Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (2 μέλη και 67 επισκέπτες)

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
Προτηνεις Τονια δηλαδη.??? Γιατι ελεγα να παω Κυριακη Σοφια για επαναληπτικο και απο πανω μαθαινω οτι φευγει διακοπες...  >:(
η σοφια απο εβδομαδα εδω θα ειναι ετσι με ειπε εχθεσ που περασα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
καινουργιο κομματι στο ερωτικα σημερα;ειναι καμια γνωστη αυτη η κατερινα η καινουργιο φρουτο;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Ελπιζω να μην εννοει τον Βικο.
αυτες οι δυο καινουριες στο αλλο σιτε ποιες ειναι? εντυπωσεις κανεις? εστω εμφανισιακα γιατι δεν πολυ καταλαβαινουμε απο τις φωτος. ειδικα της Ρεβεκας δεν διχνει και πολλα πολλα.

koubis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά σορρυ, αλλά οι βιλλες ποιο ειναι;;;

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
αυτες οι δυο καινουριες στο αλλο σιτε ποιες ειναι? εντυπωσεις κανεις? εστω εμφανισιακα γιατι δεν πολυ καταλαβαινουμε απο τις φωτος. ειδικα της Ρεβεκας δεν διχνει και πολλα πολλα.
O Βικος είναι στο Red Light 10-20.K το πρώτο τσιμπουκι! :pipa1:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
το βικο θα λεει, γιατι δε βλεπω την βικτωρια στο προγραμμα...εκτος να ειμαι τοσο τυφλος!!

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Ρε παιδιά σορρυ, αλλά οι βιλλες ποιο ειναι;;;

Είναι τα στούντιο που είναι στο άλλο site με τις κοπέλες φώτο και ξεκινούν από τα 40 ευρώ.Ονομαστικά για να καταλάβεις,είναι τα Bad Girls,Villa Prive,Red Diamond,Villa erotica και Red Light District

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Kαλησπερα σε ολα τα παιδια!!
Σημερα εκανα μαλλον τη μαλακια του αιωνα...
Παω καρφωτος για Νατασα αλλα το Godiva ηταν κλειστο,λεω δε πειραζει παω Φριξου 15 μπας και πετυχω Εφη αλλα ελλειπε και ηταν η Μονικα εκει και διπλα η Τανια....λεω δε πειραζει παω Νικ.Ουρανου 26 να σκισω την Ειρηνη αλλα ουτε αυτη γυρισε ακομα και στη θεση της ηταν το χοντρο μπαζο Ρωξανη...
Μπαινω και διπλα στο 28 και ηταν ενα μελαχρινο πουτανακι καπου το ηξερα αλλα δε θυμαμαι...μπορει να ηταν και η Μελανυ ή η Σαντρα που τις γαμησα αλλα δε τις θυμαμαι καθολου...βαριομουν και να βολταρω και λεω θα γαμησω οποια κατσει...
Και ειμαι γωνια Νικ.Ουρανου με Μινωταυρου και αντι να μπω στο 22 παω στο Μινωταυρου 3 και πεφτω στην Ουγγαρεζα μιλφ Συλβια και μου λεει με 50ε κωλαρακι...γι'αυτην ειχα πει οτι δε θα ξαναπαω γιατι ειναι σαβουρα αλλα με επεισε παλι και μπηκα

50ε ξεκωλιασμα,τοσο σφιχτες και οι δυο τρυπες της που βασανισα το λιλι μου μετρια προκαταρκτικα και πιπα αλλα στο τελος την εχυσα και στη μαπα και εφυγα...αλλα δεν ειχα ικανοποιηθει και ηθελα κι αλλο...
Παω στα Τριδυμα κλασσικα στο 1 Εβελινα,2 Καρλα,3 Νικη ελληνιδα αρχιμπαζο...περναω απο Φριξου οπου Μονικα και Τανια βγηκαν εξω στον ηλιο με τα στριγκακια τους και τα λεγανε και παω ξανα Νικ,Ουρανου και μπαινω στο 22 και πεφτω σ'αυτον τον αγγελο την Αννα...
Μπηκα κι εκει με 50ε για γυμνο με 69,το μωρο εδωσε ρεσιταλ.χαδια φιλακια,να το γλειφεις και να μη χορταινεις...επικοινωνιακη με προσωπικοτητα,ευγενικη...φοβερο μωρο αλλα εγω δυστυχως δεν ειχα καυλες και δεν ευχαριστηθηκα.Μου'κατσε σχεδον 40 λεπτα στο δωματιο και ηθελε με επιμονη και αφοσιωση να με ικανοποιησει
Τη θεωρω φοβερη αποκαλυψη,ωραικο μουνακι και θα επανελθω συντομα....μονο τα δοντια της θελουν λιγο φτιαξιμο.22 χρονων μου ειπε μιση Ρουμανα μιση Ουγγαρεζα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
Τη μαλακια που εκανες,δεν καταλαβαμε ρε ΑΛ??
Μια χαρα περασες...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Τη μαλακια που εκανες,δεν καταλαβαμε ρε ΑΛ??
Μια χαρα περασες...
μα τι καλα περασα??γαμησα μια που δεν ηθελα και μετα που γαμησα αυτη που ηθελα δεν ειχα καυλες...η μαλακια ειναι οτι οταν σταθηκα αρχικα εκει στη γωνια επρεπε να μπω στο 22 αντι να παω κατευθειαν στο 3  :grin: :grin:

και τo βραδυ λεω για fever... :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538
μα τι καλα περασα??γαμησα μια που δεν ηθελα και μετα που γαμησα αυτη που ηθελα δεν ειχα καυλες...η μαλακια ειναι οτι οταν σταθηκα αρχικα εκει στη γωνια επρεπε να μπω στο 22 αντι να παω κατευθειαν στο 3  :grin: :grin:

και τo βραδυ λεω για fever... :2funny:
50 ευρω με κωλο και χυσιμο στη μαπα δεν το λες ασχημα...Τελος παντων...
ΦΙΒΕΡ ε?Δυσκολα για αποψε...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Παω καρφωτος για Νατασα αλλα το Godiva ηταν κλειστο,λεω δε πειραζει παω Φριξου 15 μπας και πετυχω Εφη αλλα ελλειπε και ηταν η Μονικα εκει και διπλα η Τανια....λεω δε πειραζει παω Νικ.Ουρανου 26 να σκισω την Ειρηνη αλλα ουτε αυτη γυρισε ακομα και στη θεση της ηταν το χοντρο μπαζο Ρωξανη...
Μπαινω και διπλα στο 28 και ηταν ενα μελαχρινο πουτανακι καπου το ηξερα αλλα δε θυμαμαι...μπορει να ηταν και η Μελανυ ή η Σαντρα που τις γαμησα αλλα δε τις θυμαμαι καθολου...βαριομουν και να βολταρω και λεω θα γαμησω οποια κατσει...
Και ειμαι γωνια Νικ.Ουρανου με Μινωταυρου και αντι να μπω στο 22 παω στο Μινωταυρου 3 και πεφτω στην Ουγγαρεζα μιλφ Συλβια και μου λεει με 50ε κωλαρακι...γι'αυτην ειχα πει οτι δε θα ξαναπαω γιατι ειναι σαβουρα αλλα με επεισε παλι και μπηκα

50ε ξεκωλιασμα,τοσο σφιχτες και οι δυο τρυπες της που βασανισα το λιλι μου μετρια προκαταρκτικα και πιπα αλλα στο τελος την εχυσα και στη μαπα και εφυγα...αλλα δεν ειχα ικανοποιηθει και ηθελα κι αλλο...
Παω στα Τριδυμα κλασσικα στο 1 Εβελινα,2 Καρλα,3 Νικη ελληνιδα αρχιμπαζο...περναω απο Φριξου οπου Μονικα και Τανια βγηκαν εξω στον ηλιο με τα στριγκακια τους και τα λεγανε και παω ξανα Νικ,Ουρανου και μπαινω στο 22 και πεφτω σ'αυτον τον αγγελο την Αννα...
Μπηκα κι εκει με 50ε για γυμνο με 69,το μωρο εδωσε ρεσιταλ.χαδια φιλακια,να το γλειφεις και να μη χορταινεις...επικοινωνιακη με προσωπικοτητα,ευγενικη...φοβερο μωρο αλλα εγω δυστυχως δεν ειχα καυλες και δεν ευχαριστηθηκα.Μου'κατσε σχεδον 40 λεπτα στο δωματιο και ηθελε με επιμονη και αφοσιωση να με ικανοποιησει
Τη θεωρω φοβερη αποκαλυψη,ωραικο μουνακι και θα επανελθω συντομα....μονο τα δοντια της θελουν λιγο φτιαξιμο.22 χρονων μου ειπε μιση Ρουμανα μιση Ουγγαρεζα
Σε αφησε να τη γλυψεις και μ αρεσει που ελεγε η ηλιθια οτι δε της αρεσει το γλυφομουνι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

lahanas521

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια επειδη λειπω καιρο εχετε να με προτεινεται καμμια καλη, κατα προτιμηση κανενα μιλφ

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

ανακαλυψη;;; εχει 2-3 μηνες εδω αλ....πραγματι γλυκια ομορφη και εξυπηρετικη εχουν γραψει αρκετοι γι αυτην , μαλλον δεν το ειχες προσεξει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Σε αφησε να τη γλυψεις και μ αρεσει που ελεγε η ηλιθια οτι δε της αρεσει το γλυφομουνι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αφου το εχει σε προγραμμα κανονικα

ανακαλυψη;;; εχει 2-3 μηνες εδω αλ....πραγματι γλυκια ομορφη και εξυπηρετικη εχουν γραψει αρκετοι γι αυτην , μαλλον δεν το ειχες προσεξει
ναι ξερω 4 μηνες λεει δουλευει αλλα στο συγκεκριμενο σπιτι δεν μπαινω ποτε...
κριτικες ξερω οτι εχει αλλα δε τις διαβασα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
αφου το εχει σε προγραμμα κανονικα
ναι ξερω 4 μηνες λεει δουλευει αλλα στο συγκεκριμενο σπιτι δεν μπαινω ποτε...
κριτικες ξερω οτι εχει αλλα δε τις διαβασα
Στο προγραμα το χει αλλα λέει το μαλακισμενο δε της αρεσει

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.102
Πόντοι
15.565

όταν λες Μονικα ενοεις τη Γνωστη Μονικα πρωην Godiva ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom