You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)
Επειδή κανένας δεν κάνει πρωινή αναφορά θα την κάνω εγώ μιας και πέρασα από την περιοχή. Έχουμε και λέμε:
Φρίξου 14β: περίμενα Jasmine αλλά στη θέση της μια μελαχροινή Μπαμπάτσικια κοντή, όνομα δε συγκράτησα.
Φρίξου 14α: μια Ασιάτισσα με τα βυζια φορά παρτίδα αδύνατη αλλά αδιάφορη.
Απέναντι Φρίξου 13: Τανια ξανθιά με ωραία πιασίματα εμφανίσιμη.
Φρίξου 15: δε μπήκα υπέθεσα μήπως είναι η Εφη, ρωτάω έναν συναθλητή με λέει Μονικα μάλλον η Μεξικάνα δεν είμαι και σιγουρος
Τρίδυμα Νο1:μια μελαχροινή πολύ αδύνατη έως skinny πεταχτουλα όνομα δε συγκράτησα sorry
No2: Κάρλα ξανθιά με πολύ ωραία εμφάνιση, όμορφο πρόσωπο και σώμα, στήθος καλό, μ αυτήν θα περνούσα αλλά είπα να τελειώσω τη βόλτα και μετά
No3 : Νίκη ξανθιά Ελληνίδα γνωστή στη πιάτσα με λέει έλα αργότερα επειδή μάλλον τώρα ήρθε.
Νικηφόρου ουρανού 22 γωνία με Μινώταυρου 3: Άννα πολύ αδύνατη και ολίγον άσχημη μάλλον αυτή θα εννοεί ο al Pacino και οι υπόλοιποι ότι πέρασαν καλά
Las Vegas No1:όπως μπήκα έτσι βγήκα
Νο2:κλειστό ήταν η τσατσα έξω με ένα κύριο ΑΜΕΑ που ήθελε και τον ρωτάει έχεις λεφτά ?
No3 η Χριστίνα η μιλφ Αλβανίδα
Πέτρου ερημίτη 2 χτύπησα και δε μ άνοιξαν
Villes δεν πήγα αναφέρει στο άλλο site το προγράμμα
Νικηφόρου 1α πέρασα από έξω φορτσατος και δε πρόλαβα να καταλάβω ποια είναι, καθόταν η τσατσα με τη κοπέλα έξω για τσιγάρο.Ανδρεου Γεωργίου όλα κλειστά πλέον εκτός από το Κεφαλληνιας 8 όπου δεν μπήκα, εκεί στο μύλο φαίνεται εχθές γινόταν χαμός γιατί πολύ σκουπίδι πεταμένο στο δρόμο.Τελικα κατάθεση δεν έγινε βαρέθηκα και έφυγα.
Φρίξου 14β: περίμενα Jasmine αλλά στη θέση της μια μελαχροινή Μπαμπάτσικια κοντή, όνομα δε συγκράτησα.
Φρίξου 14α: μια Ασιάτισσα με τα βυζια φορά παρτίδα αδύνατη αλλά αδιάφορη.
Απέναντι Φρίξου 13: Τανια ξανθιά με ωραία πιασίματα εμφανίσιμη.
Φρίξου 15: δε μπήκα υπέθεσα μήπως είναι η Εφη, ρωτάω έναν συναθλητή με λέει Μονικα μάλλον η Μεξικάνα δεν είμαι και σιγουρος
Τρίδυμα Νο1:μια μελαχροινή πολύ αδύνατη έως skinny πεταχτουλα όνομα δε συγκράτησα sorry
No2: Κάρλα ξανθιά με πολύ ωραία εμφάνιση, όμορφο πρόσωπο και σώμα, στήθος καλό, μ αυτήν θα περνούσα αλλά είπα να τελειώσω τη βόλτα και μετά
No3 : Νίκη ξανθιά Ελληνίδα γνωστή στη πιάτσα με λέει έλα αργότερα επειδή μάλλον τώρα ήρθε.
Νικηφόρου ουρανού 22 γωνία με Μινώταυρου 3: Άννα πολύ αδύνατη και ολίγον άσχημη μάλλον αυτή θα εννοεί ο al Pacino και οι υπόλοιποι ότι πέρασαν καλά
Las Vegas No1:όπως μπήκα έτσι βγήκα
Νο2:κλειστό ήταν η τσατσα έξω με ένα κύριο ΑΜΕΑ που ήθελε και τον ρωτάει έχεις λεφτά ?
