Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (5 μέλη και 61 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Πριν γράψεις,σκεφτηκες αυτο που έγραψες;
Που κολλάνε τα πλαστικά μουνια απο τα σεξ Σοπ με το "μουνι" ενός πρώην άντρα;
Eγω σκεφτηκα πολλη καλα τη εγραψα εσυ εισαι αυτος που δε το καταλαβες μαλλων με το σκεπτικο σου για να σου εξηγησω ενα πλαστκο μουνι επειδη μοιαζει ειναι μουνι οπως ειναι το πλαστικο ετσι ειναι και το εξαλλαγης φυλλου ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ οποτε στην ουσια ειναι μια τεχνητη τρυπα επειδη μοιαζει με μουνι δε σημαινει οτι ειναι κιολας.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Και κατι αλλο που παρατηρησα στην Βυκη και μου εκανε εντυπωση, η κολοτρυπα της σε σχεση με το ''μουνι'' απεχει μια χ αποσταση μεγαλυτερη απο οτι σε μια γυναικα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Και κατι αλλο που παρατηρησα στην Βυκη και μου εκανε εντυπωση, η κολοτρυπα της σε σχεση με το ''μουνι'' απεχει μια χ αποσταση μεγαλυτερη απο οτι σε μια γυναικα.
Λογικο τεχνητο ειναι προφανος εκει επρεπε να γινει

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους , νέος στο " χώρο " και στο χορό 4-5 επισκέψεις συνολικά τους τελευταίους 2 μήνες , θα τα λέμε , ελπίζω

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Αυτή τη Ρεβέκκα στις βιλες,την είδε κανεις;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
o mpouxos κρεμασε τα παπουτσια ;;; κανεις δεν περπατει πια ;;; την Κατερινα;;

Ποια Κατερινα;
Τόσα άτομα γραφουν-κάνουν τους έξυπνους εδώ μέσα,μόνο ο Μπουξος,ο αζαζελ,ο πατσινο και ορισμένοι ακόμα υπαρχουν;
Όλοι οι υπόλοιποι που ειναι;Ακόμα διακοπες;Η απλά παίρνουν έτοιμες πληροφορίες-μασημένη τροφή...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Ποια Κατερινα;
Τόσα άτομα γραφουν-κάνουν τους έξυπνους εδώ μέσα,μόνο ο Μπουξος,ο αζαζελ,ο πατσινο και ορισμένοι ακόμα υπαρχουν;
Όλοι οι υπόλοιποι που ειναι;Ακόμα διακοπες;Η απλά παίρνουν έτοιμες πληροφορίες-μασημένη τροφή...
Κατερινα που λεει στο site στις βιλλες

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Την Κατερινα την ειδα πριν μερικες μερες.Δεν περασα.Too much photoshop.

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
εμενα η δεν με αφηνει να γραψω ( καθως νεος ) η δεν ξερω πως να γραψω κριτική για κοπελα , Η αλήθεια μου είναι πως απο αυτές που μου άρεσε ήταν η Σοφία . πολύ φιλική και ανεκτική η Ινα ήταν μια καλή εμπειρία αν μιλάς αγγλικά και σε νοιάζει να συνεννοείσαι, ήθελα να δω την Βανέσσα αλλα ηταν μονο πρωινα και πλέον δεν την βλέπω καθόλου και μάλλον δεν πρόλαβα . Μια Εμα μου έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αλλα κάπου κόλλησα με το όλο θέμα όταν είδα στο φόρουμ πως παίζουν και άλλου είδους " γυναίκες " και ξενέρωσα και καθώς δεν είδα καμία αναφορά στο όνομά της μέσω κριτικής και είμαι σε αναμονή . Πήγα με την Τόνια την ελληνίδα, μάγκες αν είναι καμιά απο αυτές τρανς δε θέλω να το ξέρω εκ των υστέρων και καλό θα ήταν να ξέραμε απο πριν ως πελατες αν και εφόσον , δεν μπορεί να πληρώνεις και να μην ξέρεις δεν τιμά ούτε την κοπέλα που εργάζεται αλλά ούτε σέβεται και τον πελάτη που πληρώνει και πρέπει να ξέρει . Μόλις θα μπορώ η θα μάθω το πως θ ανεβάσω και κριτική

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
249
Πόντοι
281
Η Κατερινα παιδες ειναι λες και την λιθοβολουσαν..οτι να ναι καμια σχεση με την φωτο στο αλλο σαιτ.Την Ρεββεκα δεν την ειδα αλλα την εχω στα αμεσα πλανα μου.

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Η Κατερινα παιδες ειναι λες και την λιθοβολουσαν..οτι να ναι καμια σχεση με την φωτο στο αλλο σαιτ.Την Ρεββεκα δεν την ειδα αλλα την εχω στα αμεσα πλανα μου.
Η Αληθεια ειναι πως τα μαγαζιά χρειάζονται μεταγραφές , χαμηλή η μέτρια ποιότητα με υψηλό κόστος

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
κ περασμα σημερα με την σοφια αν κ το σοφακι ηταν κουρασμενο παλι τα εδωσε ολα στο  :pipa1: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom