kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
παντως ακουγετε σαν στους τυφλους να βασιλευει ο μονοφθαλμοςκαποιοι ειπανε ειναι αστεριας!!
παντως ακουγετε σαν στους τυφλους να βασιλευει ο μονοφθαλμοςκαποιοι ειπανε ειναι αστεριας!!
βαλε κατι ακομα!!!σου ειπε και παραμυθακι;εμεινε μεχρι να κοιμηθεις και εσβησε και το φως;
γνωριζει κανεις αν σε καποιο μπου παιζει ακαποτο σεξ
οχι μονο ακαποτο αλλα την αφηνεις και εγκυο!!παπακαλιατη εσυ;γνωριζει κανεις αν σε καποιο μπου παιζει ακαποτο σεξ
Ναι η καρολινα...ωραιο κοριτσι αν ειναι καλη μεσα θα αφησει εποχη στην πολη μας
Καλα να παθεις.. τοσες μερες τι γραφω εδω μεσα τελικα εισαι τσελιγκας!Μπουχο γαμησετα φιλαρακι.Χιλιες φορες να πηγαινα Βικυ και ας περιμενα.Πηγα για Αννα αλλα μολις ειχε ξαναμπει στο δωματιο και εξω περιμενε ενας συναγωνιστης να περασει,δεν με επερνε να χασομερησω γιατι περιμεναν και οι μπακαγιοκοι για τη συνεχεια και πηγα Λαρα επειδη με καυλωσε στο σαλοναρισμα.Κομοδινοκατασταση.Δε χρειαζεται να πω κατι παραπανω.Τη πατησαμε και δε θα ξαναγινει.Παμε για΄λλα.
Ο Αζα πηγε Καρολινα και εμεινε ευχαριστημενος
Νατος και ο αλλος τι στο πουτσο.. ολοι οι αρειανοι απλες μας βγηκατεΑγαπουλη σταματα,πήρα γυμνό με 60€ μετα απο διαπραγματεύσεις 15 λεπτων(ακατεβατες τιμές)το μενού είχε γλωσσοφιλα,δάχτυλα και δώρο cim,τα υπόλοιπα στην κριτική ποιο αργα
συμφωνω κι εγω φιλε μου αν παρεις καποιο καλυτερο προγραμματακι(ας πουμε γυμνο τσιμπουκι που ειναι στανταρ στο μασατζιδικο θα δωσεις τα 60 και θα εισαι για 15' μεσα!!Ήθελε να βγαζει λιγότερα κ να εχει ποιο καλες συνθήκες κ σταθερους πελάτες!
Παρεμπιπτόντως εδωσα 60 ευρώ, διάρκεια πανω απο μιση ώρα σίγουρα κ το γαμιση που εκανα αλλο πραμα! Η κοπέλα τα εδωσε ολα εκτός πρωκτικό!
Αυτα παλικάρια τις καλημερες μου
Σε όλα ρε τύπε,μην κανεις χαζές ερωτήσεις.
Καλη χρονια σε ολους και με υγεια!Ρε παιδια η Μονικα ειναι ακομα Godiva?Αν ναι,ποιες ωρες?Και η Ελενη η Ζακυνθινια απο Vegas,ποτε επιστρεφει στο ποστο της,ξερει κανεις?
Καλα αφου ανέφερες τα σπιτακια δεν χάνεις κ τίποτα!!
Μην τρελενεσε φιλος!! Και εμείς που εχουμε τι νομίζεις παμε?
Τέτοια πατσαβουρα που εχει στα σπίτια στο τέλος πρέπει να μας πληρώνουν για να πάμε!
Εδω φίλος θα έπρεπε να πληρώνουμε 10 ευρω στα παρταλια που μας πουλανε
Οπως στην Αθήνα!
Τωρα τελευταία προτιμώ να παιζω το πουλι μου παρα να δινω λεφτά στις πατσαβουρες και να μην εκτιμανε τα 30 ευρω που δίνουμε.
Πολλοι για να βγαλουνε αυτα τα λεφτά πρεπει να δουλεύουν κ διπλα μεροκαματα
Κ αυτες σε κοιτανε κ με μισο ματι που περνεις το απλο!
Ηθελα να το αναφερω εδω μιας και είμαστε επι του θέματος!
Πηγα σε ενα μασατζιδικο πριν μια βδομαδα στην περιοχη κλεανθους, πολλοι μπορεί να ξέρετε ποιο λεω! Η κοπέλα που περασα παλια καραβανα κ ψυχαρα παλια γνωριμη απο τον βαρδαρη κ λιγο απο μυλο μερια! Με ηξερε πολυ καλα κ καναμε μια μικρη κουβέντα για την κατασταση!
