Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
165
Πόντοι
281
Και κατι αλλο που παρατηρησα στην Βυκη και μου εκανε εντυπωση, η κολοτρυπα της σε σχεση με το ''μουνι'' απεχει μια χ αποσταση μεγαλυτερη απο οτι σε μια γυναικα.
  ένα Χ χρωμόσωμα  :effemine:

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδια. Κατεβαινωντας τη Κωλλετη στο αριστερο χερι εχει ενα μαγαζι με ονομα "SPA". Ειναι ανοιχτό οτι ωρα και να περασω το βραδυ. Μου φαινεται για μασαζ. Ξέρει κανείς κατι ;

ζητώ συγνώμη δεν πρόσεξα το κωλλέτη  το μάτι έπεσε στο SPA και έσπευσα βεβιασμένα να απαντήσω. (νόμισα για το SPA στην Νικ.Ουρανού (δίπλα απο τη μπουγάτσα)

κανονικό μασάζ μόνο παίζει στο spaprive

peterman569

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
0
Οντως για το spa prive στην κωλετη τι παιζει;;;

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Και κατι αλλο που παρατηρησα στην Βυκη και μου εκανε εντυπωση, η κολοτρυπα της σε σχεση με το ''μουνι'' απεχει μια χ αποσταση μεγαλυτερη απο οτι σε μια γυναικα.

απ' τη ζωή στο θάνατο είν' ένα μονοπάτι και από τον κώλο στο μουνί, δυο δάχτυλα και κάτι..
μάλλον έπιαναν πολύ χώρο τα @@

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
ζητώ συγνώμη δεν πρόσεξα το κωλλέτη  το μάτι έπεσε στο SPA και έσπευσα βεβιασμένα να απαντήσω. (νόμισα για το SPA στην Νικ.Ουρανού (δίπλα απο τη μπουγάτσα)

κανονικό μασάζ μόνο παίζει στο spaprive

σήμερα που πέρασα απο Νικ. Ουρανού κοίταξα απο περιέργεια αν γράφει SPA το μπουρδέλο δίπλα απο τη μπουγάτσα
άκυρο κι αυτό...

που σκατά το είδα τρομάρα μου!!!

2ρη συνεχόμενη μέρα με την κατερίνα πάντως.... ακριβώς ίδια περιποίηση με τη χθεσινή... είναι φοβερή

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
[size=14pt]Πривет Βорам[/size]

Μινι νυχτερινη τσαρκα μετα απο πολυ καιρο με αναλογους μυστες. Σε πολλα σπιτια οι κοπελες ειχαν προγραμμα οποτε δεν τις ειδαμε.

Παρεκκλησι -> Ελενα, ξανθο, αδυνατο μωρο με σλαβικη καβλοφατσα καπου την εχω ξαναδει αλλα δεν θυμαμαι. Της τον εδινα ανετα  

Νικηφόρου Ουρανού 6  -> Bερονικα, προς μιλφ με φανηκε, βγηκε στο σαλονι με πορνοστριπτιζαδικο περπατημα που ελεγε ελα παρε με και σκισε με, αλλα οχι για 40

Φρίξου 14Α  -> Νικολ

Φρίξου 14Β  -> Καρολινα, παραμενει μοντελισια. Μπορει να μην εχει ωραιο προσωπο αλλα στο γαμησι ειναι φωτια

Φρίξου 15  -> Ξανθια μουναρα απο Ουκρανια. Αρχικα μου θυμισε μια αλλη πιπινομουναρα που δουλεψε για ενα διαστημα σε αυτο το σπιτι, την Βικτωρια με την οποια ειχα κανει αρρωστο γαμησι πριν λιγους μηνες. Αυτη τελικα ειναι καινουργιο μωρο που θα δοκιμαστει συντομα

Τριδυμο 2  -> Εβελινα

Τριδυμο 3  -> Φλωριτα, πιο μικρη απο ποτε  :2funny: :2funny:

Ουρανου 22  -> Η Ελενα, ηρθε στον καναπε κοντα μου και με ετριβε με τα πορνοτακουνα της  :erection: Στο οριο ημουν να μπω αλλα ηθελα να δοκιμασω κατι καινουργιο.

Μινωταυρου 3 -> Χριστινα την ειπε η τσατσα, μελαχρινη απο σωμα κατι ελεγε αλλα προσωπο 0

Ερημιτη 1 -> Η Μιρα, καστανοξανθο πορνοτουμπανο, την ειχα παρει πριν λιγο καιρο με πολυ καλες εντυπωσεις. Προσοχη ειναι για εξτριμ γαμησι και οχι για light καταστασεις οποτε οσοι εχετε προβληματα με την καρδια η κατι παρομοιο προσοχη  :2funny:  :2funny:

Ερημιτη 2  -> Ξανθος κεφτες, μουτρωμενη και φρικαρισμενη, φανταζομαι και η αποδοση στο δωματιο θα ειναι παρομοια.

LV αριστερο-> Μελαχρινη, καυκασια γκαβλα. Θα δοκιμαστει συντομα

LV τελευταιο -> Μαρια, μελαχρινο καβλακι με σιλικονε βυζους, αναλογο σωμα και καβλωτικα πορνοheels. Σε αυτη περασα τελικα για φετιχισμο των υλικων με αριστες εντυπωσεις.

Achtung Achtung
Στο λας βεγκας υπαρχουν δυο Μαριες. Η μια ειναι αυτη που εγραψα παραπανω και απ'οτι καταλαβα ειναι αυτη με τις θετικες κριτικες και η αλλη ειναι μια με πιο φουντωτο μαλι, κυκλοθυμικη και σχεδον μαπα στο δωματιο.

Παρεκκλήσι ένα μικρό σπιτάκι δεν εννοείς; Δίπλα από το Case Damore που το γκρέμισαν,το πρώτο της Νικηφόρου Ουρανού κατεβαίνοντας τη Κωλέττη,δεξιά;

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
*θα σε παρακαλεσω οπως γραφονται και στους κανονες του σαιτ να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες.

Κι αυτο ( :birdman:) γιατι πρεπει να ΞαναΤσαρκαρουμε με τους αλλους μλκ μου! :grin:

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
119
Πόντοι
0
Χθες Βράδυ.... Ποιότητα 2/10...

Villa prive : Ρομπέρτα με τα βυζάκια απέξω, ωραία παρουσία αλλά σαν κάτι να έλειπε

Bad girls : Ίνα, σαν να πήρε λίγα κιλάκια στις διακοπές

Red light : Εμανουελα, σαν να αδυνατισε το μωρό με τις τορπίλες

Erotica:
Κατερίνα, η οποία βαριόταν, νύσταζε...

Vis9 : Δεν συγκράτησα όνομα, ήταν ένα μαγκάκι εκεί που δεν σε προιδέαζε να μπεις παρα να κάνεις χαβαλέ και να μιλήσεις για γκόμενες πίνοντας καμιά μπύρα παρέα.

Τριδυμο1: Φλωρίτα

Τριδυμο2: Χριστίνα(νομίζω) σώμα ωραίο, φάτσα αστα

Τριδυμο3: Ένα gilf (WTF)

Ερημίτη3 : Καρίνα, μελαχρινό μικρό με πιασίματα

Godiva : Ιωαννα

Φρίξου μόνο κάτι μπαμπατσικα κομμάτια είχε οπότε έφυγα τρέχοντας χωρίς όνομα. Επίσης πήγα και στα υπόλοιπα αλλά δυστυχώς δεν συγκράτησα κάποιο όνομα, δεν είχε και τίποτα άξιο αναφοράς πάντως.

Γνωρίζει κάποιος αν εμφανίζονται πουθενα τα μωρά Νατάσα και Βικτώρια; Κάποιος είχε αναφέρει πριν καιρό για Νατασα πρωινή Godiva, ισχυέι ακόμα;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
Εκει ειναι η ΝΑΤΑΣΑ σημερα το πρωι...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
*θα σε παρακαλεσω οπως γραφονται και στους κανονες του σαιτ να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες.

Κι αυτο ( :birdman:) γιατι πρεπει να ΞαναΤσαρκαρουμε με τους αλλους μλκ μου! :grin:
o jimiadiis ακομα μας μαζευει...για βαλε λιγο ταξη.. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
o jimiadiis ακομα μας μαζευει...για βαλε λιγο ταξη.. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
εδω ειμαι.απλα δεν πολυγραφω τελευταια γιατι δεν κανω και τιποτα..κι ολο αυτο, λογο του ξενερωματος που εχω φαει με τα μπαζα που εχουμε εδω πανω...συντομα θα ανακοινωσω συναντηση...αμα σταματησει να βρεχει!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
εδω ειμαι.απλα δεν πολυγραφω τελευταια γιατι δεν κανω και τιποτα..κι ολο αυτο, λογο του ξενερωματος που εχω φαει με τα μπαζα που εχουμε εδω πανω...συντομα θα ανακοινωσω συναντηση...αμα σταματησει να βρεχει!!
:coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:περιμενω ενημερωση..

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Μυστες μου προτεινω να παμε σε καποιο ταβερνειο καλυτερα να τα π(ι)ουμε. Πλεον η τσαρκα αξιζει να γινεται μια φορα το 6μηνο για να βλεπουμε και την οποια ανανεωση. Γενικα ειναι οι ιδιες και οι ιδιες, οι πιο πολλες μετριας αποδοσης και μετριας και κατω εμφανισης.  :sunglasses:

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
βρεχει δεν βρεχει τα ιδια μπαζα θα ειναι
λαγνε κανονισε οπωσ την αλλη φορα για κανα σοου.γιατι στα σπιτακια εχει τουβλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom