jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
εγω ξερολα!!τι εξυπνο παιδι εισαι εσυ!!Τζαμαικανε,εσυ;
εγω ξερολα!!τι εξυπνο παιδι εισαι εσυ!!Τζαμαικανε,εσυ;
Eγω σκεφτηκα πολλη καλα τη εγραψα εσυ εισαι αυτος που δε το καταλαβες μαλλων με το σκεπτικο σου για να σου εξηγησω ενα πλαστκο μουνι επειδη μοιαζει ειναι μουνι οπως ειναι το πλαστικο ετσι ειναι και το εξαλλαγης φυλλου ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ οποτε στην ουσια ειναι μια τεχνητη τρυπα επειδη μοιαζει με μουνι δε σημαινει οτι ειναι κιολας.Πριν γράψεις,σκεφτηκες αυτο που έγραψες;
Που κολλάνε τα πλαστικά μουνια απο τα σεξ Σοπ με το "μουνι" ενός πρώην άντρα;
Λογικο τεχνητο ειναι προφανος εκει επρεπε να γινειΚαι κατι αλλο που παρατηρησα στην Βυκη και μου εκανε εντυπωση, η κολοτρυπα της σε σχεση με το ''μουνι'' απεχει μια χ αποσταση μεγαλυτερη απο οτι σε μια γυναικα.
o mpouxos κρεμασε τα παπουτσια ;;; κανεις δεν περπατει πια ;;; την Κατερινα;;Αυτή τη Ρεβέκκα στις βιλες,την είδε κανεις;
o mpouxos κρεμασε τα παπουτσια ;;; κανεις δεν περπατει πια ;;; την Κατερινα;;
Κατερινα που λεει στο site στις βιλλεςΠοια Κατερινα;
Τόσα άτομα γραφουν-κάνουν τους έξυπνους εδώ μέσα,μόνο ο Μπουξος,ο αζαζελ,ο πατσινο και ορισμένοι ακόμα υπαρχουν;
Όλοι οι υπόλοιποι που ειναι;Ακόμα διακοπες;Η απλά παίρνουν έτοιμες πληροφορίες-μασημένη τροφή...
ε κανε μια περιγραφη....Την Κατερινα την ειδα πριν μερικες μερες.Δεν περασα.Too much photoshop.
Κατερινα που λεει στο site στις βιλλες
ειναι παλια;; εγω λιγες μερες ειναι που την ειδα ...και με μουτρα θολαΚαλή είναι να πας.
Νομίζω έχω γράψει και κριτική
ειναι παλια;; εγω λιγες μερες ειναι που την ειδα ...και με μουτρα θολα
Η Αληθεια ειναι πως τα μαγαζιά χρειάζονται μεταγραφές , χαμηλή η μέτρια ποιότητα με υψηλό κόστοςΗ Κατερινα παιδες ειναι λες και την λιθοβολουσαν..οτι να ναι καμια σχεση με την φωτο στο αλλο σαιτ.Την Ρεββεκα δεν την ειδα αλλα την εχω στα αμεσα πλανα μου.
ακλαυτο θα των στηλεισ βρε ερπετοΚαλή είναι να πας.
Νομίζω έχω γράψει και κριτική
σιδερακια στο στομα κ καμια συμετοχη ψυχρη ορωσ την ανταρτικηε κανε μια περιγραφη....