Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

popoenaspatos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
0
Γειά σας παιδιά . Παρακολουθω καιρο  το site αλλα δεν ετυχε ποτε να γραψω και θα ήθελα την βόηθεια σας. Για αυριο το πρωι ποια εχετε να μου προτηνετε εκτος απο βιλες και μερη που καρφωνεσε στον κοσμο ( π.χ κωλετη ), ας ειναι και μιλφ δεν εχω θεμα. Με ενδιαφερει να κανει καλη πιπα βαθια και να μην βιαζετε στο δωματιο. Γενικα να γουσταρει αυτο που κανει και οχι λες και κανει αγγαρεια . Καλη συνεχεια

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Γειά σας παιδιά . Παρακολουθω καιρο  το site αλλα δεν ετυχε ποτε να γραψω και θα ήθελα την βόηθεια σας. Για αυριο το πρωι ποια εχετε να μου προτηνετε εκτος απο βιλες και μερη που καρφωνεσε στον κοσμο ( π.χ κωλετη ), ας ειναι και μιλφ δεν εχω θεμα. Με ενδιαφερει να κανει καλη πιπα βαθια και να μην βιαζετε στο δωματιο. Γενικα να γουσταρει αυτο που κανει και οχι λες και κανει αγγαρεια . Καλη συνεχεια

Η διάθεση και η απόδοση της κοπέλας στο δωμάτιο σχετίζεται βέβαια και με ποιες προυποθέσεις θα πας μαζί της.Στις περισσότερες-αν όχι όλες- θα διαβάσεις και καλές και κακές κριτικές.Ας πούμε εγώ που πήγα στη Μαρία προχθές,στο Las Vegas,ήταν καταπληκτική και ίσως οφείλεται στο ότι ήταν ξεκούραστη ή ότι ήμασταν ίδια ηλικία σχεδόν.Anyway.Και το λέω γιατί μετά που διάβασα τις κριτικές είχε και κακές.Το καλύτερο είναι να κάνεις μια βόλτα στα σπιτάκια και να δεις ποια κοπέλα σου αρέσει και να μπεις.Ανάλογα φυσικά τις υπηρεσίες που θες και αν αντέχει η τσέπη σου.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Για τη Ρεβεκκα ξερει κανεις να μας πει τιποτα???

Κοντα ενα μηνα ειναι Θεσσαλονικη...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Για τη Ρεβεκκα ξερει κανεις να μας πει τιποτα???

Κοντα ενα μηνα ειναι Θεσσαλονικη...
ελα πες ποια ειναι με αλλαγμενο το ονομα που δουλευε στην αλυσιδα τους! Πες επισης ποια ειναι στο Φριξου 12 και ξεκιναει με 30 € πλεον και χωρις τσατσα! Και ποια πηγε στο Las vegas με 40 € το απλο! :grin:
Αυτα δεν τα λεω για να την πω στον φιλο μου... αλλα για κατι ξυπνιους που εμαθαν μονο να παιρνουν! :hi:

[size=30pt]ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ[/size] :rockon:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
ελα πες ποια ειναι με αλλαγμενο το ονομα που δουλευε στην αλυσιδα τους! Πες επισης ποια ειναι στο Φριξου 12 και ξεκιναει με 30 € πλεον και χωρις τσατσα! Και ποια πηγε στο Las vegas με 40 € το απλο! :grin:
Αυτα δεν τα λεω για να την πω στον φιλο μου... αλλα για κατι ξυπνιους που εμαθαν μονο να παιρνουν! :hi:

Πήγα είδα την αλλη την κατερινα...στις βίλλες...ωραία κοπέλα....εμοιαζε με την αλλη την έμμα αλλα στο πρόσωπο ηταν νπιο καλή...την ρεβέκα δεν πηγα να την δω...αν και θα έκοβα τον π...ο μου οτι είναι η Άννα ....απο τις φωτο και μόνο....

δεν ξέρω εκει πηγε το μυαλό μου..

τωρα στην κατερίνα δεν περασα....αν και δεν ειχε ψυχή μεσοβδόμαδα που πέρασα βιαστικά.....μολις ακουσα κατι 80 ευρω για 69 και κατι 60 για ελευθερο....δεν ξέρω κατι με επιασε...μου την βάρεσε ασχημα....γιατι με τα ιδια λεφτα περνας σε αλλα μέρη πολύ καλύτερα....και οχι μονο σε μασατζιδικα και σε στούντιο.....

πρέπει να βάλουν νερο στο κρασι τους αν δεν τον πουλο.....το λεω εγω που ημουν απο σταθερους πελατες τους.....που εγραφα στα αρχ...α μου τις καρτες.....και οχι δεν με επιασε η κριση τωρα...απλά δεν ειναι καιρός για πεταμένα λεφτα...(η κριση με επιασε εδω και 3 χρόνια οπως τους περισσότερους αλλους λιγοτερο και αλλους περισσότερο...)

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646

Η Τζεσυ πήγε στο ξύλινο Las Vegas κ ξεκινάει το απλό με 40.Η Ρεβέκκα είναι η Άννα που συνεχίζει να δουλεύει στις  Villes εμφανώς πιο αδύνατη από παλιά! :fuck2:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Περασμα σημερα από Αννα -Νικ.Ουρανου 22.Ομορφη είναι και πολύ καλο σωμα εχει και το προσπαθει.Αλλα οι συναγωνιστες πρεπει να την εχουν ξεμουνιασει.Πονουσε παντου,κολπος κλειτοριδα ρωγες.Τιποτα σπουδαιο,δεν αξιζει να γραψω κριτικη αλλα είμαι σιγουρος πως το κοριτσι δεν επιασε την κανονικη του αποδοση.Επιφυλασσομαι.Το διαλυσατε το κοριτσι ρε αλητες,το ξεκοκαλισατε... :zombie: :zombie:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Για την Άννα μιλάμε; Αυτή έβαλε βυζιά πριν 8 μήνες αν δεν κάνω λάθος

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846

αγαπουλη ετοιμασου να τα κανησ πουτανα :2funny: :2funny:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
336
Πόντοι
36
Ρε παιδιά η Αφοδιτη από Κωλέττη ποσό χρόνων είναι?  :think:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
[size=14pt]Πривет Βорам[/size]

Μινι νυχτερινη τσαρκα μετα απο πολυ καιρο με αναλογους μυστες. Σε πολλα σπιτια οι κοπελες ειχαν προγραμμα οποτε δεν τις ειδαμε.

Παρεκκλησι -> Ελενα, ξανθο, αδυνατο μωρο με σλαβικη καβλοφατσα καπου την εχω ξαναδει αλλα δεν θυμαμαι. Της τον εδινα ανετα  

Νικηφόρου Ουρανού 6  -> Bερονικα, προς μιλφ με φανηκε, βγηκε στο σαλονι με πορνοστριπτιζαδικο περπατημα που ελεγε ελα παρε με και σκισε με, αλλα οχι για 40

Φρίξου 14Α  -> Νικολ

Φρίξου 14Β  -> Καρολινα, παραμενει μοντελισια. Μπορει να μην εχει ωραιο προσωπο αλλα στο γαμησι ειναι φωτια

Φρίξου 15  -> Ξανθια μουναρα απο Ουκρανια. Αρχικα μου θυμισε μια αλλη πιπινομουναρα που δουλεψε για ενα διαστημα σε αυτο το σπιτι, την Βικτωρια με την οποια ειχα κανει αρρωστο γαμησι πριν λιγους μηνες. Αυτη τελικα ειναι καινουργιο μωρο που θα δοκιμαστει συντομα

Τριδυμο 2  -> Εβελινα

Τριδυμο 3  -> Φλωριτα, πιο μικρη απο ποτε  :2funny: :2funny:

Ουρανου 22  -> Η Ελενα, ηρθε στον καναπε κοντα μου και με ετριβε με τα πορνοτακουνα της  :erection: Στο οριο ημουν να μπω αλλα ηθελα να δοκιμασω κατι καινουργιο.

Μινωταυρου 3 -> Χριστινα την ειπε η τσατσα, μελαχρινη απο σωμα κατι ελεγε αλλα προσωπο 0

Ερημιτη 1 -> Η Μιρα, καστανοξανθο πορνοτουμπανο, την ειχα παρει πριν λιγο καιρο με πολυ καλες εντυπωσεις. Προσοχη ειναι για εξτριμ γαμησι και οχι για light καταστασεις οποτε οσοι εχετε προβληματα με την καρδια η κατι παρομοιο προσοχη  :2funny:  :2funny:

Ερημιτη 2  -> Ξανθος κεφτες, μουτρωμενη και φρικαρισμενη, φανταζομαι και η αποδοση στο δωματιο θα ειναι παρομοια.

LV αριστερο-> Μελαχρινη, καυκασια γκαβλα. Θα δοκιμαστει συντομα

LV τελευταιο -> Μαρια, μελαχρινο καβλακι με σιλικονε βυζους, αναλογο σωμα και καβλωτικα πορνοheels. Σε αυτη περασα τελικα για φετιχισμο των υλικων με αριστες εντυπωσεις.

Achtung Achtung
Στο λας βεγκας υπαρχουν δυο Μαριες. Η μια ειναι αυτη που εγραψα παραπανω και απ'οτι καταλαβα ειναι αυτη με τις θετικες κριτικες και η αλλη ειναι μια με πιο φουντωτο μαλι, κυκλοθυμικη και σχεδον μαπα στο δωματιο.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
η φλωριτα μεταγραφη στις βιλλες ;;; ετσι λεει το σαιτ τους...

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.139
Πόντοι
371
Καλησπερα παιδια. Κατεβαινωντας τη Κωλλετη στο αριστερο χερι εχει ενα μαγαζι με ονομα "SPA". Ειναι ανοιχτό οτι ωρα και να περασω το βραδυ. Μου φαινεται για μασαζ. Ξέρει κανείς κατι ;

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδια. Κατεβαινωντας τη Κωλλετη στο αριστερο χερι εχει ενα μαγαζι με ονομα "SPA". Ειναι ανοιχτό οτι ωρα και να περασω το βραδυ. Μου φαινεται για μασαζ. Ξέρει κανείς κατι ;

κανονικό μπουρδελάκι είναι

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195

νομίζω κανονικό μασάζ εχει στο συγκεκριμένο  μαγαζί απέναντι απο ΤΕΒΕ Και ΟΠΑΠ στην κωλέττη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom