You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (1 μέλη και 66 επισκέπτες)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
η Αφρουλα ειναι κανονικα στο ποστο της? αν ειναι να περασω αυριο πρωι να της τον σφυριξω.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
ε και;εδω πηγανε στον ελληνοβραζιλιανο και δε πηρανε χαμπαρι...ασε μην τους ξυπνας...μετα τα λενε και εγω γελαω με αυτα που γραφουν!!Ο Βικος επιστρεφει αυριο,το νου σας...
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Παιδιά η τσαρινα άλλαξε τα μαλλιά της;;;;
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Η Βυκη αν την δεις, λες τι μουναρα ειναι αυτη.!!! ...την 1η φορα που την ειδα Αθηνα ξεροντας οτι ειναι τραβελι, αυτο σκεφτηκα, αλλα με το που μηλισε εκει καταλαβαινεις τι παιζετε και ψιλιαζεσαι, η βυκη εχει την χαρακτηριστικη φωνη του πουστη. Τουλαχιστον ειχε, δεν ξερω αν την βελτιωσε δεν την εχω ξαναπετυχει.
Για την Ελληνοβραζηλιανα, εχει βαρια φωνη, αλλα βαρια φωνη εχουν πολες γυναικες που γνωριζω, γενημενες γυναινες, εμφανησιακα οσο την ειδα περημενοντας στο σαλονι που την εχωνε το φιλαρακι μου, και μπενοβγενε στα δωματια, δεν μου φανηκε για πρωην αντρας, οσο την προσεξα, ουτε απο την φωνης της, ο κολητος μου που την πηδηξε και του ειπα τι παιζει, ουτε αυτος του μπηκε η ιδεα οσο την γαμαγε για το οτι μπορει να ηταν αντρας. Απο εκει και περα οποιος παει και την πηδηξει και το μαθει μετα, ψιλα γραμματα...το θεμα ειναι πως πας να την πηδηξεις ξεροντας οτι ειναι αντρας...
Για την Ελληνοβραζηλιανα, εχει βαρια φωνη, αλλα βαρια φωνη εχουν πολες γυναικες που γνωριζω, γενημενες γυναινες, εμφανησιακα οσο την ειδα περημενοντας στο σαλονι που την εχωνε το φιλαρακι μου, και μπενοβγενε στα δωματια, δεν μου φανηκε για πρωην αντρας, οσο την προσεξα, ουτε απο την φωνης της, ο κολητος μου που την πηδηξε και του ειπα τι παιζει, ουτε αυτος του μπηκε η ιδεα οσο την γαμαγε για το οτι μπορει να ηταν αντρας. Απο εκει και περα οποιος παει και την πηδηξει και το μαθει μετα, ψιλα γραμματα...το θεμα ειναι πως πας να την πηδηξεις ξεροντας οτι ειναι αντρας...
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ η τουλαχιστον ητανε...η κατι αλλο...παντως νινι δεν εχει!!Η Βυκη αν την δεις, λες τι μουναρα ειναι αυτη.!!! ...την 1η φορα που την ειδα Αθηνα ξεροντας οτι ειναι τραβελι, αυτο σκεφτηκα, αλλα με το που μηλισε εκει καταλαβαινεις τι παιζετε και ψιλιαζεσαι, η βυκη εχει την χαρακτηριστικη φωνη του πουστη. Τουλαχιστον ειχε, δεν ξερω αν την βελτιωσε δεν την εχω ξαναπετυχει.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ η τουλαχιστον ητανε...η κατι αλλο...παντως νινι δεν εχει!!
Τζιμιαδη άμα δεν έχεις προσωπική εμπειρία σταματά να γράφεις μπαρούφες εδώ μέσα,πήγες μαζί της και δεν είχε μουνι η το γράφεις για να κάνεις το εξυπνο;
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
πανευρωπαηλιθιε αν δεν πεταξεις την μαλακια σου δεν γινεται.ξυπνησες και την πεταξες απλα.οταν πηγες και μου τα λεγες δηλαδη ελεγες ψεμματα;..οχι για να ξερουμε δηλαδη, να μην σε εμπιστευομαστε στις κριτικες σου.αλλη φορα οταν πας εσυ να κανεις τον εξυπνο να θυμασαι ποιον ενημρωνεις οτι η εν λογο ητανε αντρας.τον φακιρη κραζεις μετα..χεστηΤζιμιαδη άμα δεν έχεις προσωπική εμπειρία σταματά να γράφεις μπαρούφες εδώ μέσα,πήγες μαζί της και δεν είχε μουνι η το γράφεις για να κάνεις το εξυπνο;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
πανευρωπαηλιθιε αν δεν πεταξεις την μαλακια σου δεν γινεται.ξυπνησες και την πεταξες απλα.οταν πηγες και μου τα λεγες δηλαδη ελεγες ψεμματα;..οχι για να ξερουμε δηλαδη, να μην σε εμπιστευομαστε στις κριτικες σου.αλλη φορα οταν πας εσυ να κανεις τον εξυπνο να θυμασαι ποιον ενημρωνεις οτι η εν λογο ητανε αντρας.τον φακιρη κραζεις μετα..χεστη
Όταν προσπαθείς να κάνεις διάλογο εδώ μέσα και ο άλλος βρίζει,μπορείς πολύ απλά να καταλάβεις και το επίπεδο του...
Αφού βρίζεις λοιπόν,θα σου πω ρε βλαξ ότι η Έλενα έχει μουνι,όπως και ο Βίκος,πράγμα το οποίο εσυ δεν το έχεις δει με τα μάτια σου,οπότε σταματά να το παίζεις έξυπνος με τις πληροφορίες που σου έδωσε κάποιος άλλος και τις οποίες δεν κατάλαβες και καλά...άντε τράβα για ύπνο γιατί δε μας τα λες καλά.
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 6.817
Τις προάλλες έκανα ένα σύντομο πέρασμα με συντεταγμένες στο Vegas και έπεσα στην νεαρή μιλφ Σουζάνα, η οποία για κάποιο λόγω μου έκανε κλικ..
Η Σουζανα απ το πρασινο γωνιακο της Νικ. Ουρανου ειναι αυτη που αναφερεσαι;
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Φίλε δεν έχουν μουνι.Όταν προσπαθείς να κάνεις διάλογο εδώ μέσα και ο άλλος βρίζει,μπορείς πολύ απλά να καταλάβεις και το επίπεδο του...
Αφού βρίζεις λοιπόν,θα σου πω ρε βλαξ ότι η Έλενα έχει μουνι,όπως και ο Βίκος,πράγμα το οποίο εσυ δεν το έχεις δει με τα μάτια σου,οπότε σταματά να το παίζεις έξυπνος με τις πληροφορίες που σου έδωσε κάποιος άλλος και τις οποίες δεν κατάλαβες και καλά...άντε τράβα για ύπνο γιατί δε μας τα λες καλά.
Τρύπα έχουν.
Άλλο μουνι άλλο τρύπα.και τα αυτιά μας τρύπες εχουν
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
γελαω να ξερεις, ξερολα!!μουνακι, τον κωλο σου να βαρας δεν εχουνε..μια τρυπουλα πολυ καλα απο πλαστικο φτιαγμενη εχουνε...αιντε βραδιατικα με τις παπαριες σου!!Όταν προσπαθείς να κάνεις διάλογο εδώ μέσα και ο άλλος βρίζει,μπορείς πολύ απλά να καταλάβεις και το επίπεδο του...
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
γελαω να ξερεις, ξερολα!!μουνακι, τον κωλο σου να βαρας δεν εχουνε..μια τρυπουλα πολυ καλα απο πλαστικο φτιαγμενη εχουνε...αιντε βραδιατικα με τις παπαριες σου!!
Εσύ άμα πας στον πλαστικό και του πεις να στον κόψει,πες του θέλω τρύπα όχι μουνι,μα τη βλακεία σας έπιασε βραδιάτικα;
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
εμενα η εσενα ρε;..που οταν πηγαμε εκει εκραζες τον αλλον που περασε μαζι της και δε πηρε χαμπαρι οτι ητανε αντρας!!που βγηκε και χαιρετησε με φωνη νταλικιερη που γραφει πανω''ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ''Εσύ άμα πας στον πλαστικό και του πεις να στον κόψει,πες του θέλω τρύπα όχι μουνι,μα τη βλακεία σας έπιασε βραδιάτικα;
και τι να μου πεις;ματια δεν εχω; δεν βλεπω;δεν μπορω να δω αν ειναι αντρας;κρικτικη εγραψες ..πιο πισω κραζεις αλλους 2 οτι δε πηρανε χαμπαρι οτι ητανε αντρας..αλλοι 10 το ειπανε...και οτι εγραψα οτι ειναι αντρας η οτι αλλο,βγηκες να πεις την χαζομαρα σου .σουρωμενος εισαι; να ξερω δηλαδη!!
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
εκεί στην Κωλέτη ποσο μαλακες ειναι? Πηγα σμρ για Άφρο ειχαν ανοιχτα φωτα οτι δουλευει και η πορτα ηταν κλειδωμενη. Περιμενα περιμενα δεν ανοιγαν. Ελεος δλδ καρφωνεσαι κ στον καθε περαστικο εκει περα δεν αντεξα και μετα απο μισο λεπτό την εκανα. Σκεφτηκα να βαρεσω πατζουρι μπας κ ακουσουν αλλα μην ειχαμε τπτ αλλα μετα.. :pΕσύ άμα πας στον πλαστικό και του πεις να στον κόψει,πες του θέλω τρύπα όχι μουνι,μα τη βλακεία σας έπιασε βραδιάτικα;
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
τελικα εφαγα Ίνα στο diamond με πολυ καλες εντυπωσεις. Αυτες οι Ρουμάνες ειναι πολύ μπροστα στο θεμα πιπα σεξεκεί στην Κωλέτη ποσο μαλακες ειναι? Πηγα σμρ για Άφρο ειχαν ανοιχτα φωτα οτι δουλευει και η πορτα ηταν κλειδωμενη. Περιμενα περιμενα δεν ανοιγαν. Ελεος δλδ καρφωνεσαι κ στον καθε περαστικο εκει περα δεν αντεξα και μετα απο μισο λεπτό την εκανα. Σκεφτηκα να βαρεσω πατζουρι μπας κ ακουσουν αλλα μην ειχαμε τπτ αλλα μετα.. :p
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
το ιδιο επαθα και εγω και τσατιστηκα και δε ξαναπηγα!!εκεί στην Κωλέτη ποσο μαλακες ειναι? Πηγα σμρ για Άφρο ειχαν ανοιχτα φωτα οτι δουλευει και η πορτα ηταν κλειδωμενη. Περιμενα περιμενα δεν ανοιγαν. Ελεος δλδ καρφωνεσαι κ στον καθε περαστικο εκει περα δεν αντεξα και μετα απο μισο λεπτό την εκανα. Σκεφτηκα να βαρεσω πατζουρι μπας κ ακουσουν αλλα μην ειχαμε τπτ αλλα μετα.. :p
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Θα μου πει κάποιος αν άλλαξε το μαλλί της η τσαρινα;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
εμενα η εσενα ρε;..που οταν πηγαμε εκει εκραζες τον αλλον που περασε μαζι της και δε πηρε χαμπαρι οτι ητανε αντρας!!που βγηκε και χαιρετησε με φωνη νταλικιερη που γραφει πανω''ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ''
και τι να μου πεις;ματια δεν εχω; δεν βλεπω;δεν μπορω να δω αν ειναι αντρας;κρικτικη εγραψες ..πιο πισω κραζεις αλλους 2 οτι δε πηρανε χαμπαρι οτι ητανε αντρας..αλλοι 10 το ειπανε...και οτι εγραψα οτι ειναι αντρας η οτι αλλο,βγηκες να πεις την χαζομαρα σου .σουρωμενος εισαι; να ξερω δηλαδη!!
Ρε συ,Ελληνικα γραφω,καταλαβαινεις τι λεω???
Βασικα δεν εχεις προσωπικη εμπειρια,παρε και γραψτω εδω για να τελειωνει αυτο το θεμα!!!
Στην κριτικη μου γραφω οτι ειναι γυναικα μεταλλαγμενη(δλδ αλλαγης φυλου)τωρα αμα εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις οτι οταν καποιος αντρας κανει αλλαγη φυλου του κοβουν το παπαρι και του βαζουν μουνι,ειναι δικο σου προβλημα!!!
Γι'αυτο το λογο λεγεται και εγχειρηση αλλαγης φυλου,αντε ξεκολλα και πανε για υπνο τωρα.
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Ρέ φιλε φίλε ποιο μουνι; τρύπα ειναιΡε συ,Ελληνικα γραφω,καταλαβαινεις τι λεω???
Βασικα δεν εχεις προσωπικη εμπειρια,παρε και γραψτω εδω για να τελειωνει αυτο το θεμα!!!
Στην κριτικη μου γραφω οτι ειναι γυναικα μεταλλαγμενη(δλδ αλλαγης φυλου)τωρα αμα εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις οτι οταν καποιος αντρας κανει αλλαγη φυλου του κοβουν το παπαρι και του βαζουν μουνι,ειναι δικο σου προβλημα!!!
Γι'αυτο το λογο λεγεται και εγχειρηση αλλαγης φυλου,αντε ξεκολλα και πανε για υπνο τωρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις