pllp9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
πραγματικα σημερα περασα απο εκει για τη monica για ενα αδειασμα και ειδα την πορτα καμμενη...
μωρε δεν παμε καθολου καλα
πραγματικα σημερα περασα απο εκει για τη monica για ενα αδειασμα και ειδα την πορτα καμμενη...
Καλησπέρα και καλή χρονια στα μέλη και τους επισκέπτες του site. Νέο μέλος αλλά παλιώς επισκέπτης.
Ποια Μόνικα φιλε;την σιτεμενη που βρωμάει η αναπνοή της;απορώ τι της βρίσκετε ΠΛΈΟΝ αυτήν. Όσο πάμε σε αυτές δεν πρόκειται να έρθουν καινούριες. Της έδωσα 2 ευκαιρίες. Πλήρης αποτυχία. Όπως και η Νικόλ που ξαναείπα. Παλιά ήταν δυνατό χαρτί η Νικόλ. Ας αποσυρθεί όμως. Φτάνει. Την αγαπάμε. Αλλά δεν λέει πλέον για 30-40€ που ζητάει.το ίδιο και η μονικαπραγματικα σημερα περασα απο εκει για τη monica για ενα αδειασμα και ειδα την πορτα καμμενη...
μωρε δεν παμε καθολου καλα
Κokibikos κόβει η πουτανα το γαμησι?Αυτές όσο βαστανε κ έχουν άτομα που τις γαμανε εδώ θα ναι!Ποια Μόνικα φιλε;την σιτεμενη που βρωμάει η αναπνοή της;απορώ τι της βρίσκετε ΠΛΈΟΝ αυτήν. Όσο πάμε σε αυτές δεν πρόκειται να έρθουν καινούριες. Της έδωσα 2 ευκαιρίες. Πλήρης αποτυχία. Όπως και η Νικόλ που ξαναείπα. Παλιά ήταν δυνατό χαρτί η Νικόλ. Ας αποσυρθεί όμως. Φτάνει. Την αγαπάμε. Αλλά δεν λέει πλέον για 30-40€ που ζητάει.το ίδιο και η μονικα
Σωστος φιλε.αλλα θα πρέπει να καταλάβουν και κάποιοι ότι αυτοί που γράφουν τόσο καλά λόγια για κάποιες για να παίρνουν τα δωράκια τους από αυτές, για να παρασύρουν άλλους, δεν ισχύουν. Ας πηγαίνουν μόνο αυτοί οι 2-3 αφού περνάνε τόσο καλά μέσα στο δωματιοΚokibikos κόβει η πουτανα το γαμησι?Αυτές όσο βαστανε κ έχουν άτομα που τις γαμανε εδώ θα ναι!
Σσσσσσωραιος!Σωστος φιλε.αλλα θα πρέπει να καταλάβουν και κάποιοι ότι αυτοί που γράφουν τόσο καλά λόγια για κάποιες για να παίρνουν τα δωράκια τους από αυτές, για να παρασύρουν άλλους, δεν ισχύουν. Ας πηγαίνουν μόνο αυτοί οι 2-3 αφού περνάνε τόσο καλά μέσα στο δωματιο
Ασε ησυχους τους προμοτορες τυπε, και αυτοι ανθρωποι ειναι να βγαλουν κανα χαρτζιλικι παλευουν.Σωστος φιλε.αλλα θα πρέπει να καταλάβουν και κάποιοι ότι αυτοί που γράφουν τόσο καλά λόγια για κάποιες για να παίρνουν τα δωράκια τους από αυτές, για να παρασύρουν άλλους, δεν ισχύουν. Ας πηγαίνουν μόνο αυτοί οι 2-3 αφού περνάνε τόσο καλά μέσα στο δωματιο
Ασε ησυχους τους προμοτορες τυπε, και αυτοι ανθρωποι ειναι να βγαλουν κανα χαρτζιλικι παλευουν.
Vikings ο Karaman σ'εβγαλε στη σέντρα!
Τακη..να πινεις Νερο Βικος !!Εγγυηση.....Κokibikos κόβει η πουτανα το γαμησι?Αυτές όσο βαστανε κ έχουν άτομα που τις γαμανε εδώ θα ναι!
Αφρο ομως τυπε δουλευει μονο δευ-τρι-τετ πρωι και βικυ ελειπε σε αδεια. Αυτα τα ολιγα. αα και επισης καθε φορα που παω λιγο καθυστερημενα στην βικυ εχει 3 φουλ δωματια και αλλους 2 να περιμενουν απεξω. δηλαδη αν πας 830 εκει θα γαμησεις στις 1030 καπου εκει. προτιμω η κοπελα να μην βιαζεται στο δωματιο ομως.GYB καλύτερα Βίκυ κ Αφρό παρα 70 στη Λαρα!
Το καλύτερο νερό!Τακη..να πινεις Νερο Βικος !!Εγγυηση.....
Δεν νομίζω οτι η Βίκυ βιάζεται στο δωμάτιο. Αυτό τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι εγώ όσες φορές πήγα!Αφρο ομως τυπε δουλευει μονο δευ-τρι-τετ πρωι και βικυ ελειπε σε αδεια. Αυτα τα ολιγα. αα και επισης καθε φορα που παω λιγο καθυστερημενα στην βικυ εχει 3 φουλ δωματια και αλλους 2 να περιμενουν απεξω. δηλαδη αν πας 830 εκει θα γαμησεις στις 1030 καπου εκει. προτιμω η κοπελα να μην βιαζεται στο δωματιο ομως.
GYB αυτά που μου λες για Αφρό κ Βίκυ τα ξέρω.Εγώ πάντως δε θα δινα με τίποτα 70€ για Λαρα!Καλύτερα να πήγαινα Αθηνα!Αφρο ομως τυπε δουλευει μονο δευ-τρι-τετ πρωι και βικυ ελειπε σε αδεια. Αυτα τα ολιγα. αα και επισης καθε φορα που Παω λιγο καθυστερημενα στην βικυ εχει 3 φουλ δωματια και αλλους 2 να περιμενουν απεξω. δηλαδη αν πας 830 εκει θα γαμησεις στις 1030 καπου εκει. προτιμω η κοπελα να μην βιαζεται στο δωματιο ομως.
Σεβαστη η αποψη σου, εγω παντως περασα καλα. Ασχετο αλλα σας παρακαλω αν παει κανεις σημερα απο βικυ γιατι ειδα γυρισε το πουλακι μου, μπορει να ενημερωσει αν θα δουλευει και αυριο? γιατι το εχω δει να συμβαινει αρκετα να μην βαζουν το προγραμμα της αλλα τελευταια στιγμη να δειχνει το σιτε οτι δουλευει.GYB αυτά που μου λες για Αφρό κ Βίκυ τα ξέρω.Εγώ πάντως δε θα δινα με τίποτα 70€ για Λαρα!Καλύτερα να πήγαινα Αθηνα!
Σε ποιο ειναι?Βραδυ?Σεβαστη η αποψη σου, εγω παντως περασα καλα. Ασχετο αλλα σας παρακαλω αν παει κανεις σημερα απο βικυ γιατι ειδα γυρισε το πουλακι μου, μπορει να ενημερωσει αν θα δουλευει και αυριο? γιατι το εχω δει να συμβαινει αρκετα να μην βαζουν το προγραμμα της αλλα τελευταια στιγμη να δειχνει το σιτε οτι δουλευει.
Red light 20-06Σε ποιο ειναι?Βραδυ?