Μεσημεριανη τσαρκα στα περισσοτερα απο τα σπιτακια,γενικη εντυπωση κορασιδων απο αποψη εμφανισης επιοικως απαραδεκτη.....
Ν.Ουρανου 26...Η μιλφ Ειρηνη σε προγραμμα.
Ν.Ουρανου 28...Η πετιτ Ιζαμπελα,καστανοξανθη,κοντουλα,αδυνατη μια μετριοτητα.
Π.Ερημιτη 2....Καινουργια κοπελα Αντριαννα,μελαχρινη με παραπανισια κιλακια και μεγαλα
την κατατασω σε κατηγορια μιλφ.
Π.Ερημιτη 1....Η γνωστη Λουιζα με προυπηρεσια απο βαρδαρη μερια.
Las Vegas.....Στο 1 η Τανια η gilf μου εκανε παιχνιδια με τις βυζαρες της και ηταν ολο υποσχεσεις,στο 2 η μιλφ Χριστινα αλβανιδα και στο 3 η Μπαρμπαρα ουγγαρεζα
εμφανησιακα ειναι πολυ δυνατη παρουσια και αν δεν κομοδινιαζε μεσα θα μου ειχε φαει πολυ χρημα.
Ξυλινο Μινωταυρου.....Κατερινα,νεα παρουσια εκ ρουμανιας μερια κατα δηλωση της,καστανοξανθη,κοντουλα,αδυνατη με μικρο βυζι.
Godiva....H gilf Μονικα,μπορει μεσα να ειναι δυναμη αλλα σαν εμφανιση αντικιμενικα δε λεει και πολλα.
Villa Erotica...Ντεζυ,νταρντανα γυναικα φορουσε και ενα ολοσωμο μαυρο κορμακι για να κρυψει τα παραπανισια κιλα της,πραγμα που δε καταφερε
Red Light.....Μισελ,ευδιαθετο κοντοπουτανο μελαχρινο με ομορφο προσωπο και ομορφα βυζακια,αλλα μεσα δε λεει και πολλα.
Red Diamond....Βαλερια,δυνατη εμφανιση ξανθια με πολυ καλο μπροστινο και πισω συστημα
αλλα μου βγαζει μια ψυχροτητα που με αποθαρυνει να τη δοκιμασω,ισως στο μελλον καποια στιγμη.
Τριδυμα....Στο 1 Ρωξανη,στο 2 Τζουλια γυφτο ρουμανα και στο 3 Νικη ξανθια ελληνιδα.
Φριξου 15....Μονικα,μεξικανοπερουβιανη
με 30 ευρο γυμνο και χυσιμο στο στομα,δελεαστικη προσφορα του καταστηματος αν και θυμαμαι οτι μεσα δε λεει και πολλα.
Φριξου 13α....Βικτωρια,ξανθια προμιλφ
Φριξου 13.....Μιραμπελλα, η μεγαλη επιστροφη
Villa Prive.....Αφροδιτη,μελαχρινη με παραπινισια κιλα και κομοδινο μεσα,προυπηρεσια πριν κανα 2 χρονια σε μινωταυρου.
Bad Girls.....Αντζελα,ουκρανικο μοντελο
που στο γλυψιμο ρεει ο καταρακτης του νιαγαρα
Κεφαλληνιας....Λαουρα gilf,τη ασχημια ειναι αυτη ρε παιδια
Ανδρ.Γεωργιου 38......Βικαρα η ουκρανη,
παραμενει μαχημι τοσο σαν εμφανιση οσο και στην αποδοση της.
Ανδρ.Γεωργιου 34.....Μιλανα,κοντο πουτανο με χοντρο κωλαρα και μικρα βυζακια.
Ανδρ.Γεωργιου 32.....Νατασα τσαρινα,
η οαση της σημερινης τσαρκας οπου φυσικα εγινε εδω η καταθεση.Απο το καλοκαιρι ειχα να τη δω και μολις την αντικρυσα δε κρατηθηκα.Παραμενει μια εγγυηση που την ιδρωνει τη φανελα.
Ανδρ.Γεωργιου 16.....Ντονα,μελαχρινη προμιλφ με τα πιασιματα της.
Φριξου 14 και Κωλεττη δε μου ανοιγανε, αλλα λογικα θα ηταν η Γιασμην η Ζωη βουλγαρα και στο αλλο η γνωστη καυλιαρα Αφροδιτη...
Καλα γαμησια σε ολους αν και με αυτο το χαλι που επικρατει και δεν αλλαξει κατι βλεπω να τη βγαζουμε τη νεα χρονια παρεα με τη χηρα και τα πεντε ορφανα