Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Θενκς Τάκη.
Έχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα και έχασα τη μπάλα,γι'αυτό και η ερώτηση.
Θα πάω Γαλήνη μιας και οι περισσότερες αναφορές για την κορασίδα είναι θετικές.
Αρκεί να μην έχει πολυκοσμία.
Ακούω και άλλες προτάσεις....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
εγω εδω και πολυ καιρο απορουσα τι συμβαινει με την πασιγνωστη Εμμα...το κοριτσι που τοσο αγαπησαμε,το κοριτσι που επι 3 χρονια μας απασχολησε οσο καμια αλλη,το κοριτσι που για χαρη της πεφτανε 5 κριτικες τη μερα...και ενω διαβαζω οτι δουλευει κανονικα δε γραφει κανεις τιποτα

ε και πηγα τελικα κατευθειαν εκει στο Νικ,Ουρανου 28 και τελικα μου λυθηκαν οι αποριες  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Να δημιουργηθει ενας μπουρδελο-οδηγος με φωτος απο ολες τις τανες που δουλευουν σε σπιτακια,ειναι κουραστικη η τσαρκα..

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
εγω εδω και πολυ καιρο απορουσα τι συμβαινει με την πασιγνωστη Εμμα...το κοριτσι που τοσο αγαπησαμε,το κοριτσι που επι 3 χρονια μας απασχολησε οσο καμια αλλη,το κοριτσι που για χαρη της πεφτανε 5 κριτικες τη μερα...και ενω διαβαζω οτι δουλευει κανονικα δε γραφει κανεις τιποτα

ε και πηγα τελικα κατευθειαν εκει στο Νικ,Ουρανου 28 και τελικα μου λυθηκαν οι αποριες  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Για πες!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Nα Ριξω ενα Μεγαλο Χ στην Τσατσα στη Φριξου που δουλευει η Γαλλιδα η Νικολ..Πηγα πριν καποιες μερες γυρω στις 21.00 και ημουνα Μονος στο σαλονι,βγαζει την Κεφαλα της απο το κουζινακι η Υπηρεσια και με ενα Υφος Μπλαζε μου λεει''Η Κοπελα εχει Προγραμμα'' λεω οκ θα την περιμενω..μου λεει''Δεν ακουσες;εχει προγραμμα σου λεω.-Λεω το ακουσα οκ θα μεινω εδω να την περιμενω μεχρι να τελειωσει...δεν Μπορω;;-Και μου λεει ΟΧΙ δεν μπορεις!! Τσατιζομαι και της λες'Ρε Αντε απο εκει που Θελετε και Πελατες!και Κοπαναω μια την Πορτα και εφυγα πηγα στην Αλινα Νικ.Ουρανου!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
οχι ενταξει η κοπελα τα κανει ολα,τωρα πλεον τα σφηνακια τα καταπινει κιολας  :pipa1:
αλλα οπωσδηποτε οταν παραγνωριστεις με προσωπα και καταστασεις δεν υπαρχει πλεον ενθουσιασμος...θα τη θυμαμαι παντα για τις ωραιες στιγμες της Κατεχακη

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
οχι ενταξει η κοπελα τα κανει ολα,τωρα πλεον τα σφηνακια τα καταπινει κιολας  :pipa1:
αλλα οπωσδηποτε οταν παραγνωριστεις με προσωπα και καταστασεις δεν υπαρχει πλεον ενθουσιασμος...θα τη θυμαμαι παντα για τις ωραιες στιγμες της Κατεχακη
Εμμα η καταπιονα! :2funny:

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Πριν καιρο ειχα παει στην εμμα και απο οτι καταλαβα πρεπει να τα καταπιε αλλα δεν ειμαι σιγουρος.τελικα οντως τα καταπινει και αν ναι τοτε εχει ξεφυγει επιπεδο η κοπελα!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Η ιωάννα στο λας βέγκας είναι πρωινή μεχρι 8 το βράδυ ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Διπλη πουτσα τωρα το απογευμα,αρχικα πηγα καρφωτος στη θεια Μονικα για ενα δυνατο ξεκωλιασμα που το χρειαζομουνα...ειναι γνωστο οτι η γυναικα ειναι λυσσαρα και ετσι κι αλλιως κανει ο,τι ζητησεις αλλα καθε φορα με εκπλησσει και με κατι καινουριο.Αυτη τη φορα ειχαμε αναποδη πιπα με αυτην ξαπλωμενη στην ακρη του κρεβατιου κι εγω ορθιος απο πανω να της γαμαω το στομα...
την ξεκωλιασα δυνατα την εχυσα δυνατα και εφυγα...

ειχα ακομα καυλες ομως ηταν η αλλαγη βαρδιας στα περισσοτερα...ειδα τη μικρη Ιζαμπελα να φευγει πεζη στη Νικ.Ουρανου,ειδα τη Νικολ να καταφθανει στο Φριξου 14,ηταν το αμαξι της Εφης ακομα εκει ενω ειχαμε περασει τις 7 η ωρα...
Στα Τριδυμα μπηκα ηταν η Ρωξανη,Η Τζουλια η γυφτισσα και η Νικη η Ελληνιδα...μετα πηγα Ερημιτη στο 1 δε μ'ανοιξανε,Ερημιτη 2 μολις ειχε πιασει δουλεια η γνωστη Ελενα,ηταν ξεκουραστη,φρεσκοβαμμενη κι ενω ειπα οτι δυσκολα θα ξαναπαω σ'αυτην μολις με πλησιασε και με κοιταξε με τις ματαρες της ρε παιδια προς στιγμην το σκεφτηκα...εχει απιστευτο βλεμμα αυτη η γυναικα σε καθηλωνει

Ευτυχως αντισταθηκα και παω Λας Βεγκας και ξεκιναω απο το 3 στο βαθος και πεφτω πανω στη Μπαρμπαρα το θεϊκο ξανθο πλασμα  :smitten: :smitten:...Ψηλη,πανεμορφη,ευγενικη και αθωα φυσιογνωμια,κωλαρα και μικρα βυζακια.Την ειχα ξαναγαμησει το καλοκαιρι και μου ειχε αρεσει ε και δε μπορεσα να αντισταθω σ'αυτο το μωρο και μπηκα για 69...κι ενω θεωρητικα ημουν κουρασμενος και θα αργουσα να χυσω μ'εκανε τον πουτσο καγκελο στο λεπτο με την πιπα της και την ξεσκισα.Για τους λατρεις του 69 ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να δοκιμασουν,ειναι απιστευτο το θεαμα να εχεις την κωλαρα της στη μουρη σου με τα συμμετρικα,τρυφερα κωλομαγουλα και την πανεμορφη σουφριτσα της να τη γλειφεις και να μη χορταινεις.Βεβαια παραμενει απαθης στο γαμησι,δε μιλαει και καλα ελληνικα οποτε στο επικοινωνιακο κομματι εχει ενα θεμα αλλα σιγουρα ειναι αποτελεσματικη και δε σε στεναχωρει

πρωκτορ001

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα!Παιδια η Ελενη η Ζακυνθινια με :kissass: απο Las Vegas,επεστρεψε στο ποστο της?

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.278
Πόντοι
1.076
ναι savva πρωινη ειναι σημερα περασα απο εκει στο δευτερο ηταν.  

tsontopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
17
Like
1.090
Πόντοι
1.011
Nα Ριξω ενα Μεγαλο Χ στην Τσατσα στη Φριξου που δουλευει η Γαλλιδα η Νικολ..Πηγα πριν καποιες μερες γυρω στις 21.00 και ημουνα Μονος στο σαλονι,βγαζει την Κεφαλα της απο το κουζινακι η Υπηρεσια και με ενα Υφος Μπλαζε μου λεει''Η Κοπελα εχει Προγραμμα'' λεω οκ θα την περιμενω..μου λεει''Δεν ακουσες;εχει προγραμμα σου λεω.-Λεω το ακουσα οκ θα μεινω εδω να την περιμενω μεχρι να τελειωσει...δεν Μπορω;;-Και μου λεει ΟΧΙ δεν μπορεις!! Τσατιζομαι και της λες'Ρε Αντε απο εκει που Θελετε και Πελατες!και Κοπαναω μια την Πορτα και εφυγα πηγα στην Αλινα Νικ.Ουρανου!!

Αισχος εκει που κλαιγονται για την αναδουλεια εκει μας διωχθουν. Πάντως η Νικολ παραμένει  ευγενεστατη ντροπη στην τσαχ2 που κανει κακο τοσο στηνκοπελα οσο κ στον χωρο

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Η Άννα από τις Βίλλες πήγε να βάλει τα βυζιά που μας υποσχέθηκε;

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Εμμα η καταπιονα! :2funny
θα ηθελα να ρωτησω αν η μονη καταπιονα ειναι η εμμα και αν  τα καταπινει σε ολους  χωρις εχτρα χρεωση?και επισης ποιες αλλες τα παιρνουν στο στομα αυτο το διαστημα διοτι εχω καιρο να τσαρκαρω.

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Μεσημεριανη τσαρκα στα περισσοτερα απο τα σπιτακια,γενικη εντυπωση κορασιδων απο αποψη εμφανισης επιοικως απαραδεκτη.....

Ν.Ουρανου 26...Η μιλφ Ειρηνη σε προγραμμα.
Ν.Ουρανου 28...Η πετιτ Ιζαμπελα,καστανοξανθη,κοντουλα,αδυνατη μια μετριοτητα.
Π.Ερημιτη 2....Καινουργια κοπελα Αντριαννα,μελαχρινη με παραπανισια κιλακια και μεγαλα  :tits2: την κατατασω σε κατηγορια μιλφ.
Π.Ερημιτη 1....Η γνωστη Λουιζα με προυπηρεσια απο βαρδαρη μερια.
Las Vegas.....Στο 1 η Τανια η gilf μου εκανε παιχνιδια με τις βυζαρες της και ηταν ολο υποσχεσεις,στο 2 η μιλφ Χριστινα αλβανιδα και στο 3 η Μπαρμπαρα ουγγαρεζα  :erection: εμφανησιακα ειναι πολυ δυνατη παρουσια και αν δεν κομοδινιαζε μεσα θα μου ειχε φαει πολυ χρημα.
Ξυλινο Μινωταυρου.....Κατερινα,νεα παρουσια εκ ρουμανιας μερια κατα δηλωση της,καστανοξανθη,κοντουλα,αδυνατη με μικρο βυζι.
Godiva....H gilf Μονικα,μπορει μεσα να ειναι δυναμη αλλα σαν εμφανιση αντικιμενικα δε λεει και πολλα.
Villa Erotica...Ντεζυ,νταρντανα γυναικα φορουσε και ενα ολοσωμο μαυρο κορμακι για να κρυψει τα παραπανισια κιλα της,πραγμα που δε καταφερε :booty:
Red Light.....Μισελ,ευδιαθετο κοντοπουτανο μελαχρινο με ομορφο προσωπο και ομορφα βυζακια,αλλα μεσα δε λεει και πολλα.
Red Diamond....Βαλερια,δυνατη εμφανιση ξανθια με πολυ καλο μπροστινο και πισω συστημα  :wanker: αλλα μου βγαζει μια ψυχροτητα που με αποθαρυνει να τη δοκιμασω,ισως στο μελλον καποια στιγμη.
Τριδυμα....Στο 1 Ρωξανη,στο 2 Τζουλια γυφτο ρουμανα και στο 3 Νικη ξανθια ελληνιδα.
Φριξου 15....Μονικα,μεξικανοπερουβιανη  :dancing: με 30 ευρο γυμνο και χυσιμο στο στομα,δελεαστικη προσφορα του καταστηματος αν και θυμαμαι οτι μεσα δε λεει και πολλα.
Φριξου 13α....Βικτωρια,ξανθια προμιλφ  :fuck2:
Φριξου 13.....Μιραμπελλα, η μεγαλη επιστροφη :headbang: :tickedoff:
Villa Prive.....Αφροδιτη,μελαχρινη με παραπινισια κιλα και κομοδινο μεσα,προυπηρεσια πριν κανα 2 χρονια σε μινωταυρου.
Bad Girls.....Αντζελα,ουκρανικο μοντελο  :pipa1: :pipa3: που στο γλυψιμο ρεει ο καταρακτης του νιαγαρα :dancing:
Κεφαλληνιας....Λαουρα gilf,τη ασχημια ειναι αυτη ρε παιδια :vomit:
Ανδρ.Γεωργιου 38......Βικαρα η ουκρανη, :knockinb: παραμενει μαχημι τοσο σαν εμφανιση οσο και στην αποδοση της.
Ανδρ.Γεωργιου 34.....Μιλανα,κοντο πουτανο με χοντρο κωλαρα και μικρα βυζακια.
Ανδρ.Γεωργιου 32.....Νατασα τσαρινα, :tits: :kissass: η οαση της σημερινης τσαρκας οπου φυσικα εγινε εδω η καταθεση.Απο το καλοκαιρι ειχα να τη δω και μολις την αντικρυσα δε κρατηθηκα.Παραμενει μια εγγυηση που την ιδρωνει τη φανελα.
Ανδρ.Γεωργιου 16.....Ντονα,μελαχρινη προμιλφ με τα πιασιματα της.

Φριξου 14 και Κωλεττη δε μου ανοιγανε, αλλα λογικα θα ηταν η Γιασμην η Ζωη βουλγαρα και στο αλλο η γνωστη καυλιαρα Αφροδιτη...

Καλα γαμησια σε ολους αν και με αυτο το χαλι που επικρατει και δεν αλλαξει κατι βλεπω να τη βγαζουμε τη νεα χρονια παρεα με τη χηρα και τα πεντε ορφανα :2funny:

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Καλησπερα συναδελφοι, μικρη βολτουλα πριν απο λιγο και σχετικα καλη καταθεση στην γνωστη εμμα.Θα τις γραψω και μια κριτικη αργοτερα μιας και ειχα καιρο να περασω απ αυτην.

Κοροβάγκου 5.Η αφροδιτη, πολυ μετρια χοντρομπουτα με περιτα κιλα,σωζει λιγο την καταστασει η φατσα, αλλα για 40αρι δεν κανει.
Κοροβάγκου 7 (Bad Girls).Εδω η αντζελα η ψιλη απο ουκρανια,ουτε αυτη κανει για 40αρι.Το πιπινακι- κομοδινο (λαρα)ελειπε.
Νικηφόρου Ουρανού 26.Ηταν κλειστο οταν μπηκα διπλα,αλλα ηρθε εκεινει την στιγμη με ταξι η αλινα αν δεν κανω λαθος,μετα οταν βγηκα απο εμμα ηταν ανοιχτο.
Νικηφόρου Ουρανού 28.Οπως ειπα εμμα εδω.Με ειπε οτι την επομενη δευτερα παιρνει αδεια και φευγει για πατριδα,κανα δυο βδομαδες θα λειψει.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Στο πρωτο η πετιτ χριστινα,στο δευτερο που ειναι μαζι ηταν η αχωνευτη τσατσα που σας ειχα πει παλιοτερα και μολις την ειδα εκλεισα την πορτα και εφυγα χωρις να δω πια κοπελα ηταν.Οπου την βλεπω αυτην το ιδιο θα κανω,να μαθει να εχει τροπους.Τελος, σε αυτο που ειναι μονο του η πιτσιρικα ιωαννα με αλλαγμενο μαλλι.Θα την τιμησω σε λιγες μερρες.
Πέτρου Ερημίτη 2.Εδω μια καινουργια μπαμπατσικια γκομενα,αν θυμαμε καλα αλεξανδρα την λενε.
Φρίξου 14.Ειδα το αμαξι τις νικολ περνοντας απο εκει αλλα δεν μπηκα.
Φρίξου 9 (Villa Erotica).Στο καινουργιο μια τερεζα,δεν μ'αρεσε σαν παρουσια και στο διπλα μια προμιλφ με δωδεκαποντο τακουνι που προσπαθουσε να ισορροπησει και μεγαλο στηθος που εβγαινε η ρωγα απ'εξω, ονομα δεν ρωτησα.

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Στο Α.Γεωργίου 38 που είναι η Βίκυ σύμφωνα με το παραπάνω πόστ, είναι αυτή που ήταν στην Κατεχάκη?

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1

Bad Girls.....Αντζελα,ουκρανικο μοντελο  :pipa1: :pipa3: που στο γλυψιμο ρεει ο καταρακτης του νιαγαρα :dancing:

δηλαδή λεει να γινει η δοκιμη της;;; εχω διαβασει και αλλα καλα λογια για το συγκεκριμενο κοριτσι,αλλα προτιμησα τις πιο δοκιμασμένες λυσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom