kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
ειναι τωρα και το κοκκινο απεναντιΒράδυ,ρε μαν 2 έχει μόνο σ'αυτόν το δρόμο
ειναι τωρα και το κοκκινο απεναντιΒράδυ,ρε μαν 2 έχει μόνο σ'αυτόν το δρόμο
Τραβα Κοζανη στη θεια Μονικα!Επειδή τα στανταρακια μου απουσιάζουν γνωριζουμε καμια κοπελα για καλή πιπα και να κάνει και γλυφοκωλι?
καλησπέρα σ όλη την παρέα.
Μήπως ξέρει κανένας ώρες και μέρες που εμφανίζεται η Νατάσσα-Τσαρίνα?
στο Godiva αν δεν κάνω λάθος?
Tη προηγούμενη φορά που είχε και καλά μια ελληνοβραζιλιάνα,από 30 ξεκινούσε το πρόγραμμα με είπε.Και σε άλλες που είχε πιο πριν
καλησπέρα σ όλη την παρέα.
Μπερδευτηκες...
ΓΥΝΑΙΚΑ αλλαγης φυλου...
Εχουμε μπερδεψει τις βουρτσες με τις.....
:-*
Καλα το πες τωραΦακιρη,αντρας ηταν και εγινε γυναικα,τι δεν καταλαβαινεις???
Παρασκευη με Δευτερα πρωι...καλησπέρα σ όλη την παρέα.
Η Αφροδιτη ειναι φολα,μην πας!Υπαρχουν κριτικες γι'αυτην.Τωρα για την Τζαστιν δεν εχω αποψη αλλα εχουν γραψει κ για αυτην κριτικες.Μπορεί να μου πει κάποιος μερικά πράγματα σε πμ που να έχει δοκιμάσει Αφροδίτη(Λας Βέγκας) και Τζάστιν από Ολλανδία; Η Τζάστιν προχθές που έκανα βόλτα ήταν Πέτρου Ερημίτη και αν κατάλαβα καλά είναι χρόνια εδώ.Αν είναι αυτή σε παλαιότερες κριτικές που χω διαβάσει..
η τζαστιν εινια παλια καραβανα κ μιλαει καλυτερα ελληνικα κ απο εμας αλλες φορες εχει καλες κριτικες αλλοτε κακιες!!
για την αφροδιτη οπως ειπ κ ο τακουλης ειναι μια ρουμανοαλβανιδογιουφτισσα σκετη φολα!!
καλυτερα δωσε τα 30 ευρω στο ταμεειο απερατωσης του μετρο θεσσαλονικης
Ο Τάκης είναι πιο πειστικός.Σίγουρα όμως θα δοκιμάσω Τζάστιν που μερικοί τη προτιμάνε χρόνια.Η προσωπική εμπειρία μετράει και θα καθορίσει αν θα ξαναπροτιμηθεί ή όχι.Πάντως δεν θα δώσω λεφτά για το αγγούρι,την Κάρλα που ήταν στα τρίδυμα και τώρα είναι στο Λας Βέγκας.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει πελατεία αυτό το πράμα και βασικά γιατί τη κρατάνε ακόμα