Καλησπερα!
Αποτυχημενη καταθεση χτες στην Ντεζυ, στο Villa Erotica.
Ας ξεκινησουμε απο τα θετικα, το εξης ενα: Λαχταριστο στηθος, φυσικο, βαρυ και 'γεματο', δε σακκουλιαζει. Και μεγαλυτερο απο οτι φαινεται στις φωτογραφιες που υπαρχουν. Οχι μεγεθος Γαληνης, φυσικα, αλλα πιο απολαυστικο, θα ελεγα.
Τα αρνητικα: Απο τη μεση και κατω οι φωτογραφιες εχουν photoshop-ηθει αγριως και το πραγματικο θεαμα δεν ειναι ελκυστικο.
Αυτο ομως δεν ειναι τιποτα μπροστα στη μποχα που μου ηρθε οταν γυρισε στα τεσσερα και βρεθηκα απο πισω της. Προσπαθησα να τελειωσω οσο πιο γρηγορα γινοταν και η κατουρλο-μουνο-τσικνα χειροτερεψε μολις βγηκα. Εκεινη πηγε κατευθειαν στη ντουζιερα και επλυνε το μουνι της σα να καταλαβε ποσο χαλια ηταν η κατασταση. Γαμω την τρελα μου, ημουν απο τους πρωτους στη βαρδια της, απλυτη απο την προηγουμενη μερα ηρθε? Κι αν εχει θεμα οσμων και μολυνσης γιατι μπαινει σε βαρδια? Ακομη κι εαν υπεστη πιεση για να μπει, ποιος την εμποδισε να ριξει ενα καλο πλυσιμο πριν περασει στο δωματιο?
Ολη η διαδικασια της μεχρι να πλυθει και να ντυθει κρατησε καποια λεπτα κι εγω στο μεταξυ σκουπιζομουν, ξανασκουπιζομουν, ανοιξα μωρομαντηλα, ξανασκουπιστηκα και χρονοτριβουσα μεχρι να φυγει ωστε να βγαλω απο την τσεπη το μπουκαλακι με το octenisept και να ψεκασω πολυ καλα ολη την περιοχη. Ελπιζω να μην κολλησα τιποτα...
(παντα κουβαλαω octenisept μαζι μου, ψεκαζω την γεννητικη περιοχη πριν παω στο μπουρδελο και αμεσως μετα. θεωρητικα δινει καποια προστασια απο τις πιθανες μπιχλες - το ποσταρισμα δεν περιεχει τοποθετηση προιοντος, σας το συστηνω ομως, με την ευκαιρια)