No3 η Χριστίνα η μιλφ Αλβανίδα
Πέτρου ερημίτη 2 χτύπησα και δε μ άνοιξαν
Villes δεν πήγα αναφέρει στο άλλο site το προγράμμα
Νικηφόρου 1α πέρασα από έξω φορτσατος και δε πρόλαβα να καταλάβω ποια είναι, καθόταν η τσατσα με τη κοπέλα έξω για τσιγάρο.Ανδρεου Γεωργίου όλα κλειστά πλέον εκτός από το Κεφαλληνιας 8 όπου δεν μπήκα, εκεί στο μύλο φαίνεται εχθές γινόταν χαμός γιατί πολύ σκουπίδι πεταμένο στο δρόμο.Τελικα κατάθεση δεν έγινε βαρέθηκα και έφυγα.
Πουτσαρας4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 261
- Πόντοι
- 281
Οχι φιλε αν και εγω σκευτομαι να παω σημερα να την τιμησω,μας ελειψε το κοριτσι!!
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Να κανω μια ερωτηση προς τους φιλους της μπουρδελοκαταστασης?
Γιατι εκλεισαν ολα τα "μαγαζια" στην Ανδρεου Γεωργιου “ Ξερει κανεις?
Γιατι εκλεισαν ολα τα "μαγαζια" στην Ανδρεου Γεωργιου “ Ξερει κανεις?
Πουτσαρας4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 261
- Πόντοι
- 281
Λογικα κριση ξερω γω;;; πολλα μαγαζια ηταν...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 48.861
- Πόντοι
- 26.141
λογικα met hotel ;) ;) ;) ;) ;)
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.428
- Πόντοι
- 2.966
Λογικα μαλακας μπουταρηςλογικα met hotel ;) ;) ;) ;) ;)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.138
- Πόντοι
- 11.585
πηγε κανεις στη βικτωρια που γυρισε ? Ηθελα να παω χτες δεν βολεψε λεω να κατεβω σημερα αλλα πηγε κανεις να ενημερωσει αν αλλαξε τπτ?
Θα δουλεψει λες.?? Κυριακη ειναι και αυτη ειναι και λίγο αφεντικο και δεν δουλευω...θα παω και εγω μετα τις 12 να τις τον δωσω...
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.015
- Πόντοι
- 4.525
χαχαχα της πουτανας γινοταν περιμενα μια ωρα να τελειωσει ενα τζακουζακι και τζακουζακι και εγω. Η υπηρεσια κορυφαια απο ανεκδοτα ειπαμε μεχρι για τον κερατα τον αντρα της. Αλλα λαικο προσκυνημα πραγματικα. Στο τελος αχαχχααχ βγαλαμε την ταπα απο το τζακουζι και πλημμυρισε το δωματιο και βγηκανε και εκτος δωματιου. Βγαινω εξω βλεπω την τσατσα με τη σφουγγαριστρα να μου λεει με πλημμυρισες ρε ατιμε αχχαχαχα.
Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
Τεντυμπόη.....
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.015
- Πόντοι
- 4.525
ναι φιλε πενα ολα! Ηπιαμε την σαμπανια μας και ανανεωσαμε το ραντεβου Δεν θα δουλευει ομως τοσο συχνα οπως πριν δηλαδη καθημερινα.Ετσι ειναι ολοι τζακουζια σημερα και εμεις με το πουλι στο χερι μηναμε..!!!
Τουλαχιστον περασες καλα με το βικτωρακι.?? Τι λεει θα δουλεψει απο βδομαδα.??
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.138
- Πόντοι
- 11.585
ναι φιλε πενα ολα! Ηπιαμε την σαμπανια μας και ανανεωσαμε το ραντεβου Δεν θα δουλευει ομως τοσο συχνα οπως πριν δηλαδη καθημερινα.
Οπως παλια δηλαδη οποτε θελει, πιστευω τωρα που γυρησε στις βιλες θα εχει και το πανω χερι.
Πρεπει να πηρε το ματι μου στο νταιαμοντ την Μονικα με πολιτικα, αν ηταν αυτη...Μουναρος.!!!
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
πριν λιγο
φριξου 9 η μελαχρινη ουκρανεζα βερονικα και στο διπλα η λοραινα
godiva η τσεχα μιχαελα
ν.ουρανου 20 δεν ανοιγαν αν και τα φωτα ηταν ανοιχτα
ν.ουρανου 28 η τζοαννα.τα δωματια ολα γεματα και αυτη να σκουζει μεσα
ν.ουρανου 24 η χριστινα
ν.ουρανου 26 η σαντρα με πρωκτικο στο προγραμμα.
μινωταυρου 3 αυτη η ξανθια γυμνοστηθη βυζαρου μαζι παντα με την αντιπαθητικη τσατσα. μου ειναι τοσο αδιαφορη που οσες φορες και αν περασω δε θα συγκρατησω ονομα .απενατι η σαπιοκωλα αθηνα και στο επανω μια μελαχρινη απο το ν.ουρανου 24.
στο μονο ανοιχτο απο την αλυσιδα του las vegas δουλευε η απο μαυρομαλλα κοκκινομαλλα πλεον καρλα των τριδυμων .τελευταια καταθεση μαζι της .αν ποναει τοσο πολυ το μουνι της να ξανανεβει ρουμανια στο καταβλισμο της
πετρου ερημιτη 2 η μιρα.ωραια παρουσια
πετρου ερημιτη 3 η ξανθια βικυ αν θυμαμαι καλα.κατω του μετριου για τα δικα μου γουστα
στα τριδυμα η ξανθια ιταλιδα στο δυτερο η εβελινα και στο κατω η φλωριτα
φριξου13α η ξανθια ελενη ή ελενα
φριξου 15 μια ξανθια νεαρη κοντη με ωραιο κωλο
φριξου 13 η μιρελα
φριξου 14β η κακασχημη καρολινα
φριξου 14α η ελληνοβραζιλιανα που τραβελοφερνει
αρκετος κοσμος και πολυ κουνουπι
φριξου 9 η μελαχρινη ουκρανεζα βερονικα και στο διπλα η λοραινα
godiva η τσεχα μιχαελα
ν.ουρανου 20 δεν ανοιγαν αν και τα φωτα ηταν ανοιχτα
ν.ουρανου 28 η τζοαννα.τα δωματια ολα γεματα και αυτη να σκουζει μεσα
ν.ουρανου 24 η χριστινα
ν.ουρανου 26 η σαντρα με πρωκτικο στο προγραμμα.
μινωταυρου 3 αυτη η ξανθια γυμνοστηθη βυζαρου μαζι παντα με την αντιπαθητικη τσατσα. μου ειναι τοσο αδιαφορη που οσες φορες και αν περασω δε θα συγκρατησω ονομα .απενατι η σαπιοκωλα αθηνα και στο επανω μια μελαχρινη απο το ν.ουρανου 24.
στο μονο ανοιχτο απο την αλυσιδα του las vegas δουλευε η απο μαυρομαλλα κοκκινομαλλα πλεον καρλα των τριδυμων .τελευταια καταθεση μαζι της .αν ποναει τοσο πολυ το μουνι της να ξανανεβει ρουμανια στο καταβλισμο της
πετρου ερημιτη 2 η μιρα.ωραια παρουσια
πετρου ερημιτη 3 η ξανθια βικυ αν θυμαμαι καλα.κατω του μετριου για τα δικα μου γουστα
στα τριδυμα η ξανθια ιταλιδα στο δυτερο η εβελινα και στο κατω η φλωριτα
φριξου13α η ξανθια ελενη ή ελενα
φριξου 15 μια ξανθια νεαρη κοντη με ωραιο κωλο
φριξου 13 η μιρελα
φριξου 14β η κακασχημη καρολινα
φριξου 14α η ελληνοβραζιλιανα που τραβελοφερνει
αρκετος κοσμος και πολυ κουνουπι
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
εσυ κοιτα να μη κανεις αλλη φορα το κασκαντερ!!ας το κανει κανενας μικροτερος που εχει κ δυαμεις αντε καιρος να αποστρατευτεις απο τα κασκαντεριλικια και να παιζεις με τα στανταρακια!
τακη ..αν ημουν εγω στη Θεση σου θα τον ειχα πνιξει στο νεροχυτη ..απορω πως του επιτρεπεις να μιλαει ετσι...
Επειδη εχω ορεξη για τσάρκα,οι κοπέλες στα σπιτάκια καθε ποτε αλλάζουν; Και βάρδιες; Ρωταω για αποφυγή γνώριμων καταστάσεων
Δυο βαρδιες(πρωι-βραδυ).Η βρδια αλλαζει στις 20.00.
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Αυτό το γνωρίζω φίλε μου.Για τις κοπέλες ρώτησα,όχι για τα μπουρδέλα.Γιατί μια κοπέλα τη μια βδομάδα μπορεί να κάνει μεσημεριανή βάρδια και την άλλη βραδινή ή πρωινή ξέρω γω.Γιατί σε μια κριτική διάβασα μια κοπέλα έκανε και δυο βάρδιες σε μια μέρα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις