Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Να ξαναρωτησο μιας και δεν πηρα απαντηση. Μια Κατερινα που εμφανιστηκε στο σιτε και στις βιλλες, λεει τιποτα? περασε κανεις μαζι της? Εστω την ειδε κανεις εμφανησιακα? Επισης μια Λουσυ που παλι επανηλθε, θυμαμαι την ειχανε και πιο παλια αλλα δεν μπορω να θυμηθω καθολου αν την εχω δει και αν λεει τιποτα μεσα στο δωματιο. και εδω μια περιγραφη θα ηταν σουπερ.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Να ξαναρωτησο μιας και δεν πηρα απαντηση. Μια Κατερινα που εμφανιστηκε στο σιτε και στις βιλλες, λεει τιποτα? περασε κανεις μαζι της? Εστω την ειδε κανεις εμφανησιακα? Επισης μια Λουσυ που παλι επανηλθε, θυμαμαι την ειχανε και πιο παλια αλλα δεν μπορω να θυμηθω καθολου αν την εχω δει και αν λεει τιποτα μεσα στο δωματιο. και εδω μια περιγραφη θα ηταν σουπερ.

Κατερίνα μέτρια,η Λουση ειναι η παλια
Μεταξύ μας μεταξα,οπως πάντα 10 άτομα γράφουν,50 διαβάζουν και αποφεύγουν τις φόλες.
Ωραια πράγματα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Χτεσινη τσαρκα χτες το βραδυ κατα τις 11.30 και η μονη που Αξιζε και δεν την ειχα Ξαναδει ηταν η  Βικτωρια απο Π.Ερημιτη πιτσιρικα ξανθια με πολυ ωραιο σωμα μικρο βυζακι και Καυλωτικη φατσα με Τσιμπουκωχειλα την εχει δοκιμασει κανεις;;

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
  Κατερινα την ειδα μα δεν περασα.Πολυ μπαμπατσικια για τα γουστα μου.Πολυ photoshop.

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
και επιδησ εκει η μαλακεσ στο ρεδ λαιτσ διαβαζετε το σαιτ αυτη την κωλοτστσα που εχετε σημερα το πρωι δωστετην ποδι γιατι την αλλη φορα που θα πουληση ειρωνια θα φαει πολυ μπουκετο.αυτα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
και επιδησ εκει η μαλακεσ στο ρεδ λαιτσ διαβαζετε το σαιτ αυτη την κωλοτστσα που εχετε σημερα το πρωι δωστετην ποδι γιατι την αλλη φορα που θα πουληση ειρωνια θα φαει πολυ μπουκετο.αυτα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Τι σε εκανε η θειτσα μου? :grin:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Παιδια ψαχνω τις πισω σελιδες και δε το βρισκω. Πριν κατι μερες αναφερθηκε μια καινουργια ρουμανα ψηλη ξανθια μουναρα, αλλα δε θυμαμαι ουτε ονομα, ουτε σε πιο μπουρδελο ειναι. Εχει κανεις ιδεα ποια ηταν που αναφερθηκε;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Ήθελα να δοκιμάσω την Έλενα(μελαχρινή Ρουμάνα,με βυζάρες γύρω στα 30 το πολύ αν θυμάμαι καλά) τις επόμενες μέρες αλλά διαβάζω χθεσινή κριτική από αζαζελ στο πράσινο γωνιακό Νικηφόρου Ουρανού 24 με Μινώταυρου που την είχα δει,ότι έχουν άλλη κοπέλα τώρα...Γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται η Έλενα τώρα και σε ποια βάρδια;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Ήθελα να δοκιμάσω την Έλενα(μελαχρινή Ρουμάνα,με βυζάρες γύρω στα 30 το πολύ αν θυμάμαι καλά) τις επόμενες μέρες αλλά διαβάζω χθεσινή κριτική από αζαζελ στο πράσινο γωνιακό Νικηφόρου Ουρανού 24 με Μινώταυρου που την είχα δει,ότι έχουν άλλη κοπέλα τώρα...Γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται η Έλενα τώρα και σε ποια βάρδια;

Εγω Κυριακη την πετυχα  ;)

korsikanos

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2016
Like
24
Πόντοι
0
δυστυχως τα μπουρδελα στην πολη μας πηραν τον κατηφορο. μεχρι που σε ενα συγκεκριμενο πετυχα μια κοπελα οπως την ονομασε η τσατσα που παιζει ρε μαγκες να ηταν και ποιο μεγαλη απο την τσατσα
αφου νομιζα οτι με κανανε πλακα. κανα δυο στις βιλλες αξιζουν και χαλαλι που λεει ο λογος το 40ευρω γιατι στην τελικη οτι δινεις παιρνεις

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
φιλε εχω γραψει κριτικη...λακωνικη μεν ...αλλα διαβασε

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
336
Πόντοι
36
Οποίος βρει Justine να ενημερώσει παρακαλώ γιατί τη ψάχνω αρκετό καιρό τώρα βάρδια και ποιο σπίτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom