[size=14pt]Πривет Βорам[/size]
Μινι νυχτερινη τσαρκα μετα απο πολυ καιρο με αναλογους μυστες. Σε πολλα σπιτια οι κοπελες ειχαν προγραμμα οποτε δεν τις ειδαμε.
Παρεκκλησι -> Ελενα, ξανθο, αδυνατο μωρο με σλαβικη καβλοφατσα καπου την εχω ξαναδει αλλα δεν θυμαμαι. Της τον εδινα ανετα
Νικηφόρου Ουρανού 6 -> Bερονικα, προς μιλφ με φανηκε, βγηκε στο σαλονι με πορνοστριπτιζαδικο περπατημα που ελεγε ελα παρε με και σκισε με, αλλα οχι για 40
Φρίξου 14Α -> Νικολ
Φρίξου 14Β -> Καρολινα, παραμενει μοντελισια. Μπορει να μην εχει ωραιο προσωπο αλλα στο γαμησι ειναι φωτια
Φρίξου 15 -> Ξανθια μουναρα απο Ουκρανια. Αρχικα μου θυμισε μια αλλη πιπινομουναρα που δουλεψε για ενα διαστημα σε αυτο το σπιτι, την Βικτωρια με την οποια ειχα κανει αρρωστο γαμησι πριν λιγους μηνες. Αυτη τελικα ειναι καινουργιο μωρο που θα δοκιμαστει συντομα
Τριδυμο 2 -> Εβελινα
Τριδυμο 3 -> Φλωριτα, πιο μικρη απο ποτε
Ουρανου 22 -> Η Ελενα, ηρθε στον καναπε κοντα μου και με ετριβε με τα πορνοτακουνα της
Στο οριο ημουν να μπω αλλα ηθελα να δοκιμασω κατι καινουργιο.
Μινωταυρου 3 -> Χριστινα την ειπε η τσατσα, μελαχρινη απο σωμα κατι ελεγε αλλα προσωπο 0
Ερημιτη 1 -> Η Μιρα, καστανοξανθο πορνοτουμπανο, την ειχα παρει πριν λιγο καιρο με πολυ καλες εντυπωσεις. Προσοχη ειναι για εξτριμ γαμησι και οχι για light καταστασεις οποτε οσοι εχετε προβληματα με την καρδια η κατι παρομοιο προσοχη
Ερημιτη 2 -> Ξανθος κεφτες, μουτρωμενη και φρικαρισμενη, φανταζομαι και η αποδοση στο δωματιο θα ειναι παρομοια.
LV αριστερο-> Μελαχρινη, καυκασια γκαβλα. Θα δοκιμαστει συντομα
LV τελευταιο -> Μαρια, μελαχρινο καβλακι με σιλικονε βυζους, αναλογο σωμα και καβλωτικα πορνοheels. Σε αυτη περασα τελικα για φετιχισμο των υλικων με αριστες εντυπωσεις.
Achtung Achtung
Στο λας βεγκας υπαρχουν δυο Μαριες. Η μια ειναι αυτη που εγραψα παραπανω και απ'οτι καταλαβα ειναι αυτη με τις θετικες κριτικες και η αλλη ειναι μια με πιο φουντωτο μαλι, κυκλοθυμικη και σχεδον μαπα στο δωματιο.