You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)
Χθες κατέθεσα στο La Femme , πρώτη φορά στο εν λόγω studio (Ανδρέου Γεωργείου). Η κοπέλα μια ξανθιά μικρή σε ηλικία ωραίο βυζί-κώλος , μέτρια φάτσα αλλά είπα να δοκιμάσω. Παίρνω το απλό πρόγραμμα των 40 και δίνω 50ρικο , η τσατσά ήθελε να το κρατήσει ολόκληρο για να μου κάνει η κοπέλα extra περιποίηση αλλά δεν είχα όρεξη να πετάξω λεφτά σε μια γυναίκα με την οποία πήγαινα πρώτη φορά και δεν ήξερα αν θα έμενα ικανοποιημένος.
Μέτρια πίπα , μέτριο γαμήσι. Οταν της ζήτησα να έρθω απο πίσω αρνήθηκε επικαλώντας τη γνωστή διακαιολογία της μεγάλης πούτσας...
Συμπέρασμα : Προς αποφυγήν. Μπορεί ο χώρος να είναι απο τους καλύτερους αλλά αμα η γυναίκα δεν είναι καλή τι να το κάνεις.
Η συγκεκριμενη που λεει ο φιλος δουλευε παλαιοτερα στη κατεχακη 13 (γυρω στους 10-12 μηνες πριν αν θυμαμαι καλα).Στο la femme λεει οτι ειναι απο Σουηδια.Εχει καλο παρουσιαστικο παντως!
παιδι΄΄α η ίδια είναι αυτη που δουλεύει στο la femme δούλευε στο κατεχάκη....την είχα πάρει 2-3 φορές.
Σήμερα εθεάθη η περιβόητη μαρίνα στο ΕΡΩΣ 16. κατέθεσα το μεσημέρι και έπαθα την πλάκα μου...είναι απίστευτη η γκόμενα με ωραίο σωματάκι και ωραίο σφιχτό μουνάκι.μόνο λίγο λιγότερο να μιλούσε και τίποτα άλλο.απλά τέλεια.
όσο για σήμερα το βράδυ κάναμε μια τσαρκα και ....τα ίδια με χθές
Σήμερα εθεάθη η περιβόητη μαρίνα στο ΕΡΩΣ 16. κατέθεσα το μεσημέρι και έπαθα την πλάκα μου...είναι απίστευτη η γκόμενα με ωραίο σωματάκι και ωραίο σφιχτό μουνάκι.μόνο λίγο λιγότερο να μιλούσε και τίποτα άλλο.απλά τέλεια.
όσο για σήμερα το βράδυ κάναμε μια τσαρκα και ....τα ίδια με χθές
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Η τσαρκα σημερα ξεκινησε μe τον συναγωνιστη Τετσυο και λιγο αργοτερα ακολουθησε και ο nikos2sex
16-17/8 Ωρες 23.00 – 01.00
Βαρδαρης
Προμηθεως
Στο 4 ηταν οπως και χθες η psychoTζενη.Μετρια εμφανιση 1.60,πεσμενος κωλος και βυζια αλλα βγαζει μια προστυχια στο προσωπο.Σημερα μου ηρθε παλι ορμητικη αλλα προλαβε να μου πιασει μονο τον πουτσο καθως την απομακρυνα. 40 ευρω :S :S
Τανταλου.
Αλουμινατο. – Η μετριοτατη Ουκρανεζα που δουλευε στο καφε σπιτι.Κατω απο 1.60,μετρια μαπα, σχετικα καλο βυζι και μετριος κωλος.Σαν να εφτιαξε καπως σε εμφανιση ετσι μου φανηκε.Απο 30 ξεκιναγε.
Ερος- 30+ ξανθια, 1.70 μετριοτατη εμφανιση με πεσμενο σχετικα κωλο και βυζι.35 ευρω η ταριφα.Μακρυα.
Απεναντι. – Μελαχροινη κοπελα 30+ βγαλμενη απο ταινια τρομου. 1.65 Πολυ ασπρη και κοκκαλιαρα.Περιεργα πεσμενα βυζια και αναλογος κωλος. 40 ευρω!!!!!! Θα μας τρελανουν μου φαινεται The Birdman The Birdman The Birdman
Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. – Μαυρη ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ 1.75 .Η γυναικεια εκδοση του 50 cent.Βγηκε στο σαλονι και κατι μονολογουσε.Την εχω πετυχει και στο Μαρινοσπιτο παλιοτερα.30 ευρω αλλα εμενα δεν μου κανει κλικ με τπτ .
Σαπφους.
Aνορθογραφο - Εντοπιστηλε milf.Πανω απο 35 με σχετικα καλα στοιχει πανω της.Η φατσα της μου εδινε την εντυπωση μιας μηχανησ του σεξ ετοιμη να παρει μπροστα.30 ευρω.μπορει να κανω και λαθος.
Απεναντι . – Καινουργια μαυρη κοπελα.1.70 Πολυ καλο κομματι με ωραιο σωμα,καλο βυζι και κωλαρακι,40 ευρω ομως :S :S
5 - Η Υβετ 1.65 Ξανθο γκομενακι απο Ουγγαρια.Λεπτη,πολυ ωραιο σωμα,μικρο βυζι και ωραιο κωλαρακι.Την εχω παρει τοσες φορες και με εχει ξενερωσει ολες.40 ευρω :S :S :S
Φιξ και περιχωρα
Κατεχακη – Ξανθο μπαζο αλογο σαν γερμανιδα.1.75 Το ΜΠΑΖΟ,πεσμενος κωλος βυζια και ξενερωτη οταν βγηκε στο σαλονι.Την εχω πετυχει και στο τελευταιο σπιτι πριν τη Μοναστηριου 30 ευρω!!!
Κωλετη - Η Σαρα (η 2η) Καστανοξανθη κοπελα,1.70 σχετικα γλυκια μαπα,λεπτο ωραιο σωμα,μετριο βυζι και κωλος.40 ευρω και μπηκα οπως και ο Τετσυο.Συμφωνησαμε να μπει πρωτα σε μενα κατι που το πληρωσαν ακριβα οι συναγωνιστες καθως γαμουσα μιση ωρα και τελικα δεν εχυσα. .Πεθανα μιλαμε,μαζι και η γκομενα. Ξεκινησε με μετριο τσιμπουκι και σιγα σιγα τον επαιρνε και πιο βαθεια.
Δεν μου φανηκε να σταματει αν δεν της ελεγα.Μετα της τον βαζω απο μπροστα οπου διαπιστωσα πως ειχε αρκετα σφιχτο μουνι.Μετα πισωκολητο - μαλακια - πιπα - μπροστα - πιπα - πισοκωλητο :S :S δεν γινοταν τπτ.Σιγα σιγα αρχισε να μου πεφτει απο την κουραση και δεν μπορουσα να της το βαλω με τπτ.Δεν μπορω να πω εκανε καλη προσπαθεια αλλα αυτο το αποτομο "ΧΥΣΕ" που μου ειπε σε μια φαση με ξενερωσε τελειως.Στη συνεχεια το επανελαβε αρκετες φορες καπως δικαιολογημενα αλλα και παλι ειναι μαλακια.Μου ειπε πως πονουσε πολυ στο τελος και να μην πηγαινω στα ρδελα :S :S
Κριμα η κοπελα γιατι τιμωρηθηκε αδικα μαζι και οι συναγωνιστες που περιμεναν πολυ ωρα.Συγγνωμη παιδια
Κοροβαγκου-26ης-Ανδρ.Γεωργ.4 Κλειστα...
Kεφαληνιας - Δεν πηγαμε
La femme – Ξανθια κοπελα 1.65 μικρη σε ηλικα και με ψαρωμενο-αθωο υφος,σαν να φοβαται ενα πραγμα.Μουφανηκε πως τελικα εχει καλη μαπα.Σχετικα καλο βυζι,μετριος κωλος 40 ευρω.
Ερος 16 - Η Αναστασια.40 ευρω :S :S
Νικηφ.Ουρανου - Η Στελλα 1.65,καπως εχει φτιαξει αρκετα.Ωραιο βυζι και κωλος.Εμφανιστηκε με ενα ασπρο φορεμα που την εκανε αρκετα πιο ωραια. και με το ζορι προσπαθουσε να χαμογελασει.Παλια καταθεση στον Βαρδαρη με ειχε ξενερωσει τελειως.Απο 40 ευρω ξεκιναει και ανεβαινει αναλογα με το προγραμμα.Δεν ξερω τι αποδοση θα εχει σ' αυτο το στουντιο η κοπελα.Μπορει καποια φορα να καταθεσω.Να συμπληρωσω πως το μεγαλο προγραμμα με τζακουζι κλπ ειναι 120 ευρω και διαρκει 30 λεπτα.Τσατσα ηταν η εκπληκτοκηφανταστικη πολυ ωραια καταπληκτικοαπιστευτη τσατσα.
Σε μερικα ρδελα ξενερωνουν οταν μας βλεπουν.Δεν καταλαβα απαγορευεται η τσαρκα??? Πως την εχουν δει στη Θεσσαλονικη ρε.Να πω να ειχαν κανα website να βλεπαμε τις γκομενες οκ.Αλλα αφου δεν εχουν αναγκαστικα πρεπει να περναμε απο κει.
ΥΓ1.ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΟΤΕΣ Η ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ !!!
ΥΓ2.Ητανε τιμη μου που γνωρισα 2 αξιους συναγωνιστες καθως ειναι και τα πρωτα ατομα που γνωριζω απο το bourdela.com
YΓ3.Ο αγωνας συνεχιζεται και αυριο.Οσοι θελετε ευπροσδεκτοι.
Βαρδαρης
Προμηθεως
Στο 4 ηταν οπως και χθες η psychoTζενη.Μετρια εμφανιση 1.60,πεσμενος κωλος και βυζια αλλα βγαζει μια προστυχια στο προσωπο.Σημερα μου ηρθε παλι ορμητικη αλλα προλαβε να μου πιασει μονο τον πουτσο καθως την απομακρυνα. 40 ευρω :S :S
Τανταλου.
Αλουμινατο. – Η μετριοτατη Ουκρανεζα που δουλευε στο καφε σπιτι.Κατω απο 1.60,μετρια μαπα, σχετικα καλο βυζι και μετριος κωλος.Σαν να εφτιαξε καπως σε εμφανιση ετσι μου φανηκε.Απο 30 ξεκιναγε.
Ερος- 30+ ξανθια, 1.70 μετριοτατη εμφανιση με πεσμενο σχετικα κωλο και βυζι.35 ευρω η ταριφα.Μακρυα.
Απεναντι. – Μελαχροινη κοπελα 30+ βγαλμενη απο ταινια τρομου. 1.65 Πολυ ασπρη και κοκκαλιαρα.Περιεργα πεσμενα βυζια και αναλογος κωλος. 40 ευρω!!!!!! Θα μας τρελανουν μου φαινεται The Birdman The Birdman The Birdman
Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. – Μαυρη ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ 1.75 .Η γυναικεια εκδοση του 50 cent.Βγηκε στο σαλονι και κατι μονολογουσε.Την εχω πετυχει και στο Μαρινοσπιτο παλιοτερα.30 ευρω αλλα εμενα δεν μου κανει κλικ με τπτ .
Σαπφους.
Aνορθογραφο - Εντοπιστηλε milf.Πανω απο 35 με σχετικα καλα στοιχει πανω της.Η φατσα της μου εδινε την εντυπωση μιας μηχανησ του σεξ ετοιμη να παρει μπροστα.30 ευρω.μπορει να κανω και λαθος.
Απεναντι . – Καινουργια μαυρη κοπελα.1.70 Πολυ καλο κομματι με ωραιο σωμα,καλο βυζι και κωλαρακι,40 ευρω ομως :S :S
5 - Η Υβετ 1.65 Ξανθο γκομενακι απο Ουγγαρια.Λεπτη,πολυ ωραιο σωμα,μικρο βυζι και ωραιο κωλαρακι.Την εχω παρει τοσες φορες και με εχει ξενερωσει ολες.40 ευρω :S :S :S
Φιξ και περιχωρα
Κατεχακη – Ξανθο μπαζο αλογο σαν γερμανιδα.1.75 Το ΜΠΑΖΟ,πεσμενος κωλος βυζια και ξενερωτη οταν βγηκε στο σαλονι.Την εχω πετυχει και στο τελευταιο σπιτι πριν τη Μοναστηριου 30 ευρω!!!
Κωλετη - Η Σαρα (η 2η) Καστανοξανθη κοπελα,1.70 σχετικα γλυκια μαπα,λεπτο ωραιο σωμα,μετριο βυζι και κωλος.40 ευρω και μπηκα οπως και ο Τετσυο.Συμφωνησαμε να μπει πρωτα σε μενα κατι που το πληρωσαν ακριβα οι συναγωνιστες καθως γαμουσα μιση ωρα και τελικα δεν εχυσα. .Πεθανα μιλαμε,μαζι και η γκομενα. Ξεκινησε με μετριο τσιμπουκι και σιγα σιγα τον επαιρνε και πιο βαθεια.
Δεν μου φανηκε να σταματει αν δεν της ελεγα.Μετα της τον βαζω απο μπροστα οπου διαπιστωσα πως ειχε αρκετα σφιχτο μουνι.Μετα πισωκολητο - μαλακια - πιπα - μπροστα - πιπα - πισοκωλητο :S :S δεν γινοταν τπτ.Σιγα σιγα αρχισε να μου πεφτει απο την κουραση και δεν μπορουσα να της το βαλω με τπτ.Δεν μπορω να πω εκανε καλη προσπαθεια αλλα αυτο το αποτομο "ΧΥΣΕ" που μου ειπε σε μια φαση με ξενερωσε τελειως.Στη συνεχεια το επανελαβε αρκετες φορες καπως δικαιολογημενα αλλα και παλι ειναι μαλακια.Μου ειπε πως πονουσε πολυ στο τελος και να μην πηγαινω στα ρδελα :S :S
Κριμα η κοπελα γιατι τιμωρηθηκε αδικα μαζι και οι συναγωνιστες που περιμεναν πολυ ωρα.Συγγνωμη παιδια
Κοροβαγκου-26ης-Ανδρ.Γεωργ.4 Κλειστα...
Kεφαληνιας - Δεν πηγαμε
La femme – Ξανθια κοπελα 1.65 μικρη σε ηλικα και με ψαρωμενο-αθωο υφος,σαν να φοβαται ενα πραγμα.Μουφανηκε πως τελικα εχει καλη μαπα.Σχετικα καλο βυζι,μετριος κωλος 40 ευρω.
Νικηφ.Ουρανου - Η Στελλα 1.65,καπως εχει φτιαξει αρκετα.Ωραιο βυζι και κωλος.Εμφανιστηκε με ενα ασπρο φορεμα που την εκανε αρκετα πιο ωραια. και με το ζορι προσπαθουσε να χαμογελασει.Παλια καταθεση στον Βαρδαρη με ειχε ξενερωσει τελειως.Απο 40 ευρω ξεκιναει και ανεβαινει αναλογα με το προγραμμα.Δεν ξερω τι αποδοση θα εχει σ' αυτο το στουντιο η κοπελα.Μπορει καποια φορα να καταθεσω.Να συμπληρωσω πως το μεγαλο προγραμμα με τζακουζι κλπ ειναι 120 ευρω και διαρκει 30 λεπτα.Τσατσα ηταν η εκπληκτοκηφανταστικη πολυ ωραια καταπληκτικοαπιστευτη τσατσα.
Σε μερικα ρδελα ξενερωνουν οταν μας βλεπουν.Δεν καταλαβα απαγορευεται η τσαρκα??? Πως την εχουν δει στη Θεσσαλονικη ρε.Να πω να ειχαν κανα website να βλεπαμε τις γκομενες οκ.Αλλα αφου δεν εχουν αναγκαστικα πρεπει να περναμε απο κει.
ΥΓ1.ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΟΤΕΣ Η ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ !!!
ΥΓ2.Ητανε τιμη μου που γνωρισα 2 αξιους συναγωνιστες καθως ειναι και τα πρωτα ατομα που γνωριζω απο το bourdela.com
αυριο έχει μεσημεριανή τσάρκα...όσοι πιστοί στείλτε πμ
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.722
- Πόντοι
- 25.165
Η τσαρκα σημερα ξεκινησε μe τον συναγωνιστη Τετσυο και λιγο αργοτερα ακολουθησε και ο nikos2sex
Να μην πατησει ποδι κανεις στο συγκεκριμενο σπιτι. Συμπεριφορα απο την τσατσα απαραδεκτη. Δεν με αφησε να δω την κοπελα επειδη οι συναγωνιστες ειχαν ξαναπερασει τσαρκα και απλα εβλεπαν τι παιζει. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
Blastbeat208 κωλετη η σαρα η πωλενεζα ???
αν μιλαμε για την ιδια και εγω δεν μπορεσα να χισω μαζι της , αν και ηταν απο τα πιο ορεα μουνια εμφανισιακα ποθ γαμησα σε μπουρδελο και με τερμα σφυχτο σωμα ... παντου ! ¨
εμαθε καθολου ελληνικα ?
αν μιλαμε για την ιδια και εγω δεν μπορεσα να χισω μαζι της , αν και ηταν απο τα πιο ορεα μουνια εμφανισιακα ποθ γαμησα σε μπουρδελο και με τερμα σφυχτο σωμα ... παντου ! ¨
εμαθε καθολου ελληνικα ?
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Ναι αυτη ηταν.Οχι δεν εμαθε τπτ.Ρωτα και τον Τετσυο αν εχυσε
Btw παω να παρω λιγο καφε για να συνελθω καπως.
Btw παω να παρω λιγο καφε για να συνελθω καπως.
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
χαχαχα ολους ασφαιρους θα μας βγαλει η σαρα ρε ...
παντος τρελο μουνι ειναι η πουτανα
παντος τρελο μουνι ειναι η πουτανα
Ποια ειναι αυτη η Σαρα ρε συναδελφοι και δεν εχω παρει χαμπαρι!Φταει το διαλειμμα που εκανα και εχασα επαφες!
Πριν καμια εβδομαδα ειχα καταθεσει στη νικη απο γερμανια (κεφαλληνιας).Μου 8υμισε τη Χριστινα (κοροβαγκου) αλλα στο πιο ΤΟΥΜΠΑΝΟ!Δυστυχως εχασα δυο απο τις αγαπημενες μου!Εφη απο κωλεττη και εμμανουελα απο γεωργιου 4!Μεσημερακι παμε τσαρκα
Πριν καμια εβδομαδα ειχα καταθεσει στη νικη απο γερμανια (κεφαλληνιας).Μου 8υμισε τη Χριστινα (κοροβαγκου) αλλα στο πιο ΤΟΥΜΠΑΝΟ!Δυστυχως εχασα δυο απο τις αγαπημενες μου!Εφη απο κωλεττη και εμμανουελα απο γεωργιου 4!Μεσημερακι παμε τσαρκα
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
H Σαρα δουλευει στην Κωλετη τα βραδυα.Εμεις την πετυχαμε 2 συνεχομενες μερες.Για την Εφη να σου πουν τα παιδια πει ο Τετσυο και ο νικος που την πετυχαν αυτες τις μερες,εγω δεν θυμαμαι και μπορει να σου πω μαλακια.
Για την τσαρκα στειλε πμ να κανονισουμε.
Για την τσαρκα στειλε πμ να κανονισουμε.
GeorgeNorthern
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
απο οτι καταλαβα τζαμπα τα φραγκα μαγκες.... δεν κανονιζουμε κανενα σ/κ να παμε καμια Σοφια για.... καταθεση ψυχης? Και για πιο προχωρημενους, κανενα Αμστερνταμ τριημερο για σκηνικα που ουτε σε τσοντα με την Σιλβια Σεηντ δεν εχετε δει?
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Η πλακα ειναι φιλε georgenorthern οτι χθες λεγαμε με τον Niko2sex για κανα Σ/Κ Σοφια οτι αξιζει και καλα.
Οσονα φορα το Αμστερνταμ ειναι και γαμω αλλα ειναι ακριβα τα αεροπορικα αλλιως θα ηταν για τακτικη επισκεψη
Οσονα φορα το Αμστερνταμ ειναι και γαμω αλλα ειναι ακριβα τα αεροπορικα αλλιως θα ηταν για τακτικη επισκεψη
GeorgeNorthern
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η πλακα ειναι φιλε georgenorthern οτι χθες λεγαμε με τον Niko2sex για κανα Σ/Κ Σοφια οτι αξιζει και καλα.
Η Σοφια ειναι καλη και φθηνη, και εκτος απο σεξ κανεις και τον τουρισμο σου (αμα προλαβεις!) και εισαι και ωραιος.
Το Αμστερνταμ αν προγραμματιστει εγκαιρα, εχει φθηνα αεροπορικα εισητηρια. Δεν κανει βεβαια για συχνες επισκεψεις αλλα πιστεψε με, μια φορα να πας, εισαι χορτατος για μηνες (απο οργια εννοω). Παρτουζες αβερτα, απιστευτες γκομενες που με 50 ευρω σου δινουν 15-20 λεπτα αξεχαστων εμπειριων, ή με πιο πολλα λεφτα ολοκληρη νυχτα σε σεξ κλαμπ, οπου γινεται του Γκουζκουνη η τσοντα....
Κατέβηκα μάγκες Αθήνα για κάτι δουλείες (αυτές αργούσαν κι έφαγα πολλές μέρες περιμένοντας )
Βρήκα όμως την ευκαιρία για να δω να μάθω και να ξεδιψάσω τον Μητσάρα.
Ιδού πως πέρασε ο Μητσάρας στην Αθηνά :
Μετά από τσάρκα στην περιοχή πάνω από σιδηροδρομικό σταθμό βρήκα ένα μαυράκι μπιμπελό (μ ΄αρέσουν τα αδύνατα) τιμή 20 ευρω χαδάκια πίπα και μουνί σ΄ όλες τις στάσεις, όλα καλά εκτός από το μουνί που κολυμπούσε ο Μητσάρας σαν μικρό βαρκάκι στην θάλασσα.Μετά από τσάρκα στην περιοχή του Μεταξουργείου βρήκα μια αιγύπτια λίγο γεματούλα πέρασα γιατί με σκλάβωσε με την ευγένεια της 15 ευρω στην τσάτσα για ελευθέρα πιασίματα στο μουνί της κι όλες τις στάσεις, στο δωμάτιο όλα καλά μου είπε με 10 ευρω θα έχει ο Μητσάρας και κώλο σ΄ οποία στάση το θέλει τα έδωσα πολλή καλή στο ιεραποστολικό αλλά αντί για μουνί ο Μητσάρας γαμούσε κώλο όπως επίσης μετά την αλλαγή της στάσης στο όρθιο (και γαμώ τα γαμήσια της).
Μετά από τσάρκα στην περιοχή της Αχαρνών βρήκα ένα Γιαπωνεζάκι άλλο πράγμα 25 ευρω για όλα τα σπέσιαλ πολύ στενό κι όλο γλύκα.
Γιατι σας τα λέω γιατί ότι καλό παίζει εδώ εκεί είναι με μόλις 15 ευρω.
Από 15 ευρω κι άνω είναι τα πολλή καλά κι τα σπέσιαλ.
Βρήκα όμως την ευκαιρία για να δω να μάθω και να ξεδιψάσω τον Μητσάρα.
Ιδού πως πέρασε ο Μητσάρας στην Αθηνά :
Μετά από τσάρκα στην περιοχή πάνω από σιδηροδρομικό σταθμό βρήκα ένα μαυράκι μπιμπελό (μ ΄αρέσουν τα αδύνατα) τιμή 20 ευρω χαδάκια πίπα και μουνί σ΄ όλες τις στάσεις, όλα καλά εκτός από το μουνί που κολυμπούσε ο Μητσάρας σαν μικρό βαρκάκι στην θάλασσα.Μετά από τσάρκα στην περιοχή του Μεταξουργείου βρήκα μια αιγύπτια λίγο γεματούλα πέρασα γιατί με σκλάβωσε με την ευγένεια της 15 ευρω στην τσάτσα για ελευθέρα πιασίματα στο μουνί της κι όλες τις στάσεις, στο δωμάτιο όλα καλά μου είπε με 10 ευρω θα έχει ο Μητσάρας και κώλο σ΄ οποία στάση το θέλει τα έδωσα πολλή καλή στο ιεραποστολικό αλλά αντί για μουνί ο Μητσάρας γαμούσε κώλο όπως επίσης μετά την αλλαγή της στάσης στο όρθιο (και γαμώ τα γαμήσια της).
Μετά από τσάρκα στην περιοχή της Αχαρνών βρήκα ένα Γιαπωνεζάκι άλλο πράγμα 25 ευρω για όλα τα σπέσιαλ πολύ στενό κι όλο γλύκα.
Γιατι σας τα λέω γιατί ότι καλό παίζει εδώ εκεί είναι με μόλις 15 ευρω.
Από 15 ευρω κι άνω είναι τα πολλή καλά κι τα σπέσιαλ.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Nαι εννοειται πως εχει παραγαμηθει η φαση εδω πανω με τα 40αρια.Δεν ειναι για τακτικες καταθεσεις οπως παλιοτερα.Στην Αθηνα ειναι πολυ καλυτερα
.Εμεις παρολαυτα θα παμε και μια βραδυνη τσαρκα μηπως και βρουμε τπτ καλο.Παντως χθες οκ ητανε.Μπορω να πω πως η τανα τα τιμησε τα 40 ως ενα βαθμο.
Οσοι θελετε να ερθετα στειλτε πμ.Κατα τις 10.30 - 11 θα παμε
.Εμεις παρολαυτα θα παμε και μια βραδυνη τσαρκα μηπως και βρουμε τπτ καλο.Παντως χθες οκ ητανε.Μπορω να πω πως η τανα τα τιμησε τα 40 ως ενα βαθμο.
Οσοι θελετε να ερθετα στειλτε πμ.Κατα τις 10.30 - 11 θα παμε
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Να συμπληρωσω κατι που ξεχασα για τη χθεσινη τσαρκα.
Ηταν ανοιχτα και αλλα 2 σπιτια στην Προμηθεως.
Το μπλε με το ηχητικο οπου ηταν η κατασπρη μελαχροινη.Μετριοτατη και παντα ξενερωτη.40 ευρω !!!!
Στο τελευταιο σπιτι πριν τη Μοναστηριου ηταν αλλη μια Μιλφ στα 40 ευρω δυστυχως.Ξανθια με καλο βυζι και μετριο κωλο.Βγαινει να τη δουμε και λεει " γεια σας παιδια" και περιμενε ακινητη με ενα υφος αποριας.
Τη ρωταμε τιμη και μας λεει 40.Οταν αρχισαμε να φευγουμε απογοητευμενοι ακουστηκε η φωνη της τσατσας απο μεσα "Τσιμπουκακι πισοκωλητο ελευθερα πιασιματα" .Αντε γεια.
Παντως αυτη αν την πετυχαινα στο μεταξουργειο θα κατεθετα με ενα 15αρι...
Ηταν ανοιχτα και αλλα 2 σπιτια στην Προμηθεως.
Το μπλε με το ηχητικο οπου ηταν η κατασπρη μελαχροινη.Μετριοτατη και παντα ξενερωτη.40 ευρω !!!!
Στο τελευταιο σπιτι πριν τη Μοναστηριου ηταν αλλη μια Μιλφ στα 40 ευρω δυστυχως.Ξανθια με καλο βυζι και μετριο κωλο.Βγαινει να τη δουμε και λεει " γεια σας παιδια" και περιμενε ακινητη με ενα υφος αποριας.
Τη ρωταμε τιμη και μας λεει 40.Οταν αρχισαμε να φευγουμε απογοητευμενοι ακουστηκε η φωνη της τσατσας απο μεσα "Τσιμπουκακι πισοκωλητο ελευθερα πιασιματα" .Αντε γεια.
Παντως αυτη αν την πετυχαινα στο μεταξουργειο θα κατεθετα με ενα 15αρι...
Salonika27
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδιά μόλις γύρισα από την Μαρίνα στην Ταντάλου. Είναι κρίμα που ένα τόσο καλό και γλυκό κορίτσι κάνει αυτήν την δουλειά. :'( Φυσικά και έμεινα ευχαριστημένος. Παιδιά θερμή παράκληση μην πλακώσετε όλοι σήμερα εκεί γιατί μόλις τελειώσαμε μου είπε ότι της πονούσε το κεφάλι και αισθάνεται πολύ κουρασμένη σήμερα. Πραγματικά τιμάει ta 35 ευρώ που τις έδωσα ακόμα και με πονοκέφαλο. Μπράβο και στην τσατσά που την είπα κρατήστε 40 και μου απάντησε. Όχι 35 ευρώ έχει. Έπαθα εγκεφαλικό.
Salonika27
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι καλύτερα σταθερά και σίγουρα!
TOP 3 για εμένα
1.ΑΦΡΟΔΙΤΗ
2.ΕΦΗ
3.ΜΑΡΙΝΑ
Μου αρέσουν τα φρου φρου και τα αρώματα (ακριβά στούντιο κτλ.) αλλά ξέρω ότι άμα πάω στην Κωλέτη θα γαμήσω καλά.
ΥΓ: Δεν έχω πάρει την Σάρα γιατί πήγα εκεί την είδα και δεν με πολύ ενθουσίασε από φάτσα, ήταν και πολύ αδύνατη αλλά σίγουρα θα την δοκιμάσω κάποια στιγμή.
TOP 3 για εμένα
1.ΑΦΡΟΔΙΤΗ
2.ΕΦΗ
3.ΜΑΡΙΝΑ
Μου αρέσουν τα φρου φρου και τα αρώματα (ακριβά στούντιο κτλ.) αλλά ξέρω ότι άμα πάω στην Κωλέτη θα γαμήσω καλά.
ΥΓ: Δεν έχω πάρει την Σάρα γιατί πήγα εκεί την είδα και δεν με πολύ ενθουσίασε από φάτσα, ήταν και πολύ αδύνατη αλλά σίγουρα θα την δοκιμάσω κάποια στιγμή.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις