salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
οχι φιλε αλλη μονικα λεει... Η θεια λειπει δεν δουλευει αυτο το διαστημαόταν λες Μονικα ενοεις τη Γνωστη Μονικα πρωην Godiva ????
οχι φιλε αλλη μονικα λεει... Η θεια λειπει δεν δουλευει αυτο το διαστημαόταν λες Μονικα ενοεις τη Γνωστη Μονικα πρωην Godiva ????
ερωτηση λιγο παιδικη....σε αυτο το τεχνητο μουνι νοιωθεις διαφορες...ειναι αλλιως η αισθηση;;Λοιπον, σημερα πηγα να τεσταρω τα ορια μου, πηγα....Βυκη.!!!
Δεν γινετε να εχει ερθει 2.??? 3 φορες στην πολη μας.??? και να εχει μονο μια κριτικη, και κανενας να μην εχει γραψει κατι για αυτην, σημερα το απογευμα γινοταν -σχεδον- λαικο προσκυνημα, 2 δωματια κλειστα και εβγενε απο το τριτο, με το που την ειδα μου εφυγε το σαγονι.!! ''Τσολιας'' η Βυκη.!!! ψιλη, ξανθο μαλι, σαν εξτενσιονς μου φανηκαν, βυζαρες αντι-αεροπορικες.!!! κωλαρα, ποδαρες.!!! Εχει κανει καλη δουλεια στην εμφανιση της κοιτοντας την απο μακρια, η φωνη της την προδιδει, εμενα μου κανει μπαμ και αναβει λαμπακι θαυμαστικο (!)
...εκατσα και το ξανασκεφτηκα δευτερολεπτα, μιας και ημουν αποφασισμενος να μπω, και μπηκα με 40αρι απλο.
Απο κοντα παρατηρεις και καταλαβαινεις την διαφορα, η συγγριση με μια γυναικα ειναι μακρια, ισως γιατι ξερω οτι ειναι τρανς και παρατηρουσα διαφορα, αν δεν το ηξερα ισως να μην τα παρατηρουσα, ειναι εντυπωσιακη σαν παρουσια, δεν θελω να χρησημοποιησω την λεξη γυναικα, γιατι δεν ειναι, σαν 1η φαση αυτο που κανει μπαμ πανω στο γυμνο κορμι της, ειναι το μουνι της, που με το που το ειδα, σκεφτηκα απο μεσα μου....ωχ.!! :S τετοιο μουνι εχω ξανασυναντησει στο παρελθον, αλλα που.??? ποιος ξερει...παντως το μουνι της εμφανησιακα, δεν συγγρινετε σε καμια περιπτωση ακομα και με το ποιο ασχημο γυναικειο μουνι...κανει μπαμ οτι ειναι φτιαχτο, και στην οψη και στην αφη, εκει η δουλεια θα ελεγα δεν ειναι τοσο αριστη...
Παντως για να πουμε και την αληθεια, μου την σηκωσε κανονικα, η συμετοχη της δεν με απογειωσε, αλλα ουτε φανηκε να κανει αγγαρεια, ηταν μια τυπικη καθεση, την εχυσα κανονικα, σκεφτομενος παντα, οτι εχω μια γυναικα κατω, και οχι εναν πρωην αντρα, γιατι εκει θα επεφτε ο ρελες...Περισοτερα στην κριτικη που θα ακολουθησει.
ερωτηση λιγο παιδικη....σε αυτο το τεχνητο μουνι νοιωθεις διαφορες...ειναι αλλιως η αισθηση;;
Με παππα κ με κουμπάρο!Παίδες ξέρει κανένας που βρίσκεται η Εμμανουέλα και αν όντως τελικά παντρεύτηκε η Αλίνα;
Κατα ποσο ειναι σιγουρο αυτο για Αλίνα? Και ηθελα να τη φαω ρε γμτ μετα και απο την κριτικη του πατσινο αλλα δε βολεψεΜε παππα κ με κουμπάρο!Για Εμμανουελα θα σε γελάσω!Κρίμα γιατί ήταν καλό στανταρακι η Αλινα για μένα!
αμα θελεις για σπεσιαλ πιπα πανε στη Μαρινα τη gilf τη ξανθια ρωσιδα. Θα γινεις πελατης. Μεχρι το γκωλον σε γλειφει..Κατα ποσο ειναι σιγουρο αυτο για Αλίνα? Και ηθελα να τη φαω ρε γμτ μετα και απο την κριτικη του πατσινο αλλα δε βολεψε
Κρίμα γιατί και οι δύο έκαναν καλό deap throat και CIF.. τώρα ψάχνω κάτι ανάλογο σε μασατζίδικο αλλά δυστυχώς δεν έχω γνωριμίες αλλά ούτε και τόσα χρήματα για να ξεκινήσω να ψάχνομαι μόνος μου απο το 0 οπότε αναμένω κάτι καλό. (Γιακυρίως ψάχνω)
αυτη ειναι στο vegas πρωινα??αμα θελεις για σπεσιαλ πιπα πανε στη Μαρινα τη gilf τη ξανθια ρωσιδα. Θα γινεις πελατης. Μεχρι το γκωλον σε γλειφει..
Νομιζω πως ναι. Προσφατα αναφερθηκε απο καποιοναυτη ειναι στο vegas πρωινα??
ερωτηση λιγο παιδικη....σε αυτο το τεχνητο μουνι νοιωθεις διαφορες...ειναι αλλιως η αισθηση;;
ελα πμ να σου το εξηγησω...δεν χρειαζεται να δινω τα φωτα μου ετσι απλοχερα ως δοκτορ τζιμιαδης!!ερωτηση λιγο παιδικη....σε αυτο το τεχνητο μουνι νοιωθεις διαφορες...ειναι αλλιως η αισθηση;;
ελα πμ να σου το εξηγησω...δεν χρειαζεται να δινω τα φωτα μου ετσι απλοχερα ως δοκτορ τζιμιαδης!!
Οποτε αν θεωρουντε μουνια κανονικα και οχι τρυπες με το σκεπτικο το δικο σου και τα πλαστικα toys μουνια ειναι οχι τρυπεςΤεχνίτη τρύπα είναι,ρώτα τον τζιμιαδη και τον άλλο που γραφαν σχετικά πράγματα γι'αυτές τις τρύπες 2-3 Σελίδες πίσω...
Οι ειδικοί θα μας απαντήσουν πιστεύω με αποδείξεις μιας και γνωρίζουν απ'αυτές τις τεχνίτες "τρυπες"
Οποτε αν θεωρουντε μουνια κανονικα και οχι τρυπες με το σκεπτικο το δικο σου και τα πλαστικα toys μουνια ειναι οχι τρυπες