megaSponsoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια την χριστινα αλβανιδα milf την εχει δοκιμασει καποιος ?
Την ΒορειοΗπειρωτισσα εννοεις;Αν ναι..τοτε Παλια καραβανα απο Βαρδαρη μερια,την εχω παρει πανω απο 10-15 φορες παλιαοτερα που ηταν πολυ καλη και δεκτικη και σε αφηνε να της Γλειφεις τα Βυζια για πολυ ωρα..μετα σταματησε ενα αρκετο διαστημα και τελευταια που Επανηλθε πηγα μια φορα και Ξενερωσα,πολυ Μιγιαγκιχτη και Βιαστικη και ειχε πολυ Στυλακι...και της Εβαλα Χ!!ρε παιδια την χριστινα αλβανιδα milf την εχει δοκιμασει καποιος ?
Ποτε δουλευε αυτη στο βαρδαρη και δεν την θυμαμαι εγω την ειχα πετυχει επαρχια (κατερινη)πριν απο 4-5 χρονια.Την ΒορειοΗπειρωτισσα εννοεις;Αν ναι..τοτε Παλια καραβανα απο Βαρδαρη μερια,την εχω παρει πανω απο 10-15 φορες παλιαοτερα που ηταν πολυ καλη και δεκτικη και σε αφηνε να της Γλειφεις τα Βυζια για πολυ ωρα..μετα σταματησε ενα αρκετο διαστημα και τελευταια που Επανηλθε πηγα μια φορα και Ξενερωσα,πολυ Μιγιαγκιχτη και Βιαστικη και ειχε πολυ Στυλακι...και της Εβαλα Χ!!
ρε παιδια την χριστινα αλβανιδα milf την εχει δοκιμασει καποιος ?
Στην Προμηθεως στο Μπλε δουλευε,και στο απεναντι που τωρα εχει γινει Κινεζικο μαγαζι..Ποτε δουλευε αυτη στο βαρδαρη και δεν την θυμαμαι εγω την ειχα πετυχει επαρχια (κατερινη)πριν απο 4-5 χρονια.
Τοτε δουλευε και στο Σαπφους 20 ή 24Ποτε δουλευε αυτη στο βαρδαρη και δεν την θυμαμαι εγω την ειχα πετυχει επαρχια (κατερινη)πριν απο 4-5 χρονια.
Την ΒορειοΗπειρωτισσα εννοεις;Αν ναι..τοτε Παλια καραβανα απο Βαρδαρη μερια,την εχω παρει πανω απο 10-15 φορες παλιαοτερα που ηταν πολυ καλη και δεκτικη και σε αφηνε να της Γλειφεις τα Βυζια για πολυ ωρα..μετα σταματησε ενα αρκετο διαστημα και τελευταια που Επανηλθε πηγα μια φορα και Ξενερωσα,πολυ Μιγιαγκιχτη και Βιαστικη και ειχε πολυ Στυλακι...και της Εβαλα Χ!!
ε τις πρωινες...Γεια σας παιδια.Η δεσποινις Μονικα ;) τι ωρες δουλευει τα πρωινα στο Godiva?
Πεταμενα λεφτα συναδελφε.Καιρος να αποσυρθειρε παιδια την χριστινα αλβανιδα milf την εχει δοκιμασει καποιος ?
Εκανε οικογενεια ακουστηκε, αλλοι λενε οτι τα παρατησε μετα την ζημια που επαθε με το φριξου13α. Θα το επαιρνε αυτη οταν ανοιξε αλλα τις φαγανε τα λεφτα.για την μαριαννα την ψηλη μελαγχρινη που δουλευε παλια σαπφους 8 κυριως εχουμε κανα νεο ??ξαναεμφνιστηκε καπου η χαθηκε οριστικα
Nα με Ακους...Επίσκεψη χθες βράδυ στην Αλινα την Ρουμάνα στο Ν.Ουρανου 26.Έκανε τσιμπο βαθύ λαρυγγωτο κ καραμελωμα στις μπάλες,γλωσσοφιλα,δάχτυλα στη μουναρα της.Κ στο γαμησι είχε πολύ καλή διάθεση κ συμμετοχή με εναλλαγή στάσεων κ σφυροκόπημα ανελέητο!Ήταν μια επιτυχημένη κατάθεση στη βροχερή Θεσ/νικη!
ο αστεριας τετοιο πραγμα;Επίσκεψη χθες βράδυ στην Αλινα την Ρουμάνα στο Ν.Ουρανου 26.Έκανε τσιμπο βαθύ λαρυγγωτο κ καραμελωμα στις μπάλες,γλωσσοφιλα,δάχτυλα στη μουναρα της.Κ στο γαμησι είχε πολύ καλή διάθεση κ συμμετοχή με εναλλαγή στάσεων κ σφυροκόπημα ανελέητο!Ήταν μια επιτυχημένη κατάθεση στη βροχερή Θεσ/νικη!
δεν την έχω πάρει! Πρέπει να ναι με τις μέρες τις και αυτή! Αν την βρεις σε καλή μέρα ,κάνει παππαδες μέσα!ο αστεριας τετοιο πραγμα;
να γαμησουμε ειπαμε οχι να παιξουμε λοττο!!στανταρακια φορ εβερ!!δεν την έχω πάρει! Πρέπει να ναι με τις μέρες τις και αυτή! Αν την βρεις σε καλή μέρα ,κάνει παππαδες μέσα!