Kαλησπερα σε ολα τα παιδια!!
Σημερα εκανα μαλλον τη μαλακια του αιωνα...
Παω καρφωτος για Νατασα αλλα το Godiva ηταν κλειστο,λεω δε πειραζει παω Φριξου 15 μπας και πετυχω Εφη αλλα ελλειπε και ηταν η Μονικα εκει και διπλα η Τανια....λεω δε πειραζει παω Νικ.Ουρανου 26 να σκισω την Ειρηνη αλλα ουτε αυτη γυρισε ακομα και στη θεση της ηταν το χοντρο μπαζο Ρωξανη...
Μπαινω και διπλα στο 28 και ηταν ενα μελαχρινο πουτανακι καπου το ηξερα αλλα δε θυμαμαι...μπορει να ηταν και η Μελανυ ή η Σαντρα που τις γαμησα αλλα δε τις θυμαμαι καθολου...βαριομουν και να βολταρω και λεω θα γαμησω οποια κατσει...
Και ειμαι γωνια Νικ.Ουρανου με Μινωταυρου και αντι να μπω στο 22 παω στο Μινωταυρου 3 και πεφτω στην Ουγγαρεζα μιλφ Συλβια και μου λεει με 50ε κωλαρακι...γι'αυτην ειχα πει οτι δε θα ξαναπαω γιατι ειναι σαβουρα αλλα με επεισε παλι και μπηκα
50ε ξεκωλιασμα,τοσο σφιχτες και οι δυο τρυπες της που βασανισα το λιλι μου μετρια προκαταρκτικα και πιπα αλλα στο τελος την εχυσα και στη μαπα και εφυγα...αλλα δεν ειχα ικανοποιηθει και ηθελα κι αλλο...
Παω στα Τριδυμα κλασσικα στο 1 Εβελινα,2 Καρλα,3 Νικη ελληνιδα αρχιμπαζο...περναω απο Φριξου οπου Μονικα και Τανια βγηκαν εξω στον ηλιο με τα στριγκακια τους και τα λεγανε και παω ξανα Νικ,Ουρανου και μπαινω στο 22 και πεφτω σ'αυτον τον αγγελο την Αννα...
Μπηκα κι εκει με 50ε για γυμνο με 69,το μωρο εδωσε ρεσιταλ.χαδια φιλακια,να το γλειφεις και να μη χορταινεις...επικοινωνιακη με προσωπικοτητα,ευγενικη...φοβερο μωρο αλλα εγω δυστυχως δεν ειχα καυλες και δεν ευχαριστηθηκα.Μου'κατσε σχεδον 40 λεπτα στο δωματιο και ηθελε με επιμονη και αφοσιωση να με ικανοποιησει
Τη θεωρω φοβερη αποκαλυψη,ωραικο μουνακι και θα επανελθω συντομα....μονο τα δοντια της θελουν λιγο φτιαξιμο.22 χρονων μου ειπε μιση Ρουμανα μιση Ουγγαρεζα