Οταν η κοπέλα μου λεει στην κουβέντα μας οτι σε αυτα τα μαγαζιά εχει το ευκολοτερο χρημα!!!!! Οταν σου λεει οτι εδω στο μασατζιδικο βγαζει τα μισα κ λιγότερα λεφτα εσυ τι καταλαβαίνεις ?? Απλα η συγκεκριμένη κοπελα διαλεξε να φύγει απο τα σπιτακια γιατί δεν της αρεσε το περιβάλλον κ το κλίμα των μαγαζιων αυτων! Ήθελε να βγαζει λιγότερα κ να εχει ποιο καλες συνθήκες κ σταθερους πελάτες!
Παρεμπιπτόντως εδωσα 60 ευρώ, διάρκεια πανω απο μιση ώρα σίγουρα κ το γαμιση που εκανα αλλο πραμα! Η κοπέλα τα εδωσε ολα εκτός πρωκτικό!
Καλα αφου ανέφερες τα σπιτακια δεν χάνεις κ τίποτα!!
Μην τρελενεσε φιλος!! Και εμείς που εχουμε τι νομίζεις παμε?
Τέτοια πατσαβουρα που εχει στα σπίτια στο τέλος πρέπει να μας πληρώνουν για να πάμε!
Εδω φίλος θα έπρεπε να πληρώνουμε 10 ευρω στα παρταλια που μας πουλανε
Οπως στην Αθήνα!
Τωρα τελευταία προτιμώ να παιζω το πουλι μου παρα να δινω λεφτά στις πατσαβουρες και να μην εκτιμανε τα 30 ευρω που δίνουμε.
Πολλοι για να βγαλουνε αυτα τα λεφτά πρεπει να δουλεύουν κ διπλα μεροκαματα
Κ αυτες σε κοιτανε κ με μισο ματι που περνεις το απλο!
Ηθελα να το αναφερω εδω μιας και είμαστε επι του θέματος!
Πηγα σε ενα μασατζιδικο πριν μια βδομαδα στην περιοχη κλεανθους, πολλοι μπορεί να ξέρετε ποιο λεω! Η κοπέλα που περασα παλια καραβανα κ ψυχαρα παλια γνωριμη απο τον βαρδαρη κ λιγο απο μυλο μερια! Με ηξερε πολυ καλα κ καναμε μια μικρη κουβέντα για την κατασταση!
Οταν η κοπέλα μου λεει στην κουβέντα μας οτι σε αυτα τα μαγαζιά εχει το ευκολοτερο χρημα!!!!! Οταν σου λεει οτι εδω στο μασατζιδικο βγαζει τα μισα κ λιγότερα λεφτα εσυ τι καταλαβαίνεις ?? Απλα η συγκεκριμένη κοπελα διαλεξε να φύγει απο τα σπιτακια γιατί δεν της αρεσε το περιβάλλον κ το κλίμα των μαγαζιων αυτων! Ήθελε να βγαζει λιγότερα κ να εχει ποιο καλες συνθήκες κ σταθερους πελάτες!
δωσε καμμια πληροφορια!!!!!! pm και για τον απλο λαο!!!!!
Εξω τα μοντελα που κυκλοφορουν ειναι πιο ξενερωτα,οι Ελληνιδες ειναι πουτανες απο μονες τους,δε χρειαζεται να δουλεψουν σε σπιτακι για να χαρακτηριστουν ετσι,πουτανες στη ψυχη στο σωμα και δε ξερω εγω τι αλλο,τι θελεις να κανουμε??? να το ριξουμε μια ζωη στη μαλακια??? καποια στιγμη θα εισαι καυλωμενος και θα θελησεις να τις το δωσεις,η μαλακια δεν κανει θαυματα,χρειαζεται να πας με μια γκομενα να ξεδωσεις και μετα ας παει στο διαολο,το θεμα ειναι να τηρουνται οι κανονες ασφαλειας και να μην πας με ρισκο για την υγεια σου,τα 30 ευρουδακια που θα δωσεις να πιασουν τοπο,μην ειναι ξεπετα,κομοδινοκατασταση αντε να περασει η ωρα να φυγουμε,οσες ξενερωνουν ας αλλαξουν επαγγελμα,απλα ειναι τα πραγματα..
Τωρα που ειδα αυτο το μνμ θυμηθηκα οτι ηθελα να γραψω για την εφη Θα δουλεψει απο αυτη τι πεμπτη, πρωινα και μεχρι τις 4 το μεσημερι, ετσι με ειπε η τσατσα.Γνωριζει κανεις αν δουλευει σημερα πρωινη η Εφη Φριξου 15;
Επισης τηλεφωνο απο διπλα στο 13Α για την Καρλα που λεγατε δε παιζει; να μαθουμε αν θα ειναι αποψε