλλες, την έχω ξανά δοκιμάσει στο παρελθόν και δεν έχω κάτι κακό να θυμάμαι! Άν υπάρχει καμιά άλλη καλή πρόταση δεκτή  :rockon:

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
249
Πόντοι
281
Καλα η Νατασα σημερα στο Godiva ηταν απλα ΤΡΟΜΕΡΗ...την συστηνω σε ολους να πατε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom